![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk adetlerinde yeri olmayan,milletine abaza yakıştırması yapan,yobaz aletidir.Takanlar ya aile baskısıyla takan eziklerdir ya da araplaşmış kaşarlardandır.
Ayrıca son zamanlarda moda olduğu için erkeklerin dikkatini çekmek amacıyla cinsel obje olarak sıklıkla kullanılmaktadır ve hayli başarılı olmuştur. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
5 yaşındaki çocuğa türban takmanın amacı nedir ? Ben söyleyim ,
"Ben 5 yaşındaki başı açık cocuklardan tahrik oluyorum benim kızımda 5 yaşında o zaman türban takayım kafasına ..." demektir. Yani bu arap yaşayışını ve islamı özümsemiş yaratıklar bukadar sapıktır. Bunun bir sebebide bu yaratıkların topunun kör cahil olmasıdır. İnsanlarla iletişim kurmayı beceremeyen,bu özürlü yaratıklar doğal olarak cinsel açlığını 5-8 yaşındaki çocuklarla tatmin etmeyi düşünmekteler. H.Üzmez olayından çok önceleride vardı bu , sonrada olacak. Zaten Sübyancıbaşı, sevgili peygamberleridir. Onlar için bu durumda bir sakınca yoktur. İslamiyet Türklere sadece arapların ahlaksızlığını ve sapık bir peygamberin zırvalarını getirmiştir. Yüce Atatürk'ünde dediği gibi muhammedin dininin amacı diğer milletlerin milli rabıtalarını uyuşturup ümmet kelimesi altında araplaştırmaktır. Ve bu çok güzel gerçekleşmiştir. ![]() ![]()
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Milliyetçisi
|
04.06.2008 çarşamba sabah saat 10:30 suları.işe gitmek için ankarada mamak bölgesinde tren bekliyorum.iki tane imam hatipli kız yanlarında bir tane çakal tipli velet var.bazı şeyler gizli saklı olur diye biliyorum ben ama bu namus abidesi olan yüksek şahsiyetli olan !!! imam hatipli kızlardaki cesaret beni hayrete düşürdü.ulu orta vede yüzde yetmişi varoş olan bir semtte bahsettiğim (hatta bahsetmeye ar ettiğim)cinsi münasebeti yapmak büyük bir şey.türban bunların namusuymuş vay anasını namusa bak.bu türbanlı ve namuslu geçinenlerin en az yüzde yetmişi sağlam ayakkabı değillerdir.bana kim överse övsün,kim bunlar için namuslu derse desin kesinlikle inanmam.ben artık bunların türbanına türban demiyorum.kafaya kabin takmışlar diyorum.
esenlikler. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu fotoğraflara diyecek söz bulamıyorum.Rezilliğin boyutunu kanıtlar nitelikte fotograflar her şeyi anlatıyor.5 yaşındaki çocuklara türban takmışlar.Cahiliye devri arap adetlerinde kalmışlar bunlar demekki.
Bide dayyip konuşuyor.Siyasi simge olsun,simgenin rezilliğide bu resimlerde belli.
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu fotoğrafa bak yahu zorro gibi.
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BİZİM HERŞEYİMİZ KARAYA YAKIN KOYU KIRMIZI KANIMIZDA ONLAR YEŞİL KOMİNİST
Y.N:Büyük harflerle ileti ekleme.Yazım kurallarına özen göster. |
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() ![]() Türbanın gerçek yüzü.... |
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
![]()
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Ben çarşıda başı türbanlı mini etekliler görüyorum birde türban takanarı dindar sanarlar.........
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Yönetici Notu: Hiç aile terbiyesi görmedin mi? Ayıptır be! Sizin gibiler yüzünden bize de "sapık" diyecekler.
Buğra |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|