![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
"Üstü minare altı ker*ne!" diye bir tabir vardır. Bunların her tarafı ker*ne olmuş.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arap çaputu siyasi simge haline getirimiş.Kızlarımız eli öpülesi kadınlarımız 1 metrelik bez için kandırılmış.Arapların bile nerdeyse kullanmadığı o garip modaya uymak zorunda bırakılmış.Din adına neyi savunuyorsunuz.Arapçaputu dinmidir?Din bundan ibaretmidir.Biz sizlerin başınızdaki saçla neden ilgilenelim.Niyetimiz bozuk değilki uğraşalım ağarmış saçlarınızla.Velevki bir telini gördük saçlarınızın.Yoksa sizin anlayışınız göre cehennemlikmiyiz.?Cehennem bir kılın ucundaysa hem biz hem siz hemde bunu size bir din diye yutturanlar yandılar o zaman.
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
![]() İstedikleri şey ABD sömürgesi olmaktan başka bir şey değildir.Zaten hocaları,şeyleri,şıhları çoğu Amerika'da,Avrupa'da yaşıyor.Sanki gerçekten örnek insanlar bizleriz görünümü altında Türk kadınını çarşaflara,sıkmabaşlara sokup,Türk geleneklerini ve adetlerini hatta rejimi ve Atatürk ilkelerine bağlı Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini değiştirmek istiyorlar. Konu kemalist51 tarafından (17.06.2008 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Grafik |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
![]() Bir örnek daha. Başını ağlarla ört sonra ne yaparsan yap. Oh ne âlâ. |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Konu açılmışken, böyle giderse nihayetinde ulaşmaya mahkum olduğumuz sonu çok iyi bir şekilde anlattığını düşündüğüm, CHP'nin bir ara kendi gazetesinde yayınlamış olduğu bir karikatürü eklemek istiyorum:
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Iyyy midem bulanıyor şu yobazları gördükçe. hangi çagda yaşadığımızı bilmiyorlar öyle iğrenç şeyler takıp giyiyorlar gördükçe sinirlerim bozuluyor. cahil olanlar neyse de bizim okuldada var bunlardan kampüsten çıkar çıkmaz peştemallarını geçöiriyorlar kafalarına anlamıyorum neden özendiklerini. oysa çok kötü duruyor. sonra biz açık gelince başımıza taş yağacak diyorlar.
Y.N : Dilbilgisi kurallarına uyun , cümleden sonra büyük harfle başlayın. |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı'nın Buyruğunda
|
Sayın karatay,giydiği transparan.İçi çamaşırı ortada,göremiyor musunuz?
Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum... Aralarında sen de varsın... Yağmur yağıyor... Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz... Budun kurtuluyor... Bin üç yüz yıllık ölümden sonra dirileceksiniz... Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak... |
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Pardon Bahadır anda o kadar sapıtmamışım, g...ne bakmamışım, ama oha dedim insan bari iç çamaşırınıda siyah giyer, düpedüz teşhir bu sapıklık
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı'nın Buyruğunda
|
Önemli değil kandaşım
Ne yani biz sapıttık mı? Apaçık ortada zaten,bir yere bakmaya gerek yok.
Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum... Aralarında sen de varsın... Yağmur yağıyor... Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz... Budun kurtuluyor... Bin üç yüz yıllık ölümden sonra dirileceksiniz... Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak... |
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Rica ederim, öyle demek istemedim yanlış anlaşılmadan özür dilerim. Fakat cidden oha denecek bir durum!!!
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunlara en güzel cevabı Paşa vermiş.Bakalım Paşa ne demiş ?
Yunan serpuşu olan fesi giymek uygun olur da,şapyakı giymek neden olmaz?Ve yine onlara,büyün millete hatırlatmak isterim ki,Bizans papazlarının ve yahudi hahamlarının özel elbisesi olan cübbeyi ne vakit,ne için ve nasıl giydiler ? Mustafa Kemal Atatürk |
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bugun nufus dairesine gittim.Nufus dairesinin icine kadar turbanlilarin sizdigini gordum.
Dikkatimi turbanli olarak asiri beyaz tenli bir kiz ile uzun burunlu bir kiz cekti. Bu turbani ulkemizdeki etnik dokuntulerin yalnizca K.rtlerin degil Arnavutlarin Bosnaklarin Cerkezlerin ne kadar fazla giydigini bu iki kizin halinden rahatlikla anlattim. Dolayisiyla turban sorununu cozmek laik politikalarin yaninda irkci bir devrimle de olacak istir.Ulkemizde yaklasik 24 milyon civarinda olan Turk kani tasimayanlar bu ulkeden kovulmadikca turban denilen batakligin kokunu kurutmak mumkun degildir. |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
1923
|
Başını kapat alt tarafı önemli değil. Bunlara böyle öğretiyorlar galiba
|
|