![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
bu tür yerlerde yazanlar cahillikleri,hayal gücleri ve sacmaladiklariyla birer eylence konusu olmaktan öte gidemiyorlar
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Komünist TÜRK soylular da benim herzaman dikkatimi çeken şey , soyunu söylemeyip, insan olduğunu vurgulamasıdır. Oysa kendi milletine uzak kalıp, ruh anlamın da boş olan birinin insanlığının ne kadar olabileceğini bir anlasalar! Onların ağzın da resmen sakız olan halkların kardeşliği ise komediden ve ahmaklıktan başka birşey değildir.Bir an için düşünebilseler kardeşliğin ancak kan gibi bir asli unsurla olacağını anlarlar.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benimde bir kaç tanıdığım var kendini komünist veya sosyalist tanıtan checi falan filan...Genelde yaşları 19-22 Kendilerini farklı zannediyorlar galiba ya da sempatik göründüklerini sanıyorlar ama ahmaklar farkında değiller ben bunlara gelir geçer diyorum moda gibi birşey bazılarında bu 3-5 yıl sonra değişirler galiba sosyal demokrat olurlar , 2 laf öğrenmişler , yarım yamalakta 2 kitap okumuşlar durmadan aynı lafı tekrar edip dururlar tipler belli yani...
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konuyla alaksı pek yok ama aklıma geldi paylaşmak istedim; Yıllar önce Erzurum da yaşanmış diyorlar ülkücüler yolun başını tutmuş oradan geçen herkese sorular sorup istediklerine göre cevap veremeyenleri dövüyorlarmış adamın birine sormuşlar; Söyle bakalım sen goministmisin? Adamda demiş; valla abi ben antigoministim. Ülkücüler de biz gominizmin her türlüsüne karşıyız deyip adamı dövmüşler!!!
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hayatımda bu kadar gülmemiştim. Ben de az önce komunist bir haber sitesine girdim.Burada gördüm ki bu komunistler aslında bölük pörcük. Hayatımda hiç duymadığım örgüt isimleri var. Hepsi de birbirine düşman, birbirlerine pusu kurup sopalarla saldırıyorlar okuduklarıma göre.
Bakın beni çok güldüren yorum şu: uyari gönderen: uyari Monday, Dec. 24, 2007 at 3:15 AM HALKIMIZA terorist tc, terorist tayip ve terorist yasar buyukanit yeni kitle katliamlari pesinde, gerilaya gucu yetmeyen terorist tc butun hincini demokratik haklara ve halka yeni saldirilar yaparak almaya calismaktadir bu yuzden halkimizin uyanik ve tedbirli olmasi gerkmektedir dolayisiyla mevcut terorist tc nin tabani olan linc kulturuyle beslenen terorist milliyetci guruh goruldugu yerde karsi ve hizli bir eylemle ezilmelider sokakta terorist miliyetci davranis ve tavirlar icersinde bulunan supheliler en yakin devrimci birimlere bildirilmelidirler terorist polis ve askerlerin oturduklari semtlerden derhal uzaklasmali halkimizin guvenligi ve birligi kurulacak silahli mahale komiteleri ve iletisim birimleri tarafandin teminat altina alinacaktir HALKIMIZ BIRLESINIZ VE SILAHLANINIZ ! Bu yorumla diğer kızıllar bile dalga geçiyor TAMAM CANIM gönderen: CEMO Monday, Dec. 24, 2007 at 6:45 AM TAMAM CANIM SEN HATIRLAT HALLEDERİZ OLURMU Hallederiz Kadir Olum sen şimdi her gece rüyanda tanklarla şehirlere giriyorsundur. Halk toplanmış, ellerinde kızıl bayraklar, sana karşı müthiş bir sevgi gösterisi,,, Manyak mısın nesin be? haha devrimci birimlermi olur bulursak birtane hemen koşar abii şurda terorist milliyetciler varr kurtarın diye bağırırım. nerde yaşıyoz bura nere sen kimsin . |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ciddiye alınmıyacak kadar komikler sadece gülün ve eğlenin bir de bu soysular kendi aralarında kemalzimi tartısırken bile fikir ayrılıgına dusuyo kimisi deniz gezmiş kimisi ibrahim kaypakkaya derken ve siz bu yazıların sonun okuyamadan gulmekten sandelyeden dusuyonuz
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Özellikle lise yıllarında var olan bu kızılca soysuzların yüzde doksanı adam olamamakta, koministliğinin milletimiz üzerinde hiçbir etkisi olmamaktadır. Kalan yüzde onu ise okuyup belli yerlere gelmekte, bu heveslerinden vazgeçmektedirler. Uzun lafın kısası, bizim bu koministleri dert etmemize hiç gerek yoktur. Bir numaralı sorunumuz, daha geniç bir yelpazeye sahip kürtçü solculardır.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sorsan komunizmin ne olduğunu bile açıklayamıyorlar.
Ağızlarına doladıkları che ve halkların kardeşliği tekerlemeleri var. Benim konuştuğum bir çok komunist, özgürlük adına bu görüşü savunduklarını iddia ediyorlar. Bu özgürlükler ise küpe takmak, saç uzatmak, çeşitli sapkınlıklar yapmak onlara göre. Zaten k*rt savunuculuklarından bahsetmek dahi istemiyorum. Tutturmuşlar bir humanizm palavrası, tam olarak ne anlama geldiğini bile bilmedikleri bir görüşü savunuyorlar. Sadece acıyorum.
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence bazı solcular bize yakın.Mesela TÜRKSOLU.Ama onlar dışındakilerin hepsi ayrımsız soysuz.TÜRKSOLU gibi gruplarla irtibata geçebiliriz ve onlarla omuzomuza kürtçülük ve şeriata karşı savaşabiliriz.Ve onları da kazanabiliriz.Çünkü içlerinde bir Türkçülük var.TÜRKSOLU grubundan tanıdıklarımın çoğu Yusuf Akçura ve Gaspıralı'ya hayran.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Türksolu'na hayranlık besliyorsun galiba bu ismi kullanırken büyük harflerle Türkçülük yazarken T yi küçük yazman ilginç değil mi?
Sağ da sol da Türklük için Türkçülük için düşmandır lakin büyüyen şeriat ve ılımlı islam tehlikesine karşın sol daha zararsızdır. Bu demek olmuyor ki sol tarafların yanında olmalıyız onlarla omuz omuza hareket etmeliyiz. Biz Türkçüler yanılzca Türk için Türk'e göre Türk tarafından düşünenlerle birlikte olabiliriz başkalarıyla asla. Hem o çok övdüğün grubun sitesine girde bir bak 'halkların kardeşliği' masalı savunuluyor mu savunulmuyor mu? Türkçü hiçbir zaman Üstün ırkını diğer alçak ırklarla eşit tutmaz. Kutlu ülküsünü de aptalca ideolojilerle eşit tutmaz. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Biz onurlu, gururlu, yürekli ve tavizsiz duruşumuzla en büyük ve tek gerçek Türkçü topluluk olduk. Gerçek yaşamda ve internette bizim kadar büyük ve etkili ikinci bir Türkçü oluşum varsa buyrun gösterin. Geri kalanlar en fazla 5-10 kişiden ibaret olan Mezdeke ruhlu tiplerden oluşmaktadır. Denemesi bedava. Bu iş yürek ister, yürek için de katıksız kan ister. Bu kan da Atsızcılarda vardır, fenotipleri bile Türklükle uzaktan yakından ilgisi olmayan Türkümsülerde değil.
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türk Solu adlı oluşumun gazetesinin son sayısında, bu gazetenin Özgür ERDEM isimli yazarı "Ülkücülerin Hayatı Provokasyon" başlıklı bir yazı kaleme almış. Bu yazıda aynen şu ifadeler yer alıyor: "Bilindiği gibi 3 Mayıs yıllardır ülkücüler tarafından “Türkçülük Günü” olarak kutlanır. Hatta sonradan “Atatürkçü” olan kimi eski ülkücü şimdiki “ulusalcı” çevrelerin bile bu kutlamaları sürdürdüğünü görürüz. Halbuki 3 Mayıs’ın Türk tarihinde hiçbir anlam ve önemi yoktur. Sanırsınız ki bir Türk zaferinin yıldönümüdür. Hayır, ilgisi bile yoktur. 3 Mayıs, 1944’te ülkücülerin ilk üniversite baskınının yıldönümüdür. O dönem Nazi işbirlikçisi olan ülkücü hareketin önde gelenlerinden Nihal Atsız, faşist yayın organlarında Başbakan Saraçoğlu’na hitaben yazdığı açık mektupta “devlet içinde yuvalanmış solcu ve komünistlerin” faaliyetlerinden bahsetmekte, isimler vererek ihbar etmektedir. İftira niteliğindeki bu mektuplar nedeniyle dergiler kapatılır. Suçlananlardan Sabahattin Ali de Atsız’a bir dava açar. Duruşmalar ülkücüler tarafından bir gösteriye dönüştürülür. Yargılanan Atsız’a destek olmak isteyen faşistler 3 Mayıs’taki ikinci celsede büyük bir eylem organize eder. Adliyenin civarı bu eylemde yakılır, yıkılır. Hatta Atsız’ın hedef gösterdiği pek çok solcu öğretim üyesinin bulunduğu DTCF de faşistler tarafından basılır. Solcu olduğunu bildikleri öğrenciler dövülür. Kısacası 3 Mayıs aslında üniversitelere yönelik ilk ülkücü baskının tarihidir. Ve yıllardır ülkücüler bugünü bayram olarak kutlar! Ülkücülerin faşist zihniyetinin güzel bir göstergesi olsa gerek. Bu düşüncelere sahip olanlarla bir arada bulunmayacağımızın sebeplerini herhadle anlatmama gerek yok. Bunlar, tipik radikal soldan bir farkı olmayan adamlar kardeşim. Kürtlere takıntılı olmaları, yükselen milliyetçi/ırkçı ortamdan nasiplenmek istemelerindendir. Yoksa ırkı ve milliyeti kabul etmeyen komünizme methiyeler yazmazlardı ve kürtlerin en kral düşmanı olan Türkçülere bu şekilde hücum etmezlerdi. Don Kişot misali kendini yenilmez sanıp cumhuriyete savaş açtığı için Türk Askeri tarafından asılan Deniz GEZMİŞ'i yere göğe sığdıramazlar ama hayatı boyunca kürt tehlikesine dikkatini çekmiş olan başta Atsız olmak üzere o zamanın Türkçülerine yukarıdaki alıntı yaptığım yerde görüldüğü gibi ağız dolusu hakaret ve iftira atarlar. Takdirinizdir böyle adamlarla birlik olunmaz. Bugün için artık sağ da sol da geçerliliğini kaybetmiştim bana göre. O yüzden sağ - sol konusunda bir şey söylemeyi gereksiz görüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
1944'lerde ülkücülük mü varmış da, ülkücüler Atsız Ata'ya destek vermişler? Atsız Ata'ya o zamanlar destek verenler, Komünizm tehlikesinin farkında ve bilincinde olan milliyetçi Türk çocuklarıydı. 1944 yılında Atsız Ata'yı tüm milliyetçi kesim tanıyordu; oysa Türkeş'i tanıyan bile yoktu.
Bu cahil solcular, çapulcular için gerçek dışı bir tarih yazmaktalar ve onları bilip bilmeden onore etmektedirler.
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bugünde bu ümmetçi soysuzlar yüzünden Türk Genci Atasını unuttu..
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kizilca , komÜnİst , soysuz , sİteler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|