![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#106 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanrı bu soysuz köpekelere elbet bir gün mutlaka cezalarını verecektir..
Y.N: Anlatım bozukluğu yapma. - Tanrı bu soysuz köpeklere elbet birgün cezalarını verecektir. -Tanrı bu soysuz köpeklere birgün mutlaka cezalarını verecektir.
|
|
|
#107 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu aşağılık kadın yugoslav'mış.
Anlayın artık; TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOK! |
|
|
|
|
|
#108 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
#109 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
evet islamcı yönetimin hakim olduğu afganistan,ürdün,malezya .. ve en son ırak ta; amerikalı ingiliz ...v.b. askerlerin sadist, mazoist,fetiş,homoseksüel (kocalarını amerikan askerleri üst üste dizip becermişti )cinsel öğretilerinin tadı cemaatleri vasıtasıyla bu arkadaşa ulaşmış heralde .sizde kızıyonuz canım özgürce erkek arkadaşıyla birlikte tecavüze uğramak istiyor. gerçi TÜRKÜN bu konudaki gücü ünlüdür ama yüce andalarım bunları neden boş bırakıyorsunuz yakışırmı bulduğunuz yerde memnun edin yoksa çöp sokun ölsün:) :( :S :O
|
|
|
|
|
|
#110 (İleti Bağlantısı) |
|
Gökbörü Alp
|
Böyle soysuz pislikleri asmadığımız sürece akıllanmayacaklar.Başbuğumuza yapılan hakaretler gün geçtikçe artmakta ve Türk Milleti'nin sabrını zorlamaktadır.Gök Tanrı'nın ve Türk Milleti'nin öfkesini yakında hissediceklerine şüpheleri olmasın.
|
|
|
|
|
|
#111 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrının Askeri
|
Türk'ün Türk'ten başka dostu var mıdır ki ? Bu dengesizlere haddini kim bildirecek ? Humeyni miydi bu topraklarda rahatça nefes almanı sağlayabilen ?! Bu forumu uzun süredir okuyor ve cevaplayabileceğim şu ana dek sabırsızlıkla bekliyordum. Üyeliğim henüz etkin oldu. Teşekkür ediyorum tüm otağ yöneticilerine. Selam size ey Türkçüler ! Bir olmalıyız ki ne dediğini bilmez geveze, cahiller ortalarda dolanıp dillerini rahatça savuramasın.
|
|
|
|
|
|
#112 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
O kafasındaki bez parçası kafasını iyice sıktığı için düşüncelerini iyi açıklayamıyor.
|
|
|
|
|
|
#113 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Başlasın" demek için, başlatanlara veyâ başlattıklarını zannedenlere egemen olmak gerekmektedir. Neyi ne için söylediğini bildiğini zannedip, kime veyâ kimlere hizmet ettiğini bilmemek... Topluma bâzı olayları direk veyâ dolaylı yoldan anlatan medya mensupları, boş yere soru sormadıkları gibi, alacakları cevapları da çok iyi bilirler. Topluma gelince; sürü gibidir, durursa berâber durur, coşarsa berâber coşar, coşturulur. Günümüz şartlarına göre, "konuşanlar konuşsun, isyân edenler etsin" diyenlerden kuşkulanmamalıyız. Konuşanlarla ve isyânın varacağı noktayı tahmîn edenlerle ne alıp veremediğimiz olabilir ki! Topluma bâzı şeyleri anlatmak olanaksız ise, olanaksız fikirlere sâhip olanları meydanlara salmak en mantıklı harekettir. Olay, müsaade etmek ve etmemek olayıdır. Olay, menfaatlere göre müsaade edip, etmemek olayıdır. "Atatürk'ü sevmiyorum" diyen kız, tam zamânında söylemiştir fikrini, söyletilmiştir. Bu bir "vakitsiz öten horoz" olayı değildir. Horoz her zamanki gibi tam vaktinde ötüyor... Her şey çok güzel olacak kanaatimce... Lâik Türkiye Cumhûriyeti ilelebet pâyidar kalacaktır.
|
|
|
|
|
|
#114 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Aklın ve Mantığın yolunda düşünürsek Ulu Tanrı'nın Asil Bozkurt Atatürk ile Humeyni denilen kişi arasındaki çizgiyi görebiliriz..
