![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Belediyelerde, kaymakamlıklarda, hastanelerde, nüfus müdürlüklerinde özetle birçok kamu kurumunda türbanlı memureler görev yapmaktadır.
Arnavutköy'ün oralarda bir arsamız vardı tapu işleri için belediyeye gitmiştim. Biz işimizi hallederken başkanın türbanlı sekreteri çalan bir telefonu açıp karşısındaki kişiye ''başkan bey şu anda namazda daha sonra biz size döneriz'' diye cevap verdi. Kuzenimle şaşkınlık içerisinde dönüp birbirimize bakakalmıştık. |
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Her kes sakız çiğner ama arap kızı başka çiğner.bunlarda daha neler neler var.
|
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler ırkdaşlarım. Bu türbanlılara birde şu benim çok merak ettiğim hülle olayını sormak lazım gerçekten böyle bir şey varmıymış. Bilinen hülle boşanmış bir kadın eğer tekrar aynı eşiyle birleşmek yani evlenmek istiyorsa başka ibr erkek ile 1 gece geçirmesi gerekiyormuş. Böyle sapık bir düşünce ancak araplarda olur. Bazı yobazlar bu sapkın düşüncenin arkasında şu tarikatcı ve tekkeci hödükler cinsel yoldan her türlü fantaziyi yaşıyorlar.
Türk diline kimse bakmaz idi, Türklere hergiz gönül akmaz idi. Türk dahi bilmez idi bu dilleri, İnce yolu ol ulu menzilleri. Bu Garibname eğer Gönül geldi bile, Kim bu dil ehli dahi mana bile, Yol içinde birbirini yermiye, Dile bakıp manayı hor görmeye, Ta ki mahrum kalmaya Türkler dahi, Türk dilinden anlayanlat ol haki. |
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Türbanlıların aslında din ile hiçbir alakası yoktur.bu türbanlıların içerisinde komunisti,yahudisi her çeşidi vardır.dinide alet ederek halkı kandırıyor..aslında bu fotoğrafları çoğaltıp istanbulun bütün sokaklarına asmak lazımdır.milletimiz gerçekleri görsün diye.
Y.N: Yahu ilkokuldan beri size noktadan sonra büyük harfle başlanacağını öğretmiyorlar mı? Bir daha uyarılmayacaksın! GökTürkAlp
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Balkan Türk'ü
|
Namus yürekte olur eğer bir kadının yüreğinde birazcık bile olsa namus olmazsa o kadın peçe bile taksa birşey değişmez bence bu türban yada peçe namussuz ama kendini namuslu göstermeye çalışan kadınların işi ve bunuda allah'ın emri diye savuşturuyorlar bu resimdeki kadınlara bakıncada yedi kocalı hürmüzü hatırladım :)
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Bunlar ne yapacaklarını bile bilmiyor artık,bacaklarını gösterip başlarını göstermeyen bu zihniyete şaşıyorum...
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burda da cok görüyorum böyle tipleri... Türbanli sortlu kiz gördüm düsünün artik.
|
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
araplığa hayır TÜRKLÜĞE EVET
Y.N.: Tek cümlelik, noktalama işaretlerini es geçen ifadelerden kurtulup; yorum gücünü geliştirmeye çalışırsan daha iyi olur. T.H |
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Alıntı:
Sanal it. Bir de "Esenlikler" diye başlık açtın. Kürt bile senden daha gururludur şerefsizin dölü. Defol. Tekrar üye olursan başka türlü olacak. Onu sen anlarsın..
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ben aranıza yeni katıldım.Gerçek bir Türkçüyüm ve bunu kimse sorgulayamaz.Üstelik yalnızca Atsız Atam'ın adını gördüğüm için üye oldum.Fakat görüyorum ki bazı arkadaşlar Türkçülerin,arapçılardan bi farkını bırakmama konusunda ısrarlılar.Ben de kapalıyım(başı kapalı demiyorum dikkat edin) arkadaşlar.Fakat Arap hayranı ya da aşığı falan değilim.Sadece ama sadece, beni ve Yüce soyumu yaratan Allah'ın rızası için kapndım.Bu güne kadar da hakkını verdiğime inanıyorum.Türban diye diretip sanki İslam'ın ya da arapların resmi kıyafeti gibi lanse edilmesi veya algılanması için uğraşanlardan değilim.Fakat bazı arkadaşlar,ırkdaşlar tıpkı onların Türkçüler,Turancılar,Ülkücüler için kullandığı ''HEPSİ'' kelimesini kullanarak farkında olmadan kendi içlerindeki arkadaşlarını yani bizleri de rencide ediyorlar.Kim ne için kapandığını ya da aslında nasıl bir mayaya sahip olduğunu er ya da geç belli ediyor aten merak etmeyin.Ama sırf başımdaki için beni Araplaşmış ya da Arap aşığı olarak görenler önce kendine baksın derim.Resimler de en büyük kanıttır ki;kimin kafasında ya da yüreğinde ne olduğunu kimse bilemez.Yani sokakta gördüğünüz her kapalıyı o angutlarla bir tutmayın.Bizler onlardan öbür dünyada alacağız hakkımızı.Ama sizler de herkesi bir tutarak günahımıza girip hakkımızı yemeyin.Çünkü Ahirette yakasına yapışmayı isteyeceğim son insanlar Türkler ve gerçek Müslümanlar'dır.
|
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Senin "Gerçek bir Türkçüyüm" demen bir vesikalık orospunun "Ben, gerçek namuslu bir kadınım" demesine benzer. Senden olsa olsa bir tarikat kevaşesi ve çapulcu dişisi olur. Sen başını kapatıp kıçını açan ruhu araplaşmış ümmetin dişi bir köpeğisin. Kimbilir kaç erkeğin boşaltım cihazlığını yaptın aşağılık odalık. Başını örteceğine kıçını ört şerefsiz. Atatürk'ün devrimlerini kabul etmeyen soysuzlar, sizin Allah'ınız da mı aşağılık, aptal ve sapık ki, namusun ve ahlakın bir bez parçasıyla sağlanabileceğini düşünebiliyor? Atmıyorum, tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Kıçları en kolay açılabilen karılar, başları örtülü olanlardır. Türk'ün Tanrı'sı şahidimdir.. Seni gidi orasını burasını örtmüş yobaz kevaşe seni. İlkel, soysuz, cahil ve ayaktakımı bir aileden geldiğinin resmi kafandaki taharet bezidir.
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kinimiz Dinimizdir
|
Alıntı:
AL-lahın'ın kurallarına kendini ikinci sınıf insan görüntüsüne sokacak kadar sadıksın da, islam'da milliyetçiliğin de yasaklandığını bilmeyecek kadar cahil misin? Yoksa aklınca kendine Türkçüyüm deyip, burada sıkmabaşlar için yapılan yorumlara son verdirebileceğini zanneden melez ve aşağılık bir eşya mısın?
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Pkk'yı destekleyen p.ç kadınlar da başına türban takarlar.
Sonra da ardından bütün her ne kadar pislik varsa hepsini yaparlar. Başlarını örterler;fakat k..çlarını örtmezler.
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Birde "Kimse sorgulayamaz" buyurmuşsun.. Emrin olur.. baş üstüne.... başka sıkıntın varmı ? Ama kusura bakma ben sorgulayacağım.. Kafandaki arap bezinin TÜRKÇÜLÜK'te yeri yoktur.. Sen olsa olsa , arap sevdalısı ümmetçi bir dişi yobaz olursun.. hani şu " humeyniyi seviyorum , Atatürk'ü sevmiyorum " diyen beynelmilel fahişelerden... "Gök Yeleli Bozkurt" ırktaşım belirtmiş. Kıçları en kolay açılabilen karılar, başları örtülü olanlardır...Tecrübelerle sabittir.. Kafalarına arap bezini geçirirler , kıçları donsuz gezerler.. Bu beynelmilel dişi fahişeler için "koca" sorun değildir.. Her ırktan , her bölgeden , her dinden erkekle yatarlar ve hristiyan erkeklerle serbestçe yatablmek için utanmadan sıkılmadan " ingiliz mandası" isterler.. Ama kafaya arap bezi türbanı geçirince "namuslu" göründüklerini zannederler.. Namus ; senin kafandaki o arap bezinde değil , kıçındadır. Tanrı senin kafandaki beze göre değil , kıçını " kimlere açtın ? " ona bakacaktır.. Ahiret konusuna gelince... Şahsen ; altında pis ırmakların aktığı , içi dolu dolu kadehlerin ve göğüsleri yeni çıkmış genç kızların vaad edildiği ne idüğü belirsiz arap cennetine gideceğime... kendi eşimle Tanrıdağında karşılıklı rakı içmeyi tercih ederim. Şimdi yaylan bakalım tarikat dergahına ve şeyhinin kucağına ... |
|
|
|
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlara göre basi kapatmak "namuslu" demek, nasil bir namus anlayisidir cözemedim gitti. Baslarini kapatirlar ama giydikleri dap daracik kiyafetlerle tüm vucut hatlarini ortaya cikariyorlar ve öyle daha cok dikkat cekiyorlar.
Basi kapali "namuslu" bayanlar dan örnekler: resim 2 ve 4, baska lafada gerek yok zaten. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|