Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.10.2008, 21:10   #46 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Hocam böyle buluşmalardan Ankarada da düzenlediğiniz oluyor mu acaba? Oluyorsa nasıl katılabiliriz?
AZE_OZAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 21:34   #47 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 387
Alıntı:
AZE_OZAN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
hocam böyle buluşmalardan Ankarada da düzenlediğiniz oluyormu acaba...oluyorsa nasıl katıla biliriz?
Bu otağda hacı hoca bulunmaz. "Hocam, gardaş, hacı, birader" gibi sıfatlar çapulcu itlerin ocaklarında ve forumlarında kullanılır.

Önce Türkçeyi doğru konuşmasını ve yazmasını öğren.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 22:34   #48 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KUTLUBEY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
Alıntı:
KAN_KOKSUN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Artık bu hareket yeraltından yerüstüne çıkabiliyor diyebiliriz.
Kandaşımız sanırım sanaldaki buluşmamız gerçek hayata taşınıyor demek istemiş.
"Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, bundan sonraki gelişimi ile geleceğin yüksek medeniyet ufkundan, yeni bir güneş gibi doğacaktır" - Mustafa Kemal Atatürk
KUTLUBEY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 23:33   #49 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Bozz.Kurtt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
"Irkının şeref taşan efsanesini" yaşamayı bilen, bilinçli Türk gençlerini bir arada görmek çok sevindirici. Toplantıya katılan ve "sanal milliyetçilik" peşinde koşmadığımızı kanıtlayan soydaşlarıma teşekkür ederim.

Tanrı, TÜRK'ü korusun!
Bozz.Kurtt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.10.2008, 02:58   #50 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

GünTÜRKüN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 20
TÜRK, TANRI'NIN; ATSIZLAR DA TÜRK'ÜN ÖFKESİNDEN YARATILMIŞTIR..

BENİMLE AYNI İSTİKAMETDE OLAN KANDAŞLARIMIN BU DAYANIŞMASI,BİRLİKTELİĞİ,BAĞLILIĞI,YEMİNLERİ UZAKLARDA DA OLSAM ÇOK GURURLANDIRDI...İÇİNİZDE OLMAK,ASİL TÜRK SOYLU IRKDAŞLARIMLA O HAVAYI KOKLAMAK BANA DÜNYADA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL HEDİYE OLSA GEREKTİ.BU BAŞLANGIÇ,,HİÇ BİTMEYECEK TÜRK ÜLKÜMÜZÜN SEVDASI OLACAK..HAYATIM BOYUNCA KARŞILIK BEKLEMEDİĞİM;AŞKIM,ONURUM,ŞEREFİM,IRKIM,BİRİCİK HAZİNEM TÜRKLÜK İLELEBET YAŞAYACAKTIR..BAŞKENT DE YAPILACAK ETKİNLİKTE IRKDAŞLARIMIZLA TANIŞMAK,BERABER OLMAK BENİM İÇİN EN BÜYÜK ONURDUR.

Sen eğer... Bir su olsan...OKYANUS... Bir tepe olsan...TENGRİ DAĞI... Bir şehir olsan... ÇANAKKALE olurdun...Şehitler diyarı eşi benzeri olmayan... Bir diken olsan ...GÜL... Bir çiçek olsan..KARANFİL... Bir ağaç olsan...ÇINAR olurdun...Asırlık köklere dayanan Sen eğer... Bir mevsim olsan...İLKBAHAR... Bir içki olsan...KIMIZ... Bir bağlılık olsan... TURAN olurdun...Tarifi mümkün olmayan... Bir kum olsan ...ÇÖL... Bir taş olsan..ELMAS... Bir kumaş olsan...İPEK olurdun...En incesinden dokunan Sen eğer... Bir savaşçı olsan...KÜRŞAD... Bir camia olsan...GÖKTÜRKLER... Bir zaman olsan... SONSUZLUK olurdun...Tarifi mümkün olmayan... Bir kitap olsan ...GERÇEK... Bir yazı olsan..DESTAN... Bir madalya olsan...ŞEREF olurdun...Göğüsümüze takılan... Sen eğer... Bir ses olsan...HÜLAGÛ KAĞAN ... Bir öfke olsan...VOLKAN... Bir yıldız olsan... GÜNEŞ olurdun...İçimizi ısıtan... Bir zehir olsan..ŞİFA... Bir yapı olsan ...MABET Bir kuş olsan...ZÜMRÜD-Ü ANKA olurdun...Kendi küllerinden doğan... Sen eğer... Bir karakter olsan...ASİL... Bir organ olsan...YÜREK... Bir sembol olsan... yine BOZKURT olurdun...Asilliği daim olan... Bir kelime olsan ...AŞK... İki kelime olsan..TÜRK IRKI SAĞOLSUN... Bir sevgi olsan...ANNE olurdun...Herşeyi karşılıksız yapan... Bunların hepsi bir araya gelince... Adın...TÜRK oldu... Uğruna ölünse bile, ASLA...VARLIĞINI YİTİRMEYECEK OLAN.

------------------------------------------------------
TÜRK IRKI SAĞOLSUN.TTK

--VATANIMIZ,BAYRAĞIMIZ,TÜRK IRKIMIZ İÇİN TOPRAĞA DÜŞEN ŞEHİTLERİMİZ ŞEREFİMİZDİR.İNTİKAM ALMAK YEMİNİMİZDİR...

Haydi artık dinsin ızdırapların,
Ufuklardan şanlı bir gün doğacak yarın,
Güzellikle, sıcaklıkla ve ihtişamla...
Kumandasız hazır olup onu selamla!
Gönlündeki yaraların kanını dindir!
Yüzde yüz TÜRK olduğun gün CİHAN senindir...

H.Nihal ATSIZ
GünTÜRKüN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.10.2008, 17:51   #51 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Susurluklu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2
Türkçülüğü sadece bir fikriyat değil, yaşam biçimi olarak benimseyebilmek ve taviz vermeden bu dik duruşu koruyabilmek,bazıları için dünyada sahip olunabilecek en kutlu kazanımdır.Buluşmayı düzenleyenleri gönülden tebrik ederim.Yazılanları okurken,bütün ülkeye yayılmış çok büyük bir toplumsal hareketin 20-30 sene önceki kuruluş ve çile günlerini okur gibi oldum.Tanrı hepimize bu çileli günleri küçüklerimize anlatarak gurur duyduğumuz ve nihayet kazandığımız günleri göstersin...
Susurluklu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.10.2008, 18:06   #52 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TİMUR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 67
Mükemmel bir gelişme bende aranızda olmak isterdim.
TİMUR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.10.2008, 23:31   #53 (İleti Bağlantısı)

BABEK adlı üyenin kimlik resmi

Toplantıya katılan bütün ırkdaşlarımı tebrik ediyor ve teker teker ellerini sıkıyorum. Şahsen bu toplantıya katılmayı çok istemiştim. Ancak Ulu Tanrı istemedi galiba ki, bazı sağlık sorunlarım yüzünden katılamadım. Bu sebepten ötürü bütün kandaşlarımdam af dilerim ve şimdiden uygun görüldüğü takdirde bir dahaki sefere yapılacak toplantıya katılacağımı nacizane taahhüt ediyorum.
Kutlu oldu.
Bu ortada.
BABEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.10.2008, 23:32   #54 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 2,143
Alıntı:
BABEK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Toplantıya katılan bütün ırkdaşlarımı tebrik ediyor ve teker teker ellerini sıkıyorum. Şahsen bu toplantıya katılmayı çok istemiştim. Ancak Ulu Tanrı istemedi galiba ki, bazı sağlık sorunlarım yüzünden katılamadım. Bu sebepten ötürü bütün kandaşlarımdam af dilerim ve şimdiden uygun görüldüğü takdirde bir dahaki sefere yapılacak toplantıya katılacağımı nacizane taahhüt ediyorum.
Kutlu oldu.
Bu ortada.
Günhan anlattı durumu Babek kardeşim, geçmiş olsun.

Bir dahaki seferde görüşmek üzere...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.10.2008, 23:40   #55 (İleti Bağlantısı)

BABEK adlı üyenin kimlik resmi

Teşekkür ederim sayın yöneticim.
Görüşeceğiz eminim...
BABEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2008, 00:19   #56 (İleti Bağlantısı)

Ötüken Delisi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 110
toplantıya katılan ırktaşlarımızı tebrik ediyorum.umarım toplantılar sürekli artarak devam eder.ilk Ankara toplantısında görüşmek üzere.

esenlikler dilerim.
Ötüken Delisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2008, 22:57   #57 (İleti Bağlantısı)
Atsız'ın Er'i

Türkçü Alper adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 73
Öncelikle bu buluşmanın gerçekleşmesini sağlayan büyüklerimi, kandaşlarımı kutluyorum.
Türkçülüğün emin adımlarla ilerlediğinin çok güzel bir simgesi oldu.
Bir daha ki toplantılarda birlikte olmak dileğiyle.
Alt 18.10.2008, 02:40   #58 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,346
Sanal piçler nasıl bu toplantı size iyi girdi mi? Hem de nasıl değil mi? Biz varken size nefes almak bile yasak. Hele ki girdiğiniz fare deliklerinde kuyruklarınızı kıstırınca tamamen yasaklanacaksınız.
Alt 18.10.2008, 02:46   #59 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

Sonkale adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 106
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sanal piçler nasıl bu toplantı size iyi girdi mi? Hem de nasıl değil mi? Biz varken size nefes almak bile yasak. Hele ki girdiğiniz fare deliklerinde kuyruklarınızı kıstırınca tamamen yasaklanacaksınız.
Evet ağabey hem de nasıl girdi. Bilhassa testissize, fellah piçi Kamuran'a ve yetimhane piçi OlGey'e
Alt 18.10.2008, 02:50   #60 (İleti Bağlantısı)

bozok93 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 53
Alıntı:
Sonkale adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet ağabey hem de nasıl girdi. Bilhassa testissize, fellah piçi Kamuran'a ve yetimhane piçi OlGey'e

Bunların hepsi sanal piçler. Hiçbirinde Atsızcılar gibi yürek yok.. Anca klavye arkasından konuşurlar.. Kafalarını da çıkaramıyorlar o girdikleri fare deliğinden çünkü dışarı çıkarlarsa ne olacağını biliyorlar..
bozok93 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
12 , 2008 , bugün , buluşması , ekim , gerçekleştirilmiştir , Günü , Pazar , İstanbul

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler