Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.06.2008, 19:35   #16 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 18
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
O'nun kurduğu ülkede yaşayacaksın,

O'nun rejimine tabii olacaksın,

O'nun verdiği imkânlarla dinini yaşayacaksın,

O'nun bastırdığı Kur'an'ın Türkçe mealini okuyacaksın,

O'nun kan dökerek aldığı toprağa ayak basacaksın,

O'nun kurduğu eğitim sisteminde eğitim alacaksın,

O'nun yerleştirdiği sağlık sisteminden faydalanacaksın,

Kısacası O'nun yaptıkları sayesinde yaşayacaksın ama O'nu sevmediğini söyleyip gidip Humeyni adında, Azrail kılıklı yabani bir herifi sevdiğini söyleyeceksin.

Bu resmen kansızlıktır, şerefsizliktir. Başka izahatı olamaz.
Buğra Şad , kandaşım
Bu sıkmabaşın ASİL TÜRK KANI taşıdığını düşünmüyorsunuz umarım?
YÖRÜK ATSIZCI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 19:45   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 784
"İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur". Kepazeligini savunanan bu ahmaklarin nasil Laiklik,Cumhuriyet,Ataturk dusmani olduklarini bir kez daha gorduk.Bunlarin yaptiklari,soyledikleri teror degilde nedir.

Sen cik canli yayinda bu ulkenin kurucusuna,kurtaricisina ; Onu sevmiyorum,keske ingilizlerin egemenligi altinda kalsaydik diyorsun.Tam anlamiylan islami teror.Bu beyinsizlerin hepsi ayni kafada,ayni dusuncedeler.
Boluculer,teroristler,bedeviler.AKP yi iktidar edenler,MHP yi meclise sokanlar iste bu hainler.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 19:48   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,954
Alıntı:
YÖRÜK ATSIZCI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Buğra Şad , kandaşım
Bu sıkmabaşın ASİL TÜRK KANI taşıdığını düşünmüyorsunuz umarım?
Ne kanı taşıdığını bilmiyorum. Lakin bu ülkede yaşayan herkes varlığını Ulu Önder Atatürk'e borçludur. Bu yüzden hem bu ülkenin nimetlerinden faydalanıp hem de Büyük Lider Atatürk'ün aleyhinde konuşan herkes, yukarıda yazdığım sözlerin muhatabıdır.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 20:30   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

çepni beyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
İşte bu! çapulcu ülkücülere kapak olsun.İnanç özgürlüğümü diyorsunuz bende şöyle diyorum; Sizin inandığınız hiç bişeye inanmıyorum. Bu nasıl bir yozlaşmadır ki bir hiristiyanın altında oryantal yapacaksın ardından da inancımda özgürüm diyeceksin. Bunlar türbanlarını taksın isterse camiden hutbeyi papaz okusun hiç bir önemi yok. Neyzen'in bir şiiriyle bitirelim...

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!

Neyzen Teyfik
EY VATAN TOPRAK ALTINDA YATAN
BAK TÜRKLER GELİYOR YİNE AVRASYADAN
çepni beyi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 20:41   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

dandanakan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 24
Beyinsiz dünyada kaç tane ülkeye gittin ki ingilizler olsa daha özgür olabilirdim diyebiliyorsun .Malezyaya gittin mi, Singapur'u gördün mü ya da Tayland'da senin yaşındaki kızlar kaça gidiyor biliyormusun.Özgürlük sabaha kadar 20 dolara düzüşmek ise evet sömürge olsak daha özgür olabilirdin.O hayran olduğun ingiliz,amerikalı seni özgürlüğüne kavuştururdu. Senin istediğin de bu galiba.Ama senin hoca efendilerinin bankaları ,şirketleri ,holdingleri olmazdı özgür(!)olsak.Onlar yalnızca hayran olduğun ingilizlerin köpekleri olabilirdi aynı yukarıda söylediğim ülkelerde olduğu gibi.
dandanakan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 20:41   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ç E R İ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 53
İfade özgürlüğü, zımbırtı üç dört.O kadar kavram varki. Kalın ansiklopedilerin içinde bu kavramlar için her biri için onlarca sayfa yazı var, ama gerçeklerin veya gerçek hayatın böyle ansiklopedilerde geçen kavramlar gibi olmadığı açıkca ortada. Bir öğrencinin, okulunu bitirip hayata atlaması gibi. Bu öğrenci, derhal herşeyin ona okulda ifade edildiği teoriler gibi olmadığını kavrıyor ve gerçek hayata atlıyor.. Hayatın acımazlığını kavrıyor. İnsanların birer melek olduğu ve herşeyin güller ile çevrili olduğuna, inanmak istiyoruz ancak böyle değil ne yazikki. Her insanın içinde kötülük, iyilik gibi kavramlar var yani insanların hiç biri ne cani, nede melek sayılabilir.. Şimdi tekrar bu ifade özgürlüğüne gelelim, bu kavramın ifadesi söyle denilebilir. Her insan istediğini söyleyebilecek.. Eğer bu kavram gerçekten herkes için kanun olsaydı, bügün osama bin laden çapulcusunun peşinde nato olmazdı.. Yani bizim herkesin içinde konuşabileceğimiz kavramlar ve kabul edilmeyecek kavramlar.. Camide herkesin içinde dine laf attığında seni ordan tepe taklak atacak bir topluluk var... Kavramların kalın aksiklopedilerdeki gibi olmadığını ifade etmiştim, şimdi gelelim bu kavramın gerçek hayata aktarılmasını.. Bir topluluk içinde, camide, devlette her yerde birileri bu kavramın ne kadar geçerli olacağını karar verdiği bir gerçeklik içindeyiz. Genelde yani insanlığın büyük kısmında ise sözü geçen insanlar, karar veriyor ifade özgürlüğünün neleri içerdiğini.. Güçlü insanlardan, örnek vermek gerekirse zengin bir işadamı düşünebilir.. Yani herşeyi konuşması insanların zaten gerçeklere uymayan bir düşüncedir, yasak olan yüzlerce konu var dünyada.. Şimdi bu konuşan ve Atatürk'ü sevmediğini, söyleyen bu kişiyi bizde sevmek ve daha önemlisi aramızda barındırmak zorundamıyız. Yok, çünkü bu ülkede gerçekliğe uymayan bir söz söyleniyor. Ülkeyi kuran adamı, sevmeyen bir kişi veya kişiler, şimdi ne yapacaksın... Kendi gerçekliğini, yazacak.. Boşluk oluşmasına izin vermeyecek, ifade özgürlüğü denilen kavram içindeki boşlukları kendi dolduracak. Her devlet, topluluk bunu yapmıyormu..
Ç E R İ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 21:16   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 63
Çek git o zaman Türk vatanından.
alevıturkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 21:28   #23 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 42
Isin özüne,böyle sapik supuk konusanlarin kökenine iyice bakarsaniz,bunlarin Türk asilli olmadiklarini hemen görürsünüz.

Zamaninda bize siginanlara,ekmegimizi bölüp vermisiz,Yurt Toprak vermisiz,ama onlarin genlerindeki nankörlüge engel olamiyoruz.

Bence cözüm:hepsini,Atalarinin geldikleri yerlere geri göndermek.
Yalniz Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 21:33   #24 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Beyni sulanmıs adi yobazlar.Bunları cıkarmak lazım boyle yerlere ki
akp mhp ve yandaslarının gercek yuzlerini gorsunler anlasınlar.

Müslümanız derlerde bide amerikan arkadaslık sitesi facebook ta sürterler.
Kendileri ile çelişiyor bu adi yobazlar.
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 21:58   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,132
Ümmetin hurafeleriyle beyni iğfal edilmiş ve bu yüzden özünü kaybetmiş olan Türklük düşmanı İslamcı imam nikahlı odalık, İngilizlerin sömürgesi olmak bu durumdan daha iyi olurdu demiş.

