![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürtler araplarla biraz karışmış farslardır. Farslar kürtleri kendi ırkından görür ama ilkel oldukları için küçümser. Bizde ise Türk ırkından uzaktan yakından ilgisi olmayan bu topluluk nedense el üstünde tutulmaya başlandı.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürtlerin Türkiye'yi bölmek gibi bir gayeleri yoktur, amaç bütün Türkiye'nin ele geçirilmesidir, %20 lik nüfus yoğunluğu ve planlı göç politikalarıyla bunu gerçekleştiremeyeceklerini bildikleri için, böyle %80 i kürt iddiasında bulunurlar. Yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi, bölgenin nüfus yoğunluğunu ele geçirmelerinin bir önemi yoktur. Örneğin Diyarbakır'da kamu görevlileri ve askerler dışında pek Türk yoktur, peki bu Diyarbakır'ın Türk toprağı olduğu gerçeğini değiştirir mi, hayır.
Önemli olan kürtlerin azınlık bulunduğu bölgelerde Türkler ne yapmalıdır, bunun cevaplanması gerekir. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmiş. Aslinca söyleyene degil, söyletene bakacaksin. 10 yasindaki bir genc bile bu habere gülüp, sen hayal dünyasinda mi yasiyorsun dercesine anlayacagi dilden gereken cevabi verebilir. Kaldi ki, söyleyen kisi milletvekili olup sadece koltugunu saglamlastirmak isteyip kirolara güzel görünmek istemektedir.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | ||||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kanımca bu vekil melez. Çünkü hem meleze benziyor. Hem de melez psikolojisi ile konuşuyor. Yani hem vatanı sahipleniyor, hem kürtlüğü.
Alıntı:
Bugün kürtlerin nüfusu en az 15-16 milyon civarı, yani ülkemizin %25'ini oluşturuyorlar. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hızlı kürt nüfus artışı ile 2025 yılında kürt ve Türklerin nüfuslarının eşitleneceği raporunu devlet değil TSK açıklamıştı. çok doğru tespit. |
||||
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Geçenlerde -hatırlamıyorum nerde okumuştum- okuduğum bir yazıda yapıln anketlerde yüzde 15lik bir kürt oranının olduğunu yazıyordu. Bu dölü bozuklar temelli abartmış bu oranı. Oldu zaten burası TÜRKİYE değil kürdiye. Ağzı olan konuşuyor diye buna denir. Bilinçsizlerin oylarıyla seçilen milletvekilinden başka türlü bir açıklama beklenemezdi zaten. Ülkede ben kürdüm diyenlerin bile çoğu bile etnik olarak kürt değil, ama öyle zannediyorlar.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ne zaman ic savas cikacak? Bence yil 2023 ten sonra.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu an zaten silahlı kavgalı olmasa da, psikolojik olarak bir savaş içindeyiz..
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlara millet adam diye oy verir. Seçilirler çıkarlar meclise utanmadan yemin ederler. Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü diye.
Sonra başlarlar Barış Manço'dan söylemeye:Dünya dönüyor dostlar bir sözden dönsem çok mu Devran dönüyor dostlar ben dönmüşüm çok mu
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bunlar hadlerini iyice aşmaya başladılar. Ellerinden gelse hepimizi Kürt sayacaklar.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
İt gibi ürüyorlar dilerim topu gebrerir kalır.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Şahsımda bir Ardahanlı olarak tam tersine Ardahanımızın nüfusu %90 Türk oğlu Türktür.Lütfen bilmeden araştırmadan nadide illerimiz hakkında yorum yapmayalım. Atalarımın ve dedelerimin seçmediği bu milletvekili Ardahanı yani bizleri temsil etmiyor.Ardahanlı Azerbaycan Türkleri kendi söylemek istediklerini yakında söyleyecektir.
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Dikkat ederseniz bu vekil ermenilere epeyce yüklenmis
belki krt degildir bilincsiz Azerbaycan Türkü olabilir(bilincsiz oldugu kesin ama Türkmü degilmi bilemem) ermenilere baya yüklenmesini bunada baglayabiliriz |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bugün için Ardahan nüfusunun %90'ının Türk olduğu fazla iyimser bir tahmindir. Ardahan'ın her ilçesinde kürtler var, özellikle Göle ilçesinin neredeyse tamamı kürt. Köylerde de kürtlere rastlamak mümkün. Ardahanda tahminen %30 civarında kürt yaşamakta. Kanımca bu vekil melez. Ne Türklükten vazgeçiyor, ne kürtlükten. Tipi de meleze benziyor. |
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Bizzat gezip gördünüz mü?Hemen hemen her köyde kaldınız mı?Karış karış hangi tarla,bağ,mera kime ait biliyormusunuz? Ben söyleyeyim çok iyi biliyorum.Dedelerim 500 seneden beri Ardahanda ve hala oradalar.Bahsettiğiniz avşar k.rtleridir.Milletin koyununu çalıp merkezde satarlardı bir zamanlar.
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şimdi seçim sonuçlarına baktım. Ardahanda bundan 6 sene önce bile DEHAP %10 oy almış. Her kürdün DTP'ye oy vermediğini ve son 6 senedir artan kürt nüfusunu düşünürseniz , bu şehirde %10'dan çok daha fazla kürt yaşadığı sonucuna ulaşırsınız.
'Avşar kürtleri' kimlerdir? Açıklar mısınız? Kars yöresinde kürtlerle karışarak kürtleşen Avşar Yörükleri'ni mi kastediyorsunuz? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 'türkiye'nin , 80'i , k.rt! , Yüzde |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|