Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Anketimiz: Bugün seçim olsa Türkçüler hangi partiye oy verir?
CHP 220 100.00%
MHP 0 0%
Katılımcı sayısı: 220. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 03.09.2008, 19:05   #136 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 39
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
KKubilay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Herşey apaçık ortada.Erdoğan bile seçimden 2 3 ay önce yüzde 27 civarı oy beklediğini söylemişti.Aldığı oy oranı onun için bile süpriz oldu.Baykal karşıtı haberlerden hiç bir zaman etkilenmedim.Baykal'ın yaptığı bütün muhalefet politikaları doğrudur ama millette yine de ters tepki yarattı.Bir nevi insanların vatanseverlik duygusu, Atatürkçülük ve laiklik ilkelerini çok aşırı oy politikasında kullanarak zorla CHP'ye oy vereceksin siyasetini yaptı.Bu da millette inat haline geldi.Yanlış şeyler yazıyor olabilirim, toy da olabilirim ama benim kendi düşüncemdir, yanlışları düzeltirsiniz.Bizleri bilgilendirmek en başta yöneticilerin görevi değil mi?Yine de ben o kadar boş şeyler yazmıyorum.
Yazık,çok yazık...

En uyanık olması gereken sizler böyle AKP şeytanlıklarına kanarsa AKP daha çok iktidar olur.Arkadaşım yok öyle bir şey.O söylediklerin AKP NİN PSİKOLOJİK SAVAŞ YALANLARI,muhalefeti etkisiz hale getirme numaraları.Seçim sonucunu tam olarak bilen Tarhan Erdem,ta 2004 ten beri AKP NİN MAALESEF yüzde ellilerde gezdiğini defalarca söyledi.
Biraz uyanık olun,şu yobazlar kuş kadar beyinleriyle sizleride kandırırlarsa işimiz bitmiş demektir.

Biraz akıl,mantık,sağduyu lütfen....

Deniz Baykal suçlanacaksa daha da sert ve etkili muhalefet ve mücadele yollarını aramadığı için suçlanır.

Dünyanın herhangi bir yerinde muhalefete,sert muhalefet yapıyor,diyen olursa ona gerizekalı muamelesi yaparlar,ama Türkiyede dinci basın, ve tayyip bu salaklığı en uyanık olması gerekenlere bile kabul etttirmiş görüyorum ki.E tabi bu durumda suç onlarda değil,bizde olur
Topal Osman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.09.2008, 19:28   #137 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Alıntı:
Topal Osman adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Deniz Baykal suçlanacaksa daha da sert ve etkili muhalefet ve mücadele yollarını aramadığı için suçlanır.
Erdoğanın rejim karşıtı olduğunu söyledi, Cumhuriyet'in tehlike altında olduğunu söylerken milyonlarca insanı Anıtkabir'de topladı. Sadece bu muhalefeti, en sert en şiddetli muhalefet politikasıdır.Bundan başka hiç bir muhalefet politikası bu kadar sert, bu kadar etkili olamaz.Laiklik, toprak satımları, bilmem nerenin şeyhleri ile olan görüntüleri (erdoğanın) ve daha bir sürü konular hakkında yaptığı muhalefet o kadar çok işe yaradı ki hala akp tek başına iktidar, hala vatanı satıyor, hala cumhuriyet tehlike altında.Baykal başarısız olmuştur.Türkiye'nin başına akp yi bir 5 yıl daha bela eden etkenlerin en başında onun başarısızlığı vardır.Laik, dürüst iyi bir siyasetçi olabilir ama başarısız olmuştur.Bütün samimiyetimle soruyorum: Baykal sizce akp hükümetini diğer seçimlerde yıkabilecek mi?Başarısız olanların arkasında koşmanın bence pek bir anlamı yok.
KKubilay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.09.2008, 19:57   #138 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 105
Türkiye'de yasamadigim için hiç oy vermedim.
Oyumu versem, ... Chp'ye veririm.
Baykal'in daha dün, "ben Bakü'ye giderim" demesi hosuma gitmedi degil.
Seçim'lerden önce'de solcu kürt'ler, "ben vatani böldürtmem" diyen Baykal'a saldirmislar idi...

