![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Genç Kıza Laf Atan Kıroların Evi Basıldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben de Kocaeliliyim. Malesef ahmet kaya, che vs tişörtleri giyen krolar fazlalıkta. Ama buna engel olanlar da var şükür.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kocaeli,Adapazarı ve Trabzon halkımızdan Tanrı razı olsun.
Tüm ırktaşlarımıza nasip olması dileğiyle. geçenlerde bir kominist soysuz topluluk kendi çapında faşist iller sıralamasına 1. trabzon 2.adapazarı 3.kocaelini koymuştu internet sitelerinde. Bunlara göre eğer onlara yardakçılık etmiyorsan faşistsin. Bir kızılla konuşmamızda bana önce milliyetçi sonra faşist dediğinde cevap olarak doğrudan Irkçı olduğumu söylediğimde önce donup kalmış sonra kekeleyerek şimdi en üstün ırkın siz mi olduğunuzu düşünüyorsunuz dediğinde EVET aynen öyle,ırkıma ihanet edenleri insan olarak bile görmüyorum düşünce özgürlüğü diye ağlayan sizlerin karşınızda ben de düşünce özgürlüğümü kullanarak sonuna kadar bunu düşünüyorum dediğimde ikinci kez dili tutulmuştu. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kocaelili irktaslarimizdan Ulu Tanri razi olsun.Turk Irki sag olsun.Kirolar ya yok olacak ya yok olacak.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
Kocaelili Irkdaşlarımızın ellerine sağlık,bu kırmalara gereken dersi vermişler.
"Türk bu ülkenin yegane efendisidir. Yegane sahibidir.Saf Türk olmayanların bu ülkede bir tek hakları vardır, hizmetçi ve köle olma hakkı, dost ve düşman hatta dağlar bu hakikati görsünler" MAHMUT ESAT BOZKURT |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kocaeli halkını kutluyorum bu k.rt denen genetik özürlülere gerekli cevabı vermişler.Zaten yapılması gereken bu.k.rtlere yüz verdikçe tepemize çıktılar hadlerini aştılar artık.Bunun için tüm Türk halkı kocaelilileri örnek almalıdır.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Umarim diger olaylara örnek teskil edir bu durum. Bu soysuzlara verilebilecek cevap sadece bu tarzdan olmalidir. Duyarli Kocaeli halkini kutluyorum..
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Esenlikler. Not: Turkce icin kusura bakmayin.tunusta internet kafeden arapca klavyeyle yazmaya calisiyorum.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Kocaeli halkını kutluyoruz! , Ellerine sağlık yaratıklara karşı verdikleri mücadelede arkalarındayız!
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|