![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Tüm soydaşlara bu aptal ama gerekli sınavda başarılar dilerim...
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben lise yıllarımda sayısalda çok başarısızdım. O zaman hayat herşeyiyle sadece bana ait gibi geldiğinden, derslerimin üstüne olup düzeltme gereği de duymuyordum. Sanki o zaman hayat bizim için, okulun içinden ibaretti. Hiç bir şeyi umursamamız gerekmiyordu, çünkü biz aslında herşeyden büyük ve güçlüydük. Kimse bizi deviremezdi. Şu anne ve babalarımız da hiç bir şeyi bilmiyorlardı. Ders çalışmak bizim değil, süt çocuklarının işiydi. Anne babalarımıza kalsa bizim süt çocuğu olmamızı istiyorlardı. Hiç olur muydu öyle şey? O zaman okuldakiler bize gülmez miydi?
Bu düşünce sadece bizim değil, aklı başında olmayan her lise öğrencisinin aklında yer alır. Fakat sonra ilerde bir bakarsınız, o sizin zamanınızda ders çalışmayı süt çocukluğu, dersten kaçıp bilardo oynamayı delikanlılık olarak gösterenler, şimdi ya minibüsçü olmuştur, ya da seyyar satıcı. Oysa şimdi siz okumuşsunuzdur ve sizin önünüze, önünü iliklemeden gelemezler. İşte okul ve eğitim denen şey böyledir. Yokluğunda insanı yok eder. Bu yüzden Türkçü kardeşlerimden özellikle istirham ederim; herşeyi bir kenara atıp okusunlar. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ağabey o sadece sana has bir durum değil.Lisede gerçekten hayat zor geçiyor.Bende senin gibi hatalar yaptım.Lise derslerime çalışmadım, idareyle ters düştüm.Ama ÖSS insanı olgunlaştırıyor,aklını başına getiriyor.
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İşte o zaman okumamış olmanın ezikliğini duyarsın. Bunu duymamak için mutlaka okumak ve toplumun üst seviyesinde yer almak gerekir. Çocuklukta var olan herşey inanın çok çabuk ve acımasızca geçip gidiyor. |
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Milliyetçisi
|
öss ye girecek kardeşlerim;öncelikle gireceğiniz imtihanda her birinize başarılar dilerim.biliyorum ki TÜRKÇÜ kardeşlerim yapabileceklerinin en iyisini yapacaklardır bundan adım gibi eminim.sakın ola ya kazanamazsam,ya imtihan kötü geçerse,ya çok uzun paragraflar çıkarsa falan gibi olumsuz düşüncelere kapılmayınız.herşey bu imtihanı kazanmak değildir.kazanamazsanız bile bizler her daim sizlerin yanınızda olacağız.çok rahat vaziyette girin imtihana.aklınızda başka düşüncelere yer vermeyin.sanki bir maça gidiyormuş gibi sakin olun.ilk önce en iyi bildiğiniz bölümleri hızlı ve şevkli biçimde çözün ki geriye kalan zor bölümlere geçerken moraliniz olsun.yanınıza şeker falan gibi yiyecek maddeleri almayın,sadece bir şişe su alın yeter,pikniğe gitmiyorsunuz çünkü.onları yemekten sorulara vakit bulamazsınız sonra.eğerki çok okumaktan gözleriniz yorulduysa avuçlarınızı birbirine sürtün iyice ısınana kadar.sonra gözlerinizi kapatın sıcak avuçlarınızı 10 saniye kadar gözlerinize temas edin ama fazla bastırmayın.çok iyi gelir emin olun.
kazansanızda,kazanamasanızda sizleri ırkımızın neferleri olarak çok seviyoruz.yinede en üstün başarıyı beklemek te hakkımız olsa gerek.cumartesi günü internete falan girmeyin pazar sınavdan sonra girin.hepinize başarılar diliyorum.kolay gelsin. esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Türkçü soydaşlarım umuyorum ki diledikleri yerleri kazanırlar ... Sınav zamanı stres yapmamaya çalışın o stres yüzünden normalde 2 saatte bitirdiğim öss deneme sınavlarını , sınav stresi yüzünden tamamlayamamıştım... Sadece sınava odaklanmanızı öneririm ... Bol şanslar dilerim ...
