![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hülasa ;
1) Sınırlarını korumak için Mehmetçik gönderdiğimiz, liman sattığımız İsrail'den "sıfır" aldık... 2) "KKTC size feda olsun" dediğimiz Kıbrıs Rumu'ndan "sıfır" aldık... 3) "Hepimiz Ermeniyiz" dediğimiz Ermenistan'dan "sıfır" aldık... 4) "Dostum Kosta" dediğimiz, banka sattığımız Yunanistan'dan "sıfır" aldık... 5) Medeniyetler İttifakı yaptığımız İspanya'dan "sıfır" aldık... Hep diyorum... İnsanı insan yapan "zeka" dır... Hep merak ederim. Acaba , bu dünyada bu kadar zeka özürlüsü etnik döküntülerin , yobazların , ümmetçilerin , çapulcuların , kendi ırkına düşman olan hainlerin bulunduğu başka bir ülke var mıdır ? |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Erovizyon şarkı yarışması tam bir maskaralıktır. Ortada oylama falan yoktur. Önceden de yoktu. Sadece Devlet organının belirli yerlerini ele geçirmiş olan AKP ve MHP zihniyetindeki ........... kadronun yaptıkları oylama densizliğidir. Ciddiye alınacak tarafı yoktur.
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bak işte bu gibi durumlarda kanım ateşleniyor..bu gibiler yüzünden resmen yurtdışında yunan ve ermeni yalakasıdurumuna düşürülmeye çalışılıyoruz. bir sene yunan a bir sene ermeniye . oh yaşasın hoşgörü..nerede kaldı hasssiyetler ..mazoşistmi bunlar anlamadım. kim bize saldırıp katliam yaptıysa onuseviyorlar..iğrençlikten başka birey değil bu..
Y.N.: Yazım kurallarına dikkat et diye defalarca uyarıyoruz ama takmıyorsun bu son uyarı, aynı şekilde yazarsan uzaklaştırılacaksın. |
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Zaten ermenistana oy verenler Türkiye'de yasayan ermeniler
ama insana dokunuyor. |
|