Fakat Baykal'in arasira kullandigi sözlerde beni rahatsiz etmedi de degil:
"kimseyi etnik kökeni yüzünden dislayamayiz" ...
Bunlari taktik icabi söyledigini varsayalim.

Mhp'de ise hiç is yok, daha birkaç ay önce bahçeli, "bizim milliyetçiligimiz ayristirici degildir, .. vs..." diyordu.
kiz alis-verislerinide agizlarina dolayanda hep o mhp'lilerdir.
Sundak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.09.2008, 22:58   #139 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,084
Alıntı:
KKubilay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Erdoğanın rejim karşıtı olduğunu söyledi, Cumhuriyet'in tehlike altında olduğunu söylerken milyonlarca insanı Anıtkabir'de topladı. Sadece bu muhalefeti, en sert en şiddetli muhalefet politikasıdır.Bundan başka hiç bir muhalefet politikası bu kadar sert, bu kadar etkili olamaz.Laiklik, toprak satımları, bilmem nerenin şeyhleri ile olan görüntüleri (erdoğanın) ve daha bir sürü konular hakkında yaptığı muhalefet o kadar çok işe yaradı ki hala akp tek başına iktidar, hala vatanı satıyor, hala cumhuriyet tehlike altında.Baykal başarısız olmuştur.Türkiye'nin başına akp yi bir 5 yıl daha bela eden etkenlerin en başında onun başarısızlığı vardır.Laik, dürüst iyi bir siyasetçi olabilir ama başarısız olmuştur.Bütün samimiyetimle soruyorum: Baykal sizce akp hükümetini diğer seçimlerde yıkabilecek mi?Başarısız olanların arkasında koşmanın bence pek bir anlamı yok.

Sen de tam bir mankafaymışsın, sanki burda herkes chp ve baykal fanatiği bir sen akıllısın anladın tüm gerçekleri, dilimizde tüy bitti aynı şeyleri yazmaktan, Türkçüler hiçbir zaman baykalcı şucu bucu değildir, şuan laiklik ve Atatürkçülük tehlike altındadır ve bu iki önemli kavramı savunan tek parti ve onun genel başkanı da desteklenmelidir. Ama anlamamakta ve mankafalıkta ısrar ediyorsun, mankafa olduğun için atıldın.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 04:04   #140 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ERGENEKON_OGUZ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
Gelecek seçimlerde oyumu Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi'nin seçimlere girmemesi durumunda başka bir seçeneğin bulunmaması nedeniyle CHP'ye vermeyi düşünüyorum.
ERGENEKON_OGUZ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 04:09   #141 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 486
Alıntı:
ERGENEKON_OGUZ adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gelecek seçimlerde oyumu Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi'nin seçimlere girmemesi durumunda başka bir seçeneğin bulunmaması nedeniyle CHP'ye vermeyi düşünüyorum.
Gerçekçi olmak lazım. Osman Pamukoğlu kurduğu partiyle barajı geçemez. Dolayısıyla oylarıda büyük bir ihtimal Akp'ye gider. Oyunun boşa gitmesini istemiyorsan ikinci şıkkı dene. İstemeyerekten de olsa Akp'ye destek vermiş olma.
Alt 05.09.2008, 10:36   #142 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 4
Ezilen halkların kardeşliğini savunduğu için MHP'ye oy verirdim.

Cenab-ı Allah MHP'den razı olsun.
bozkurtsever Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 10:43   #143 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 399
Alıntı:
bozkurtsever adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

İşte MHP'nin gerçek yüzü...
Bu soysuz çapulcunun iletisi ibret olsun diye burada kalacak.
Temir Tav Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 10:46   #144 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 440
Alıntı:

Ulan dümbük, lafın başında kızıl komunist gibi yazmışın sonunda çapulcu gibi yazmışsın.
Çift kişiliklimisin? Gizli eşcinsellikte var mı? Malum travestilerde E-5 de zor şartlarda çalışıyorlar, eziliyorlar.
Ezilenler hep birlikte mhp'de mi toplanıyorsunuz? Parti amblemini de gökkuşağı yapın tam olsun.
Alt 05.09.2008, 11:40   #145 (İleti Bağlantısı)
Atatürk'ün Askeri

Erciyes_Gürhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 71
Alıntı:

Bu çapucular İslam dedikleri şeyin beynelmilelciliğine kendilerini ağır biçimde kaptırmış olabilirler. Dolayısı ile yeşilce bir kansız ile kızılca bir soysuz arasında zerre fak yoktur. Mehepe'lilerin ezilen müslo halkların birleşmesi adı altında ramazan politikaları olabilir. Çeçenler, kürtler ve çerkesler ezilen halklardır onlara göre. Türbanına tükürdüğümün bacıları ise ezilen müslo mümineler.
Erciyes_Gürhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 12:06   #146 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 387
Alıntı:

Vay sığır çobanı vay !...

"Ezilen halkların kardeşliği" terimini yasa dışı terör örgütlerinin güdümünde olan siyasi oluşumlar ve gruplar kullanıyor. Utanmadan bir de "bozkurtsever" rumuzu almış.

Devşirme bedevi sırtlan soyu...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 12:22   #147 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Erlik Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 185
Alıntı:

Sen Bozkurt sever değil, olsan olsan aşağılıkkürt sever olursun. Hümanist falan da olamazsın ki, çapulcular bacılarını verdikleri etnik döküntüler hariç kime kardeşlik göstermiş? Aleviler'i de yahudiler öldürdü değil mi? Ama sen onları kardeşten saymazsın, sana lazım olan; her yanı kılla kaplı, bacını iyi tatmin edebilecek vahşi bir sünni kırodur.
Erlik Han Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 19:20   #148 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 17
Alıntı:

Kendisiyle çelişen bir çapulcu örneği daha..
"Ezilen Halk" kim?
Türkler mi ezilen halk?
Halkların kardeşliği demişsin.
Kürtleri savunuyorsun yani.
Aslında ben bu ezilen halk sözüne katılıyorum biliyormusun?
Çünkü Kürtler gerçekten İngiliz'in altında ezilip büzülen , döllenen bir millet.

Yazık sana..
Karamanoğlu Emre Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 19:33   #149 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
Y.N: Ulan şahin denen çapulcu piçin eniği. Mhp'ye ancak baban çapulcu şahin ve senin gibi piç oğulları oy verir. Kansız köpekler.
Bir daha bu foruma ziyaretçi olarak bile gelirsen tüm sülaleni yayınlar senide bir güzel oyarız.
_MİLLİYETÇİ_ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 19:38   #150 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,347
Alıntı:
_MİLLİYETÇİ_ adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Siz nasıl Türkçüsünüz??
Gözü soldan başka bişey görmeyen CHP'ye nasıl oy veriyorsunuz?
kürtlerden oy toplamak uğruna yalakalık yapan partiye nasıl oy verirsiniz?
Baykal efendininde çok umrundaydı milliyetçiler,Türkçüler o tutturmuş bi kere sol da sol!!
Evet CHP Atatürk'ün kurduğu parti,ama Atatürkle alakaları kalmadı hala İnönü diktatörlüğünün kalıntıları var Atatürkümüzün kurduğu parti milliyetçiydi!
Solcu değil!!
Solcu olanlar piçtir ama sağcı olanlar senin gibi birer çapulcu kevaşe evladıdır.

Etiketler
bugün , Hangi , olsa , oy , partiye , seçim , TÜRKÇÜLER , verir?

Bu konuyu şu anda toplam 3 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Konuk)

Seçenekler