Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.07.2008, 20:50   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 249
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Ergenekonlu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bugra Sad Bey memlekette K.rt istilasi o kadar aldi basini gidiyor ki tipki Amerikada nereye baksan zenci gordugunuz gibi metropellerde de nereye baksaniz k.rt maymunlarini goruyorsunuz.Kimbilir k.rt mafyasinin alcakca tehditlerinden dolayi rk soylu bir aile kizini ya da oglunu k.rde vermek durumunda kalmistir.ben her halukarda rk soylu yerine k.rt soyluyu yargilarim.cunku k.rt mafyasi yuzunden kizlarini;cocuklarini k.rde vermek durumunda kalan bircok kurban taniyorum.
Irk ve dil birliği, kültür birliğini de yanında getirir. Bu gerçeğin saklanması, öğretilmemesi sebebiyle saf kalan Türk gençleri arasına sızan birçok k.rtü ayırt edememektedir. saf k.rt olanlar açıkça seçilebilirken anne-baba'sından biri k.rt olan bulanıklar arap ya da Orta Anadolu Türkü havası verebilmektedir. Sokakta gördüğünüzde yarım saniyede bile ırkını anlayabileceğiniz k.rtlerin yanı sıra, düzgün Türkçe konuşan ve gerçekten kendisi söylemezse sizin anlayamayacağınız bazı bulanıklar var. Ne yazık ki bunlar, Türklerin arasına giriyor ve Türk gençleri zehirliyor. Özellikle lise çağındaki gençlerin bu konuya dikkat etmesi gerekiyor.

Ortaya çıkan bu acı durumun tek nedeni milli ülke görüşü ve uygulamasının olmayışıdır. Yani bu durum, her tür ulusal değerden taviz vermeyi ilke edinen günümüz hükümetinin hasta politikasından kaynaklanmaktadır.
Her konuda taviz vermeyi seven ve alışan bir insan hakkında Atsız Ata'nın bir sözünü hatırlatmak isterim:
"Şerefliler taviz vermezler. Şerefin tavizi yoktur"

TTKvY

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2008, 00:00   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Avşar Girayhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Türk damat'a kızmaya gerek yok. Sonuçta anayasaya göre Türkiye'de herkes Türk ne de olsa! Onyıllardan beri ortadoğuda büyük bir farsi kitle olan kroları Türklüğün arasında eritmeye çalışan, ortaya milyonlarca ne olduğu belli olmayan garip tipler çıkaran bu devlet değil mi? Şehit cenazeleri ve kürt mafya terörü ile birlikte batıda kendiliğinden oluşan milli tepkileri bastıran, yine bu 'Türk' kimliğini kullanan ulusçu devlet... Bu bağlamda sanki ülkücü ve ulusalcılar Türk soyunun milli tepkilerine karşı taşeron olarak ortaya sürüldüler, kürtlerin dışlanmasını önlemek için. Aslında osmanlıdan beri birşey değişmemiş, 'osmanlı' gitmiş yerine 'Türk' gelmiş (kimlik olarak!). Bu devlete ırkçılık yap diyen yok. Bulunduğumuz çağda böyle bir ülke de fazla yoktur aslında. Sadece bir Türk ulusunun değil, bir Türk milletinin varlığını kabul etseler o bile yeter.
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2008, 02:15   #18 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkçısı

Başoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 102
Alıntı:
Ağabay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaşlarım ... başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istedim...
Ben liseyi yeni bitirdim öss'ye girdim ve sonuçları bekliyorum.Yaz tatilimide boş geçirmek istemediğim için bir düğün salonunda arkadaşlarımla birlikte garsonluk yapıyorum.... salona kimse gelmeden hazırlıkları yaptık.Pastaları,kolaları servis için hazır hale getirdik ve insanları beklemeye başladık.Az sonra düğün için damadn ailesi geldi.Gayet düzgün giyinmişler ve terbiyeli insanlardı.Oturdular ve onlara servis yaptık.Daha sonra gelen kız tarafını görünce hepimiz şok olduk.Tamamı kürt rezil insanlardı.Ve yanımızdan geçerken o iğrenç kokularından bayılcak duruma geldim.Başımızda bulunan abimize ben bunlara servis yapmam hatta bu düğünü rezil ederim dedim.O,şiddetle karşı çıktı.Biz burda işçiyiz kürt de olsalar hizmet etmek zorundasın dedi.O an tamam dedim ve durumu çaktırmadan gidip elektirik kablolarına giden telleri kestim.Dolayısıyla düğün iptal oldu.Hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum...
Esenlikler...
Çok iyi yapmışsın ırktaşım ,ellerine sağlık...
Düğün onların neyine ,o kroların aldığı nefes bile israf !
Alt 03.07.2008, 21:55   #19 (İleti Bağlantısı)
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır

İletiler: 2
kırolara laf atıp durmayın. Türklüğün ne olduğunu da çok iyi biliyoruz. Kısaca belirtmek gerekirse Türklük barbarlık demektir. zaten Türklerin yaşamlarına bakın. hep orta asyada çadırlarda bedeviler gibi yaşıyor. Biz kırolar ise en lüks şekilde yaşıyoruz.
KORKUT AKALIN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.07.2008, 22:00   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,157
Alıntı:
KORKUT AKALIN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kürtlere laf atıp durmayın. türklüğün ne olduğunu da çok iyi biliyoruz. Kısaca belirtmek gerekirse türklük barbarlık demektir. zaten türklerin yaşamlarına bakın. hep orta asyada çadırlarda bedeviler gibi yaşıyor. Biz KÜRTLER ise en lüks şekilde yaşıyoruz.

Bacının başlığı kaç tavuk ulan; Tanrı'nın lanetlediği pis kokulu, çirkin, vahşi, vatansız, bayraksız, dilsiz, tarihsiz, kültürsüz, töresiz ve medeniyetsiz aşağılık ilkel insan müsveddesi? Bacını, amcaoğlun mu yoksa dayıoğlun mu döllüyor? Para karşılığı mal satar gibi dişilerini satan namus yoksunu hayvandan aşağı ilkel ve barbar hilkat garibeleri. Atalarım, atalarını ve ninelerini öyle iyi becermişler ki, Türk'ün dilini konuşup, Türk'ün boyunduruğu altında tıpkı bir köpekler gibi yaşıyorsunuz. Defol ulan aşağılık onursuz, gurursuz, vatansız köppek; kutsal Türk otağını yıkanmakla gitmeyen iğrenç kokunla kokutma.
Alt 03.07.2008, 22:10   #21 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkçısı

Başoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 102
Alıntı:
Kürtlere laf atıp durmayın. türklüğün ne olduğunu da çok iyi biliyoruz. Kısaca belirtmek gerekirse türklük barbarlık demektir. zaten türklerin yaşamlarına bakın. hep orta asyada çadırlarda bedeviler gibi yaşıyor. Biz KÜRTLER ise en lüks şekilde yaşıyoruz.
Şerefimizi haysiyetimizi satarak yaşasak biz KAHRAMAN Türklerde lüks içinde yaşardık ,aynen sizin yaptığınız gibi !
Ancak şerefsizce yaşamaktansa ,haysiyetimizle çadırlarda yaşamayı gururla tercih ederiz !
Alt 03.07.2008, 22:12   #22 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
kırolara laf atıp durmayın. Türklüğün ne olduğunu da çok iyi biliyoruz. Kısaca belirtmek gerekirse Türklük barbarlık demektir. zaten Türklerin yaşamlarına bakın. hep orta asyada çadırlarda bedeviler gibi yaşıyor. Biz kırolar ise en lüks şekilde yaşıyoruz.
Köpeğin dölü. İp adresinden kimliğini ve İnternet'e bağlandığın telefonu tespit ettim. Adın Şemsettin soyadın Kara. Şimdi ananın neresine kaçacaksın aşağılık köpek soyu.
Alt 03.07.2008, 22:13   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 546
Lüks içinde yaşamak mı? Bre ey genetik deformasyon sonucu zaten düşünemeyen şahıs, kokunuzu nasıl arındıracaksın! Kene gibi yurdumuza yapışmış, asalaklık yapıyorsunuz! Siz dürüstlükten, ahlaktan bihabersiniz! Yaptıklarınızın pis kanınız sonucu olduğunu biliyoruz. Analarınız, bacılarınız kimle evli belli değil!Yaşantınız ahlaksızlık ve iğrençlik için tez çalışması olacak nitelikte!Ulu TÜRK soyluların otağın da bulunmak senin harcın değil!
Alt 03.07.2008, 22:13   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekonlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 101
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bacının başlığı kaç tavuk ulan; Tanrı'nın lanetlediği pis kokulu, çirkin, vahşi, vatansız, bayraksız, dilsiz, tarihsiz, kültürsüz, töresiz ve medeniyetsiz aşağılık ilkel insan müsveddesi? Bacını, amcaoğlun mu yoksa dayıoğlun mu döllüyor? Para karşılığı mal satar gibi dişilerini satan namus yoksunu hayvandan aşağı ilkel ve barbar hilkat garibeleri. Atalarım, atalarını ve ninelerini öyle iyi becermişler ki, Türk'ün dilini konuşup, Türk'ün boyunduruğu altında tıpkı bir köpekler gibi yaşıyorsunuz. Defol ulan aşağılık onursuz, gurursuz, vatansız köppek; kutsal Türk otağını yıkanmakla gitmeyen iğrenç kokunla kokutma.
Gok Yeleli Bozkurt Bey bence bu asagilik maymunun mesajini otagimizin saygin yoneticisi olarak lutfen silininiz.Bu kutsal otagimizda pis bir kironun Turkluge akli sira hakaret etmeye calisan kendi sapik-ensest musvedde urugunu metheden cumlelerinin bulunmasi hic de yakisik almiyor.
Ergenekonlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.07.2008, 22:17   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 981
Alıntı:

Okuyorsun yazılanları değilmi ? Mağaralarda lüks yaşam süren enik. Sen en iyisi kendine daha güvenli bir mağara aramaya başla, ekran arkasından Türk'e ve devletine sallamak neymiş, hesabını devlete verirken nasılmış öğren.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.07.2008, 22:18   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bu köpek 1 yıl önce "Hun" adıyla otağımıza Türkçüymüş gibi üye olup yeğenine ad önermemizi istemişti. Daha sonra rumuzunu "Hun99" olarak değiştirdik. İşte aramıza sızmaya çalışan çaşıtları engellemek adına, emin olmadığımız kişilere neden sert davrandığımızı anlayın.
Alt 03.07.2008, 22:19   #27 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Ergenekonlu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gok Yeleli Bozkurt Bey bence bu asagilik maymunun mesajini otagimizin saygin yoneticisi olarak lutfen silininiz.Bu kutsal otagimizda pis bir kironun Turkluge akli sira hakaret etmeye calisan kendi sapik-ensest musvedde urugunu metheden cumlelerinin bulunmasi hic de yakisik almiyor.
O mesajı bunlara kardeş diyen öküzler okurlar da belki uyanırlar diye silmiyorum.
Alt 04.07.2008, 00:38   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekonlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 101
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
O mesajı bunlara kardeş diyen öküzler okurlar da belki uyanırlar diye silmiyorum.
Anliyorum.Bu kironun ismini soyismini verdiginiz gibi adresini de bizimle paylassaniz cok iyi olacak.eger benim bulundugum konuma yakinsa kendisinin isini gorebilir(gordurtebilir) kizil tamuya yollayabilirim(yollatabilirim).
Ergenekonlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.07.2008, 14:52   #29 (İleti Bağlantısı)
Azerbaycan Türkü

Erkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 38
Işte Otağı sevmemin nedenlerinden sadece biri. Artık kroların ne mal olduğunu anlayın. Kardeş dediğiniz soysuzlar kökünüzü kazmaya calışıyor. Burası Arkadaşların dediği gibi 2. Ergenekonumuz.
Erkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.07.2008, 15:03   #30 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TÜRK-SUDE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
En büyük gaflet ve yanlış Türk ırkından başka bir ırkı kardeş ve dost kabul etmek..
Ne kadar saklamaya çalışsalar da, bizdenmişiz gibi davranmaya çalışsalar da içlerindeki düşmanlık ve kini bir an gelip kusuyorlar...
Bir hayvan bile ekmek yediği yere sevgi ve itaatkarlıkla bağlanır ..Ama bunlar da o bile yok..

Etiketler
düğünü , k.rt

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler