Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.07.2008, 15:30   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 31
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bir noktanın altını çizelim ben adamı veya düşüncesini övmüyorum ama internet üzerinde bundan başka etimolojik sözlük var mı? Sözcüklerin tarihini çıkış noktasını belirten çalışma var mı? Yiğidi öldür hakkını yeme, site yöneticileri bile öyle ayarlamış ki sitenin adresini yazıyorum bağlantı halinde Nişanyan-Türkçe Etimolojik Sözlük diye gösteriyor.

Öztürkçe olan sözcükleri farsça falan filan göstermesi benim de canımı sıkıyor demek istediğim şeyin özünü anlayamamışsınız ben de o yüzden zaten bu adamlara bırakmayalım dilimizle, kültürümüzle ilgili çalışmaları diyorum. İletinin içeriği güzelce irdelenmemiş, sadece bir cümlesi cımbızla çekilip yorumlanmış. Lütfen, yakışmıyor
Esenlikler...
AbacıTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.07.2008, 20:26   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,927
Alıntı:
AbacıTürk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir noktanın altını çizelim ben adamı veya düşüncesini övmüyorum ama internet üzerinde bundan başka etimolojik sözlük var mı? Sözcüklerin tarihini çıkış noktasını belirten çalışma var mı? Yiğidi öldür hakkını yeme, site yöneticileri bile öyle ayarlamış ki sitenin adresini yazıyorum bağlantı halinde .....-Türkçe Etimolojik Sözlük diye gösteriyor.
.
Bir noktanın altını çizmeyi bırak, biz senin gibi ermeni aşığının üstünü çizeriz. Yoksa kanında bir bozukluk mu var? Ermeni'nin o kadar pisliğini görmedin de, göre göre kıytırıktan internet sözlüğünü mü gördün?
Alt 02.07.2008, 04:50   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

DiSiKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 142
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir noktanın altını çizmeyi bırak, biz senin gibi ermeni aşığının üstünü çizeriz. Yoksa kanında bir bozukluk mu var? Ermeni'nin o kadar pisliğini görmedin de, göre göre kıytırıktan internet sözlüğünü mü gördün?
Kendi yazmis zaten bir noktanin altini cizelim diye, okadar yazidan cimbizla onu secebilmis bahane olarak.
DiSiKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.07.2008, 08:55   #34 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 8
tarih boyunca türkleri arkasından vuran bir milletin bunları yapması kadar doğal bir şey değil.
kurt44 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.07.2008, 10:34   #35 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 753
Alıntı:
kurt44 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Tarih boyunca Türkleri arkasından vuran bir milletin bunları yapması kadar doğal bir şey değil.

Türkçe yazım kurallarına dikkat et, Cümle başları ve özel isimler büyük harfle başlar. Hele bir Türkçü Türk kelimesini kesinlikle küçük harfle başlayarak yazmaz.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler