Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 12.06.2008, 13:42   #1 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
kırodan tarih oğretmeni olursa tarihi çarpıtması

Ben OSS ye hazırlanmak amacı ile ,dersaneye yazılmıstım
senenin basından beri tarih derslerimize Tatar asıllı Irkcı bi oğretmen girerdi.O oğretmen oylesine iyi bi oğretmenki anlatamam
ama dersane olduğu için etutlere baska bi oğretmen girerdi,o da diyarbakırlı kıronun tekiydi,kıro olmasından dolayı ısınmamıstım hiç adama derslerinede girmez bireysel olarak bos bi sınıfta kendim calısırdım.Arkadaslar dedi illa sende gel derse hoca iyi anlatıyo falan dediler,yok girmem o k.rdn dersine ben dedim.Israr ettilersede o zamanlar pek girmedim
Ama bundan 10 gun once kadar girdim dersine son olarak.Genel tekrar yapıyodu.
Herneyse girdim.Girdiğime pişman oldum...
Buyuk Taarruz da TÜRK ordusunun kürtlerle beraber yaptığını ve kürtlerin AtaTÜRK tarafından kullanıldığını soyledi.Mete Hanın dirayetsiz bi kağan olduğunu soyledi,Alpaslan hakkına anadolu halklarının ozgurluk azraili olduğunu soyledi.
Duramadım artık kalktım tarihi neden carpıtıyosunuz dedim
gercek olan bu oğlum dedi bana.
birincisi bana babamdan baskası oğlum diyemez
ikinciside resmi tarih boyle bi olasılığı mufredatta gosteriyoda oss de cıkıyomu oyle bi soru dedim.
Hem TÜRK ordusunun kırolara ihtiyacı olmaz taarruzdayken,
siz kendinizi ne sanıyosunuz be dedim.
sonra dondum arkadaslarıma bunun gibi kıroları tarih oğretmeni diye basımıza dikende bunları tarih oğretmeni yapanda bizim Cumhuriyetimiz.
Sen hangi ezilen kullanılan kırolardan bahsediyon hoca dedim.
sen cok ırkcı popülist bi oğrencisin dersime girme sen bida dedi.
Senin dersin ney Tarih senin dersin değil dedim
IRKCIyım dedim.
Gercekten en cok sinir olduğum olaylardan birisi budur.
(sınıfımızda ülkücü capulculardanda var ama hiçbirinin sesi cıkmamıstı bu utanmaz adamın soylemlerine)

T.T.K

Y.N: Msn dili ile yazma. Yazım kurallarına uy. Daha önce de uyardık.
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 13:55   #2 (İleti Bağlantısı)
Göktürk Çerisi

YÜZBAŞI YAMTAR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 129
Gerçektende ağzının payını çok iyi vermişsin böylerini şikayet etmek lazım maalesef bizim dershanede de böyleleri var.

YAŞASIN TÜRKÇÜ DEVRİMCİ MÜCADELEMİZ!!!
YÜZBAŞI YAMTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 14:49   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Çılgın Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 69
Yapılması gerekeni yapmışsın kandaşım neler dönüyor ülkemizde böylelerini tarih öğretmeni yapan hangi dershane kuruluşu söyleyebilir misin ?

Çılgın Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 16:14   #4 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Alıntı:
Çılgın Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yapılması gerekeni yapmışsın kandaşım neler dönüyor ülkemizde böylelerini tarih öğretmeni yapan hangi dershane kuruluşu söyleyebilir misin ?
Irkdasım arastırdım Konya-Selcuk Sosyal bilgiler oğretmenliği mezunuymus.

Fakat bunun üniversiteyi bitirmesinde üniversite kuruluslarının bi sucu yok ta,bu onun kendi kansızlığı kıro nihainde
dersane müdürümüz kızılcık komünistoflardan zaten.
dersane ismini vermesem simdi verirdim ama TÜRKİYE capında il il şubeleri olan bi dersane(reklamcısı olmayalım otağda).Hatta ozel bi universiteside var bu kurumun İstanbul'da.
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 16:47   #5 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 10
KaramanOğlu70 bütün Türk gençleri bizim gibi olmalı.k.rtler tarihte hiç bir şey yapamadı.Türkler büyük başarılara imza attı kıskanıyordur bölücü k.rdü
Tonyukuk Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 16:52   #6 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 145
Alıntı:
KaramanOğlu70 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Irkdasım arastırdım Konya-Selcuk Sosyal bilgiler oğretmenliği mezunuymus.

Fakat bunun üniversiteyi bitirmesinde üniversite kuruluslarının bi sucu yok ta,bu onun kendi kansızlığı kıro nihainde
dersane müdürümüz kızılcık komünistoflardan zaten.
dersane ismini vermesem simdi verirdim ama TÜRKİYE capında il il şubeleri olan bi dersane(reklamcısı olmayalım otağda).Hatta ozel bi universiteside var bu kurumun İstanbul'da.
KaramanOğlu70 kandaşım, Gülen yapılanmasını da unutmamak gerek. Kızıl soysuzların, resimi-özel alanlarda yoğun bir yer işgal ettiğini düşünmüyorum. Daha çok Fethullahçılar, Nurcular, Süleymancılar gibi özetle tarikatlar yoğunlukta. Komünistler yüksek makamları işgale, ülkemizde ilk ve yoğunluklu olarak Hasan Ali Yücel döneminde başladılar. Sabahattin Ali, Sadrettin Celal, Pertev Naili Boratav, Ahmet Cevat vesaire gibi dönemin kızıl komünistleri önemli makamlara H.A. Yücel'in desteğiyle getirildi.

Bolşevik ajanlarının meseleleri eskide kalmıştır. Dün Moskofçuluk moda idi bugün Nurculuk! Önemli olan bu modanın hastalık yapacak kadar ilerlemesini engellemektir. Fakat görülüyor ki bu hastalık engellenememiş ve ilerlemiştir. Dönemin modası komünizmde böyle engellenemedi, ilerledi ve güçlendi. Sonrası malum iç çatışmalar! Nurcu modanında böyle bir sonuçla bitme ihtimali her zaman makul ölçülerde mevcuttur.

O öğretmene zamanından ve gereğince cevabınızı vermeniz sevindiricidir. Derslerinizde başarılı olup, yüksek imkanlar dahilinde bunların ağababalarının canına okumak gerçek bir netice verecektir. Bu böceklere fazlaca zaman harcayıp derslerinizden geri kalmayın. Ferdi değil, geneli etkileyecek vuruşlar daha kalıcı sonuçlara götürür.
Temren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 16:52   #7 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 10
Bazı nurcu k.rt uşakları"k.rtler Asurlulardan geliyor"gibi yalan iddaları ortaya atıp müslüman kardeşleri k.rtlerin tarih boyuncaki başarısızlıklarını kapatmaya çalışıyor.Bunların sebebi ümmetçilik.Saidik.rdi hocalarıda k.rttü ya.
Tonyukuk Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 20:15   #8 (İleti Bağlantısı)

Alparslan-Türkçü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 99
Bizim okulumuzdada bir tane kominist tarih hocası var.Geçenlerde Nihal Atsız'ın kominist tarih ögretmeni makelesini okuduktan sonra herif aynen uyuyor.Derste,yok azınlık hakkı,yok eşitlik kardeşlik falan filan bir sürü zırvalıyor.Kanı ciğeri 5 para etmezler ögretmen olup insanları yanlış yönlendirebiliyorlar.

Bu yüzdenki Türk Gençliğine büyük işler düşüyor.Araştırmacı olup her söylenene inanmamalıyız.Bu soysuzlar insanları kandırmak için her yolu denerler.
Alt 13.06.2008, 01:08   #9 (İleti Bağlantısı)
Cengiz Hanın Fedaisi

Ergenekonlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 123
Kirodan tarih ogretmeni olursa kendi soyunu Sumerden baslatacak ve kendisini tum dunyayi;medenilestiren bir kavim oldugunu ilan edecek.Dolayisiyla Kiro dedigimiz;atasi belirsiz;Hulagu Hanin;karinca ezer gibi kestigi;insanimsilarin;dusunceleri degil;yok olmalari onemli olmalidir;bizim icin.kiroyu;nasil yok edecegiz;bunu hesaplamali.
Ergenekonlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.06.2008, 13:17   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METE1989 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Kroya o diplomayı veren de kabahat.k.rtten tarihçi olursa olcağı budur.Neyse,kekoya haddini bildirmekle iyi etmişsin ırktaşım.Böylelerinin(etnik özürlü=gayriTÜRK) ağzının payını vermek gerekir.
Alt 13.06.2008, 14:46   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 229
Kandaşım tarih öğretmeni olduğunu iddia eden soytarıya haddini iyi bildirmişsin de, keşke sen de biraz Türkçe derslerine girseydin. Bu nasıl bir başlıktır böyle?
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
çarpıtması , kırodan , oğretmeni , olursa , tarih , tarihi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler