![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
ırkçılığımıza din karıştırmamak gerekir ama bi detay vereyim TÜRK ırkı Allah ın kuranda peygamberin hadis de övdüğü bi ırktır
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Hangi sureymiş o ben hiç duymadım hadis ahngi hadis şu yalan olduğu ortaya çıkan hadislerden birini yazmada,ırkçı milliyetçi nasıl oluyor daha mantıklı bir kullanıcı adı olabilirdi bence..
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Gökbörü Alp
|
Türkçülük semavi dinlere karşı hoş gözle bakmaz.Çünkü bizim arap gibi k.rt gibi din kardeşimiz olamaz.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Irkçılığına din karıştırmaman gerektiğini biliyorsunda ne diye arap dininin propagandasını yapıyorsun ? Bu otağ hiç bir dinin reklamının yapılacağı yer değildir sadece Türk'ün Gök Tanrısından bahsedilir ve bu otağda sadece Türk ırkçılığı övülür. Hadi sen yaylan kendin gibi arap, k.ro vs. din kardeşlerinle takıl. Üyeliğin iptal edildi.
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bu ne cürettir ? peygamberin TÜRK IRKINI övdüğü nerde yazılmış? Tam tersine TÜRKLERİN arapların açık bir hedef düşmanı olduğunu yazan hadisler var. Hemde diyanet işleri başkanlığının resmi belgelerinde.. TÜRK Otağından atıldın. ama burayı röntgenlediğine eminim.. Gözünü aç ve iyi oku.. Al sana bir kaç hadiste benden.. Diyanet işleri başkanlığı bazı hadislerinden birkaçı şöyle; 1-"Küçük gözlü, kırmızı yüzlü ve suratları kalın deriden yapılmış kalkanlara benzer Türklere (Yecüc- Mecüc’e) karşı savaşlar yapmadıkça hüküm günü gelmiş olmayacaktır” 2-“Size ilişmedikçe siz de Türklere ilişmeyiniz. Çünkü severlerse sizi soyarlar. Sevmezlerse sizi gebertirler.” 3-Bir de Arapları ayrıcalıklı gösteren sözde hadisler var. Arapları sevmek üç nedenle zorunluymuş. "Çünkü ben bir Arabım, çünkü Kur’an Arapça inmiştir, çünkü cennet sakinleri Arapça konuşurlar." 4-"Arapları seven beni seviyor demektir. Kim ki Arap’tan hoşlanmaz ya da Arap’tan nefret eder, o mutlaka benden nefret ediyor sayılır." "Arapları sevmek iman sahibi olmak demektir, onlardan nefret etmek imansızlık demektir. İnsanlığın en mükemmel ve yüce olanı Araplar’dır. Arapların en yücesi Kureyşliler’dir. Kureyşlilerin en yücesi de Beni Haşim kabilesidir." 5-“Kıyamet kopmadan az önce siz, kıldan çarıklar giymiş bir milletle muharebe edeceksiniz. Onların yüzleri sanki (çekiçle dövülmüş) derilerle kılıflı kalkan gibidir. Çehreleri kırmızı, gözleri çekiktir.” 6-“Şüphesiz ümmetimi üç defa, yüzleri geniş, çehreleri sanki derilerle kaplanmış kalkanlar gibi olan bir kavim kovalayacak ve sonunda Arap Yarımadası’na yetişeceklerdir. İşte onlar Türklerdir.” Sallamanında , üfürmeninde bir sınırı vardır.. İşkembeden sallamak kolay.. Üç buçuk kilo dürrüm eriği yedikten sonra ishal olup duvarlara fresk yapma kabiliyetinde olan obez dahi bu kadar püskürtmez. TÜRK Otağında arap propagandası yapmak nasıl cürettir ? yallah ya seyyidi... Yürrü bakayım dergahına... |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Hatta bu hadisler ümmetçileri ve yobazları zor durumda bıraktığı için , geçenlerde değiştirilmesi bile gündeme gelmişti. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Değerli kardeşim bunları ümmet çapulcularına nerede yazdın senden nerede kaynak istediler ?
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçülüğün ahlak anlayışı atalarından kültürle sağlam temellerdedir zaten.Türkçülük düşüncesi başlı başına bir dindir zaten.Kişiler kendi inançlarına göre yaşayabilirler fakat bir Türkçü için kesinlikle ata kültürüne tamamen ters bir anlayış kabul edilemez bana göre ırktaşlarım.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
türbanı mı? saçma sapan uydurma hadisleri veya ayetlerimi ? neyi ?beyinleri yıkanmış , TÜRKLÜK bilinç ve şuuru tamamen kaybolmuş , ATATÜRKÇÜLÜK ilke ve inkilapları nedir bilmeyen , arap sevdalısı ve özentisi olan cahil , bilgisiz ve şuursuz vatan hainleriyle tartışsan ne olur ? tartışmasan ne olur ? bence ümmetçilerle muhatap olmak bile gereksiz..tartışsan ne olur ? tartışmasan ne olur ?asla yıkanmış beyinleri ve sabit görüşleri değişmez.. Seninde dediğin gibi , işlerine gelmeyen yazıyı hemen anında silerler.. Daha da ötesi banlanır, atılırsın.Olan sana olur...kendi kendine sinirlenirsin , kalp atışların hızlanır , tansiyonun çıkar , ilerde kalp hastası olursun.. TÜRK'ün arap ve ümmetçi sitelerde işi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Radikal Türkçü
|
Alıntı:
Muhammed peygamberliginin bir kaniti olarak gelecekten haber verirken, bir alamet olarak Turklerle nasil carpisilacagini, muslumanlarin Turkleri nasil yok edeceklerini anlatiyor. Bunu anlatirken de dogrudan Turk adini ve bunu yaninda Turklere has ozellikleri acik bir sekilde belirterek ortaya koyuyor. Hadislerinde Muslumanlarin Turkleri oldurmeden kiyametin kopmayacagini soylemistir. Bunlarda iste o meshur hadisleri; Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. Yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş (kalın) derili olan bu toplumla.... kıl giyerler."( Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk...) "Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan toplumla öldürüşmedikçe kıyamet kopmayacaktır." (Buhari, e's-SAhih, Kitabu'l-Cihad/96; Müslim, e's-Sahih, kitabu'l-Fiten/62 hadis no: 2912; Ebu Davud, Sünen, hadis no: 4304; Tirmizi, h. no: 2251; İbn Mace, h. no: 4096-4099) Neticede Turkler ovulmemis aksine dusman ilan edilmistir bununla birlikte oldurulmeleri yonunde acikca beyanlar verilmistir. Muhammedin Turklere bakis acisi boyle... Kuranda ise sadece bir toplum ovulmustur. O toplumda israil toplumudur. Ve aynen soyle anlatilir; "Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimeti ve sizi dünyalara üstün kıldığımı hatırlayın." ( Bakara, ayet: 47, 122. Diyanet çevirisi.)
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Degerli irkdaslarim,
Sanki sistemli olarak bu din konulari birileri tarafindan isitilip isitilip önümüze cikartiliyor gibi geliyor bana. Basbug Atatürkün ve Atsiz Atanin din konusunda ki düsünceleri ortadayken bu konuyu sürekli gündeme getirmek bir fayda saglamiyacaktir. Ne sünni ne alevi ne de bilmem ne hic biri davamizdan uzaklastiramaz bizi. Arabi kilavuz almak Türkcü gencligi ancak karanliga sürükler.
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sayın KUBİLAY KAĞAN Irktaşımın verdiği örnekte de görüldüğü üzere ; hepsi çelişkilerle dolu .. Hani yahudiler düşmandı ? Ne oldu ? kitaplarındaki ayet bile yahudileri övüyor.. Ahmak araplara ders olsun. http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet...I3.x=7&I3.y=13 |
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Ben bu ümmetçi çapulcuların sitesine girerken bu heriflerin ne mal olduklarını görmek için girmiştim , Otağa geldiğimden beri sevgili otağ yönetici ağabeyler bana şunu öğütledi "Türkçü sadece , Türkçü kaynakları okuyup tek taraflı kalmamalı , Karşıt ülkülemlerinde yazılarını okuyup , algılamalıdır." Ama İçtenlikle yorumunuz beni üzdü. Saygılarımla KOCATÜRK ağabey. Esen kalın , TTK. |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|