![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Nasıl olurda bir kürt denilen kanı bozuk bir ırka kız verirler ben onaların Türklüğünden şüphe ederim yanlışım varsa uyarın sayın abilerim
|
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anda kürt ırk falan değildir. Bunlar arap-kürt melezlerinden başka bir şey değil.
|
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Devşirme olduğu için atılmıştır
|
Türkiye'de ne kadar kürt olduğu konusu tamamen bir dedikodular zincirinden ibaret. Ancak şunu söyleyebilirim. Eğer Tüik'in son 2007 nüfus sayımında kandaşlarım görecektir ki kürtler'in yoğun olarak yaşadığı iller ve göç ettikeri bölgelerde nüfus artış hızı kesilmiştir. Bu nedenle bence kürt istilası kaygılarının yersiz olduğunu düşünmekteyim. Tüm kandaşlarımın içi bu konuda rahat olsun. İkinci olarak Doğu Anadolu'da Türkler'in çoğunluk nüfus oluşturduğu iller: Ardahan, Kars, Erzurum, Erzincan ve Malatya'dır. Bunun yanında Elezığ ve Iğdır'da Türk ve kürt nüfus birbirine yakındır. Kürtler Bingöl, Muş, Ağrı, Van, Bitlis ve Hakkari'de yoğundur.
|
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bildigim kadarıyla Ardahan'da büyük çogunlukta Azerbaycan Türk'ü bulunmaktadır.Bu ülkede yedi sekiz ilde yaşayıp dagılanlar asla %80 olmazlar.
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Hepsi boş açıklamalar eskidende barzani Türkiyede 40 milyon k.rt vardır diyordu ama yok varda bizim gözümüz mü görmüyor yani.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiye'deki k.rt nufusu hakkında bir araştırma yapalım sadece güney doğu'da ki iller değil batı'ya göç etmiş k.rtlerin nufuslarınıda öğrenelim ben bir araştırma yaptım yedi milyon çıkıyor ama sağdece güney doğu vede doğu anadolu'yu araştırdım
Ey Batı Trakyalı asil Türk çocuğu ne mutlu sana, Sen hayat verdin kanınla millî kurtuluş savaşına. Yüce kahramanlığın nakşedildi cihanın her yanına, Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına. |
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu kanı bozuk densizler, k.rt işbirlikçileri ne kadarda küstah açıklamalar yapıyorlar. Ardahanlı Türkler hep eziliyor, baskı altında yaşıyorlar, hayvan pazarına bile gitmeye çekiniyorlar. Son yıllarda bir çok Türk kızı k.rtler tarafından zorla kaçırılmıştır. Ardahan ilimize ığdırdan bile k.rt ihraç ediliyor. Tam bir k.rt istilası söz konusu. Bu milletvekilinin sözlerinden amacının parti programı değil, k.rtçülük olduğu anlaşılıyor. Partiden ihraç edilmelidir.
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
%80 k.rt, %10 ermeni, %5 rum, %2 süryani, %2 çingene, %1 ingliz,alman vs.vs. Burası nere mi? Elbette chp! Sahibinin sesi plağı.
Yönetici Notu: Daha 5'inci iletinde Chp'yi karalıyorsun amacının ne olduğunu biliyorum,gözüm üzerinde. |
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şu işkembeden sallayarak verdiğin sanal yüzdeleri bir somutlaştır bakayım, isim ver öyle kafadan atarak yüzde bilmem kaçı bilmemne diyerek, çamur at izi kalsın mantığıyla ileti ekleyemezsin bu otağa. Evet bekliyorum yukarda verdiğin yüzdelere göre şunlar şunlar kürtttür, şunlar şunlar ermenidir, şunlar şunlar rumdur vs. olarak yaz sayende bizde öğrenelim kimin ne olduğunu. Yazamassan yalancı bir iftiracı olduğun ortaya çıkar atılırsın. Hadi buyur.
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Chp'nin içinde kıro barınmayacağını biliyorum da, sentezin mhp'sinde ve ümmetin akp'sinde heralde yüzde elliden aşağı değildir kıro sayısı.
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İddasını ispatlamayan müfteridir.Hadi buyur bakalım er meydanına say isimlerin hepsini.Ekran arkasından klavye bilmişliği yapmak kolay tabi.Eğer ispatlayamazsan burada bu sözlerine karşılık bütün kutsallarını gözden geçireceğiz.
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Başbuğun kurduğu partide bu s.ysuzun işi ne.Türkiye'de Türk olmayanların tek bir hakları vardır.O da Türklere hizmetçilik etme hakkı.
|
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
atatürk ün partisini getirdikleri hallere bak adamların yok kurultayda kavga ediyorlar yok kürt yanlısı açıklama yapıyolar ee nede olsa onlarda solcu bu adamlar gidene kadar ben hayatta oy falan vermem bu partiye ne bu ya parti zaten ya kürt ya arap ya rum partide TÜRK yok TÜRKİYEYİ TÜRKLER YÖNETMİYOR defolsun gitsin bu adamlar amerikaya falan yerleşsin
|
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Daha Yüce Başbuğun adını yazmayı bilmiyorsun defol git gerizekalı defolması gereken sensin ezik!
|
|
|
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Solculara olduğun kadar, sağcılara da gıcık olsana enik? Solcular köpekse, sağcı olanlar köpek oğlu köpektir. Ananın başında türban mı var da Chp sana batıyor, ha kansız enik? Yoksa Türk, meclis teröristlerinin elini sıkan, türban denen soysuzluk simgesine destek veren, Atatürk ve Laik Cumhuriyet düşmanı Gül'ü Cumhurbaşkanlığına seçtirten devşirme Ümmetçi Hareket Partisi'nde mi var?
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|