![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
eger O... Pamuk Turk millyetcisi olsaydi zaten odul almazdi. ermenileri kendi irkina tercih eden birisi
dipnot- sayin Bugra Sad gecen onder sav ile ilgili konuda yani onun masonlgu ile alakali ben yanilmsiim ozur dilerim nasil yazdim bunu bilmiyorum bu konuyu orada yazacaktim ama konu kilitlenmis fakat beni seriatci sitelerden mi ogrendin diye itham etmen cok yanlis be o partiyi severim kurandan oturu ama su icindeki insanlarin bizim dusuncelerimize hizmet ettiklerine inanmiyorum saygilarimla Y.N:Yazım kurallarına özen göster. |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yapıcı ve düzeltici eleştirilerek alınmamak gerekiyor kardeşim. Eğer ortada bir yanlış varsa bu elbette düzeltilmelidir. Siz de şimdi durumun farkına vardığınızı söylüyorsunuz. Ne hoş... Gereksiz alınganlıkları bir tarafa atmak lâzım. |
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Bu soyunu sopunu unutanlara yazıklar olsun..!
Y.N:Tek cümlelik iletiler ekleme.Konu hakkında bir düşünceniz yoksa ileti ekleme zorunluluğunuz yok.
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Aurelio, Konyalı mıdır? Voleybol, Natalia Hanikoğlu, Rus. Boks, Ramazan Palyani, Gürcü. Basketbol, Ermal Kurtoğlu, Arnavut. Yüzme, Serkan Atasay, Ukraynalı. Atletizm, Elvan Abeylegesse, Etiyopyalı. Masa tenisi, CemZeng, Çinli. Güreş, RamazanŞahin, Rus. Okçuluk, Natalia Nasaridze, Gürcü. Satranç, Ekatirana Atalık, Rus. Mirsad Türkcan? Mirsad Yahoviç, Boşnak. Demir Atasoy? Dmytri Chersakov, Ukraynalı. Ebru Kavaklıoğlu? Yelena Kopytova, Rus. Selim Bayrak? Shimelis Legese, Etiyopyalı. Melek Hu? Hou Mei Ling, Çinli. pamuk veya yamuk ... her neyse... Türk milli takımı, aşırı milliyetçi ise ; nasıl oluyor da, Türk milli takımında bu devşirmeler yer alıyor ? Bu zeka özürlüsüne yine ödül verirlerse şaşırmamak lazım. Bence buna verilmesi gereken en güzel ödül " İDİOT " ödülü olmalıdır. Bence yazıklar olmasın. TÜRK kanı taşımayan birisine yazık olmaz. |
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkün Dirilişi
|
Orhan Yamuk zaten Türk değildir.Yanlış hatırlamıyorsam Adalardan birinde doğmuş büyümüş bir yunan asıllıdır.Soyunda kırıklık olduğu için doğaldır böyle konuşması.
Türkiye'de Türklüğe, Türkçülüğe hakaret et baş tacı olursun.Böyle insanların kitaplarını alanlarada yazıklar olsun...
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Y.N: Kaç kez uyarıyoruz ,hiç mi okumuyorsun yazılanları ? Bir fikrin , yorumun varsa yaz ama yoksa ileti eklemek zorunda değilsin. Tek cümlelik iletiler otağın kalitesini ve düzenini bozuyor.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ........ , ADLi , bİr , daha , orhan , pamuk , İncİ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|