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Liseye girmeme daha 3 yıl var.ve Gerçek bir Atatürk evladı gibi üniversiteyi kazanıp , Sahte Ümmetçileri İstediğim alanda (hukuk) silmeyi hedefliyorum.
Tanrı Türk gençlerini korusun. Tanrı Türk'ü Korusun! |
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sınava girecek tüm TÜRKÇÜ kardeşlerime başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bütün kanı Türk olanlara başarılar diliyorum ÖSS'de.Umarım evrenkentlerimiz Türk soylu genç beyinlerle dolar.Tanrı yardımcınız olsun andalar...
Bu arada otağdaki ilk iletim esenlikler tüm soydaşlarıma... |
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende Tüm kandaşlarıma başarılar diliyorum.Bende yarın sınavda ter dökecekler arasındayım.Sınavı kazanarak iyi bir üniversiteye yerleşmekte Türklüğe hizmettir.Kendimi hazır hissettiğim için fazla endişem yok.Tekrar başarılar hepinize.
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sınava girecek tüm Türkçü kandaşlarıma başarılar dilerim.
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sınava girecek Türkçü kardeşlerime başarılar dilerim.Tanrı yardımcınız olsun...
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Sınava girecek şuurunda ve kanında Türk'lük olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.ÖSYM başkanı'nın bir gazete de verdiği röportajı görünce atık Türkiye de eğitimin tam manasıyla bittiğine kanaat getirmiş oldum.Vakt i zamanında bir zat Türkiye de üniversiteler paralı olsun demişti. Hepimiz ayağa kalktık. Ama görünen o ki yavaş yavaş bu duruma geliyoruz. ÖSYM başkanı Ünal Beğ bu sınavda hem liseler mezun vermediği hem de sınava giren çoğu kişinin deneme maksadıyla girmesi bakımndan kontenjan boşlukları olacağı bu nedenle 4 yıllık fakültelere girmek için* gerekli olan taban puan 185 te çeşitli ayarlamalar oalabileceğini belirtti. Tabi bunda en önemli baskı ÖSYM ye Vakıf Üniversitelerinden gelmektedir.2 sene önce sistem değiştiğinde vakıf üniversitelerinin kontenjanı bir hayli boş kalmıştı. Rektörlerden vakıf sahiplerine kadar herkes ÖSYM ye demediğini bırakmadı.Üniversite açılış törenlerinde bile öğrencilere başarı bile dilemeden bu durumdan bahsedildi. Görülen o ki ÖSYM vakıf üniversitelerinin bu tutumu karşısında geri adım attı.Peki bu ne demektir? Parası olan girer okur anlamına gelmiyor mu? Bence geliyor. Vakıf üniversitelerinin bu tutmu da oraların eğitim kurumundan ziyade bir ticarethane olduğunu tescillemiştir.
*4 yıllık fakültelere girmek için ikinci bölümden en az 185 yapmak gerekiyor.Bu baraj puanı.Ancak ben şimdiye kadar 185 alıpta üniversiteye yerleştirilen görmedim.Nereden baksanız ham olarak en az 210 yapmanız gerekiyor ki bu en düşük puanlı bölüm.O da ne idiğü belirsiz bir bölüm olan su ürünleri.İdela meslekler için ham 250yi geçmek gerekiyor. E kardeşim 185 nere 250 nere? Benim mantığıma göre baraj puanı demek o puanı geçen herkesin üniversiteye yerleşmesi demektir.Ne insanları kandırır gibi baraj çıkarmışlar?Ya baraj kaldırılsın sınava giren herkese tercih yapma hakkı verilsin ya da baraj denen puan türü adam gibi ayarlansın.Benim fikrim bu. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| başarılar! , irkdaşlarıma , tÜm , Öss'de |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|