![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir noktanın altını çizelim ben adamı veya düşüncesini övmüyorum ama internet üzerinde bundan başka etimolojik sözlük var mı? Sözcüklerin tarihini çıkış noktasını belirten çalışma var mı? Yiğidi öldür hakkını yeme, site yöneticileri bile öyle ayarlamış ki sitenin adresini yazıyorum bağlantı halinde Nişanyan-Türkçe Etimolojik Sözlük diye gösteriyor.
Öztürkçe olan sözcükleri farsça falan filan göstermesi benim de canımı sıkıyor demek istediğim şeyin özünü anlayamamışsınız ben de o yüzden zaten bu adamlara bırakmayalım dilimizle, kültürümüzle ilgili çalışmaları diyorum. İletinin içeriği güzelce irdelenmemiş, sadece bir cümlesi cımbızla çekilip yorumlanmış. Lütfen, yakışmıyor Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kendi yazmis zaten bir noktanin altini cizelim diye, okadar yazidan cimbizla onu secebilmis bahane olarak.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tarih boyunca türkleri arkasından vuran bir milletin bunları yapması kadar doğal bir şey değil.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkçe yazım kurallarına dikkat et, Cümle başları ve özel isimler büyük harfle başlar. Hele bir Türkçü Türk kelimesini kesinlikle küçük harfle başlayarak yazmaz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|