Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.01.2008, 05:16   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu gibi i...lere yapacagimiz en büyük iyilik esek cennetine gönderip, ömürleri boyunca eseklerle tepinip durmalari olacaktir. Birde modaciymis, tüküreyim senin gibi modaciya, sana imrenip senin yolundan ilerlemeye calisan kac tane i... varsa hepsini yagli kaziga oturtturayim.

Ezik insanlarsiniz sizler. Kücükken basinizdan gecen aci olayin hala etkisinden kurtulamamisa benziyorsunuz.
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.01.2008, 13:00   #17 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 205
O Bir Gevşek.....
Alt 05.01.2008, 13:05   #18 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
O birrr bıraktığı bıyıkla kendi cinsiyetiyle çelişen kişi,o birr muhafazakar eşcinsel....
Alt 05.01.2008, 14:31   #19 (İleti Bağlantısı)
Yalñuk oglı munsuz bolmas

Uruz. adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
hem biyik birakip hem avrat gibi hareketleri zaten ne kadar celiskili bir yaratik oldugunu ortaya koyuyor
bunun gibiler zaten akilli uslu isle ugrasmaz
bunun yaktigi oksijene yazik
Uruz. Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.01.2008, 18:05   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Altaylı Asena adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Adamın ne dediği belli değil ki.

http://www.haberler.com/cemil-ipekci...irlari-haberi/

Herşeyi anladım da 'köşkte fransızca konuşurduk. Türkçe bizim için sokak diliydi' bu sözü anlamadım.

Terbiyesizliğin bu kadarına da pes doğrusu. Muhafazakar eşcinsel de nasıl oluyor ben onu anlamadım. Verdiği röportajda bana uyan hükümet demiş. Bu tipleri televizyona çıkartıyolar haber yapıyolar ya... Sanki bunların tercihleri çok özenilecek bişey. Çoluk çocuk izliyo kanıma dokunuyo resmen. Madde bağımlılığı konusu ilköğretim 1,2,3. sınıflarda anlatılmaz. Çocuk o dönemde anlatılanları duymaya hazır değildir. 4ve 5. sınıflarda farklı anlatırsınız aynı konuyu 6, 7 ve 8. sınflarda farklı. Lise döneminde ise çok daha farklı. Görselliğe yönelmezsiniz neden çünkü özendirici olmasın diye. Peki şimdi soruyorum. Bu tipler neden görsel tanıtım yapan araçlarla burnumuzun dibine sokulur? Tercihse tercih kardeşim ben seni izlemek zorundamıyım? Bırakın kadına ait özellikler bizde kalsın.
Altaylı Asena Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.01.2008, 18:41   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 72
Tanri ebedi baskomutani M. Kemal Atatürk olan ve Cumhuriyetin bekciligini de devrettigi Türk Silahli Kuvvetlerimize bu yolda kararlilik versin ve yardim etsin.

Cumhuriyetimiz nerdeyse dört cepheden saldiriya ugradi ve capraz ates altina alindi. Bir yandan kürtler, diger yandan yalelili ümmetci olarak bilinen arab milliyetcileri, bati yanimizda Yunanistan, ki galiba TSK'nin kuzey Irak'a intikalini Osmanli'nin Tripolis'i zannedip cesaretlenerek Kardak kiyilarina cikarma yapiyorlar ufaciktan.
Diger yandan "kürt kedisini" bile Türkiye'ye iade etmem diyen sinir disi kürt asiretlerinin liderleri, dolayli ve dolaysiz bir sekilde dostlari Osman Baydemir'nin belediye baskanligini yaptigi Diyarbakir'a göz dikmeye basladi. Hakklarinda Leyla Zana'nin bile bizim üc liderimiz var, birisi Abdullah Öcalan ve digerleri ise Mesut Barzani ve Celal Talebani'dir diye bosuna dememisti zaten.

Ermenistan'a gelince onlar hala üc T davalarini güdüyolar.
1.) Tanitma
2.) Tazminat
3.) Toprak

Ve sirada daha niceleri var. Bunlar yetmezmis gibi bir de seriatcilarin (arab milliyetcilerinin) bayraktarligina ne idügü belirsiz olan "Cemil hanim'da" katildi.

Niyetleri belli! Türkiye Cumhuriyeti'ni muassir medineyetler cemiyetine ülküsünden uzaklastirip ortag cag karanligina hapsetmektir. Carsaflari kara, icleri kara, dislari kara, herseyi kara olan bu malum zihniyetten ne beklenir ki.

Ama hevesleri kursaklarinda kalacaktir hepsininde. yunan'dan da Ata yurdu Selanigi geri alip onlara kas yaparken göz cikartmasini ögretiriz. Ve araptan, acemden, itten ve kürtten'de Musul ve Kerkük'ü geri alacagiz.

Zaten ne bekleyebiliriz ki? Kış kişligini, p..şt p....tlugunu birakmazmis. Küreysel isinma filan hepsi bahane :)

Atamizin da vaziyeti yerine gelmis olur böylelikle. Her iste bir hayir varmis derler ya :)

Türk Silahli Kuvvetleri, her haliyle Atatürk'le özdelesmis bir sekilde saldiriya gecmesi lazimdir. Zaten savunmada olanlar degil saldiri yapanlar kazanirlar.

Atamizin bizim aramizda oldugunu hatirlatmak istedim:
Beni gormek demek, zorunlu olarak yüzümü görmek demek değildir. Benim düşüncelerimi anlıyor, duyduklarımı duyuyorsanız, bu yeterlidir!" Mustafa Kemal Atatürk.
19. Tümen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.01.2008, 20:26   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

uzman adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
Bu nonoştan oldum olası nefret ederim,bi bu .... eksikti
uzman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 01:55   #23 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 110
CEMİL hanım hoş olmuyor arkadaşlar.CEMİL isimli aslan gibi TÜRK evlatları var.ben ona uygun olarak CEMİLE ismini tavsiye ediyorum.CEMİLE hanım hoş durdu bence hatta hanımefendi :)
Ötüken Delisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 02:46   #24 (İleti Bağlantısı)

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Bunlar sapik zihniyetler malesef Türkiye'de söz sahibi olabiliyorlar. Bunlara bence homoseksüel değil direk ...... denilmelidir.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 05:05   #25 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TURAN SANCAKTARI adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
THY nın ihalesini almasıyla bu söylemlerinin bir ilişkisi oldugu cok acık akp de kendine göre gelecek secim kampanyasının bir figuru olrarak ses cıkarmıyo bence kendilerine yöneltilen seriat tarikatlasma imam kadrolasmısı gibi seylerin uzerlerinde olusturdugu baskıyı atmak için en uc noktadan bir figur belirlemis gerci ne kadar basarılı olur orası ayrı muhafezekar'lıktan hosgöruye ye geciş propagandasımı belli degil yoksa cemil bu kadar konusmaz vardır bir cıkarı.
TURAN SANCAKTARI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 06:37   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 10
Cemil ipekci; Sebatay Sevi`nin sülalesinden gelmektedir.Dogum yeri Selaniktir. 1480 yilinda islamiyeti secmislerdir. Bir röportajinda Cemil ipekci:
"Ben köşk çocuğuydum. Köşkte Fransızca konuşulurdu. Türkçe bizim için sokak diliydi. Türkçe'yi sokakta konuşurduk. İpekçi soyadını taşımanın, Karabaş Hazretleri'nin torunu olmanın, ailemin ilk erkek çocuğu olmanın yükü ile doğdum. Kendim olmaya çalışmam doğduğum günden beri vardı. Bana yüklenen bu kimliğin dışında, içimde başka bir 'Cemil' vardı....".Kaynak: http://www.haberler.com/cemil-ipekci...irlari-haberi/
Erdogan 2002 yilinda Beyaz sarayda yaptigi görüsmede "Su anda israil-Türkiye görüsmelerini yeterli bulmuyorum. Biz bu iliskilerin cok daha ileri gitmesini istiyoruz. bizim iktidarimiz döneminde cok daha ileri gittigini göreceksiniz..." diyor ve ekliyordu: Biz Yahudilerden cok sey ögrendik, beni istanbuldaki dostlarimdan sorabilirsiniz....

Ne diyelim siracinin sahidi bozacidir.
Gökyay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 11:46   #27 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 312
TÜRK DÜŞMANI BİRİDİR HEM DİNCİ HEM EŞCİNSEL HANİ ULAN SİZİN İSLAMDA ÖYLE ŞEYLER OLMAZDI BAL GİBİ OLUYOR İŞTE BİR DE SELANİK'TE DOĞMUŞ TİPSİZ BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN ADINI KİRLETİYOR
KISACASI TOP ÇOK YUMUŞAK BİR TİPSİZDİR
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 12:05   #28 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

genç bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 27
Hem soysuz hem de cinsiyetsiz bir adamı ciddiye almaya değmez.Zaman kaybı olur.
genç bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 12:09   #29 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 518
İşte tipik bir devşirme, ne beklenir ki. Fazla söze gerek yok, Türk düşmanlarının hepsi kimin safında yer alıyor, bir bir kendilerini belli ediyorlar.

O i... herifin kaytan bıyıklarından tutup asmak lazım.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.01.2008, 15:27   #30 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kamlancu37 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 45
Küçükken kendimi kız sanıyordum

İlkokula başladığı yıla kadar kendisini kız çocuğu sandığını söyleyen ünlüden çarpıcı açıklamalar.

Önceki gün 'Muhafazakar eşcinselim" sözleriyle tartışma yaratan modacı Cemil İpekçi yine uzun süre konuşulacak açıklamalarda bulundu.
NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı programa katılan İpekçi "En büyük isteğim balet olmaktı. Babama haber vermeden gizlli gizli altı yıl baleye gittim. Altı yaşındayken de oryantal yapardım. 7 yaşına gelinceye kadar kendimi kız sanıyordum" dedi.
Okula başladığı yıl o zamana kadar hep uzatılan saçlarının kesildiğini söyleyen Cemil ipekçi "İşte o zaman bende bir tuhaflık olduğunu anladım. Okula giderken ablama kurdele takarlardı. Ben de beklerdim ki bana da aynısını yapbınlar.Sonra ilk tüylerim çıktığında ablamdan farklı olduğumu anladım" diye konuştu.
İpekçi 17 yaşında imam nikahıyla Zeynep adlı bir kızla evlendiğini de açıkladı. Kızın elini tutmasınma bile izin vemediğini söyleyen İpekçi sözlerini şöyle sürdürdü: "21 yaşına geldiğimde Belçikalı eşimle evlendim. 1480 yılından beri bizim ailedekiler hep kendi aralarında evlenmiş. Kardeş çocukları hep. Bu yüzden demir eksikliğim var. Spermlerimde de siyah nokta var. Tıpta da bunun çözümü yok."

Etiketler
birrrr , birrrrr , modacııı , İ........

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler