![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Dunya Turklerı Bırlıgı rumuzlu arap beyinli örümcek kafalı asıl sen ne kadar saçmalımışsın. Ulan çapulcu ülkücü oldugun belli.Biz Atsızcı Türkçüler için en önemli belirleyici etken asil Türk kanından gelmesi ve Türklük şuurunda olmasıdır. Türklük kavramını da sizin gibi çapulcu ümmetçi itlerden alıcaz.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
TATAR TÜRK
|
ümmetciler gidin ümmet sitenizde takılın TÜRK soy odalarında ne işiniz var?
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben Ümmetcimiyim Yahu?
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Nasılda kuduruyorsunuz kuduz köpekler gibi.. Dayanamayıp iki günde nasılda kendinizi belli ediyorsunuz..
İlk geldiğin andan senin ne mal olduğunu anlamıştım..
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
TATAR TÜRK
|
Ümmetci diyilsense lafı kendi üstüne alma!!!
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Daha Türkçe yazmayı bilmiyorsun, gelip burda ahmakça fikirlerini savunabileceğini sanıyorsun, çapulcu yürü git arab kardeşlerinle takıl.
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Salyalarınız ağzınızda en fazla iki gün kalıyor..
Hemen böğürmeye başlıyorsunuz.. Adi sentezci seni sen git parkta bahçede ip atla..
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu Dünya Öküzleri Birliği sıkça karşılaştığımız çapulcuların son örneği. Ötekiler gibi bu da yazmasını bilmeyen, bilgisiz, beyin kıvrımları arap hurafesiyle döllenmiş bir piç.
"Medeni Bilgiler"i alıp böylelerinin yüzüne çarpmalı. Başbuğ Atatürk'ü, CIA ürünü Türk-islam sentezcisi yaptığına göre Öküzler Birliğine başkan olur bu piç. Dahası Atsızcı kandaşımız İlter Noyan'ı k.rt Saitçi yapmış, sonra da Türkçe ezanın İnönü döneminde başladığını öne sürmüş(!) Salt bu çapulcunun yazdıklarına inanan olmasın diye yazıyorum, ezan ilk olarak kimin buyruğuyla Türkçeleştirildi, hangi yılda okundu arayan bulur. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sübyancı gazeteci ve şeyhlerin bilmem kaçıncı kez duyduğum artık kulağıma normalmiş gibi gelen bu haberlerin ardı arkası kesilmeyeceği ortada.Duyabildiklerimiz duyamadıklarımızın yanında okyanusta bir su damlası.İslam ne dinmiş be peygamberi bile sübyancı ise ümmeti ne olacaktıki.Yazık çok yazık 14 yaşındaki gencecik çocuklara daha ne olduğunu bile bilmedikleri cinselliğe zorlanıyorlar dede yaşlarındaki cinsi sapıkların ellerinde.Buna dur diğecek bir mekanizma lazım o mekanizmada bizleriz.TENGRİ SEN SENDEN OLANLARA YARDIM ET ACUNU KİRLETEN KANSIZLARDAN HESAP SORALIM
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu uçkur düşkünü yobazların neden küçücük yaştaki çocuklarını çarşafa soktuklarını şimdi daha iyi anlıyorum, neden yine aynı kesimden olanların yaşına bakmadan ufacık bedenlerden tahrik olduğu hatta cinsel ilişki yaşadıkları daha iyi anlaşılıyor. Gerçi, cennetteki huriler çocuk yaştaki bakirelerden oluşuyorsa bunu normal karşılamak gerek.
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Senin adın Dünya Türkleri Birliği değil k.rtleri birliği olmalıymış. Önce k.rt'ün k'sini küçük, Türk'ün T'sini büyük yazmayı öğren, arap yalakası!
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Andalar abiler Lütfen öbür arkadaşa ithafen birşeyler yazıyorken beni araya katmayın..
Ben Türk'üm Türkçüyüm Atatürkçüyüm.!! |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sende kendi kendine yazılanları üzerine alıp beni araya katmayın diyip durma sana bir şey yazanmı var.
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kandaşlarım!!! Sizlere kurban olurum bırakın şu şerefsizleri
Nedir bu konu nerden nerelere geliyor Kansız birinin yaptığı şerefsizliği ne adına savunuyorlar, önüne gelen yazı yazıyor Ülkücülere lafım var,,, sizleri çok iyi tanırım Sizlere Türkçülük agır gelir Zaten agır geldiği için sığındığınız yer belli sizin reislerinize o kadar seminerler verdik ama kafaları almadı sonra düşündük neden diye? en agababanız başkanlarınız ya rum ya kürt çıktı kimilerinin evinde halaları hala rumca konuşuyor hatta adını bile yazmayacagım partide (bu partide Türkçülük yapanın kafasını koparırım) diyenleriniz oldu partide pis işe bulaşanlarınız olursa sakın ülküçüyüm demeyin(Türk milliyetcisiyim ) deyin diyen rum başkanlarınız olduğu sürece siz daha çooook kullanılırsınız Y.N: Dilbilgisi kurallarına uy! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|