![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslında,bu yobazlara kara çarşaflı ve türbanlı genel evleri göstermek lazım.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şunu farkettim. Bu örnek kendi kalelerine gol atmak gibi olmuş. Şimdi bu abazan arap köpekleri ve arap aşıkları saç telinden tahrik oluyor ya bu heriflerin verdiği kadın = lolipop örneğinden sonra türbanlıları görünce de "bu ambalajın içinde lolipop var, yalayın ulan" diye saldırmasınlar?
Not: Sayın yöneticilerim bu hafif cinsel içerikli iletim için kusura bakmayın, bu arap aşığı zihniyetiyle düşünmeye çalıştım. Sonuç bu çıktı ve zeka seviyemin düşmeye başladığını farkedince hemen bu işi bıraktım. Esenlikler.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kandaşlarım rica ediyorum kimsenin dini hakkında ileri geri konuşmayın.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Pusatlı
|
Sadece kadınlardan tahrik olmuyorlarki,kız cocukları,erkek cocukları, hayvanlar..Küçük kız cocuklarının başının örtüldüğüne şahit oldum yakında erkek cocuklarınıda başlarını örterlerse şaşırmam ama hayvanları örterlersede buna çok gülerim.Sapıtmakta bunların farzlarından biri sanırım..
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Turan Türkçü'sü
|
Şimdi dilim varmıyor ama söyleyeceğim...
Çok rastlamışımdır. Neden bazı kadınlar(!) başlarını örterken dar kot pantolon veya yırtmaçlı etek giyiyorlar? Nerede dinleri ? Saçlarındamı... Örtsünler başlarını o zaman... TrajiKomik Örümcek Beyinliler...
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
İnsanların kalitelerini belirleyen değer dinleri değil ,ırkları ve düşünceleridir.
Bizler kaliteli bir millete mensup ,aynı ırktan kişiler olduğumuz için burada toplandık.Hepimiz farklı dinlerden de olsak bu birşeyi değiştirmez. Bence bu sitede din konuşulmamalıdır ! Heleki dinlerini göz önüne alarak kimse hakkında yorum yapılmamalıdır. Bu konudaki örnekte olduğu gibi : o mısırlılar müslüman olduklarından dolayı değil ,arap kırması olduklarından dolayı soysuzdur ! Dinleri ne olursa olsun arap kırması olduklarından dolayı soysuzdur ve öyle kalacaktır !
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu olay kişiden kişiye değişir. Kişi iyi görgü eğitimi almamışsa isterse etrafına duvar ör birşey değişmez.. Bunların dinle örtüyle değil Eğitim ve Ahlak ile alakası vardır.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkün Töresi, Ahlakı en yüce olandır. Başka birşeye ihtiyacı yok. Bunun eğtimle de alakası yok Töre aileden gelir, eğtimden değil. Töresini bilmeyen Kızıltamuya.
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Önemli olan başı örtüpte fikirleri örtmemek...
Benim annemin başı açık , Anneannemin ve Babaannemin kapalı. Ama o geleneksel Türk başörtüsüdür.Gelenektir. Türban denilen arap paçavrası giysi değildir. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurtlardan Sadece Biri
|
Benim bu resimden ve yazıdan anladığım şudur :
'Biz yobazlar sapık kişilerizdir, başı açık biri gördük mü, hemen o kadına sarkarız çünkü biz kadınları cinsel gereksinimlerimizi giderecek bir mal gibi görürüz.' Bu Arap ve Araplaşmış kişiler demek ki böyle düşünmekte.
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Bazen sokakta salına salına yürüyen öyle türbanlılar görüyorum ki, yemin ediyorum giyimleri makyajları dekolte giyen kadınlar kadar dikkat çekmiyor.
Fakat bunların genelinin yüzünde nur yok. Öyle kazulet, öyle çirkinler ki değil türban takmak, bikiniyle dolaşsalar kimse dönüp bakmaz.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gİbİdİr!!! , lolİpop , Türban |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|