![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Kararı tartışmaya çalışmıyorsanız lütfen haksız yere içerde yatan gerçek bir Türkçüden örnek verin.Kendinizle çelişmeyin.Kararı tartışan yok demişsiniz ama suçu sabit bir insanın hapiste olmasından dolayı hayıflanmışsınız.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Kürt ve çaşıt bir piçtir
|
orhan yamuk geçen aldığı nobelden sonra, önümüzdeki nobellere bakacağız artık demiş sadece bence :)
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu herife bir kaç tane daha ödül verirlerse şaşırmamak lazım.Bence buna verilmesi gereken en güzel ödül kendini yazar zanneden çapulculuk ödülüdür.Hala bıkmadan usanmadan Türk düşmanlığı yapmaya devam ediyor.Tabi ağababarı var arkasında konuş bakalım,nereye kadar...
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Vietnamda, Amerikan ordusuna yağ çeken bunların altına yatan vietnamlı karıları herkes bilir... Amaçları neydi, ülkelerinden def olup gidip bunların ülkelerinde yaşamak için yaptıkları şeye bakın. Düşmanına kendini satan, onlarla işbirliği yapan insan topluluklarından daha iğrenci olamaz, Şu görüntü aklımdan asla çıkmaz.. Vietnam'da Amerikan konsolosluğundan, son kalkan helikoplekterin peşinden koşan işbirlikçi, kendini Amerika'ya satan iğrenç vietnamlı insan topluluğu... Bizim aramızdandan, düşman ile işbirliği yapan insancıklar çıkacak.... Orhan Pamuk'da Amerika'ya toz oldu.. Herhalde bu görüntü'den bu kendini yüce varlık olarak gösteren bu yazar bozuntusu, birşey çıkartmadı öğrenmedi... Orhan Pamuk gibileri yukarda ifade ettiğim o helikopterin peşine koşan insan yığını, arasında fark görmüyorum. Hiç bir fark yok bence..
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bir insanın annesi ermenilerle düşüp kalkmasın.
Ermeni p.içi kendileri.Bir insanoğlu yediği çanağa bu kadarda pislemezki. Aslında konuşana değil konuşturana bakmak lazım...
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türklük düşmanlarının şimdiki hedefi Milli Futbol Takımımızdır. Bazıları bu düşmanlıklarını başta Fatih Terim'i hedef alarak yapmaktadır. Geçtiğimiz günlerde de DTP li ..yu bozuk sözde vekiller Fatih Terimin maaşını gündeme getirip karmaşa yaratmak istemişlerdir.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Ülkesindeki insanların yarısından çoğu açlık sınırının altında yaşam savaşı veren bir adamın bu derece yüksek meblağ ile kendi milli takımının başına geçmesi onu milliyetçi yapıyorsa, ben milliyetçi değilim. Asgari ücretin 380 ytl olduğu ve en düşük memur maaşının 550 ytl olduğu bir ortamda 110 milyar aylık alması enteresan bir durum... Fatih Terim in futbol zekası hakkında en ufak bir olumsuz düşüncem yoktur. Bilakis çok başarılı bir teknik adam. Fakat onun bir milliyetçi olduğuna kesinlikle katılmıyorum! Neticede bedava çalışsında demiyorum ama bu derece yüksel bir meblağ ile görev yapması çok üzücü. Milliyetçilik insanın kendi milletine karşı duyduğu karşılıksız sevgidir. 110 milyar gibi bir rakamı yoldan çevirdiğiniz herhangi birine hatta aşağılık bir k.rde bile verseniz o da milliyetçi olur. Para ile milliyetçi olanların ne mal olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. O yüzden bir kişiyi savunmadan önce iyice bir düşünüp savunun.
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fatih Terime rağmen milli takımı tutuyorum demiş bu ...suz k...k bugün bir spor gazatesi de günün spor sözü olarak yazmış.
Orhan Pamuk'a: Verdiğiniz deestek diğer ödüllerin önünü kapatacağını hiç düşünemiyor musunuz yoksa bunu da onlar mı söyletti. TÜRK IRKI SAĞOLSUN Y.N:Hakaret içeren ileti ekleme. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurtlardan Sadece Biri
|
Bu adam git gide gülünç duruma düştüğünün farkında değil galiba ?! Türklüğe hakaret ederek dünya çapında daha ünlü olacağını zannediyor olmalı..
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
...... Adamda ondan aslında Pamukyan olsa güzel olur.
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Orhan yumuşağın ne dediği hiç önemli değil ırkdaşlar ne olacak oda şu meşur soysuz matilt manukyanmıydı neydi onunla aynı kanı taşıyo bunların ruhunda var satıcılık kahpelik sinsilik sen bu Ülkeye bu güne kadar ne kazandırdın lan desen gösterebileceği hiç bir şey yok bölmek ve hakaret etmekten başka çıkıpta Fatih Terimi hedef alması tabiki normal çünki Fatih Terim bu ülkede ondan daha çok seviliyo oda ne olacak uzanamadığın ağacı taşla misali boş boş konuşuyo neyse ırkdaşlar hepinize esenlikler dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
YN: küfürlü iletiler eklemeyin.. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
6.Tunç Ok
|
Orhan pamuk gibiler o kadar çok ki;
Bir orhan olsa bir bakıyoruz çevremize binlerce orhan var.Hepsi ellerini açmış iftira atacaklar.Avrupa desteklemeye hazır. Bir bakarsın falanca gazetede bir orhan var.Bir bakarsın meclisin içinde bir orhan var.Bir bakarsın Devletin güvenligi saglayan bir kurumun içinde orhanlar var.Orhanlar o kadar çok ki....! Gün geldi avrupa davasıyla vurdular.Gün geldi varolan düzeni başka düzene çevirme sevdalılıgıyla vurdular.Gü geldi sinsi planlar yaptılar.Gün geldi iletişimi haberleşmeyi kestiler.Hepsi birer küçük orhancık degilmiydi. Orhanın arkasındaki avrupa ile bu saydıklarımın arkasındai avrupa yada avrupa demeyelimde sinsi güç aynı degilmi. Atmadılarmı bizi vurmadılarmı zincire aynı Atsız ata gibi hapislere ..Türküz ulan dercesine sölemedikmi Türklügümüzü gün geldi mapus gördük. Gün geldi dışlanacak seviyeye geldik.Gün geldi sağcı solcu dediler.İki Türkçü Türkçü bakışı unuttu en başta kendini Türklügünü unuttu vurmadımı bir birlerine.. Gün geldi Sen o dindensin ben bu dinden oda yetmedi k.peye bu yetmez dercesine sen şu mezhep ben bu mezhep dedirtmedimi.Girmedik mi birbirimize. Ben Okul Sıralarında en gür sesle Andımızı okuyan deniz ve benim canım kadar sevdigim arkadaşlarım yırtınırdık andımızda İstiklal marşında nicelerini sırf bastıra bastıra Andımızı söylüyorsun diye atmadılar mı arka sıralara bir k.rt hoca. Bizi bitirmeye her gün çalışmadılar mı.Dedim ya Atsız ata gibi atmadılar mı bizi zindanlara nedeni Türk oldugundan guru duyman bu bir suç gibi çekmedilermi pençelerini yüzümüze... Wilson ilkelerinde..sevrlerde daha nicelerinde orhanlar yokmuydu.Orhanları yönetenler yönetmedilermi satın almadılarmı adamları basını onu bunu hiç yaşamadık mı bunları. Biz mahalle arkadaşlarınca bir sözümüz vardır. Hem onları anmak hemde içimdekini zincire vurmadan yazmak böle bitirmek İstiyorum. Biz yalnızların çocuklarıyız.Biz Zindanların oğullarıyız.Ayagımıza pranga baglansa.Boynumuza asma zincir dönen kaltaktır duy beni zifir(karanlık) Yalnızın çocuklarıyız Biz zindanların oğullarıyız Son cümlem; Bizim hissemizde yalnızlık-şeref-namus Onun hissesinde çapulculuk-nobel-avrupa destegi vardır. Biz Türkçüleriz zindanların oğlu satın alınamayan...! Orhan nobel çocugu satın alınan....!çapulcu.ş.siz(sevr-i bedende arama kandaş sevr bazen ete bürünür)
|
![]() |
| Etiketler |
| ........ , ADLi , bİr , daha , orhan , pamuk , İncİ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|