![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Duyuru: 3 Temmuzda Vatan Caddesindeyiz !
Duyuru: ADD İstanbul Şubeleri Gözaltıları protesto etmek amacıyla
yarın 03 Temmuz 2008 Perşembe günü saat 11.00'da ADD Genel Merkez Yöneticilerimizle birlikte Vatan Caddesi'ndeki İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanıyoruz. ADD İstanbul Şubeleri Genel Başkanımız Sayın Em. Orgeneral M. Şener ERUYGUR’un yanı sıra , diğer saygın Atatürkçü gerçek aydınları ve toplum önderlerinin; ilgisiz, dayanaksız, geçersiz ve anlamsız gerekçelere dayalı olarak gözaltına alınmasını şiddetle kınıyor ve red ediyoruz. gerici-bölücü-mandacı takımı binlerce kişiyi bir araya getirebiliyorsa biz Atatürkçülerin de en az onlar kadar olduğumuzu göstermeliyiz. Vatan caddesindeki İstanbul emniyet müdürlüğü önüne gelecek olanların mümkünse Türk bayraklarıyla Atatürk posterleriyle veya TOLON paşa ve ERUYGUR Paşanın posterleriyle gelsinler. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gün, Atatürk, Türklük ve Laik Cumhuriyet için elleri taşın altına koyma günüdür. Zamanı ve durumu uygun olan tüm kandaşlar, damarlarında akan kanın gereğini yapsınlar.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
İstanbul'da ki tüm Türkler'in katılması gerek.
Şeriat'a akepe'ye tüm pisliklere karşı: BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ruhum orada
Malesef Hollanda'da da bulundugum icin güzel ilimiz Istanbul'da olamayacagim. Ancak orda olmayan sirf bedenimdir. Ruhum Kürsat'in 40 cerisiyle, Atsiz atamizle ATATÜRK'ÜN ve diger TÜRK BÜYÜKLERININ RUHLARI ILE orda olacak.
NIDALARINIZ TANRI DAGINDA bile duyulsun TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kesinlikle oradayım
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bensiz olmaz...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben de oradayım arkadaşlar, diğer üye arkadaşlarımıza da orada olmalarını tavsiye ederim. Komutanlarımıza karşı bu vefa borcudur.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ben burnumun dibinde olmasına rağmen gelemeyeceğim için çok üzgünüm çünkü gemide çalışıyorum.
Ama bu gösterilerin son olmayacağını tahmin etmek zor değil. İlk fırsatta yanınızdayım. Esenlikler.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bende gelmek isterim acaba Tekirdağ'dan otobüs tutuyorlarmı ADD oraya götürmek için eğer otobüsle gidersek bir çok kişiyi toplaya bilirim ama otobüs yoksa bende tek gelirim
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ben ankarada olmasam gelmeyi çok isterdim :(
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bursa'da olmasaydım gelebilirdim.
Ama daha durun ... bu başlangıç. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İstanbul'da ikamet etmeyen arkadaşlar, Paşamıza destek olamadıkları için üzülmesinler. Atatürkçü Düşünce Derneği, muhakkak bulunduğunuz ilde bir etkinlik düzenleyecektir. Ona katılarak destek olabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bunlar iyi günler.Öyle bir ayağa kaldıracağız ki ülkeyi...
varsın Akp düşünsün.. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Vur Vur inlesin..! akp bizi dinlesin.3 Temmuz Atatürkçülerin ve Türkçülerin şahlanış günüdür.kutlu olsun
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ikinci bir Menemen olayiylan basbasayiz.Kubilayimizi kahpece vuran zihniyetle,Pasa avina cikan zihniyet aynidir.
Istiklal Mahkemeleri kurulmali Pasalarimizin,Turkculugun Onuru duzeltilmelidir. Ya Istiklal,Ya Olum.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ! , 3 , caddesindeyiz , duyuru: , temmuzda , vatan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|