Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.01.2008, 21:27   #46 (İleti Bağlantısı)

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Kalpaklı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
akp şeriatı birgün gelecek olursa ilk önce bunun gibi nonoşları taşlayarak öldürürler. o zaman görür ebesinin gözünü bu homoseksüel bozuntusu.
Seriata gerek yok Türk Töresi de bu gibilere yapacagini bilir.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 12:37   #47 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 14
Türkün türesinde cezası iki ağaç arasına germektir...

TTK
bozkurtsalur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 18:03   #48 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 626
Alıntı:
Deli Dumrul adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu arada akp'li olmasına rağmen canlı yayında cemil ipekçi'ye yavşak diyen osman yağmurdereli'ye saygılar.
Osman Yağmurdereli denilen adamın da bundan geri kalır yanı yok; çünkü kendi ifadesiyle "Havuza bile erkek erkeğe girerdim." diye açıklama yaptı.

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.01.2008, 00:31   #49 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 206
Ya hiç laflarını bile etmeye gerek yok soyları sopları belli bu ip...lerin o yüzden hiç şaşırmadım rte de bunlardan ne olacak ip.. ip..neyi savunur hahahahahaha. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.01.2008, 15:35   #50 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 45
kadın olsaymış türban takacakmış ha!tüh ya acıdım şimdi kadın olmaya çalışmış çalışmış arada kalmış becerememiş.olsun ya ne önemi var önemli olan müslüman olması gay bile olsa.zaten Türk olmadığı tipinden belli.zaten bu dinciler,gayler olmadan yapamıyor.akpyi açıkça destekleyen ödp de eşcinseller için mitingler yürüyüşler düzenlemiyormuydu?
Cesteni Bey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.01.2008, 12:02   #51 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Altaylı Asena adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Tirbünlere oynadı geçen aksam yine. Canlı yayına bağlanan birine 'hakkımı size helal etmiyorum, siz beni yargılayamazsınız, öbür dünyaya kul hakkıyla gideceksiniz' diyerek sempati yaptı. Programı sunan kişiye cinsel tercihlerini sonuna kadar savunacağını söylerken benim de size sormam gerekir o zaman diyerek küstahlaştı. Kaldı ki onun cinsel tercihlerinin sorulmasına gerek yok. Herşey ortada. Ortada konuşulacak konular değil bunlar. Çift cinsiyetliliği anlarım. Ameliyatla düzeltildiğini de biliyorum. Konu eşcinsellik olunca bunu bu kadar savunmaya gerek yok. Evde erkek modeli yoksa sapmalar oluyor. Konuşmasında diyor ki 'annemle babama tercihimi açıkladım. Başta çok korktum. Babam dedi ki ben de önemli bişey söyliyceksin sandım' Bakarmısınız komediye. Olur olmaz herşeyden kanal kapatan, dizi bitiren kurum neden bu konuşmaları duymuyor ya da görmüyor? Ben bu adamın suratını günde üç öğün izlemek zorunda mıyım? Kaldı ki söyledikleri çok mantıklıymış, çok olağanmış gibi ne diye buna prim yapılıyo ki? Özendirici olsun diye mi? Kimsenin cinsel tercihine birşey dediğim yok. Kim neyi yaşıyosa özelinde yaşasın. Marifetmiş gibi çıkmasın ortalara
Altaylı Asena Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.01.2008, 12:49   #52 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 26
Alıntı:
Altaylı Asena adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kimsenin cinsel tercihine birşey dediğim yok. Kim neyi yaşıyosa özelinde yaşasın.
Bu düşünce yanlış. Türk töresinde eşcinsellik en adi suçlardan biridir ve tarih içerisinde Türk devletinlerinde bu şerefsizliğin cezası ölüm olmuştur. Bu tür yaklaşımlar ayrıca bu kansızlara büyük cesaret veriyor. Hoşgörülü olmak, herkesin özel yaşantısına saygı göstermek derken şimdi erkekle kadın arasında bu iğrenç yaratıklar iyice gemiyi azıya aldılar. Erkeğin, kadının ve en önemlisi Türk'ün böyle bir hale gelmesine tahammül edilemez. Eşcinsellerin saygı göreceği ve rahat edeceği tek yer toprağın iki metre altı olmalıdır.
Mustafa Kemâl Ruhu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.01.2008, 13:26   #53 (İleti Bağlantısı)

ATABEK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 210
bu Cemil İpekçi ölmüş öbür dünyaya gitmiş....İşi başından aşkın bir melek herkese gideceği yeri tarif ediyormuş, buna demiş ki şu köşeye git büyük tuvaletini yap sen sonra bakıcaz.... Bu gitmiş köşeye başlamış büyük tuvaletini yapmaya bir saat, iki saat meleğe dönmüş hala yapayım mı devam edeyim mi ,evet demiş melek devam et sen... Böylece günler geçmiş Cemil hala köşede tuvaletini yapıyor sıkılmış artık, yahu diye bağırmış ne kadar devam edecek aylardır bu köşede büyük tuvaletimi yapıyorum...Sus ulan demiş melek sussss o dötünün aslında ne işe yaradığını öğrenene kadar orada büyük tuvaletini yapacaksın, o kadarrrr......:)) :))

Cengiz Han
ATABEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.01.2008, 17:30   #54 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 230
Alıntı:
Mustafa Kemâl Ruhu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu düşünce yanlış. Türk töresinde eşcinsellik en adi suçlardan biridir ve tarih içerisinde Türk devletinlerinde bu şerefsizliğin cezası ölüm olmuştur. Bu tür yaklaşımlar ayrıca bu kansızlara büyük cesaret veriyor. Hoşgörülü olmak, herkesin özel yaşantısına saygı göstermek derken şimdi erkekle kadın arasında bu iğrenç yaratıklar iyice gemiyi azıya aldılar. Erkeğin, kadının ve en önemlisi Türk'ün böyle bir hale gelmesine tahammül edilemez. Eşcinsellerin saygı göreceği ve rahat edeceği tek yer toprağın iki metre altı olmalıdır.
Evet size sonuna kadar katılıyorum.

Türk'ün töresinde eşcinselliğe yer yoktur.

Bence eşcinseller milletin ahlaki yapısını bozduğu ve kötü örnek olduğu için öldürülmelidir.

Yaşamaya hakları yoktur!

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türkçülüğün izinden ayrılmayacağıma and içerim!
OGEDAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.01.2008, 10:23   #55 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Altaylı Asena adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Çok güzel söylemişsiniz. Katılıyorum. Türklerde yoktur eşcinsellik. Onun rezilliği beni bağlamıyo. Kimsenin cinsel tercihine bişey dediğim yok dedim. Bunu demek isterken yaşanılan rezilliklerin beni bağlamadığını kastettim. Madem bunu yapıyosun bari marifetmiş gibi, çok iyi birşeymiş gibi ortalarda dolanma demek istedim.
Altaylı Asena Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.01.2008, 02:46   #56 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Deli Dumrul´adlı üyeden Alıntı
Bu arada akp'li olmasına rağmen canlı yayında cemil ipekçi'ye yavşak diyen osman yağmurdereli'ye saygılar.

cemil ipekçi siyon soylulğunu göstermiş bir ***** ama yağmurdereli'nin de ondan aşağı kalır yanı yoktur. güya vekil olacak bu kişi,canlı yayında fazıl say'a " git nereye gidersen git. nasıl sanatçıysa; söylesene senin albümün kaç satıyor" gibi saçma, komik bir o kadar da düşündürücü ve alçakça yergilerde bulunmuş, şeriatı getirme isteğinin ne kadar yüksek olduğunu herkese göstermiştir.
Gök Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
birrrr , birrrrr , modacııı , İ........

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler