Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.02.2008, 01:56   #76 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Tanrı Dağındaki Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bunların kanıyla mı vatanımızın toprakları sulandı. Bunlarla kız alıp verenede Türk denilmez hepsi benim gözümde aynı seviyedeler asil kanlarını bozmuşlardır.

Yönetici Notu: Küfür, hakaret yok!
Nasıl olurda bir kürt denilen kanı bozuk bir ırka kız verirler ben onaların Türklüğünden şüphe ederim yanlışım varsa uyarın sayın abilerim
CANKIRILIGOKHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 02:17   #77 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bozkurt_53 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 81
Anda kürt ırk falan değildir. Bunlar arap-kürt melezlerinden başka bir şey değil.
Bozkurt_53 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.05.2008, 20:13   #78 (İleti Bağlantısı)
Devşirme olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Türkiye'de ne kadar kürt olduğu konusu tamamen bir dedikodular zincirinden ibaret. Ancak şunu söyleyebilirim. Eğer Tüik'in son 2007 nüfus sayımında kandaşlarım görecektir ki kürtler'in yoğun olarak yaşadığı iller ve göç ettikeri bölgelerde nüfus artış hızı kesilmiştir. Bu nedenle bence kürt istilası kaygılarının yersiz olduğunu düşünmekteyim. Tüm kandaşlarımın içi bu konuda rahat olsun. İkinci olarak Doğu Anadolu'da Türkler'in çoğunluk nüfus oluşturduğu iller: Ardahan, Kars, Erzurum, Erzincan ve Malatya'dır. Bunun yanında Elezığ ve Iğdır'da Türk ve kürt nüfus birbirine yakındır. Kürtler Bingöl, Muş, Ağrı, Van, Bitlis ve Hakkari'de yoğundur.
delikanlı06 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.05.2008, 20:27   #79 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 294
Bildigim kadarıyla Ardahan'da büyük çogunlukta Azerbaycan Türk'ü bulunmaktadır.Bu ülkede yedi sekiz ilde yaşayıp dagılanlar asla %80 olmazlar.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.05.2008, 21:24   #80 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 352
Hepsi boş açıklamalar eskidende barzani Türkiyede 40 milyon k.rt vardır diyordu ama yok varda bizim gözümüz mü görmüyor yani.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.05.2008, 23:43   #81 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 134
Türkiye'deki k.rt nufusu hakkında bir araştırma yapalım sadece güney doğu'da ki iller değil batı'ya göç etmiş k.rtlerin nufuslarınıda öğrenelim ben bir araştırma yaptım yedi milyon çıkıyor ama sağdece güney doğu vede doğu anadolu'yu araştırdım
Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına.
Paşaelili Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.05.2008, 21:29   #82 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

SuskunKurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 12
Bu kanı bozuk densizler, k.rt işbirlikçileri ne kadarda küstah açıklamalar yapıyorlar. Ardahanlı Türkler hep eziliyor, baskı altında yaşıyorlar, hayvan pazarına bile gitmeye çekiniyorlar. Son yıllarda bir çok Türk kızı k.rtler tarafından zorla kaçırılmıştır. Ardahan ilimize ığdırdan bile k.rt ihraç ediliyor. Tam bir k.rt istilası söz konusu. Bu milletvekilinin sözlerinden amacının parti programı değil, k.rtçülük olduğu anlaşılıyor. Partiden ihraç edilmelidir.
Alt 18.05.2008, 12:04   #83 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Korkut Ata adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
%80 k.rt, %10 ermeni, %5 rum, %2 süryani, %2 çingene, %1 ingliz,alman vs.vs. Burası nere mi? Elbette chp! Sahibinin sesi plağı.

Yönetici Notu: Daha 5'inci iletinde Chp'yi karalıyorsun amacının ne olduğunu biliyorum,gözüm üzerinde.
Korkut Ata Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.05.2008, 15:52   #84 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 798
Alıntı:
Korkut Ata adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
%80 k.rt, %10 ermeni, %5 rum, %2 süryani, %2 çingene, %1 ingliz,alman vs.vs. Burası nere mi? Elbette chp! Sahibinin sesi plağı.

Yönetici Notu: Daha 5'inci iletinde Chp'yi karalıyorsun amacının ne olduğunu biliyorum,gözüm üzerinde.
Şu işkembeden sallayarak verdiğin sanal yüzdeleri bir somutlaştır bakayım, isim ver öyle kafadan atarak yüzde bilmem kaçı bilmemne diyerek, çamur at izi kalsın mantığıyla ileti ekleyemezsin bu otağa. Evet bekliyorum yukarda verdiğin yüzdelere göre şunlar şunlar kürtttür, şunlar şunlar ermenidir, şunlar şunlar rumdur vs. olarak yaz sayende bizde öğrenelim kimin ne olduğunu. Yazamassan yalancı bir iftiracı olduğun ortaya çıkar atılırsın. Hadi buyur.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.06.2008, 16:06   #85 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Başbuğ Attila adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 47
Chp'nin içinde kıro barınmayacağını biliyorum da, sentezin mhp'sinde ve ümmetin akp'sinde heralde yüzde elliden aşağı değildir kıro sayısı.

BAŞBUĞ ATTİLA
Başbuğ Attila Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.06.2008, 17:14   #86 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Alıntı:
Korkut Ata adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

İddasını ispatlamayan müfteridir.Hadi buyur bakalım er meydanına say isimlerin hepsini.Ekran arkasından klavye bilmişliği yapmak kolay tabi.Eğer ispatlayamazsan burada bu sözlerine karşılık bütün kutsallarını gözden geçireceğiz.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.06.2008, 17:56   #87 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 63
Başbuğun kurduğu partide bu s.ysuzun işi ne.Türkiye'de Türk olmayanların tek bir hakları vardır.O da Türklere hizmetçilik etme hakkı.
alevıturkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.06.2008, 20:04   #88 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 2
atatürk ün partisini getirdikleri hallere bak adamların yok kurultayda kavga ediyorlar yok kürt yanlısı açıklama yapıyolar ee nede olsa onlarda solcu bu adamlar gidene kadar ben hayatta oy falan vermem bu partiye ne bu ya parti zaten ya kürt ya arap ya rum partide TÜRK yok TÜRKİYEYİ TÜRKLER YÖNETMİYOR defolsun gitsin bu adamlar amerikaya falan yerleşsin
Barkın_33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.06.2008, 20:19   #89 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 294
Daha Yüce Başbuğun adını yazmayı bilmiyorsun defol git gerizekalı defolması gereken sensin ezik!
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.06.2008, 22:07   #90 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,947
Alıntı:
Barkın_33 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
atatürk ün partisini getirdikleri hallere bak adamların yok kurultayda kavga ediyorlar yok kürt yanlısı açıklama yapıyolar ee nede olsa onlarda solcu bu adamlar gidene kadar ben hayatta oy falan vermem bu partiye ne bu ya parti zaten ya kürt ya arap ya rum partide TÜRK yok TÜRKİYEYİ TÜRKLER YÖNETMİYOR defolsun gitsin bu adamlar amerikaya falan yerleşsin
Ulan kansız babanın eniği, senin o kutsal Atatürk adını küçük harfle başlatıp yazan ellerine tükürürüm. Türkçe yazmasını bile bilmeyen cahil ve kansız enik.

Solculara olduğun kadar, sağcılara da gıcık olsana enik? Solcular köpekse, sağcı olanlar köpek oğlu köpektir.

Ananın başında türban mı var da Chp sana batıyor, ha kansız enik? Yoksa Türk, meclis teröristlerinin elini sıkan, türban denen soysuzluk simgesine destek veren, Atatürk ve Laik Cumhuriyet düşmanı Gül'ü Cumhurbaşkanlığına seçtirten devşirme Ümmetçi Hareket Partisi'nde mi var?

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler