![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
| Anketimiz: Otağımızdaki yaş dağılımı nasıl? | |||
| 14-20 |
|
71 | 34.98% |
| 21-25 |
|
64 | 31.53% |
| 26-30 |
|
36 | 17.73% |
| 31-35 |
|
14 | 6.90% |
| 36-40 |
|
7 | 3.45% |
| 41-45 |
|
5 | 2.46% |
| 46-50 |
|
3 | 1.48% |
| 51-55 |
|
1 | 0.49% |
| 56-60 |
|
1 | 0.49% |
| 61-65 |
|
0 | 0% |
| 66-70 |
|
0 | 0% |
| 71-75 |
|
0 | 0% |
| 76-80 |
|
0 | 0% |
| 81-85 |
|
0 | 0% |
| 86-90 |
|
1 | 0.49% |
| Katılımcı sayısı: 203. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bende genç biri olarak otağda 14-20 grubun en üst seviyede olması sevindirici.Gelecekte bu oranların dahada artması dileğiyle...
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende 14 yaşındayım ve iyikide burdayım gerçek Türkçülügü Atatürkçülügü burda ögrendim ve dediginiz gibi gelecek nesil Atatürkçü Türkçü yetişiyor Ne mutlu Türküm diyene.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Parolamız bellidir : "Ne Mutlu Türküm Diyene & Ne Mutlu Türk Doğana..."
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
22 yaşındayım ve hukuk fakültesi öğrencisiyim.Okulu bitirip savcı olunca görsünler bakalım savcı nasıl olurmuş.Şimdi bizim paşalarımıza bunları yapanlar elbet günün birinde beni ve benim gibi hukukçuları karşılarında bulacaklar.
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
17 yaşındayım. Lise son öğrencisiyim. Ne mutlu ki böyle güzel, eğitici bir otağın genç bir üyesiyim.. Buraya üye olduğumdan beri fikirlerim olsun, hayat tarzım olsun, yaşam düzenim olsun çok şey değişti hayatımda.Çok şey öğrendim gerçekten.. İyi ki böyle bir site var. Ne mutlu Türk olana, ne mutlu Atsızcı olana..
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
|
18 yaşındayım.
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Genç olmamız güzel tabi. Ancak şu da var. Atsız Ata ve burada çoğunlukta olan kuşak arasında bir boşluk olmuş gibi gözüküyor. İşte 68 kuşağı dedikleri kuşak var ya !! O arada sanki etki azalmış gibi. Ancak önemli değil önümüz parlak... Tanrı Türk'ü Korusun.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
32 yaşındayım. Hiçbir görüşüm değişmedi fakat daha çok bilgilendiğimi farkettim. Büyüklerime ve küçüklerime saygılar.
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben 23 yaşındayım.Türk soyluyum o kadar soyluyum ki Çanakkale Savaşı Şehidi Ali dedem bu topraklar uğruna canını vermiştir.Kendisi Aydın/İncirliova/Karabağ köyündendir.Ruhun şad olsun dedecim.Bu toprakları kimseye vermeyeceğiz gerekirse sizin yaptığınız gibi bizde öleceğiz.Bu topraklar bizimdir Türk'ündür Türk'ün bayrağı bu topraklarda dalgalanacaktır.Seninle gurur duyuyorum dedecim.Buradan sana sesleniyorum seni sahiplenenler var sen rahat uyu çünkü atsizcilar var.
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Gönül isterdiki bu sayımızı binlerle ifade edelim.Ama olsun bende 16 yaşında bir TÜRKÇÜ olmakdan gurur duyuyorum.
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tüm katılımcı arkadaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Anket sonucundaki yaş dağılımı çok umut verici. Fakat öğrenmenin de yaşı yoktur demişler, hepimiz birbirimizden birşeyler öğreneceğiz. Gönül isterdiki ülkemizde bu siteyle aynı işlevleri gören büyük basın yayın organları var olsaydı ama Başbakan kankamız yok ki gazetelerin-tvlerin üstüne çökelim!
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yaş aralıklarını biraz küçük tutmuşsunuz sanki.
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başka bir sıkıntın veya derdin varsa onu da söyle. Başlığı yaş konusunda kabaca bir fikir sahibi olmak için açtık; seni tatmin etmek için değil.
|
![]() |
| Etiketler |
| dağılımımız , yaş |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|