Humeyni , Kadınların elindeki hakları almıştır. Atatürk , Kadınların elindeki hakları çoğaltmıştır. Humeyni , Fiziksel olarak bir hayvanı veya yaratığı çağrıştırmaktadır. Atatürk , Asil Bir Bozkurt'a benzeyip...Son aşamada yakışıklıdır. Humeyni , Halkı için değil İslam için yaşamıştır. Atatürk , Halkı için yaşamıştır.. Diyeceklerim bu kadar Esen kalınız.. TTK! |
|
|
|
|
|
#115 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Buduncusu
|
Bu hasta ruhlu ucubeler neden Arabistan'a ya da İran'a gitmez ya da bu devletlerin vatandaşı olmaz da Amerika, Kanada, Belçika, Almanya v.b. devletlerin vatandaşı olur acaba? Yanıt: Bu tercihlerinde etkili olan dedelerinden kalan mandacı zihniyettir de ondan. Sizce de öyle değil mi?
|
|
|
|
|
|
#116 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bu ve buna benzer meczupların dedeleri Millî Mücadele döneminde Kuvayı Milliye'ye karşı düşman safında yer alan hâinlerdi. Başbuğ Atatürk'e ve Türklüğe olan nefret ve husumetlerinin nedeni İstiklâl Harbi'nde düşmanla birlikte dedelerinin de darağaçlarında sallandırılmasıdır.
Bu olayla birlikte Başbuğ Atatürk'e, lâik rejime ve Türklüğe ezelden beri düşman bir kesim bir kez daha deşifre edildi. 28 Şubat öncesinde de bu tür gelişmeler yaşanmıştı. Devletin kuruluş felsefesiyle sorunlu güçler, TSK müdahalesiyle safdışı edildi. Bundan sonraki sürecin de 28 Şubat'tan farklı olmayacağı düşüncesindeyim. Palazlanan şeriatçı kesim demokratik yöntemlerle durdurulamadı. Bunu yapmanın başka yolları olduğunu göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#117 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
![]() Şunun tipine bakın ! Suratından aptallık ve eziklik akıyor. Humeyni'yi seviyormuş! Yesinler senin humeyni'ni.. O yobaz kadın sesi duymaya bile tahammül edemeyen sapığın tekiydi.Ülkesinde özgürlük namına hiçbir şey yok.Bugün bu ülkede "ingilizlerin kucağına otursaydım daha mutlu olurdum, aşkım humeyni " gibi laflar edebiliyorsan, üstelik de Kanada vatandaşı bir boşnak iken TÜRK topraklarında , Türklerin atasına saygısızlık edebiliyorsan ve idam edilmiyorsan bu yönetimin zaafiyeti yüzündendir. İran'da olsaydın şimdiye kadar o pek sevdiğin humeyni'nin askerleri tarafından önce iğfal sonra recm edilirdin.Hak ettiğin gibi de eşek cennetini boylardın.Seni gidi humeyni'nin haremine girmek için uğraşan, ingiliz aşığı gerizekalı türbanlı seni! |
|
|
|
|
|
#118 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
28 Şubat'tan önce, sakallı cüppeli adamlar kendilerince "kurtarılmış bölge"ler ilan ediyorlar, buralarda cuma günleri cami çıkışında cumhuriyete ve Atatürk'e sövüyorlar, nasıl olsa arkalarında olan Erbakan Efendi'ye çok fazla güveniyorlardı. Normalde "islam barış ve mutluluk dini" derler ama ellerine azıcık bir fırsat geçince, içlerindeki kini ve pisliği derhal kusarlar. 28 Şubat'tan önce de bunu yapıyorlardı. Sokak ortasında karılarını döven yobazlardan tutun da, namaza gitmeyen esnafın dükkanını taşlayacak kadar kuduranlar çıkmıştı piyasaya. Ordu baktı ki bunların tatlı dilden ve demokrasiden anlayacakları yok; yakalarından tutup öyle bir vurdu ki duvara, topu darmadağın oldu. O kurtarılmış bölgelerde şeriat dersi veren yobazlar, postalları yalamaya ve komutanlara yalvarmaya başlamışlardı. Ama o günleri unutmuşa benziyorlar. Ziyanı yok, nasıl olsa bunu hatırlatacak ordu hep burada. |
|
|
|
|
|
|
#119 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın KOCATÜRK beğ;
Yılmaz Özdil'in 12 Haziran tarihli Hürriyet gazetesindeki köşesinde sizin açıklamalarınız doğrultusunda bir yazı vardı. Konuya net bir cevap olmuş tebrik ederim. Emeğinize sağlık.
|
|
|
|
#120 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Defolup iran'da yaşa o zaman neden kanada'da yaşıyorsun aşağılık sıkmabaş! Bunun gibi cahil, beyni yıkanmış Atatürk'e içten içe kin besleyen, hümeyni sempatizanı, mandacılığı savunan insanlar malesef Türkiye'de var, ve bugün güç onların elinde. Türk insanın artık bazı gerçeklerin farkına varması açısından bu şerefsizin tv'ye çıkması iyi oldu.
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk'ü , humeyniyi , seviyorum!!! , sevmiyorum |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|