Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.06.2008, 22:32   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Fors adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 32
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Nankör,nursuz,sıfatsız,aciz,kompleksli bir ezik.Öbürkünü saymıyorum.O ne olduğundan habersiz öylesine tv de görünmek için çıkmış bir sabi.Ama o Ata'yı sevmediğini söyleyen yok mu akıllara zarar.Bir de kamera o nursuz,sıfatsız yüzüne yakın çekim yapıyorya yüzünün ortasına şamarı geçireceksin.Nankör garibe.Ezik ruhunu alaycı gülümsemesiyle bastırmaya çalışıyor.''Başıma birşey gelmeyecekse''dedi.Ulan daha ne gelsin senin başına.Hayatın kaymış aş yediğin tası batırmışsın sen.Sana Allah tarafından gönderilen bir hediyeye şükretmek yerine O'nu sevmediğini söylüyorsun.Keşke olmasaydı diyorsun.Ezik,aciz,nursuz garibe.
Fors Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:34   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,131
Alıntı:
TÜRKMustafa adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Biz bu dürüstlükle o köprüden geçeriz onlar kalır.
Ne köprüsü, öte taraf lunapark mı? Tanrı başka bir yöntem bulamamış da insanları köprülerden geçirtip oyun oynatır gibi mi sınayacak? Veya başka bir yakıt mı bulamadı ya da öte tarafta teknoloji mi yok da cehennem yakıtı olarak odunu kullanacak? İlkel devirlerin sığ beyinlerinin ürettiği hurafelere inanmak zeki, düşünen ve sorgulayan çağdaş bir Türk'e yakışmaz. Elbette bunları senin için değil, hurafeci alıklar için yazdım
Alt 10.06.2008, 22:34   #33 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Bir gün öyle olacak ki sabah namazına kalktığınız zaman kapıya Abd askerleri dayanacak. Sadece kapıya dayanmayacak üzerine yürüyecek, o taktığın baş örtüyü farklı fantezilerde kullanacak. O zaman o durumun etkisiyle belki aklın başına gelir. Ah vah edersin ama iş işten geçmiştir. Ne kızlığın kalmıştır ne de türbanın. Ama üzülme belki Hümeyni'nin ruhu gelip seni kurtarır....
Alt 10.06.2008, 22:38   #34 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan Eli adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 62
Ulan ümmetin devşirmeleri Atatürk olmasaydı siz burda olamazdınız yatın kalkında atamıza dua edin yoksa Göktürkalp ırkdaşımın dedigi gibi kliseye gidiyor olurdunuz kuşbeyinliler
Alt 10.06.2008, 22:41   #35 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 67
Aslında bunların ne tür fanteziler yaptığı belli'de, neyse.. Gitsin bakalım 70 yaşındaki bir moruğa 4cü karı olarakta esaret altında yaşamak neymiş görsün.
Gökdeniz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:45   #36 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Özgür_Türkoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
SOYSUZ CEMAATÇİLER

BUNA NE DENİR BELLİ DE AYIP OLUR ŞİMDİ.
ANCAK ŞUNU DİYEBİLİYORUM LAZIM BUNLAR SOYSUZDAN DA SOYSUZ SOYSUZ SOYSUZ SOYSUZ...
Özgür_Türkoğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 22:55   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan Eli adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 62
Zaten bu dincilerin çogu cahil deil mi ırkdaşım zaten bunlar bence beklenecek şeyler ama gün gelicek kökleri kazınacak
Alt 10.06.2008, 22:56   #38 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
"senin gibi dinsizlerin olduğu bi yerde ben seve seve ingiliz himayesine girerim onlar senden daha çok hoşgörülüdür en azından"

Bir başka ümmet piçi de bir sitede böyle yazmış. Bunlarda düşünce budur. Bacılarını kıroların altına sokarlar ancak kıroların canı can da hoşgörülü ingilizlerin canı patlıcan mı? Tabii ki değil. Öyleyse: haydi bakalım ümmetçiler, el değmemiş(?) öbür deyişle değdirmediği el kalmamış sıkmabaş kevaşelerinizi kabuklu ingilizlerin altına sokun da dinlerini özgürce yaşasın garipler.
Temir Tav Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 23:13   #39 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 294
Kurtuluş Savaşı verdigimiz yıllarda yine bu gerikalı zihniyet halife taraftarı idi ve o günlerde biz şimdi Alman gavurunu destekliyoruz diyen bir halifeyi hiç sorgulamadılar şimdi yine bence son bir halife var bu Cumhuriyetle olan savaşlarına kaldıkları yerden satılmış beyinleriyle hizmet etmeye sakallı papazların kendinden otuz yaşta büyük olsa altına yatmaya razılar,yine kurtuluş savaşında emin olunki bu ahmaklar oturup evinde dua eder ama kurtuluş için birçogu parmagını kıpırdatmadan beklemişler Yakup Kadri Karaosmanoglu'nun Yaban adlı kitabındada bu görülür.O kadar aptal ve gerizekalı insanlar sürüsüdür ki bunlar savaşa katılmaları bile birçogunun yunan,rum askerinin gelip bunların karısının kızının ırzına geçmelerinden sonra olmuştur bu zihniyet o kadar aptal ve gerizekalıdır ki ögretmenlere devrim şehitlerine saldırır ancak savaşmak en son çareleridir yarın araplar bize savaş açsa müslüman kardeşimiz diye hödükçe ölmeyi beklerler.Milli Mücadele verilen yıllarda ordu ve asker cephede savaşırken anadoluda azan Şehit Kubilay gibi yobaz sürülerine kurban olan gerçek devrim şehitleri aydınlarla doludur. İşte bunların özlemini çektigi bu pislik bataklık görüşü bugün hat safhada ve savaş ilan etmiş durumda ama şunu bilsinlerki bu vakadaki sıkmabaşlar gibi binlercesi toplansa Ulu Başbuğun çizdigi yoldan bir milim geri atılmayacak,kurtuluş savavaşında oldugu gibi kanında buldugu cevher ile özgürlgün peşinde koşan kahramanlar çılgın degil gerçek Türkler önlerine dikilecegiz.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.06.2008, 23:38   #40 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAORKUN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 215
Kendi iclerinde celisen yüzbinlerce sözde MiLLi görüscülerden sadece biri olan bu *******nun sinirimi bozan sözü

"Belki de daha iyi olurdu. Belki yabancı manda altında
inançlarımız daha iyi yaşayabilirdik. Daha özgür olabilirdik"
dedi.

Kot kafali sözde müslüman, kus kadar beyini olmayan, Türk ötkünc(tarih) bilgisi kit soytari

1.
YABANCI MANDA DEDiGiN UMDUGUN GiBi SUUDLAR DEGiL AVRUPA ÜLKELERi OLACAKLARDI.

2. AVRUPALILAR iCiN
MÜSLÜMAN = TÜRK
BU GÜN BiLE AVRUPA SOKAKLARINDA iSLAM iNANCiNA iYE OLAN KiSi MEKSiKALi DA OLSA AVRUPALILARIN GÖZÜNDE O BiR "PiS, KARA KAFALI TÜRKTÜR"

3.
YURDUMUZDA HiLAFET YASAKLANMIS OLMASAYDI, iSLEViNi SÜRDÜRSEYDi SENiN HALiFEN BiR iNGiLiZ, BiR FRANSIZ, BiR AMERiKALi YA DA BUNLARIN KUKLASI OLAN ASAGILIK BiR ARAP OLACAKTI.

SiMDi SÖYLE BAKALIM ASAGILIK YARATIK , YABANCI MANDA ALTINDAMI iNANCLARINI YASAYABiLiRSiN YOKSA HAKARET ETTiGiN, BENiMSEMEDiGiN, ÖLSENDE BENiMSEMEYECEGiN LAiK DÜZENDEMi ?

ASAGILIK YOBAZ, SÖZDE MÜSLÜMAN AR NAMUS YOKSUNU YARATIK!
iFTiRA ATTIGIN, NEFRET DUYDUGUN YÜCE BASBUG ATATÜRK OLMASAYADI SEN HALA DAHA ARAPCA DiNi EGiTiM ALACAKTIN. GERCi BEN BUNLARI KiME ANLATIYORUM Ki, SiZ ZATEN ARABIN B*KUNU BiLE KUTSAL SAYIYORSUNUZ, DiLiNi ÖGRENMEKLE KESiN CENNETLiK OLURSUNUZ (!)

Yüce Tanrim sen Usumu koru !
Gökce Tanrim sen Türk elini, Türk erini, Türk katununu araptan cok arabci yobazlardan, mankurtlardan koru !

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
KARAORKUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 00:01   #41 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

MutluCanTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 50
ümmetçi yobazlar bunlar,takiyeci yobazların gerçek yüzü bunlar..hala görmeyen varsa görmüştür artık heralde.bunları Irak'a yollamak gerekir orada Amerikalıların arasında özgürlükleri daha fazla olacaktır kendileri öyle düşünüyor madem defolsunlar! conilerle özgürlüklerini doya doya yaşarlar.Yobaz takımı!
MutluCanTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 00:13   #42 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 16
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ne köprüsü, öte taraf lunapark mı? Tanrı başka bir yöntem bulamamış da insanları köprülerden geçirtip oyun oynatır gibi mi sınayacak? Veya başka bir yakıt mı bulamadı ya da öte tarafta teknoloji mi yok da cehennem yakıtı olarak odunu kullanacak? İlkel devirlerin sığ beyinlerinin ürettiği hurafelere inanmak zeki, düşünen ve sorgulayan çağdaş bir Türk'e yakışmaz. Elbette bunları senin için değil, hurafeci alıklar için yazdım
Ben bunları gercek anlamıyla kullanmıyorum bunlar izafi kavramlar oldugu icin soyut seylerden bahsederken insanların daha kolay anlaması icin bazı seyler somutlaştırılmaya çalışılır.Buda benzetmelerle olur zamanla dini alanda yapılan benzetmeler maalesef insanlarımız arasında gercekmis gibi algılanmaya baslanmıs.Yoksa ben aksine vicdanı hür beyni hür zeki bir Türk genciyim.
TÜRKMustafa Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 00:18   #43 (İleti Bağlantısı)
BaŞbUğuN AsKerİ

ozan_19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 24
.............

YN:
Otağ kurallarına uyun. Kanunlara aykırı şeyler yazmak yaşaktır, biz kanunlara uyan insanlarız.. O yüzden tekrarlanmasın..
ozan_19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 10:03   #44 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

karatay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Seyretmemiştim, seyredeyim dedim kalbim elvermedi yarıda kestim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Topraklarımda bu tip vitaminsiz insanların yaşıyor olması cidden korkunç ve aşşalayıcı. Çok üzülüyorum bu duruma, çok yazık bu toprakları haketmiyor bu insanlar. Kadın ingilizi fransızı istiyor bu topraklarda korkunç ki ne korkunç ifade edemiyorum. Mantığıma sığdıramıyorum. Nasıl, bir yalan hikaye inançları var bunların kadın humeyniyi seviyorum dedi gülermisin ağlarmısın hangi islam inancında var bu!!!!!!! birde özgürlükten bahsediyor, gitsin iranda yaşasın da gelsin bakalım, ama nafile bu ve bu düşüncedeki insanlar bu ülkede bulunmamalı. Beğenmediğimiz museviler bile kurtuluş savaşına yardım edip katkıda bulundular, Dedelerimiz vatanı için cephelerde kanını akıtırken bu görüştekiler askere gitmemiş ingilize fransıza taraf olmuşlardır. Acaba konuşanlar bunları biliyormu?

Yazıklar olsun,
yazıklar olsun,
yazıklar olsun,

"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş."

Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani
karatay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 10:38   #45 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 18
Alıntı:
karatay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Seyretmemiştim, seyredeyim dedim kalbim elvermedi yarıda kestim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Topraklarımda bu tip vitaminsiz insanların yaşıyor olması cidden korkunç ve aşşalayıcı. Çok üzülüyorum bu duruma, çok yazık bu toprakları haketmiyor bu insanlar. Kadın ingilizi fransızı istiyor bu topraklarda korkunç ki ne korkunç ifade edemiyorum. Mantığıma sığdıramıyorum. Nasıl, bir yalan hikaye inançları var bunların kadın humeyniyi seviyorum dedi gülermisin ağlarmısın hangi islam inancında var bu!!!!!!! birde özgürlükten bahsediyor, gitsin iranda yaşasın da gelsin bakalım, ama nafile bu ve bu düşüncedeki insanlar bu ülkede bulunmamalı. Beğenmediğimiz museviler bile kurtuluş savaşına yardım edip katkıda bulundular, Dedelerimiz vatanı için cephelerde kanını akıtırken bu görüştekiler askere gitmemiş ingilize fransıza taraf olmuşlardır. Acaba konuşanlar bunları biliyormu?

Yazıklar olsun,
yazıklar olsun,
yazıklar olsun,
Dediklerinize aynen katılıyorum , Sayın kandaşım.
Ayrıca eklemek istediğim..
Bu kansızlar bilmiyorlarmı ki? Ulu Başbuğ olmasaydı , Bugün anaları
"yan"larla "lakis"lerin altına gireceklerdi..

YÖRÜK ATSIZCI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
atatürk'ü , humeyniyi , seviyorum!!! , sevmiyorum

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler