Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2008, 01:27   #16 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 103
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu resmen bir cinayettir.Tutklama emrini veren savcinin,bunlara göz yuman bütün cumhurbaskani,basbakan,polis müdürleri dahil hepisinden bu cineyetin hesabi sorulmali.

Ruhu sad,Mekani Tanridaglari olsun.!

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 04:33   #17 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 391
Alıntı:
Tunç Topuz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İşte operasyonun amacına ulaştığını görüyoruz. Korku ve dehşet!!!

PKK'lılar bile daha cesur, biz daha legal olan düşüncelerimizde niye çekingeniz?
Kandaşım bir yanlış anlama var galiba. İletime bir daha bakarsan böyle bir durumun umurumda olmadığını yazmıştım. Yani korku ve dehşet içinde değilim. Ayrıca cesaret konusunda bende kırolardan daha fazla birşeylerin olduğuna eminim. Ama yanlış anlaşılmamak için o konuda birşey yazmamıştım. Çünkü çok kolay yanlış anlaşılabiliyor. Geçenlerde gerçekten hissederek yazdığım bir iletide sanal kahraman ilan edilince (-ki iletiye sonradan bakınca gerçekten yanlış anlamaya çok müsaitti) bu konuda fazla uçmadan iletiler yazmaya dikkat ediyorum. Yoksa içimdeki ateş fettoşçulara da kırolara da yeter kandaşım.
IP'lerden takip konusunda da dediğim gibi işin bu kısmıyla ilgili bilgim yetersiz onun için bilgisayarda iyi olan bozkurtların sanal acun bölümünde program paylaşmanın yanında bizi biraz da bu konularda eğitmesini isterim.
Esenlikler.
Alt 07.07.2008, 04:48   #18 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 289
Türk Otağı birşeyden çekintisi korkusu olmayanların gerçek Türkçülerin otagıdır. Kimse kimseye ahkam kesmeye kalkmasın biz biliyoruz ki tuşların arkasında canavarlaşan ancak sesli söyleşi odasına bile gelmekten korkan,burda söyledigi sözleri hiçbiryerde agzına alamayan müptezellerde mevcut burada kimseyede ön yargılı yaklaşılmaz iletilerinen dolayı fakat otağın kurallarına ve yapısına aykırı hareket edende burada barınamaz.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 05:34   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,157
Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Andam fotoğrafı da geçtim. Burada yazıp çiziyoruz ya, bundan sebep bile fişlendiğimize eminim. Çünkü buraya kaydolurken kullandığım e-posta adresim kendi adım. Bilgisayardan çok anlamam ama siz arada kaşınan kıroların ve çapulcuların nasıl adını, adresini tespit edebiliyorsanız bunların da bu tür çalışmalar yapabileceğini düşünüyorum ve de hiç aldırmıyorum. Arada sırada sitedeki ziyaretçi sayısına bakıyorum da acaba bunların arasında fettoşçulardan kaç tane var diye merak ediyorum. Sonra kendime diyorum ki "gene paronayaklaştın"
Ama ülkedeki Türkçü avı sürerken bu siteyi izlememelerini de imkansız görüyorum.

Üyelerimizin İp adreslerini yöneticilerden başka hiç kimse göremez. Yöneticilerimiz de kendilerinden emin olduğumuz, yerleri yurtları belli olan, gerçek yaşamdan da tanıdığımız arkadaşlarımızdır.

Biz soysuzların İp adreslerinden İnternet'e bağlandıkları adresi tespit edebiliyoruz diye, bunun herkes tarafından yapılabilecek kadar kolay bir iş olduğunu da düşünmeyin. Kabaca bu iş, teknikle ve ekiple ilgili bir konudur.

Kısaca, Otağ kurallarına uyan tüm üyelerimiz kendi evlerinde rahat ve huzurlularsa, otağımızda iken de aynı rahatı ve huzuru hissedebilirler.

İkincisi, içeri girmeyi "Türkçülük Üstün Hizmet Nişanı" hatta Türkçülük uğrunda gazi veya şehit olmayı da en büyük şeref sayan Türkçülerin sayısı artmadıkça da ancak kendimizi kandırırız. Çünkü Türkçülük, mangal gibi yüreğe sahip olan Türklerin ideolojisidir.
Alt 07.07.2008, 05:45   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,157
Alıntı:
Tunç Topuz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İşte operasyonun amacına ulaştığını görüyoruz. Korku ve dehşet!!!

PKK'lılar bile daha cesur, biz daha legal olan düşüncelerimizde niye çekingeniz?
Yahu Tunç, bunu en son söyleyecek kişi sen olmalısın. Senin kim olduğunu anlamadım sanma. Sen daha bizden bile çekinen birisin. Bana her şeyi yazdırma da, ileti eklemene bak.
Alt 07.07.2008, 07:12   #21 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Ayqar adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı
Andam fotoğrafı da geçtim. Burada yazıp çiziyoruz ya, bundan sebep bile fişlendiğimize eminim. Çünkü buraya kaydolurken kullandığım e-posta adresim kendi adım. Bilgisayardan çok anlamam ama siz arada kaşınan kıroların ve çapulcuların nasıl adını, adresini tespit edebiliyorsanız bunların da bu tür çalışmalar yapabileceğini düşünüyorum ve de hiç aldırmıyorum. Arada sırada sitedeki ziyaretçi sayısına bakıyorum da acaba bunların arasında fettoşçulardan kaç tane var diye merak ediyorum. Sonra kendime diyorum ki "gene paronayaklaştın"
Ama ülkedeki Türkçü avı sürerken bu siteyi izlememelerini de imkansız görüyorum.
Bak : 1) Bu , Türklük düşmanları olan , Türkçülere üren alçağca giz"den kapan dönük itler üstüne ne deyirim : itden sordular ,,neçin ürürsün " - it dedi : ,, korkutmak"
isteyirim" , sordular ,, neçin ? " , it dedi : ,, kendim korkduğumdan ..." . Şimdi : biz mi korkmalıyız öz yurdlarımızda özlüğümüzü yaşadanlar , ya bu satqın dönükler mi ??? İkincisi : gerçek işe gelse , soyumuza karşı kanlı savaş açsalar soyunu , özlüğünü silahla korumazmısın ??? onda silahlı yağının karşısına silahla çıkmazmısın , kimliğini görmezler mi ??? Daha ne korkudan söz ola biler ??? daha da , bizim dönmez olduğumuzu , çok olduğumuzu görsünler , umutsuz olsunlar ki kudurqanlıkları da sönsün , daha onlarçın gerçekten kim olduğlarını , kendi yurduna , eline , soyuna karşı en pis SUÇ eylediklerini (satqinlik (siz arabca ,, ihanet" diyorsuz) ) yeniden gizletebilmek gecdir , kendi üzlerini açdılar !!! Korkmak deyil tam eksine : el"in gözünü açmağa bir iyice olanakdır bu , sesimizi olabilince ucaltarak
elin bütün yurdseverlerini , öz soyuna , AtaTürke dayağ olanları bu satqın itlere qarşı ayıltmağa , oyatmağa , ayağa kaldırmağa çalışmalıyız !!! ERK bizde ! SUÇ (döneklik) o itlerde !!! Türkün öz evinde kudurdular , Türkün ekmeği ile
toklanıb Türkü basmağa kalktılar !!! Korkan göze çöp düşer , savaşdan kaçan heç kurtulmaz , kurtulamaz , yalnız yeniler , gücsüz yağıya da yem olar !!! Yalnız kormayarak dönmeyerek ölümüne savaşanlar kazanır , çünkü satqınlar yalnız çıkar güder - demek ölümü göze alamazlar , yenilecekler , onlara bu suçlarını ödetmek gerekir , heç tür bağışlamak (çoğu hele arabca ,,ahv , aff " diyorlar ) olmaz !!!

Y.N : Türk yazarken t yi küçük yazmayın. Birde ,karşılıklı anlaşılabilirlik ve otağ düzeni açısından iletilerinizi biraz daha düzenli yazın.
Ayqar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 19:17   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 788
Bugun gazetede cikan defnedilme resimlerine baktim.Kendi halinde bir aileymis,su anda parasizlik cekiyorlar.Yuzlerine baktiginda ne kadar masum insanlar olduguna sizlerde goreceksiniz.

Tanri belasini versin bu sucsuz adami sorgusuz,sualsiz cezaevine kapatip,olmesine neden olan sikmabas dusuncedeki sahizlara.

Demokrasiden bahsedersiniz,sucu olmayan Milliyetci,Ataturkcu,Turkcu kahramanlari birer birer yok etmeye calisirsiniz.Son gulen iyi guler.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 19:34   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 110
Millet korkudan adamcağızın cenazesine bile gitmemiş. Ergenokoncu diye fişlenmekten korkanlar, Okkır'ı son yolculuğunda yalnız bıraktı. Cenazeye sadece 15-20 kişi katılmış.
Tunç Topuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 19:47   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,022
Bugün haber kanallarına şöyle bir baktım da, hepsinde TFF Başkanı Hasan DOĞAN'ın vefatı konu edilmiş. Baştan sona bütün haber kanalları buna yoğunlaşmış. Ama hiç birisinde daha Kuddusi OKKIR'ın vefatına ilişkin bir şey duymadım. Elbette TFF Başkanı'nın vefatını da gösterecekler ama biraz da zahmet edip haksız yere bilerek ölüme terk edilen Okkır'dan bahsetseler acaba çok şey mi kaybederlerdi?

Ortada büyük bir haksızlık ve daha da beteri bu haksızlığa, adaletsizliğe göz yuman dalkavuklar var. Korkarım yarın DTP iktidar olsa, bu iktidar uşakları onları da kahraman yapıp tepemize çıkarırlar.
Alt 07.07.2008, 22:11   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 981
Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Değerli kardeşim; İzlendiğini hissettiğin halde burada olmaya devam etmenden dolayı senin için değildir sözlerim, yanlız biz bu memleketin bu devletin gerçek sahipleri soyu, tini Türk çocukları olarak kahbelerden, şerefsizlerden, vatan hainlerinden daha cesur olursak, Başbuğ Atatürk'ün gençliğe hitabesinden gerekli sonucu çıkarıp kanımızın gereğini yaparsak, işte o zaman Kür Şad'a Attila'ya Çingiz'e Timur'a Atatürk'e laik Türk evlatlar olabiliriz, eğer Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz diye vatanımıza sahip çıkıyoruz diye bizide atacaklarsa atsınlar be kardeşim biz bunu şeref sayarız çünkü biz Çin sarayına 40 çerisiyle baskın verenlerin torunlarıyız, onlara layık olamassak zaten Gök girsin Kızıl çıksın.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2008, 17:26   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 110
Adalet Bakanı açıklama yapmış, "tutuklu bulunanlar her ay tahliye talebinde bulunabilir" demiş!!! Saçmalığa bakın hele!!!

Okkır'ın eşi ve avukatı zaten sürekli cumhuriyet savcılığı ve mahkemeden tahliye talep etmiş ama bu talepleri hep reddedimiş!

Kel alaka açıklama diye buna derler...
Tunç Topuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2008, 18:39   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogedei Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 138
Şu adamı görünce hem içim yanıyor hemde öfkeden kuduruyorum.Bu Ergenekon safsatası fazla uzamaya başladı.Ergenekon'un kasası diye Okkır'ı içeride tuttular ve adamın cenazesini kaldıramadılar.Bunların hepsinin hesabı sorulmalı.Hemde acımadan!!!
Ogedei Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
cinayeti! , ergenekon

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler