Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.06.2008, 02:01   #31 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,472
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
TÜRKÇÜ EMRE adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Değerli Ağabey KOCATÜRK , gerçekten bu yorumunuz beni derinden üzdü.

Ben bu ümmetçi çapulcuların sitesine girerken bu heriflerin ne mal olduklarını görmek için girmiştim ,.
Sayın Irktaşım ;

Yorumumun esas amacı ; bir TÜRKÇÜ'nün ümmetçi sitesine girerek orada ümmetçi zibidilerle gereksiz bir şekilde muhatap olmaması ve neticede ÜZÜLMEMESİ içindir.

Yoksa elbette ; TÜRKÇÜ her siteye girmeli , bu şeriatçı çapulcuların , kıroların , ümmetçilerin ne mal olduğunu , ne kadar bilinçsiz ahmak olduğunu , zeka özürlüsü olduğunu görmelidir.

Lakin şahsi fikrim ; bunun sadece "izleme " olarak kalması , gereksiz yere muhatap olup tartışmalara girilmemesi yönündedir..

Geçmişte benim ve bazı aile fertlerimin bu konuda acı tecrübeleri bulunmaktadır..

Çünkü ; neticede :
1) yazdıklarınız hemen silinmekte ,
2) üyeliğiniz iptal edilmekte ,
3) cevap hakkınız alınmakta ,
4) "haklı " iken gereksiz yere "haksız" duruma düşülmekte ,
5) Arkanızdan yapılan her türlü hakaret ve küfürlere cevap verme hakkınız alınmakta ,
6) ve neticede sinir sisteminiz , kalp ve dolaşım sistemleriniz alt üst olmakta , tansiyonunuz fırlamakta , moraliniz bozulmaktadır.

Şahsen bir TÜRKÇÜ ırktaşımın sağlığını düşündüğüm için , bu şekilde yazdım..
Gereksiz yere , boşuna alınmışsınız.. Samimiyetimle söylüyorum ki ; en ufak bir ard niyetim yoktur. Tamamen sizin sağlığınızın bozulmaması , üzülmemeniz için yazılmıştır.
Esen kalınız.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.06.2008, 02:04   #32 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Irktaşım ;

Yorumumun esas amacı ; bir TÜRKÇÜ'nün ümmetçi sitesine girerek orada ümmetçi zibidilerle gereksiz bir şekilde muhatap olmaması ve neticede ÜZÜLMEMESİ içindir.

Yoksa elbette ; TÜRKÇÜ her siteye girmeli , bu şeriatçı çapulcuların , kıroların , ümmetçilerin ne mal olduğunu , ne kadar bilinçsiz ahmak olduğunu , zeka özürlüsü olduğunu görmelidir.

Lakin şahsi fikrim ; bunun sadece "izleme " olarak kalması , gereksiz yere muhatap olup tartışmalara girilmemesi yönündedir..

Geçmişte benim ve bazı aile fertlerimin bu konuda acı tecrübeleri bulunmaktadır..

Çünkü ; neticede :
1) yazdıklarınız hemen silinmekte ,
2) üyeliğiniz iptal edilmekte ,
3) cevap hakkınız alınmakta ,
4) "haklı " iken gereksiz yere "haksız" duruma düşülmekte ,
5) Arkanızdan yapılan her türlü hakaret ve küfürlere cevap verme hakkınız alınmakta ,
6) ve neticede sinir sisteminiz , kalp ve dolaşım sistemleriniz alt üst olmakta , tansiyonunuz fırlamakta , moraliniz bozulmaktadır.

Şahsen bir TÜRKÇÜ ırktaşımın sağlığını düşündüğüm için , bu şekilde yazdım..
Gereksiz yere , boşuna alınmışsınız.. Samimiyetimle söylüyorum ki ; en ufak bir ard niyetim yoktur. Tamamen sizin sağlığınızın bozulmaması , üzülmemeniz için yazılmıştır.
Esen kalınız.
Anlayışın için teşekkürler ağabey.

Sizde esen kalınız , Esen geceler.
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.06.2008, 04:02   #33 (İleti Bağlantısı)

kemalpaşa adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 91
Çatalla değil elleriyle yemek yiyen, banyo yapmayan, çöplerini sokağa atan andaval arabların dinine mi inanacağız? Bunlar değil miydi diri diri kız çocuklarını gömen, 10 karıyla evlilik yapan... Beyninin düşünme fonksiyonu doğru çalışan bir insan, 1500 yıllık semavi hurafelerin ne kadar ilkel ve akıldan uzak olduğunu görür.
kemalpaşa Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.06.2008, 10:49   #34 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kargın adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 9
Bir arap peygamberi yol gösterici kabul edip arkasından giden kişi Türkçü olamaz.Çünkü islam ya da diğer semavi dinler Türkçülükle çelişir.Hacca gidip araplara para kazandırmak,bütün müslümanları kardeş kabul etmek ve arapçayı dini dil kabul etmek bir Türk'e ve Türkçüye yakışmaz.Bir an önce ulusumun bu din afyonundan kurtulmasını diliyorum.Türk'ün inancı aklın,bilimin ve Türkçü düşüncenin sentezidir.

Göktanrı Türk'ü korusun
Kargın Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.06.2008, 16:36   #35 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 419
Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağını iyi veya kötü anlamda din forumuna çevirmeyin arkadaşlar.

Bu konular dillere pelesenk oldu artık.

İnanç; Türkçü bakışın, tavrın önüne geçmiyorsa kim neye inanıyorsa inanır. Bunu sorgulamak ve yorum yapmak kimsenin haddi değildir.

Ancak şu da bilinmelidir ki semavi dinlerin Türklüğe zararları yararlarından çoktur. Bu anlamda düşünüldüğünde de tavır geliştirmekte haklıyız.

Yönetici arkadaşlarımızdan kendi inancı olduğu için hac vazifesini yerine getirmiş olanımız bile vardır. Ancak asla din tüccarlığı yapmaz ve inancını Türkçü düşüncesinin önüne koymaz.

Sonuç olarak din tacirliği yapmayan, olaylar karşısında Türkçü tavrından taviz vermeyen kişileri inancına göre yargılamak hatasına düşmememiz gerekir. Otağımızdaki kandaşlarımızın da bu yönlü hareket etmesinin doğru olduğu kanaatini taşıyorum.
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
açısı , bakıs , dinlere , nedir? , türkçülüğün

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler