![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kahrolsun türban
bizim öz kültürümüzde yer almayan rahibelerden gelme bi kıyafet biciminin bizim kültürümüze enjekte edilmesi ve bize zara verici bir rejimin temellerini atılmaya calısılırken bizimde bisdeyler yapmamız dahada üzücü bir durum
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Enjekte yerine “iç etmek” demen daha uygun olur sanırım. Zorunluluğu olmayan kelimelerin dışında, Türkçe karşılığı olan kelimeleri kullanmak, Türkçenin gelişimi açısından yararlı olacaktır. Böylelikle öz Türkçe kelimeler daha fazla kullanılacak ve yaygınlaşacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Daha önce de Türkçe yazım kurallarına dikkat etmen için uyardım, biz Türkçüler için güzel dilimiz Türkçe'nin kurallarına uygun ve dikkatli kullanılması önemlidir. Hem yanlış yazıyorsun, hem kuralsız yazıyorsun, hiç noktalama işareti kullanmıyorsun, bunlara dikkat et.
|
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlar tabii ki Atatürk'ü sevmezler.
Çünkü Atatürk'ün çağdaş kıyafeti vardı.. Atatürk'ün rugan potinleri, fötr şapkaları, yakası kolalı gömlekleri vardı. Atatürk sporu çok severdi...Fırsat buldukça yüzerdi.. Atatürk dans da ederdi , rakı da içerdi. Hayvanlarıda çok severdi....Köpeği de vardı Atatürk'ün. ATATÜRK hep TÜRKÇE yazdı, TÜRKÇE konuştu...Yobazların dilini hiç kullanmadı.. Atatürk "adam dibi , yiğitçe " ata binerdi ..At'larıda çok severdi.. Hiç bir zaman at'dan tepetaklak kıç üstüne düşmedi.. Yedi düvel düşmanla savaşırken de, severken de koca bir yüreği vardı onun. O medeni kişiliği ve o koca yüreğiyle bu toprakları özgürleştirip uygarlığa doğru yol alsın diye, devrim yasaları ile donatarak bırakıp gitti. Onun için ; bunlar Atatürk'ü sevmezler. Şahsen sevmelerini de beklemem ve istemem.. Hatta o pis arap ağızlarına " ATATÜRK " lafını bile almalarını istemem.. ATATÜRK ; bu şerefsiz kahpelere katrilyon kez büyük gelir.. |
|
|
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İşin ilginç yanı hem özgürlüklerden bahsediyor. Hemde kadınların bütün yaşama hakkını elinden alan Humeyniyi sevdiğini söylüyor.
İngilizler burda olsaymış daha özgür olacakmış. Eğer burda ingilizler olsaydı kendisi de heralde bir Kilisede bütün erkeklerle sırayla ilişkiye giren Rahibelerden birisi olurdu. Bütün niyetleri bu zaten. Dini de alet eder böyle şerefsizler. Olan bizim masum halkımıza olur.. |
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arkadaşlar;
Esas önemli olan bu kadının kim olduğu değil.Bu kadına o pis lafları kimin söylettiği ve bu karıyı kimin çıkarttığı ? Evet bu olaylardan sonra klasik Aydın D..an şer.fsizliğiyle karşı karşıyayız.Kim olduğu bilinmezken k.nal d ve diğer nemli kuruluşları satın aldı.Kendisi sebatayist bir yahudi dönmesi bir masondur.Ayrıca belki bilirsiniz ki hurriyetin bir ek ilanında HUGO oyunu vardı o oyundada TÜRKİYENİN doğusunu Kıroistann olarak gösteriyordu. |
|
|
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Kandaşlarım benim arkadaşlarımdan bu karıyı parayla çıkarttıklarını söyleyenler var,olabilir bence ama tam da emin değilim parayla çıkartıldığına....
|
|
|
|
|
|
#128 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu iki tane şıllık diyelim ki parayla söyledi bu durumda değişen ne olacak? Türkiye'de ki ümmetçi düşünce aslında Atatürk düşmanı değil bunlar sadece oyun denilecek.Peki öyle mi? Kesinlikle hayır ben iddia ediyorum Türkiye'nin yüzde ellisi Atatürk'e sevgi duymuyor en az yüzde 20 si ise sevmemek ve nefret boyutlarıyla bakıyorlar.Türk ülkesinin bu acı ama gerçek olgusunun birebir resmi olan bu programı görmezden gelmek ülke meselelerini hatta yıllardır süregelen oyunları görmezden gelmektir. Bu yaratıkların provakasyon amacıyla çıktığı görüşü ümmetçilerin ekmeğine yağ süren ve onların ortaya attığı bir ketenperedir. |
|
|
|
|
|
|
#129 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#130 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Çünkü söz konusu şahsı "dışkım " kadar sevmem. Dışkımı çok severim... Netice itibarıyla , hazmedilmiş besinlerin barsaklarımdan çıkmış olduğu durumdur.. Yani ; sapına kadar halis mulis TÜRK dışkısı.. Benim esas değinmek istediğim konu ; "sebatayist , yahudi , mason" gibi kelimelerdir. Bunlar ; genellikle ülkücü çapulcuların ve ümmetçi yobazların beğenmediği , sevmediği kişiler için kullanmış oldukları kelimelerdir.. Bunlar ; BAŞBUĞ'um içinde aynı kelimeleri kullandılar , ATSIZ Atam içinde.. aydın efendinin ne mal olduğundan ziyade , bizi ilgilendirmesi gereken esas konu ATATÜRK'e yapılan hakaretler ile beynelmilel kahpenin ingilz mandası istemidir. |
|
|
|
|
|
|
#131 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İşte bunlara gece gündüz işkence-tecavüz-ruhsal baskı üçlüsünü uygulayacaksınki gerçekleri görsünler...Nası böyle kansızlık yaparlar...Kesin bu arap köpeğidir....
Y.N. :Türkçe yazım kurallarına uymaya özen gösterelim. Cümleler büyük harfle başlar. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|