Evet, İngiliz kabuklusunun üzerinde hatim indirmek sizin için iyi olurdu. Beyni hurafelerle ve safsatalarla yıkandığı için, Haçlıları Atatürk'e ve Laik Türkiye Cumhuriyeti'ne yeğleyen düşünme ve sorgulama özürlü, verilen yemi koyun gibi itirazsız işkembelerine indiren bu tip aptal insan müsvvedeleri yüzünden ülkemiz geri kaldı.

Atatürk'ü yürekten sevmeyen, soyca Türk olsa da hayvandan aşağı bir yaratıktır.
Alt 10.06.2008, 22:12   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 16
Bu konuşan gerizekalının ne kadar cahil olduğu zaten ortada.Irkdaşlarımın da dediği gibi kendisiyle çelişmekte.Daha seni 100 sene önce en mühim savaşında seni satan o araplara nasıl güveniyorlar?Kendi kızlarını diri diri toprağa gömenler de onlar.Böyle yobazlar her zaman olmuştur ve olacaktır da bunlara söyleyecek kelime bulamıyorum gerçekten.Çepni Beyi'nin iletsindeki Teyfik'in şiirinde de dediği gibi:
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Biz bu dürüstlükle o köprüden geçeriz onlar kalır.
TÜRKMustafa Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:18   #27 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Mavi Börteçine adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 164
Madem öyle yallah Arabistana!

Ne işin var burda.Hazır hükümet sizin gibilere parayıda basıyor,bas git!
Mavi Börteçine Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:18   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Alıntı:
Ca_Mu_Ka adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Ona da yanıtı vardı.

"Belki de daha iyi olurdu. Belki yabancı manda altında
inançlarımız daha iyi yaşayabilirdik. Daha özgür olabilirdik"
dedi.
gökte abd bayrağı, anasının yatağında john, kadınlar abd'li zencilerin kucağında, müslüman erkekler camide namaz kılıp zencilerden arta kalan kadınları dörder dörder paylaşıyorlar.

işte istedikleri dünya..
soner83 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:19   #29 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 963
ATATÜRK'e laf etme cüretini gösteren ancak bir şerefsiz, haramzade, yediği tasa pisleyen adi soysuz bir yaratıktır. Ulan şerefsiz fars hayranı budala, ATATÜRK olmasaydı çok seviyorum dediğin dinin yerine hiristiyanın kilisesine gidiyor olacaktın bunu bile anlamayacak kadar kuşbeyinli mallarsınız, bir gün bunların hesabı sorulur o zaman ATATÜRK'e kurban olayım diye yalvaracaksınız köpekler.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:28   #30 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 9
Kurtuluş Savaşının başlama sebebinin bir kadının örtüsüne el uzatmak olduğunu zanneden beyni yıkanmış mahluk su anda kimin sayesinde ibadetini serbestçe yapabildiğinin kimin sayesinde seçme hakkına sahip olduğunun kimin sayesinde nefes alabildiğinin farkında değil.

Bu kadarı ihanettende öte bir davranmıstır hayvanların bile yapmayacağı bir aşağılıktır. Ondan daha aşağı olansa bunlara cumhuriyetin özgürlüğün ne demek olduğunu bile bilmeyenlere konusma hakkı verip üstelik söylediklerinin yanlıs olduğunu gösteremeyendir. Sen programda bilgisiz insanları konusturup Atatürk için "işgalden kurtardı" dan başka bişey söyleyemiyorsan asıl vahim olan budur. Hadi o bilmiyor Ata'nın neler yaptığını sende mi bilmiyorsun ? Tokat gibi yüzüne cevabı yapıştıramıyor haksız olduğunu gösteremiyorsun. Zamanında akpcilik oynamak gibi değilmiş demek...
ADIYEKE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
atatürk'ü , humeyniyi , seviyorum!!! , sevmiyorum

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler