Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.07.2008, 17:30   #16 (İleti Bağlantısı)
Balkan Türk'ü

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 143
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Altay Han adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet ama onlar örgütlü.Bizde de biri hadi dese,halk sokaklara dökülse,toplu bir kıyım başlasa..Ancak o temizler bu ihaneti.
Ben dünden hazırım ama şimdilik sabır ediyorum sonuçta başımızda bir ordu var eğer biz silahlanıpta kafamıza göre hareket edersek TSK'ya hakaret sayılmazmı tabikide bizde karşılık vereceğiz bir millet olarak öncelikle kürt'ten alışveriş yapmayarak ev arsa tarla satmayarak iş vermeyerek tepkimizi göstereceğiz şimdilik anca bunları yapabiliriz ordumuza güvenmeliyiz ama eğer bir gün gelirde ordumuzuda kaybedersek işte ozaman sıra bizde demektir
Alt 16.07.2008, 18:24   #17 (İleti Bağlantısı)
Kinimiz Dinimizdir

ErligHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 79

Daha önce bayrağımıza el uzatmaya kalkan aşağılık rum, böyle gebertilmişti.
Alt 16.07.2008, 18:25   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Adamlar ne yapsın? Hapse girmemek için böyle bir yol seçmişler. Yoksa ellerine Türk bayrağı alsalar, hele hele Atatürk resmi alsalar kesin hapsi boylamışlardı. Ama Türk bayrağına ve Atatürk'e hakaret edene bir şey yok. Onlar da böyle bir yolu seçmişler...

Bunlar hep milletin nabzını yoklamak, verilecek tepkiyi ölçmektir. Yavaş yavaş bizi alıştırıyorlar milli değerlerimize küfür ve hakaret edilmesine. Bugün bu, yarın öbürü. Toplumsal tepkiyi kırmak istiyorlar. Ve iktidarın da sayesinde bunu fazlasıyla başarıyorlar.

Eğer bir gün bu ülke ve cumhuriyet elimizden giderse, bugün susan hiçkimsenin dert yanmaya hakkı olmayacak. Susun bakalım koyunlar; bakalım çoban denize düşünce ne yapacaksınız?
Alt 16.07.2008, 20:14   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 294
Çok çabuk başımıza gelen hadiseleri unutmaya alışkın oldugumuzdan daha dün olan olayları bile sineye çekmiş unutturulmaya çalışılır bir hal almışız.

Ergenekon adıyla süren bir dava mevcut bu davada içerde yatan bu ülkenin yetiştirdigi komutanlar yatmakta sonra dönelim birkaç ay öncesine daglıca baskını orada hayatını bu ülke topraklarına adayan şehitlerimiz...

Bir hükümet düşünün siz büyük acılar yaşıyorsunuz o ülkenin başbakanı çıkıp diyorki abartmayalım tepkiler yeterince yapılmıştır abartıya kaçmayalım toplumun üzülmesine çektigi ızdırabı aynada görmesine bile tahammül edemeyen bir oligarşi hali almış başını gidiyor.

Bu ülkede din var dinin kullanıcıları savunucuları var. Türk'ün topraklarında Türk'e vicdan muhasebesi milli refleks tepki yasak,bayrak indirilsin,zindandaki soysuzlara özgürlük mitingleri yapılsın demokrasi denilen zırvalama bu ülkede bazı soyu sopu olmayan kansızlara çok fazla gelmeye başladı,Tanrı Türk'e sabır ve güç vermeye devam etsin diyorum.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2008, 21:57   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 821
Alıntı:
BOZKURT adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Tanrı Türk'e sabır ve güç vermeye devam etsin diyorum.
Bense tam tersini istiyorum artık değerli ırktaşım, tanrı artık Türk'e sabır falan vermesin, vermesinde yapılan soysuzluklara karşı duyarsız davranmasın ve yeter sabrım taştı benim memleketimde benim bayrağıma, benim atama, benim devletime uzanan elleri kırarım desin.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 01:34   #21 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 45
Bir başka konuda da üniversiteli bir gencin kırolar tarafından öldürüldüğünü okudum az önce.

Bu kıro denen maymun ırkına hakaret etmek, zamanı boşa harcamak anlamına gelmeye başladı bana göre. Bu sorunların temelinde ne var, bunu anlamaya çalışıyorum. Türk Milleti olarak uyuşturulduk mu? Noluyor bize anlamış değilim... Fakat bizim bu duruma gelmemizde medyanın büyük katkısı olduğunu düşünmekteyim.

Bu millet damarına basıldığını hissettiği anda kıroların bu adiliklerinin sonu gelecektir. Fakat hissettiğimiz anda olacak bu. Galiba biz uyuşturulduk. Din ile, özgürlük ile, demokrasi ile, insan hakları ile, kardeşlik ile, ekonomi ile; ilaç yapıp bizi uyuşturdular. Ama elbette her ilacın etkisi geçicidir!
Umudum Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 02:41   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,179
Alıntı:
BOZKURT adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu ülkede din var dinin kullanıcıları savunucuları var. Türk'ün topraklarında Türk'e vicdan muhasebesi milli refleks tepki yasak,bayrak indirilsin,zindandaki soysuzlara özgürlük mitingleri yapılsın demokrasi denilen zırvalama bu ülkede bazı soyu sopu olmayan kansızlara çok fazla gelmeye başladı,Tanrı Türk'e sabır ve güç vermeye devam etsin diyorum.
Demokrasi; değişebilen seçenekler rejimidir.

Yasaları insanlar yaparlar, kurallar tartışılır, çağ dışında kalan kavramlar ve kurallar değiştirilebilir.

Oysa dincinin dünyasında kanunlar-kurallar-kavramlar gökten iner.

Asla tartışılamaz.....Asla değiştirilemez.

Ve dinci buna izin vermez.

Peki neden dünya,"İslami terör" dİyor ?..

Çünkü dinciler , dini her zaman kendi çıkarları için masum-saf insanları yönlendirmede kullandılar.

Din adına tarih boyunca çok kan akıtarak egemenlikler kurdular ...

Din adına masum inanmış insanları iktidarlarına malzeme yapıp saltanatlarını sürdürdüler asırlar boyunca ...

20'nci yüzyıla gelinip demokrasiler geliştiğinde bu sefer bir zamane dincisi kürsüye çıkıp şöyle dedi:

"Camiler kışlamız, minareler süngü, kubbeler miğfer..."

İnanç bir kez insanların yüreğinden çıkartılıp da siyasete, ticarete, günlük kirli ilişkilere alet edildi mi...

Sonu gelmez... Sınırı olmaz...

Din; günlük kirli işlerde, ticarette, siyasette, egemenlik kurmakta kullanıldı mı bir kez, böyle olur...

Demokrasinin zırvalarıdır bunlar...

Bizim ise zırvalarla işimiz yoktur..
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 02:45   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,179
Alıntı:
A R S L A N adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bense tam tersini istiyorum artık değerli ırktaşım, tanrı artık Türk'e sabır falan vermesin, vermesinde yapılan soysuzluklara karşı duyarsız davranmasın ve yeter sabrım taştı benim memleketimde benim bayrağıma, benim atama, benim devletime uzanan elleri kırarım desin.
Sabır mabır kalmadı artık...

Teröristlerin her eylemine göz yummanın , komutanları içeri atmanın , TÜRK bayrağına , ATATÜRK'e yapılan her türlü saldırıya ve hakarete göz yummanın sabrı olmaz...olmamalıdır..

Sabretmek ," koyun gibi güdülmeye " sebebiyet verir..
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 04:06   #24 (İleti Bağlantısı)
TÜRK

Çağrı_Beğ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 140
Ben bu görüntüyü izledikten sonra şöyle düşündüm; orada olsam sanırım gözüm kararırdı. Elimde silah olsa sıkar, bıçak olsa saldırırdım, kesebildiğimin boğazını keserdim. Ben bir öğretmen adayı olarak geleceğimi hiçe sayabiliyorum, sayarım da, çünkü Türkçüyüm, bayrağıma bağlıyım. Belki dediklerimi yapsam yıllarca içeride olacağım, dışarıda yetiştireceğim onlarca öğrenciyi yetiştiremeyeceğim.

Eskiden sabretmek lazım diyordum, beklemek... Birkaç kişi ile konuşmuştum, bana bu ülke sahipsiz değil, büyükler yapacaklarını bilir demişlerdi. "Hangi büyükler?" Dediğim zaman cevabı yoktu. Büyükler, küçükler meselesi değil. Üzerine düşeni yapma meselesi...

Sn. KOCATÜRK'ün dediği gibi;

Sabretmek ," koyun gibi güdülmeye " sebebiyet verir...

Tam bir psikolojik savaş içerisindeyiz, istedikleri de bu. Yılmamak lazım, sonuna kadar, ölüm bile olsa sonunda davamızı sürdürmemiz lazım, sürdüreceğiz de... Ucunda en büyük acılar olsa bile.

Atsız der ki: Ne var canda?
Yatarız taze çimende.
Rus'un adı her geçende
Gözlerime kan görünür...

Diyor Atsız Atam, benim de gözlerime kan görünür...

Esenlikler.
Çağrı_Beğ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 10:48   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

AvşarDelisi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 15
O görüntüleri seyredince her Türk evladı gibi sinirden titredim.

Ama o pislkiklerin yapdığı o davranıştan çok orda o bayrak direğine çıkanı vuracak bir Türk Polisi olmaması beni daha çok üzdü.

Bu konuyla ilgili olarak yürüyüşün sebebi biliyorsunuz bitli ermeninin saçlarının kazıtılması idi.
Adalet Bakanlığı açıklama yapmış bir kez daha kahrimdan öldüm.
Yol alıp, gidiyor göçü Avşar'ın.

Avşar'ın uşağı şöhretli gezer,
Gördüğü duşmanın bağrını ezer,
On beş,yirmi atlı bir ordu bozar,
Yenilmez kuvveti, gücü Avşar'ın.
AvşarDelisi Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 12:03   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 580
Alıntı:
AvşarDelisi adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu konuyla ilgili olarak yürüyüşün sebebi biliyorsunuz bitli ermeninin saçlarının kazıtılması idi.
Ne ermenisinden bahsediyosun kardeşim. Kürt kardeşlerini aklamak için terörist başına ermeni diyenler, çapulcu ülkücülerdir. Birşeyleri öğrenin artık.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 16:07   #27 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkı Sağolsun...!

Kaşkır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 241
Alıntı:
Paşaelili adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet artık son noktaya geldik ama bir önder vede kurtarıcı beklemek tembelliktir eğer birşeylerin yapılması gerekiyorsa bunu biz beklemeden yapacağız muhtac olduğun kudred damarlarindaki asil kanda mevcuttur.
Çok haklısın kandaşım, "içimizden çıkar elbet yeni bir Bozkurt" bu sözdeki bozkurt biz olalım ve bu maymunları ülkeden kaldıralım....

Kaşkır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2008, 19:25   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gökalp29 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
Namussuz ümmetciler ve maymunlar iyice azdılar her pisliği yapmaya hazır görünüyorlar dilerimki en kısa zamanda çok güvendikleri kansız önderleri ve satılmış hain kalem tutmayı öğrenmiş sözde yazar şaklabanları dar ağacında
görürüz.

Tanrı Türkü Korusun
Gökalp29 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 14:07   #29 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türk_28 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
İşte;bu maymun soyları bir kaç ay yatıp,çıkarlar.Fakat bizim paşalarımız içeride yatıyor.

Nasıl bi'adalet siste midir bu?
Alt 26.08.2008, 16:10   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

bozkurt_savaşçı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 50
bide bu şerefsizler TÜRKİYE CUMHURİYETİ içinde barınıyorlar
olamaz böyle bir şey yaaa.
Hem TÜRKİYE CUMHURİYETİ bayrağını indereceğin hemde TÜRKİYE CUMHURİYETİ sınırları içinde yaşayacağın
ben hükümet olsaydım bunları asar , cesetlerini yakar , çöplüğe atardım (ki akbabalar kargalar aç kalmasın )

keşke bütün halk kürt evlerini basıp onları yaksak, kırsak , TÜRKİYE CUMHURİYETİ hudutlarında barındırmasak

ama bütün bunları yapsak o LANET OLASI hükümet tarafından biz cezalandırılırız.
şerefsiz bayrağımı indiriyor ben onu dövdüm diye suçlu oluyorum.
Bu adaletse ben de o zaman adalet bakanıyım
bozkurt_savaşçı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler