![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Ben bir şey itiraf etmek isterim sınav'a ikinci kez gireceğim halde çok büyük heyecan içindeyim. Heralde sınav anında geçecektir. Geçen yılda aynısı oldu. Pazartesi günü tüm bu dertlerden kurtulmuş olmayı diliyorum. Ve bugünden sınava girecek tüm kandaşlarıma başarı dileklerimi sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende ilk defa gireceğim bakalım bu sabah.Sınava girecek tüm kandaşlarıma başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
Sınava altı kez girmiş biri olarak tüm Soydaşlarıma başarılar dilerim:)
"Türk bu ülkenin yegane efendisidir. Yegane sahibidir.Saf Türk olmayanların bu ülkede bir tek hakları vardır, hizmetçi ve köle olma hakkı, dost ve düşman hatta dağlar bu hakikati görsünler" MAHMUT ESAT BOZKURT |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Öylesine zaman zaman öss sınavına girerim.Az önce sınavdan geldim Matematik-2 bölümü bayağı zordu,umuyorum ki kandaşlar üstesinden gelmişlerdir.
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende şimdi geldim. Dediğiniz gibi Mat-2 zordu. Yine istediğim olmayacak... 2. girişimdi bu...
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bende yeni geldim sınavdan.Mat-2 yapmadım çünkü sözel bölümdeyim.Edebiyat ve Sosyal bölümleri oldukça kolaydı.Özellikle tarih bölümü gayet basitti.Bu sınava ilk girişim umuyorum ki bir daha girmem...
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tüm kandaşlarıma geçmiş olsun. Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız. Türçülüğe yararlı insanlar olursunuz.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben seneye gireceğim. Yalnız bugün acayip heyecan bastım. Sözel bölümdeyim umarım istediğim tarih bölümünü kazanırım seneye. Yarın gazeteden alıp çözeceğim soruları. Umarım kazanırsınız ırkdaşlarım..
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Zor olan kısmı atlattınız umarım hepiniz istediğiniz yerlere yerleşebilirsiniz. Ama önemli olan doğru tercihi yapabilmenizdir. Meslek seçiminizi bir kere daha gözden geçirip en verimli ve en mutlu olabileceğiniz bir alana yönelmelisiniz. Tercih işlemlerini yaparken de mutlaka öğretmenlerinizden yardım almalısınız. Sınavı kötü geçen kandaşlarımız da üzülmesinler seneye daha iyisini yapabilir, daha iyi bir üniversiteye ve daha iyi bir bölüme girebilirler.
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sınav nihayet sone erdi. Sınava giren arkadaşlar söylesin bakalım; nasıl bir sonuç bekliyorlar?
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben 2008-OKS'ye girdim. Sınavımız çok kolaydı 100'de 100 yapabilirdim ama sınav anında heyecan yüzünden başarısız oldum. Eve gelip kontrol edince sinirden kendimi yedim bitirdim..
Keşke heyecan yapmasaydım.. ÖSS'ye giren arkadaşlar, umarım iyi bir sonuç alırsınız da fettoşçuların gitmek istediği mevkileri kaparsınız.. |
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Geçmiş olsun kandaşlarım.Bende sınavdan çıktım kontrol ettim. Meslek lisesi olduğum için sadece Bölüm-1 yaptım.Gayet kolaydı özellikle matematiği.Keşke çok detaylı çalışmasaymışım.Sadece kafa karıştırmaya yaradılar.Umarım bu sene istediğim evrenkente yerleşirim.Tekrar herkese geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sınava giren tüm kardeşlerime geçmiş olsun, umarım hepiniz gönlünüzdeki yerlere yerleşmeyi başarırsınız.
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Sözde çok rahat olacağı söylenen Öss belki de hiç bu kadar zor olmamıştır.Elimizden geleni yaptık ama,bakalım.Ayrıca ipini kopartan sınava girmiş,özellikle K.rt sayısı baya fazlaydı.Açıkçası amacım Kamu Yönetimi Fakültesi,ama pek umudum yok. :(
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İktisat güzel alandır. Kamu Yönetimi olmazsa başka bölümüne girersiniz. Kendinizi "ya bu bölüm ya hiç biri" diye şartlandırmayın. Öyle yaparsanız, büyük hata yapmış olursunuz. Duruma ve şartlara göre bakıp bir karar verin. Önce kendi yeteneklerinizi ele alın, sonra da yeteneklerinize uyan ve puanınızın yettiği bölümleri alarak uygun bir seçim yapın. Bu tercih robotları çıkmış, onlardan da faydalanmanız yararlı olacaktır.
Tercih çok önemli, bu yüzden zekice yapılması gerekir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| başarılar! , irkdaşlarıma , tÜm , Öss'de |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|