Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2008, 04:03   #16 (İleti Bağlantısı)

Ç E R İ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 54
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Konu, bende maziden daha doğrusu küçüklüğümden bir anıyı hatırlamamı sağladı.. Hafıza böyle birşey iste.. Bir anda bu olayı tekrar yaşadım.. Bunu sizler ile paylaşayım... Bir akrabamızın evindeydik. Bir konuşma geçmişti.. Odanın atmosferi bir anda değişmişti.. Geçen konuşma şuydu.... Hafızamda sabitlenmiş ve ekşik olabilecek bir konuşma..... İki üç kişinin arasında geçen bir konuşmaydı...

''Şuraya da bir cami yapılsa ne güzel olacak''

''Bu kadar cami var ülkede. Birazda okul yapılsa?''

''Olmuyor. Yetmiyor. Namaza yetişemiyoruz ve yer olmuyor.. Herkes gidemiyor''

''Onlarda yapılsın gerektiği kadar''

''Ama onlara fırsat kalmıyor.. Kaynak kalmıyor''

Kişilerden biri dayanamayıp küfürü başıyor ve küfüre maruz kalan kişi evi terkediyor.. Daha sonra ise zorla barıştırıyorlar ancak araları eskisi gibi olmadı...

Bügün ''''Bu kadar cami var ülkede. Birazda okul yapılsa'' diyen kişinin bosverdiğini görebildim. Bu kişiyle bu konuda aynı düşündüğümü ilerleyen yaşlarda şahit olduktan sonra; bana dedikleri şuydu ''Bunları söylemekle dışlanırsın, din düşmanı ilan edilirsin.

Bu akraba pes etmişti ancak onun düşünceleri artık bende yaşıyordu.. Onun sayısız yaşadığını tahmin ettiğim bu gibi konuşmaları, bende yaşadım.. Ancak farklı bir şey vardı, ben pes etmemiştim hala konuşabiliyordum ve konuşmaya devam edeceğim.. Belki ilerde tekrar karşılaştığımızda, benim hala pes etmediğimi gördüğünde mazisine dönebilirmi.. Biz bu konuda yılmış ve artık boşvermiş insanlara, örnek olabilecekmiyiz? Bunu iddia edemem, ancak hiç bir zaman pes etmeyeceğimi ilan edebilirim...
Ç E R İ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 13:14   #17 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

AvşarDelisi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
YİPMAŞ davasını gazetelerden takip etmişsinizdir. Bu işin başındaki Dursun Uyar adlı şahıs 1.5 milyar euro tokatlamanın karşılığında yarı açık cezaevinde 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yani kısa bir tatil yapıp çıkacak ve paraları yemeye devam edecek...

Adam milletin parasını nasıl dolandırdı, biliyor musunuz?.. UZAY BOŞLUĞUNDA DOLAŞAN YÜZLERCE YIL ÖNCESİNE AİT SES DALGALARINI BULUP RADYOYA AKTARAN BİR CİHAZ İCAD ETTİĞİNİ, BU CİHAZ SAYESİNDE MUHAMMED'İN MEKKE VE MEDİNE'DE YAPTIĞI KONUŞMALARIN KENDİ SESİNDEN DİNLENEBİLECEĞİNİ, FAKAT BU CİHAZIN SERİ ÜRETİMİNE GEÇEBİLMEK İÇİN ÇOK PARAYA İHTİYAÇ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR VE SAF MÜSLÜMANLARA HİSSE SENEDİ SATIYOR. Şaka yapmıyorum, dalga geçmiyorum, yalan söylemiyorum, fıkra anlatmıyorum; adam 1.5 milyar euroyu bu şekilde elde etti. İnanmayan varsa açsın YİMPAŞ davasını okusun.

Camii avlusunda cennet parsellerinin tapusunu satanları; camiinin taşlarını söküp "camii taşı almak sevaptır" diye cemaate satan Cüppeli Ahmet Hoca'yı; gündüz muska yazarak ve üfürükçülük yaparak kazandığı paraları geceleri ünlü mankenlerin de bulunduğu içki alemlerinde yiyen Ali Kalkancı'yı; "peygamber sünnetidir" diyerek 1400 yıl öncesinin bedevi kıyafetiyle sokakta dolaşan ama kolundaki Bulgari saati (fiyatı 15-60 bin dolar arasında değişiyor) gizlemeyi unutan Aczmendi Müslüm Gündüz'ü; önünde sıraya dizilmiş bayan müritlerine "büyük sevaptır" diyerek cinsel organını yalatan 70 yaşındaki tarikat şeyhini yıllar boyunca Uğur Dündar'ın Arena adlı programında gördük, izledik. Daha neler neler; saymakla bitmez. İnsan gülsün mü, ağlasın mı; bilemiyor.

Aynı din Tayyip, Fethullah gibileri de başımıza sardı. Bunlar islam sayesinde var oldular, büyüdüler, güçlendiler. Başka bir sermayeleri var mıydı?

Velhasıl, en kârlı ticaret dindir... "Allah, Kitap, Muhammed" dedin mi cahil insan kitlelerini peşine takıp istediğin şekilde yönlendirirsin, hem de bu insan kitlelerinin sırtından büyük paralar kazanırsın. Birisi işini bozmaya mı çalıştı? Onu da "islam düşmanı, kafir, kefere" ilân edersin, olur biter.

Din dünya üzerindeki en büyük silahtır. En büyük güç unsurudur. En büyük etki aracıdır. Ama bu güçlü silah hep garibanı, cahili, sosyo-kültürel seviyesi düşük alt tabakayı vurur. Cahil adam Muhammed'in sesini duyma hayali uğruna maaşını YİMPAŞ'a kaptırır, karısı da sevap kazanacağım diye şeyhin cinsel organını yalar; akşam evde birbirlerinin yüzüne huşu ile bakarlar fakat aslında ikisi de vurulmuştur, birinin parası diğerinin de namusu gitmiştir, karşılığında cennet falan da yoktur.

Din vurgununa karşı durmanın yolu akıl, bilim ve çağdaşlaşmadır. Akıldan, bilimden ve çağdaşlıktan uzak olanın sırtına semer vuran çok olur.
Bu ileti herkes tarafından iyi okunmalı iyi özümsenmeli.

Bu iletide bizim mahvoluş nedenlerimiz çok açık yazılmış.

Cahillik her zaman pisliktir ve pislik her zaman cahili bulur.

Varmı cennete gidecem diye şeyh şeyi yalamak.

Hepsinin beyni et yığını.
Yol alıp, gidiyor göçü Avşar'ın.

Avşar'ın uşağı şöhretli gezer,
Gördüğü duşmanın bağrını ezer,
On beş,yirmi atlı bir ordu bozar,
Yenilmez kuvveti, gücü Avşar'ın.
AvşarDelisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 17:04   #18 (İleti Bağlantısı)

Ulumil adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
Türkiyenin geri kalmasının en önemli sebebi asil Türk soyundan gelen şuurlu Türklerin bu ülkeyi yönetmesine izin verilmemesi. Osmanlının ümmetçi ve devşirme anlayışı ,Başbuğumuz Atatürk döneminden sonra tekrar hortlamış . Ne kadar etnik döküntü varsa devlet kadrosuna sızmıştır.Türk ırkından gelmeyen bu etnik döküntülerin Türkiyemizin ve Türk ırkının menfaatlarini düşünmesini beklemek aptalllık olur. Eger biz Türk soylular Osmanlı döneminden başlamak üzere iktidarda olsaydık. Şimdi amerika nin yerinde Büyük Türkiye İmparatorlugu olacaktı. Osmanlının ve çapulçu ümmetçi devşirme köpeklerinin Türk Irkına verdiği zarar görünenden çok ama çok daha fazla.
Tanrı Dağları'nın önünde elinde meşale tutan bir BOZKURT OLSUN, bu meşale Türkiye Cumhuriyeti"nin ilminin ifadesi olsun. ERGENEKON"dan çıkmamızda kılavuz olan BOZKURT, TÜRKLÜĞÜN Anadolu topraklarında ki yeni devletinin kuruluşunu ifade etsin.ATATÜRK
Ulumil Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2008, 23:25   #19 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

İZMİRLİ-TÜRKÇÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Bu diyanete bu kadar para ayrılacağına okullar yapılmalıdır. Ögrenciler yeni nesil yetiştirilmelidir. Ancak hiç bir zaman bu dileğimiz gerçek olmuyor. Cami yapıyorlar çünkü Cami'yi istismar aracı olarak kullanıyorlar. Cami yapıyorlar çünkü halkı dini duyguları için sömürüyorlar. Ancak sonu geldi bu zihniyetin bu cehaletin bitecek bazılarının yakında saltanatı...
Alt 08.07.2008, 11:07   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

turkay-nl adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
Yurt disinda yasadigimiz icin dini kulllanarak insanlardan buyuk miktarda para toplayan bu soysuz sirketlerin kurbanlari ile birebir sohbet etme imkanimiz fazlasi ile oldu.Peki hata sadece bu sirketlerdemi?Buraya gelen gurbetci senelerdir calismis bir yigin birikim yapmis kimisi yarimmilyon mark kimisi birmilyon markini kaptirmis.Paralarin toplandigi yilllarda Emin Colasan ozaman Hurriyet'te yaziyordu.Yurt disindaki vatandaslarimizi fazlasiyla uyaracak yazilar yazdi.Zamanini kahve koselerinde kagit oynayarak geciren,tarikat camilerinden cikmayan insanlar bu yazilari biraz okusalar belki bu tuzaklara dusmezlerdi.Iyimi oldu tabiki hayir ama cahilliklerinin cezasini cektiler.Gelelim devletin izledigi siyasete.Mademki buradaki insanlar boylesine buyuk birikimlere sahipler devlet olarak neden yonlendirilmiyorlar buyuk is kurmalari saglanmiyor.Tabiki bunlarin gerceklesmesi icin israil gibi sinirsiz milliyetcilik uygulanmasi gerekli.Zaten bunu yapabilseydik yurtdisinda en buyuk lobi belkide TURKLERIN olmustu.Yaslari onsekiz yirmi olan onlarca gencin legal yada illegal buyuk miktarlara sahip oldugunu gordum.Ama ne buyuk acidirki bu cocuklar pimi cekilmis el bombasi gibi ortalikta bu paralari har vurup harman savurdular.Belki hayali gelebilir kandaslarim ama bunlar icinde ayri bir calisma gerekli devlet tarafindan.Cok buyuk firsatlar kaciriyoruz.yazik ediyoruz kendimize.
turkay-nl Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
geri , kalmışız...buyrun. , neden

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler