Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.06.2008, 10:18   #76 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 203
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Belediyelerde, kaymakamlıklarda, hastanelerde, nüfus müdürlüklerinde özetle birçok kamu kurumunda türbanlı memureler görev yapmaktadır.

Arnavutköy'ün oralarda bir arsamız vardı tapu işleri için belediyeye gitmiştim. Biz işimizi hallederken başkanın türbanlı sekreteri çalan bir telefonu açıp karşısındaki kişiye ''başkan bey şu anda namazda daha sonra biz size döneriz'' diye cevap verdi. Kuzenimle şaşkınlık içerisinde dönüp birbirimize bakakalmıştık.
Kalpaklı Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2008, 05:06   #77 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

beyler beyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 48
Her kes sakız çiğner ama arap kızı başka çiğner.bunlarda daha neler neler var.
beyler beyi Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2008, 10:04   #78 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Yağız Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Esenlikler ırkdaşlarım. Bu türbanlılara birde şu benim çok merak ettiğim hülle olayını sormak lazım gerçekten böyle bir şey varmıymış. Bilinen hülle boşanmış bir kadın eğer tekrar aynı eşiyle birleşmek yani evlenmek istiyorsa başka ibr erkek ile 1 gece geçirmesi gerekiyormuş. Böyle sapık bir düşünce ancak araplarda olur. Bazı yobazlar bu sapkın düşüncenin arkasında şu tarikatcı ve tekkeci hödükler cinsel yoldan her türlü fantaziyi yaşıyorlar.
İnce yolu ol ulu menzilleri.
Bu Garibname eğer Gönül geldi bile,
Kim bu dil ehli dahi mana bile,
Yol içinde birbirini yermiye,
Dile bakıp manayı hor görmeye,
Ta ki mahrum kalmaya Türkler dahi,
Türk dilinden anlayanlat ol haki.
Yağız Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2008, 10:37   #79 (İleti Bağlantısı)
Göktürk Çerisi

YÜZBAŞI YAMTAR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 128
Türbanlıların aslında din ile hiçbir alakası yoktur.bu türbanlıların içerisinde komunisti,yahudisi her çeşidi vardır.dinide alet ederek halkı kandırıyor..aslında bu fotoğrafları çoğaltıp istanbulun bütün sokaklarına asmak lazımdır.milletimiz gerçekleri görsün diye.

Y.N: Yahu ilkokuldan beri size noktadan sonra büyük harfle başlanacağını öğretmiyorlar mı? Bir daha uyarılmayacaksın!
GökTürkAlp

Ötüken-Yış durak olsun da bize
Yürüsün ordular ordan denize.
Çinli baç vermese, gelmezse dize
Kağanın buyruğu vardır: Vuralım!
YÜZBAŞI YAMTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2008, 14:38   #80 (İleti Bağlantısı)
Balkan Türk'ü

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 143
Namus yürekte olur eğer bir kadının yüreğinde birazcık bile olsa namus olmazsa o kadın peçe bile taksa birşey değişmez bence bu türban yada peçe namussuz ama kendini namuslu göstermeye çalışan kadınların işi ve bunuda allah'ın emri diye savuşturuyorlar bu resimdeki kadınlara bakıncada yedi kocalı hürmüzü hatırladım :)
Alt 25.07.2008, 16:01   #81 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkı Sağolsun...!

Kaşkır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 241
Bunlar ne yapacaklarını bile bilmiyor artık,bacaklarını gösterip başlarını göstermeyen bu zihniyete şaşıyorum...

Kaşkır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2008, 14:05   #82 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 148
Burda da cok görüyorum böyle tipleri... Türbanli sortlu kiz gördüm düsünün artik.
kartalTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2008, 14:08   #83 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
araplığa hayır TÜRKLÜĞE EVET

Y.N.: Tek cümlelik, noktalama işaretlerini es geçen ifadelerden kurtulup; yorum gücünü geliştirmeye çalışırsan daha iyi olur.
T.H
ustugunah ulu toyun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2008, 19:50   #84 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Alıntı:
ustugunah ulu toyun adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
araplığa hayır TÜRKLÜĞE EVET

Y.N.: Tek cümlelik, noktalama işaretlerini es geçen ifadelerden kurtulup; yorum gücünü geliştirmeye çalışırsan daha iyi olur.
T.H

Alıntı:
İLBEY adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ben ve arkadaşlarım TÜRKLÜĞÜ kim över ve yüceltirse onu destekler ancak şu varki hizmeti nisbetince değerlendiririz bu kişileri ve bana neden yorum yapmıyorsun diye uyarıyorsunuz ben sadece tam metni veririm fazla yorum yapmayı sevmiyorum ve sitede gözlemlediğim gerçekten TÜRKLÜĞÜ savunan ırktaşları susturuyorsunuz otağ kapanır diye bu ilğinç olayı esefle kınıyorum ister atın beni ister atmayın farketmez saygılarımla
Bunu yazan sendin yüzsüz köpek soyu. Laf ettiğin otağa köpekler gibi yüzsüzce ve gurursuzca yeniden üye mi oldun?

Sanal it. Bir de "Esenlikler" diye başlık açtın. Kürt bile senden daha gururludur şerefsizin dölü. Defol. Tekrar üye olursan başka türlü olacak. Onu sen anlarsın..
Alt 19.08.2008, 16:10   #85 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
Ben aranıza yeni katıldım.Gerçek bir Türkçüyüm ve bunu kimse sorgulayamaz.Üstelik yalnızca Atsız Atam'ın adını gördüğüm için üye oldum.Fakat görüyorum ki bazı arkadaşlar Türkçülerin,arapçılardan bi farkını bırakmama konusunda ısrarlılar.Ben de kapalıyım(başı kapalı demiyorum dikkat edin) arkadaşlar.Fakat Arap hayranı ya da aşığı falan değilim.Sadece ama sadece, beni ve Yüce soyumu yaratan Allah'ın rızası için kapndım.Bu güne kadar da hakkını verdiğime inanıyorum.Türban diye diretip sanki İslam'ın ya da arapların resmi kıyafeti gibi lanse edilmesi veya algılanması için uğraşanlardan değilim.Fakat bazı arkadaşlar,ırkdaşlar tıpkı onların Türkçüler,Turancılar,Ülkücüler için kullandığı ''HEPSİ'' kelimesini kullanarak farkında olmadan kendi içlerindeki arkadaşlarını yani bizleri de rencide ediyorlar.Kim ne için kapandığını ya da aslında nasıl bir mayaya sahip olduğunu er ya da geç belli ediyor aten merak etmeyin.Ama sırf başımdaki için beni Araplaşmış ya da Arap aşığı olarak görenler önce kendine baksın derim.Resimler de en büyük kanıttır ki;kimin kafasında ya da yüreğinde ne olduğunu kimse bilemez.Yani sokakta gördüğünüz her kapalıyı o angutlarla bir tutmayın.Bizler onlardan öbür dünyada alacağız hakkımızı.Ama sizler de herkesi bir tutarak günahımıza girip hakkımızı yemeyin.Çünkü Ahirette yakasına yapışmayı isteyeceğim son insanlar Türkler ve gerçek Müslümanlar'dır.
disi_kurt_61 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.08.2008, 16:16   #86 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Alıntı:
disi_kurt_61 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben aranıza yeni katıldım.Gerçek bir Türkçüyüm ve bunu kimse sorgulayamaz.Üstelik yalnızca Atsız Atam'ın adını gördüğüm için üye oldum.Fakat görüyorum ki bazı arkadaşlar Türkçülerin,arapçılardan bi farkını bırakmama konusunda ısrarlılar.Ben de kapalıyım(başı kapalı demiyorum dikkat edin) arkadaşlar.Fakat Arap hayranı ya da aşığı falan değilim.Sadece ama sadece, beni ve Yüce soyumu yaratan Allah'ın rızası için kapndım.Bu güne kadar da hakkını verdiğime inanıyorum.Türban diye diretip sanki İslam'ın ya da arapların resmi kıyafeti gibi lanse edilmesi veya algılanması için uğraşanlardan değilim.Fakat bazı arkadaşlar,ırkdaşlar tıpkı onların Türkçüler,Turancılar,Ülkücüler için kullandığı ''HEPSİ'' kelimesini kullanarak farkında olmadan kendi içlerindeki arkadaşlarını yani bizleri de rencide ediyorlar.Kim ne için kapandığını ya da aslında nasıl bir mayaya sahip olduğunu er ya da geç belli ediyor aten merak etmeyin.Ama sırf başımdaki için beni Araplaşmış ya da Arap aşığı olarak görenler önce kendine baksın derim.Resimler de en büyük kanıttır ki;kimin kafasında ya da yüreğinde ne olduğunu kimse bilemez.Yani sokakta gördüğünüz her kapalıyı o angutlarla bir tutmayın.Bizler onlardan öbür dünyada alacağız hakkımızı.Ama sizler de herkesi bir tutarak günahımıza girip hakkımızı yemeyin.Çünkü Ahirette yakasına yapışmayı isteyeceğim son insanlar Türkler ve gerçek Müslümanlar'dır.

Senin "Gerçek bir Türkçüyüm" demen bir vesikalık orospunun "Ben, gerçek namuslu bir kadınım" demesine benzer. Senden olsa olsa bir tarikat kevaşesi ve çapulcu dişisi olur.

Sen başını kapatıp kıçını açan ruhu araplaşmış ümmetin dişi bir köpeğisin. Kimbilir kaç erkeğin boşaltım cihazlığını yaptın aşağılık odalık. Başını örteceğine kıçını ört şerefsiz. Atatürk'ün devrimlerini kabul etmeyen soysuzlar, sizin Allah'ınız da mı aşağılık, aptal ve sapık ki, namusun ve ahlakın bir bez parçasıyla sağlanabileceğini düşünebiliyor?

Atmıyorum, tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Kıçları en kolay açılabilen karılar, başları örtülü olanlardır. Türk'ün Tanrı'sı şahidimdir..

Seni gidi orasını burasını örtmüş yobaz kevaşe seni. İlkel, soysuz, cahil ve ayaktakımı bir aileden geldiğinin resmi kafandaki taharet bezidir.
Alt 19.08.2008, 17:36   #87 (İleti Bağlantısı)
Kinimiz Dinimizdir

ErligHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 80
Alıntı:
Aramıza katılamazsın, senin gibi güneşin altında kat kat çarşaflara bürünüp, leş gibi kokan ve temizliği yalnızca abdestten ibaret zanneden pislikler aramıza katılamaz.

AL-lahın'ın kurallarına kendini ikinci sınıf insan görüntüsüne sokacak kadar sadıksın da, islam'da milliyetçiliğin de yasaklandığını bilmeyecek kadar cahil misin? Yoksa aklınca kendine Türkçüyüm deyip, burada sıkmabaşlar için yapılan yorumlara son verdirebileceğini zanneden melez ve aşağılık bir eşya mısın?
Alt 19.08.2008, 17:59   #88 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türk_28 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Pkk'yı destekleyen p.ç kadınlar da başına türban takarlar.
Sonra da ardından bütün her ne kadar pislik varsa hepsini yaparlar.
Başlarını örterler;fakat k..çlarını örtmezler.
Alt 20.08.2008, 04:40   #89 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,182
Alıntı:
Ben aranıza yeni katıldım.Gerçek bir Türkçüyüm ve bunu kimse sorgulayamaz..Bizler onlardan öbür dünyada alacağız hakkımızı.Ama sizler de herkesi bir tutarak günahımıza girip hakkımızı yemeyin.Çünkü Ahirette yakasına yapışmayı isteyeceğim son insanlar gerçek Müslümanlar'dır.
Gerçek TÜRKÇÜ'ymüşsün ? Öyle mi?

Birde "Kimse sorgulayamaz" buyurmuşsun..
Emrin olur.. baş üstüne.... başka sıkıntın varmı ?

Ama kusura bakma ben sorgulayacağım..

Kafandaki arap bezinin TÜRKÇÜLÜK'te yeri yoktur..

Sen olsa olsa , arap sevdalısı ümmetçi bir dişi yobaz olursun..

hani şu " humeyniyi seviyorum , Atatürk'ü sevmiyorum " diyen beynelmilel fahişelerden...

"Gök Yeleli Bozkurt" ırktaşım belirtmiş.
Kıçları en kolay açılabilen karılar, başları örtülü olanlardır...Tecrübelerle sabittir..

Kafalarına arap bezini geçirirler , kıçları donsuz gezerler..
Bu beynelmilel dişi fahişeler için "koca" sorun değildir..

Her ırktan , her bölgeden , her dinden erkekle yatarlar ve hristiyan erkeklerle serbestçe yatablmek için utanmadan sıkılmadan " ingiliz mandası" isterler..

Ama kafaya arap bezi türbanı geçirince "namuslu" göründüklerini zannederler..
Namus ; senin kafandaki o arap bezinde değil , kıçındadır.

Tanrı senin kafandaki beze göre değil , kıçını " kimlere açtın ? " ona bakacaktır..

Ahiret konusuna gelince...

Şahsen ; altında pis ırmakların aktığı , içi dolu dolu kadehlerin ve göğüsleri yeni çıkmış genç kızların vaad edildiği ne idüğü belirsiz arap cennetine gideceğime...
kendi eşimle Tanrıdağında karşılıklı rakı içmeyi tercih ederim.

Şimdi yaylan bakalım tarikat dergahına ve şeyhinin kucağına ...
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.08.2008, 05:04   #90 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

DiSiKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 146
Bunlara göre basi kapatmak "namuslu" demek, nasil bir namus anlayisidir cözemedim gitti. Baslarini kapatirlar ama giydikleri dap daracik kiyafetlerle tüm vucut hatlarini ortaya cikariyorlar ve öyle daha cok dikkat cekiyorlar.
Basi kapali "namuslu" bayanlar dan örnekler: resim 2 ve 4, baska lafada gerek yok zaten.
DiSiKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler