Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.02.2008, 11:47   #61 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 791
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yukarıda üyenin üyelik bilgilerinde Üyeliği İptal Edilmiştir yazmıyor.
Üyeye sadece uzaklaştırma verildi onun için halen daha üyemiz.Onun hakkında cevap veremediği için konuşmak da bir Atsızcı ya yakışmaz.
Umarım uyarımı anlamışsındır.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 12:19   #62 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 15
Alıntı:
Başkan Denktaş adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Avşar k.rtlerini bana savunma onlar tam anlamıyla kaliteli birer soysuz köpektirler.Hülyada onlardandır onun amcaları bizim köylerimizden küçük başları çalıp merkezde kendi hayvanları diye satıyorlar sen neden bahsediyorsun bu işler masa başından olmaz gel bırakayım aralarına anla nasıl köpekler olduğunu.

Aciz vikipediadan örnek vermen beni şaşırtıyor.Bu adi siteden örnek veren biri bana ve kandaşlara Ardahanı öğretmesin.Benim 2 kuşak dedemi şehit eden köpekler avşarlardır sen neden bahsediyorsun.Bazı şeyler araştırarakta öğrenilmez birebir yaşamak lazım bazı olayları.

Sayın Otağ Yöneticisi;

1- Aradahan'da Avşar Boyuna mensup kardeşlerimiz vardır.Siz neye göre hangi kaynağa göre ordaki Avşarlar isim benzemesi yazmışsınız bunu burda belirtmeniz gerekiyor.

2- Bence burda çok bilmişlik yapan sizsiniz.Avşar ile kürt kelimelerini nasıl yan yana getire biliyorsunuz anlamak imkansız.

3- Kürtleşen Avşar Boyuna mensup Obaların olduğu safsatadan öte bir şey değildir.Hiç bir zaman kanıtlanamamışdır.Türk kanı taşıyan ve gerçekden Avşar Obalarının hepsi şu anda Türkiye'nin her yerinde özbe öz töreleri ile yaşamaktadırlar.

4- En büyük Türk Boylarından birinin adını siz kürtlerle nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz,inanın okudukça şok oldum.

Saygılarımla...
G ö k b ö r ü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 12:54   #63 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Alıntı:
G ö k b ö r ü adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Otağ Yöneticisi;

1- Aradahan'da Avşar Boyuna mensup kardeşlerimiz vardır.Siz neye göre hangi kaynağa göre ordaki Avşarlar isim benzemesi yazmışsınız bunu burda belirtmeniz gerekiyor.

2- Bence burda çok bilmişlik yapan sizsiniz.Avşar ile kürt kelimelerini nasıl yan yana getire biliyorsunuz anlamak imkansız.

3- Kürtleşen Avşar Boyuna mensup Obaların olduğu safsatadan öte bir şey değildir.Hiç bir zaman kanıtlanamamışdır.Türk kanı taşıyan ve gerçekden Avşar Obalarının hepsi şu anda Türkiye'nin her yerinde özbe öz töreleri ile yaşamaktadırlar.

4- En büyük Türk Boylarından birinin adını siz kürtlerle nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz,inanın okudukça şok oldum.

Saygılarımla...

1)Avşar boyuna mensup kardeşlerimizin var olmadığını zaten savunmadık,çok fazla da akrabam vardır.Anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz Avşar k.rtleri denen bir köpek topluluğu var Ardahanda buradan bilmediğin için yazıyorsun yanılgıya düşüyorsun.Kaynağımız 400 yıllık ailem ve sülalemdir sen başka kaynakta istiyorsan eğer Ardahanda kimin ne olduğunu ayrıca tek tek sayarım bundan şüphen olmasın.

2)Haddini bilmen gerekiyor çok bilmişlik değil bunlar gerçekler sen kabul etmiyorsun diye bazı şeyler değişmez.Burada ki avşar ile malum k.rt kelimesinin neden yanyana geldiğini anlamıyorsun ve anlamak istemiyorsun.
Ayrıca gelip burada bize ahkam kesmeye kalkan sen Türkçü bir otağda bulunduğunu unutup aşşalıkların adlarını çok rahat bir şekilde yazıyorsun istersen birde büyük harf ile başla göze daha güzel gözükür!!!

3)krolaşan tek Avşarlar değil birçok Türk boyu vardır bunu buraya yazmadan önce otağda arama yapsaydın görürdün.Böyle ekran arkasından delikanlılık ve çok bilmişlik yapmakla olmuyor.Ardahanı biliyormusun ailen ve sülalen kaç seneden beri orada yaşıyor,hangi ev,hangi bağ,hangi tarla kimin biliyormusun,kim ne iş yapar sen bunları sayamazsın ama ben bizzat memleketimi biliyorum.Hala kaç tane akraban var yaşayan Ardahanda yada sen orada yaşıyorsan kaç seneden beri oradasın bunların cevabını ver bakalım.

4)Buyur burada eğer çok şaşırdıysan akşam seni özellikle sesli sohbete bekliyorum gel bakalım ekran arkası çok bilmiş ve masabaşı yorumcusu olmadığını kanıtla!!!!

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 13:06   #64 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,983
Alıntı:
Bozkurtun-Oğlu adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sn Yöneticim,Siz böyle palavra bir tabire destek veren TÜRKCÜ daha önce gördünüzmü?

Kusura bakmayın,Akılsız bir adamla tartışacağımıza herzaman Akıllı bir düşmanı tercih etmişimdir,Irkdaş denen şahsın Böyle bir zırvalığa olabilir demesi kadar rezilce ve boyun eyercesine "olabilir" demesi kez ve kez rezalettir.

Şahsın Türklükten ve Türkçülükten bir haber olduğunun göstergesidir.Vatan toprağında daha kimlerin ,ne kadar var olduğunu bilmeyen bir kişi, yorum dahi yapmasın burda,Önce Otağımızın kaynaklarından gereken bilgileri alsın daha sonra forumda yazsın.

Büyük İhtimal Zaten MHP li buna eminim.

Saygılar Sn Yöneticim

Kardeşim, o arkadaşın bilgisizliğinden ötürü öyle yazdığı kesin. Ama sen yine de bir Türkçüye veya Türkçü adayına hakaret etme, otağ yöneticilerinin kılıçları zaten yeterince keskin.
Alt 16.02.2008, 13:34   #65 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Başkan Denktaş adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
2)Haddini bilmen gerekiyor çok bilmişlik değil bunlar gerçekler sen kabul etmiyorsun diye bazı şeyler değişmez.Burada ki avşar ile malum k.rt kelimesinin neden yanyana geldiğini anlamıyorsun ve anlamak istemiyorsun.
Ayrıca gelip burada bize ahkam kesmeye kalkan sen Türkçü bir otağda bulunduğunu unutup aşşalıkların adlarını çok rahat bir şekilde yazıyorsun istersen birde büyük harf ile başla göze daha güzel gözükür!!!

3)krolaşan tek Avşarlar değil birçok Türk boyu vardır bunu buraya yazmadan önce otağda arama yapsaydın görürdün.Böyle ekran arkasından delikanlılık ve çok bilmişlik yapmakla olmuyor.Ardahanı biliyormusun ailen ve sülalen kaç seneden beri orada yaşıyor,hangi ev,hangi bağ,hangi tarla kimin biliyormusun,kim ne iş yapar sen bunları sayamazsın ama ben bizzat memleketimi biliyorum.Hala kaç tane akraban var yaşayan Ardahanda yada sen orada yaşıyorsan kaç seneden beri oradasın bunların cevabını ver bakalım.

4)Buyur burada eğer çok şaşırdıysan akşam seni özellikle sesli sohbete bekliyorum gel bakalım ekran arkası çok bilmiş ve masabaşı yorumcusu olmadığını kanıtla!!!!
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil."

Sen halen aynı yerdesin.Size bu otağda yönetici olduğunuz için gayet edebli bir üsluble yazdım.Cevabınıza bi bakarmısınız..

Yani Ali Kıran baş kesenmisin,Size Burda yetki verildi diye bu şekilde ahkam kesemezsiniz,bana ve kimseye...

Burda çok açık kimlerin ne kadar klavyeşör olduğu.Her aklınıza geleni yazamazsınız, heleki bir yönetici iseniz sorumluluğunuz varsa.

Ben size ne dedim sizin cevabınıza bakın sizin Ardahanlı olmanız demek herşeyi bilmeniz anlamına gelmez.
Bende 400 yıldan beri Avşarım bir Avşarın kürtleşemeyeceğini bilirim.

Sapla samanı karışdırma diyorum.Bir konuya açıklık getirirken diğer bir konuyu çıkmasa sokuyorsun diyorum.

Not: Akşam gelirdim ama evimde net yok.
Alt 16.02.2008, 13:39   #66 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,356
Alıntı:
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil."

Sen halen aynı yerdesin.Size bu otağda yönetici olduğunuz için gayet edebli bir üsluble yazdım.Cevabınıza bi bakarmısınız..

Yani Ali Kıran baş kesenmisin,Size Burda yetki verildi diye bu şekilde ahkam kesemezsiniz,bana ve kimseye...

Burda çok açık kimlerin ne kadar klavyeşör olduğu.Her aklınıza geleni yazamazsınız, heleki bir yönetici iseniz sorumluluğunuz varsa.

Ben size ne dedim sizin cevabınıza bakın sizin Ardahanlı olmanız demek herşeyi bilmeniz anlamına gelmez.

Sapla samanı karışdırma diyorum.Bir konuya açıklık getirirken diğer bir konuyu çıkmasa sokuyorsun diyorum.

Not: Akşam gelirdim ama evimde net yok.
Gökbörü atılmak için bayağı gayret ediyorsun. Bu otağda yöneticiye diklenenin akıbeti bellidir. Sen Avşarsın diye Avşarlar kürtleşmemişse, Denktaş da Ardahanlı diye Ardahan kürtleşmemiştir var mı? Sen Avşarlar konusunda çok emin isen bırak da bir insan memleketinin demografig yapısını senden daha iyi bilsin.
Alt 16.02.2008, 13:42   #67 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Alıntı:
BÖRTEÇİNE TURAN adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu şekilde ters cevap vermen doğru değil,kardeşim.Lakin benim tahamül çerçevem Türkçü fikirdekileri kapsar,bu nedenle yine de saygı duyuyorum.

Bu senin görüşündür çünkü senin tanıdığın yerliler de buna fazlaca rastlamşsındır.Doğaldır,diyecek bi şeyim yok.Ama yerlilerde böyle bi genellemenin olması mümkün değildir.Öyle ki,ben doğduğum yerde Ardahan'ın Posof ilçesinde k.rtle evlenecek bi tek yerli tanımamNe terekemelerde ne de yerlilerde k.rtlere karşı özel bi yakınlaşma yoktur.Üzülerek söylüyorum alevi Türkmenlere k.rtlerden daha uzaktırlar,burası kesin.

Çocukça yazıyorsun.. Türkçülüğün içinden gelenler ahkam kesiyorsun .Bu otağda senden ve benden yaşça büyük beğlerimiz var. Ayrıca Türkçe yazımına dikkat et. Türkçü adam diline her koşulda sahip çıkar. Soyca Türksen öyle davran ve töreye uy. Vikipedia zırvalıklarını da buraya taşıma. Bu otağ patavatszılık yeri değil.

Konu Gök Kurt tarafından (16.02.2008 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım hatası
Gök Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 13:43   #68 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Gökhan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Gökbörü atılmak için bayağı gayret ediyorsun. Bu otağda yöneticiye diklenenin akıbeti bellidir. Sen Avşarsın diye Avşarlar kürtleşmemişse, Denktaş da Ardahanlı diye Ardahan kürtleşmemiştir var mı? Sen Avşarlar konusunda çok emin isen bırak da bir insan memleketinin demografi yapısını senden daha iyi bilsin.
Türk gözünü budakdan sakınmaz.Yöneticinin her dediğine he mi dicez?
Alt 16.02.2008, 13:59   #69 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,356
Alıntı:
Sen kompleksli ezik bir enik soyu olmasaydın böyle Türkçülerle inatlaşmazdın. He deme de ah de internet eniği seni.
Alt 16.02.2008, 14:51   #70 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Alıntı:

Türk akıllıdır, zekidir. Senin yaptığına ''körü körüne sırf egosunu tatmin etmek'' denir.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 15:01   #71 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Başkan Denktaş kandaşımızında belirttiği gibi krolaşan sadece Avşarlar değildir. Dolayısıyla hayır avşarlar hiçbir zaman kürtleşmez demek doğru olmaz. Araştırmalarla kanıtlanmıştır ki birçok özbeöz Türk unsur Kürtleşmiştir. 24 Oğuz boyundan biri olan Avşarların, Beydilliler'in, bir bölümünün yanısıra, Döğerler, Kalaçlar, Kikiler, Türkan'lar, Karakeçililer vs. boylar önemli sayılabilecek ölçüde kürtleşmişlerdir.

hülyada bir avşar ama kendilerinin kıro olduklarını söylüyorlar. Dahası Ardahan Avşarlarıda kürttür gibisinden konuşmuştu. Özellikle, Hülya Avşar ile meşhur olan Ardahan'ın (eskiden nahiye) köyü olan Hasköy'de ve diğer birçok bölgede Avşarlar yaşamakta ve Ardahan Avşarlarının; geçim kaynakları, eğitimleri ve soy kökenleri hernekadar “Türkmen, Yörük” olarak ifade ediliyor olmasına rağmen, bunlar ise bölgede kıroca konuşmaktalarmış.

Grup kimliğindeki değişimin en açık örneklerinden biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Kürtleşen Oguz'lardır. Bu bölgelerde Malazgirt zaferinden hemen sonra 1072 yılından başlayarak, Selçuklular tarafından Artukoğulları ( Diyarbakır, Mardin ) Sökmenliler ( Van ) Dilmaçoğulları ( Bitlis ) Mengücekliler ( Erzincan ) Saltuklar ( Erzurum ) gibi 9 yerleşik beylik kurulmuştur.

Aynı bölgelerde 1365-1496 tarihleri arasında Türkmen Karakoyunlu ve Akkoyunlu devletleri hüküm sürmüştür. Aradan geçen 900 yıllık süreç içinde bu beylik ve devletlerin Türkmen halkı büyük ölçüde Kürtleşmiştir

Türkler islamiyeti kabul ettikten sonra kendi içlerinde Aleviliği ve Sünniliği seçenler oldu. Göçebeler genelde aleviliği benimsedi, yerleşik olanlar ise sünniliği. Osmanlı zamanında ise bu alevi Türkmen toplulukları gerek Şah İsmaile destek vermekle gerekse isyanlardan dolayı Osmanlı ordusunun düşmanı haline gelmiş ve çok zarar görmüşlerdir. Bunun sonucu olarakta bu topluluklar daha fazla zarar görmemek adına Türkçeyi konuşmamaya başlamışlardır. Çünkü ayyırt edilebildikleri özelliklerinin sadece Türkçe olduğunu bilmektelerdi.

Uzunca bir süre Osmanlıda Türkçe bilmek neredeyse Alevi olmaya ve Şah ismail yanlısı olmaya yani kesinlikle katledilmeye delaletmiş. Bunun sonucu olarakta beraber yaşadıkları kürtlerin dilini öğrenmişler ve Atsız Ata'nın da belirttiği gibi Dilini unutanlar yok olmaya mahkumdur sözünü doğrularcasına kürtleşmişlerdir.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 15:03   #72 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 150
Alıntı:
Sayiklama moduna bürünmüssün. 400 yildir Avsar boyunun basindamiydin da kürtlesmedigini biliyorsun? Tatli su Türkcüsün anlasilan, bilgisayar arkasindan bir kaç ileti yazip sadece benim bildigim dogrudur sacmaliklarina inanacak degiliz.
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 17:05   #73 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Alıntı:
Jöntürk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Başkan Denktaş kandaşımızında belirttiği gibi krolaşan sadece Avşarlar değildir. Dolayısıyla hayır avşarlar hiçbir zaman kürtleşmez demek doğru olmaz. Araştırmalarla kanıtlanmıştır ki birçok özbeöz Türk unsur Kürtleşmiştir. 24 Oğuz boyundan biri olan Avşarların, Beydilliler'in, bir bölümünün yanısıra, Döğerler, Kalaçlar, Kikiler, Türkan'lar, Karakeçililer vs. boylar önemli sayılabilecek ölçüde kürtleşmişlerdir.

hülyada bir avşar ama kendilerinin kıro olduklarını söylüyorlar. Dahası Ardahan Avşarlarıda kürttür gibisinden konuşmuştu. Özellikle, Hülya Avşar ile meşhur olan Ardahan'ın (eskiden nahiye) köyü olan Hasköy'de ve diğer birçok bölgede Avşarlar yaşamakta ve Ardahan Avşarlarının; geçim kaynakları, eğitimleri ve soy kökenleri hernekadar “Türkmen, Yörük” olarak ifade ediliyor olmasına rağmen, bunlar ise bölgede kıroca konuşmaktalarmış.

Grup kimliğindeki değişimin en açık örneklerinden biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Kürtleşen Oguz'lardır. Bu bölgelerde Malazgirt zaferinden hemen sonra 1072 yılından başlayarak, Selçuklular tarafından Artukoğulları ( Diyarbakır, Mardin ) Sökmenliler ( Van ) Dilmaçoğulları ( Bitlis ) Mengücekliler ( Erzincan ) Saltuklar ( Erzurum ) gibi 9 yerleşik beylik kurulmuştur.

Aynı bölgelerde 1365-1496 tarihleri arasında Türkmen Karakoyunlu ve Akkoyunlu devletleri hüküm sürmüştür. Aradan geçen 900 yıllık süreç içinde bu beylik ve devletlerin Türkmen halkı büyük ölçüde Kürtleşmiştir

Türkler islamiyeti kabul ettikten sonra kendi içlerinde Aleviliği ve Sünniliği seçenler oldu. Göçebeler genelde aleviliği benimsedi, yerleşik olanlar ise sünniliği. Osmanlı zamanında ise bu alevi Türkmen toplulukları gerek Şah İsmaile destek vermekle gerekse isyanlardan dolayı Osmanlı ordusunun düşmanı haline gelmiş ve çok zarar görmüşlerdir. Bunun sonucu olarakta bu topluluklar daha fazla zarar görmemek adına Türkçeyi konuşmamaya başlamışlardır. Çünkü ayyırt edilebildikleri özelliklerinin sadece Türkçe olduğunu bilmektelerdi.

Uzunca bir süre Osmanlıda Türkçe bilmek neredeyse Alevi olmaya ve Şah ismail yanlısı olmaya yani kesinlikle katledilmeye delaletmiş. Bunun sonucu olarakta beraber yaşadıkları kürtlerin dilini öğrenmişler ve Atsız Ata'nın da belirttiği gibi Dilini unutanlar yok olmaya mahkumdur sözünü doğrularcasına kürtleşmişlerdir.
İstanbul gibi metropollerde ise Tuncelinin tamamı, Çorumun az bir kısmı ve Sivasın bir kısmından gelen kıro alevilerle Türk alevileri arasında da bir kırmalaşma sürmektedir. Alevilerin korumacı anlayışı kırolara değil özellikle sunnileredir yani ırki temelli değil dini temellidir. Sunnilerin kırmalaşmalarındaki temel sebep ise kıro köylerinin arasında kalmaları ve ümmetçilikleridir lakin eğer kırolar bulundukları coğrafyada azınlıklarsa Türklerle kırmalaşmaları nerdeyse sıfıra yakın olup izole bir halde tutulmaktadırlar.
Türklüğü alevi sunni analizine tabi tutmak sakıncalıdır diye düşünüyorum. Bir Türkün ailesi sunni diye ataları kırmalaşmaya can atacak aleviyse korunacak anlayışı temelsizdir. Alevi soydaşlarım Türkiyenin en ilerici grubu olmasına rağmen sonuçta ali denen bir arabın peşinden koşmuyorlarmı . Alevilik te sunnilik kadar Türklüğe yabancıdır.
TÜRKÇÜ DEVRİM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 00:18   #74 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
K..t bu vatana , vatanın tarihine yamanmak istemektedir.Fakat Türk elinde osmanlı çöküp Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri ızdırap çeker ve bizim suçumuz neydi der? k..t itinin suçunun ne olduğunu anadolu gayet iyi bilir.
Hangi k..t isyanını sayayım?
Baktılar olmadı doğan çocuklarına alperen,alpay,tolga,kürşad ismini verirler ve tahmin edersiniz ki elbette ülkücüdürler.
Diri dur Türk,pes yok kimse senden kudretli değil Türk oğlu !
Türk asiliyeti tanımlayan TEK uruktur.
TTK.
Alt 17.02.2008, 00:24   #75 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
İşte genç ve yeni Türkçülükle tanışmış kardeşlerimize ders çıkarmaları gereken bir ezik örneği daha.

Ekran arkasından bir taraflarından beyhude sallayıp,ahkam kesen böyle zevatlarla Türkçülüğü kimlerin ve nasıl kullandıklarını görüyoruz.Bazı gerçekleri kabul etmeyip,geçmişini tanımayan,kendilerini ve ufak beyinlerini sadece çevre ve akraba soyculuğuna kaptırmış kişiden Türkçü olmasını ve Türkçülük yapmasını beklemek aptallıktır.Hülasa gereken bilgi verilmiş,haddini bilmemezlik yaptığı için atılmıştır.Unutmamalıyız ki Sn.Ziya Gökalp bize bir sözüyle yol göstermiştir,bu sözü böyle zevatlara çok uyuyor ''Türklük hadimine Türk değil diyen,Soyca Türk olsa da Piçtir Türk Değil.''

Genç kardeşlerimizin böyle tatlı su ve sözde Türkçüleri iyi analiz etmelerini ve gerçek yüzlerini görmelerini isterim.

Not:Gerçek ve tek Türkçü otağ olan Atsızcıları çekemeyen diğer şahıslar gelip bize böyle saldırmak istiyorlar.Buyurun tek ve asil duruşumuzla buradayız.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler