![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Atatük'ün partisi 10 Kasım 1938 09:06' da Atamın partisi olma özelliğini kaybettiği görüşündeyim. |
|
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Zaten CHP nin kongresinde k.rtçe şarkıyla halay çekenleri gördüm Chp'nin bu tavrını hiç tasvip etmedim bu kararlarından hemen vazgeçmelidirler..
|
|
|
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben bu otaga üye bir Ardahanlıyım...Arda-han ilinin yüzde 80-85 Türk nüfusudur...yüzde 50 değil...Kıpçak Türkleri çoğunluktadır...Bu adam lüzumsuz konuşmustur..Türk insanın içinde bir şüphe uyandırmak için konuşmustur.Bizler gülüp geçeriz,bu konunun bence burda tartışılması bile gereksizdir.çünkü onların istediği budur..
Y.N: Yazım kurallarına özen göster. |
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kesinlikle dava açılmalı bu köpeğe.Türkiye'ye edilebilecek en büyük hakaret bu!
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Şahıs biraz yüksekten uçmuş ,hayal ettiği şeyi gerçek sanmış ,kendi attığı yalana kendi inanmış ...
TÜRKİYE TÜRK'LERİNDİR !
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Bu milletveikili kendi iğrenç düşüncelerini söylemiş sadece çünkü oda vatansız kırolardan biride ondan.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 'türkiye'nin , 80'i , k.rt! , Yüzde |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|