Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 12.10.2008, 22:39   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 2,143
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Hiç bir kar tanesi, büyük bir çığın gücünü kendisinde göremezmiş. Fakat bu kar taneleri uyum içinde bir araya gelirse, ortaya büyük ve korkunç bir çığ çıkıyor...

İşte bugün orada toplanan Türkçüler de birer kar tanesidir. Biz, birbirimize sıkıca sarıldığımız sürece hem güçlü olacağız, hem de Türkçülüğü kitlelere ulaştıracağız. Daha önce açılmış bir yoldan yürümek kolaydır. Mesele, diğer insanların da geçip büyütebileceği bir yeni yol inşaa etmektir. Ben, bugün bu buluşmaya katılan arkadaşların hepsinin gözlerinde bu ışığı gördüm. Bütün arkadaşlar, Türkçülük için çalışmaya büyük bir istek duyuyorlardı. İşte Türkçülük, böyle ellerle şekillenip büyüyecek.

Bugün büyük ve kitlesel bir hareket hâline gelen hiç bir grup, başlangıçta bugünkü büyüklüğünde değildi. Yol açtılar ve peşlerinden gelen insanlar sayesinde büyüdüler. Türkçülük de bugün ne durumda olursa olsun, oan gönül verenlerin çabaları ve emekleri sayesinde yarın büyük ve güçlü bir hareket olacak, Türk insanının ruhunu ve özünü temsil edecektir.

Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.10.2008, 22:59   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 399
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bugün yapılacağı günler öncesinden belirtilen İstanbul buluşması, öğlen saatlerinde gerçekleştirilmiştir. Son derece nezih, güzel ve ahenkli bir şekilde yapılan buluşmada, buluşmaya katılan İstanbullu Türkçüler arasındaki bağ, kat kat güçlenmiştir.

Özellikle cx ergenekon cx Bey'in yaptığı kaliteli espriler, ortamı neşelendirdi. Her arkadaşımız ayrı güzellik kattı buluşmaya. Herkes, bir Türkçüye yakışır şekilde davrandı ve bazı kendini bilmezlerin ima ve iddia ettiği gibi bir tatsızlık yaşanmadı. En küçük bir olumsuz iş bile olmadı buluşmada. Çok güzel bir 2 saat geçirdik beraber.

Katılan ve gönlü bizimle olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Güzel bir gün geçirmişsiniz. Buna sevindim. Katılan tüm kandaşlarımı kutlarım.
Temir Tav Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.10.2008, 23:00   #18 (İleti Bağlantısı)

Ç E R İ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 54
Buluşmaya katılan bütün kardeşlerimi kutlarım. Bu gençler geçmişin ve geleceğin sesidir. Bu ses yarınlarda Türkiye ve bütün Türkelinde yankılacaktır.
Ç E R İ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.10.2008, 23:13   #19 (İleti Bağlantısı)
%101 Türk!

Ulu Başbuğ 34 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 85
Bu tablo'yu görünce çok duygulandım,içimin yağları eridi,canım çekti açıkçası.Bir sonra ki toplantıya katılmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Çok ama çok özendim.
Alt 12.10.2008, 23:21   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Erlik Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 184
Buluşmaya katılan bütün ırktaşlarımı kutlarım. Resimleri görünce, katılamadığım için bir kez daha üzüldüm.
Erlik Han Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.10.2008, 23:52   #21 (İleti Bağlantısı)

Çağrı_Beğ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 187
Katılanların yüreklerine sağlık. Bu şartlarda, böyle bir ortamda mertçe Türkçülük yapmak her adamın işi değildir. Tanrı gücünüze güç katsın.

Esenlikler.
Çağrı_Beğ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 00:01   #22 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 230
Buluşmamız son derece güzel bir havada geçti. Gerçi benim suskunluğum üzerimdeydi ama olsun gerek hoş sohbetler gerekse kaliteli espirilerle günümüz şen bir şekilde geçmiş oldu. Kandaşlarımla tanıştığım içinse ayrı bir mutlu oldum.

TTK

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türkçülüğün izinden ayrılmayacağıma and içerim!
OGEDAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 00:01   #23 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,346
Alıntı:
Çağrı_Beğ adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Katılanların yüreklerine sağlık. Bu şartlarda, böyle bir ortamda mertçe Türkçülük yapmak her adamın işi değildir. Tanrı gücünüze güç katsın.

Esenlikler.
Kardeşim biz Feysbuk veya forum Türkçülerine benzemeyiz. Bizde sanal ve korkak adam yoktur.
Alt 13.10.2008, 00:21   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

Sonkale adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 106
Türkçülüğü yaşam biçimi olarak benimsemiş,bunu sosyal hayata yansıtmış kandaşlarımla tanışmaktan onur duydum.

Bu güzel günü organize eden kandaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
Alt 13.10.2008, 00:24   #25 (İleti Bağlantısı)

Çağrı_Beğ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 187
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kardeşim biz Feysbuk veya forum Türkçülerine benzemeyiz. Bizde sanal ve korkak adam yoktur.
Biliyorum ağbi. Ondan buradayım ve elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum aranıza. Görev yerim Ağrı'nın bir köyü olduğu için sık sık katılamıyorum tabii. Ben geçmiş yıllarda başka bir oluşumda bulunmuştum, daha sonra ise ayrıldım. Bu oluşumda yönetim kademesinde de bulundum farklı yerlerde de bulundum. Neden ayrıldım? Türkçülüğün "T" sini bilmeyen, ciğeri beş para etmeyen, pislikler içinde yüzen adamları üst düzeylerde görünce ayrıldım. "korkak" görev aldığım oluşumda vardı. Birkaç defa toplantı, buluşma yapmış, gezi düzenlemiştik. Lafa gelince mangalda kül bırakmayan ama iş gerçeğe geldiği zaman gölgesini bile göremediğimiz onlarca adam oldu. Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı yönetim kademesinden en üst kişi ve oluşum sahibinin bana desteğine rağmen arkama bile bakmadan ayrıldım. Zaten sonra iş zıvanadan çıktı, orayı ayakta tutmaya çalışan birkaç Türkçü de ayrılmak zorunda bırakıldı vb ben ayrıldıktan dört beş ay sonra oluşumun sanal ağdaki forum bölümü kapandı. Yürümedi. Neyse, korkaklık, Türkçülüğü bilmeyenler deyince aklıma geldi yazayım dedim.

Türkçülük Türk olanlarla, korkmayan, mert olanlarla yapılır.

Sen ve Kemal ağbi gibiler tecrübelisiniz ve bilgilisiniz. Sizden öğrenecek çok şeyimiz var. Öğrenmeye de sürekli devam edeceğiz. Ben öğretmen olarak öğretiyorum ama bir yandan da sizlerden öğreniyorum. Yüreğinize, taşıdığınız kana sağlık.

Esenlikler.
Çağrı_Beğ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 00:33   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,346
Alıntı:
Sonkale adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkçülüğü yaşam biçimi olarak benimsemiş,bunu sosyal hayata yansıtmış kandaşlarımla tanışmaktan onur duydum.

Bu güzel günü organize eden kandaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
Kardeşim yaşın henüz 18. Şimdi Türkçülük tohumlarını serpiyoruz. Günü geldiğinde siz ürünü biçeceksiniz. Bu toplantılar ve çekildiğiniz resimler, senin gibi genç kardeşlerim için hem gurur duyacakları bir anı hem de davada çekirdekten yetiştiklerinin bir kanıtı olacaktır.
Alt 13.10.2008, 00:34   #27 (İleti Bağlantısı)
%101 Türk!

Ulu Başbuğ 34 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 85
Bir daha ki buluşmanın ne zaman olacağı belli mi?Tahminim bir yıl sonra falan olacak her halde.

İnanılmaz bir duygu içindeyim şu an,kelimelerle anlatılmaz.
Alt 13.10.2008, 00:37   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 2,143
Alıntı:
Ulu Başbuğ 34 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir daha ki buluşmanın ne zaman olacağı belli mi?Tahminim bir yıl sonra falan olacak her halde.
Henüz yeni bir toplantı için bir planımız yok ama ben bu kadar uzun bir ara olacağını sanmıyorum. Yalnız bundan sonraki buluşmanın yemek değil de, biraz daha ciddi bir şekilde, bir kültür merkezinde kaliteli bir etkinlik şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum.

Hem sesimizi daha iyi duyurmuş olur, hem de Türkçülerin ağırlığını göstermiş oluruz.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 00:42   #29 (İleti Bağlantısı)

KAN_KOKSUN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
İşim dolayısı ile pek fazla internete girme şansım olmuyor ama bu haber çok sevindirdi beni,gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş,hepinizi tebrik ederim.Artık bu hareket yeraltından yerüstüne çıkabiliyor diyebiliriz.
KAN_KOKSUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 00:45   #30 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,472
Alıntı:
KAN_KOKSUN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Artık bu hareket yeraltından yerüstüne çıkabiliyor diyebiliriz.
Yeraltından yer üstüne çıkmak mı ??

Bizler yeraltı örgütü değiliz..

Ölümüne TÜRKÇÜYÜZ , ATATÜRKÇÜYÜZ..

TÜRKÇÜ ve ATATÜRKÇÜ olmak ; yeraltı örgütlüğü mü oluyor ?

Tanımın yanlış olmuş..
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
12 , 2008 , bugün , buluşması , ekim , gerçekleştirilmiştir , Günü , Pazar , İstanbul

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler