![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Jandarma, DTP'li Tunceli Belediye Başkanı'nı Didik Didik Aradı
![]() Her zaman olduğu gibi destek olunası bir iş daha askerden geldi. DTP'li Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol ABDİL'in makam aracı, Tunceli - Elazığ güzergâhında Elmalı Jandarma Karakolu'nda görevli jandarma ekibi tarafından "şüpheli olduğu gerekçesiyle" durduruldu. Belediye başkanı dahil araç içerisinde bulunan herkesin kimlik kontrolü yapıldı. Araç, resmi plaka ve belediye forsu olduğu hâlde durduruldu. Durdurulduktan sonra belediye başkanı kendisini tanıttı ama jandarma buna önem vermedi. Ve tam yarım saat boyunca aracı ve aracın içindekileri "şüpheli" oldukları için aradı. Jandarma, ancak araçta bulunanların kimliklerini kayıt altına aldıktan sonra aracın geçişine izin verdi. İşte yapılacak olan budur. Meclis'te veya dışarıda DTP'lileri sözümona iyiliğe ve güzelliğe ikna etmek için onlara mavi boncuk dağıtmanın bu zamana dek herhangi bir faydasını gören olmadı. Muhtemelen bundan sonra da göremeyeceğiz. Bu şekilde tavır ve tepki konmalı ki bu milletin "hain belediye başkanı bile olsa yine de haindir" dediğini anlasınlar... Kaynak: www.askerhaber.com |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Jandarma ; şüpheli gördüğü her aracı ve her şahsı durdurur..
Bunun içinde polis gibi hükümetten izin almaz.. Eğer polis olsaydı ; dtp'linin bu makam aracı durdurulabilirmiydi ? Mümkün değildi.. Çünkü polis bu aracı durdurmaya çekinirdi...Durdurduğu taktirde ertesi günü tayin olurdu.. Malesef ; emniyet teşkilatı içine fetoşçu sızmalar olduğu gibi , etnik döküntü sızmalarıda olmuştur.. Günümüzde emniyet teşkilatı hükümetin silahlı gücü durumuna gelmiştir....Akp olduğu sürece bu hızlı kadrolaşma ve yozlaşmada devam edecektir. Dileğimiz ; emniyet teşkilatının da Türk silahlı Kuvvetleri gibi vatanına ve mileltine bağlı bağımsız ve tarafsız bir kurum haline gelmesidir. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HEPİMİZ ASKERİZ.HEPİMİZ TÜRKÇÜYÜZ..
Jandama'nın genel olarak görev ve sorumluluk alanının bütün ülke sathı olması, polisin de Jandarma'nın emrine girmesinde isabet vardır. ya da polis teşkilatı komple kaldırılmalıdır...
-------------------------------------- TÜRK IRKI SAĞOLSUN.TTK --VATANIMIZ,BAYRAĞIMIZ,TÜRK IRKIMIZ İÇİN TOPRAĞA DÜŞEN ŞEHİTLERİMİZ ŞEREFİMİZDİR.İNTİKAM ALMAK YEMİNİMİZDİR... Haydi artık dinsin ızdırapların, Ufuklardan şanlı bir gün doğacak yarın, Güzellikle, sıcaklıkla ve ihtişamla... Kumandasız hazır olup onu selamla! Gönlündeki yaraların kanını dindir! Yüzde yüz TÜRK olduğun gün CİHAN senindir... H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Devlet yani Devlet' in kolluk gücleri böyle olmalidir iste. Ben Devlet isem heryerde her kisiyi ararim arkadas, ama kimsenin güdümünde ve sadece hükümetin hosuna gitmeyen insanlarda degil. Devletin koruyucu gücü oldugum icin yapmam gerek bunlari. Cok güzel bir davranis olmus Jandarmadan, tebrikler.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bence askeri yönetim gelmeli, bütün bu kürtler, şeriatçı yobazlar fişlenip yakalanmalı ve de adalet yerini bulmalı. Bu arada şu sözü çok seviyorum; '' Gönüllü askeriz, kürtlere yeteriz! ''
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk-Moğol kandaşım ne güzel söz bu Gönüllü askeriz, kürtlere yeteriz .Harika bir söz ellerinize sağlık.Düşündüm de bunu slogan olarak kullansak nasıl olur acaba ?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Ben de bir yerde görmüştüm kandaşım. Bizim sokakta bir duvara spreyle yazmıştık bu sözü...
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aradı , başkanı'nı , belediye , didik , dtp'li , jandarma , tunceli |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|