Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.02.2008, 00:05   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 423
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
(Biz hasbel kaza televizyona çıkıp "Bir Türk'ün Türk olmayanla evlenmesini tavsiye etmeyiz" desek kıyamet kopar, anında faşist damgası yeriz.)
Uzun zamandır televizyon izlemiyordum. Bir kaç hafta önce kafkasyalı bir kaç çerkezle aynı ortamı paylaştım. Türkiye'de pek çerkezle bir araya gelme gibi bir durumum olmadığı için karakterlerini pek fazla kestiremiyordum. Bir haftada içlerinde ki, sinsi ve yüksek millliyetçilik şuurunu çok yakından hissettim. Bu akşam da televizyon karşısında bahsedilen diziyi izleme durumum oldu. Dizide ki düdüğe benzeyen kişiyle, kürt dişinin diyalogu beni epeyce sarstı ve aklıma sizin yukarıda söylediğiniz söz aklıma geldi. Aynı şekilde düşünüyorum da burda çerkez yerine Türk milliyetçiliğine vurgu yapılsaydı nasıl kıyamet kopardı kim bilir. İşte biz bunun için sonuna kadar ırkçı olmalıyız...
Alt 26.02.2008, 00:26   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 965
Alıntı:
TUVA HAN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dizide ki düdüğe benzeyen kişiyle, kürt dişinin diyalogu beni epeyce sarstı ve aklıma sizin yukarıda söylediğiniz söz aklıma geldi.
Düdüğe benzeyen kişi sadece rol icabı değil, gerçekte de çerkez. Adamda belirgin bir çerkez fenotipi var. Kürt polis kız rolündeki de gerçek kürt. Yani bunları özellikle seçmişler. Binbaşının kızı rolündeki de çerkeze benziyor.

Çerkezlerin cidden bir kanunu olsa canım yanmaz. Bunlar Çarlık ordusunun önünden bağıra bağıra kaçarak Osmanlı'ya sığınmışlar, sonra da kızlarını paşa konaklarına ve saraya peşkeş çekerek mal-mülk ve mevki sahibi olmuşlar. Konakta cariyelik yapan çerkez kızı paşanın gözüne girdikten sonra "Efendi hazretleri, şuradaki araziyi akrabalarıma bağışlar mısınız?" veya "Şu göreve akrabamı tayin eder misiniz?" diyor, paşa da hemen tava gelip kabul ediyor, hülâsa çerkezler böyle palazlanıyorlar. Osmanlı'nın son dönemlerinde mülki amirlerin neredeyse tümü çerkez idi, Çökertme Türküsü'nde çerkez kaymakamdan boşuna yakınılmamış yani...

Velhasıl çerkezin tek kanunu karısını, kızını güçlü kişilere peşkeş çekerek yükselmektir; başka da bir kanunu yoktur. Matah birşey olsalardı, Rus ordusunun önünden köpek gibi viyaklayarak kaçıp bize sığınmazlardı.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 10:29   #18 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

NoyanHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 249
Alıntı:
İlteriş Kutluk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu açıdan bakılırsa bu gibi programlar, roj tv benzeri kanallardaki propagandalardan çok daha tehlikelidir.
Aynen katılıyorum. roj tv gibi kukla olduğu belli propaganda aletlerinin farkında olan Türk halkı, bu çerkez-k.rt propagandası filmi bir sanat değeri olduğunu sanarak izleyebilir ve etkisinde kalabilir. Keşke Türk Milli Eğitimi sadece okul sınırları ve okul saatleri içinde kalmasa ve hayatın her yönünde milletin fertlerinin MİLLİ eğitimi en iyi şekilde devam ettirmelerine yardımcı olsa.

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 15:27   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
İstese Tayyip bu diziyi anında yayından kaldırır.Ama ona oy verenlere bi türban yeter ne gerek var???
TürkAtlısı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.02.2008, 21:59   #20 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 41
otağdaki kandaşlara selam olsun...

saygılar ...

aslında galiba psikolojik bir savas....

butun dizlerde aynı anda benzer sekilde hareket ediyor...

kürtler vede diğer gayritürkler sempatikleştirlmeye çalışılıyor...

dizilerde habire kürtçe şiveler kürtçe şarkılar....

acaba planlı bişeymi...
kanıkara Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.02.2008, 11:17   #21 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Çerkezler ve Abazalar önümüzdeki kürt tehlikesini kullanarak kendi ırkçılığını yapıyor ve kimsenin ruhu duymuyor.

Kafkasya kardeşliği adı altında açılan çerkez abaza adige forumları sohbet odaları internette büyümelerini sağlarken geçen 5 sene içinde açılan 141 adet şubesi olan çerkez dernekleri ve bu dernekleri tek çatı altında toplayan çerkez konfederasyonları sayesinde işlerini yasal olarakda yürütüyorlar.
Başbakanın etnik özürüde tabi ki bu adamların lehine.

Yanlız her ne olursa olsun bu etnik özürlülerin Türkiye sınırları içerisinde ırkçılıklarını yapacak ve dernekleşecek güçlerinin olması bir ayıptır.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.02.2008, 01:48   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İlteriş Kutluk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 59
Aynı kanalın bir başka dizisi olan, sinsi bir kara propaganda izleyen ve "kürtler vadisi" olarak bilinen program bu haftaki bölümünde iyice çizmeyi aşacağa benziyor. Maalesef bazı Türk soylular tarafında da beğenilen ve bu nedenle propagandası bir nebze de olsa başarıya ulaşan bu programı, amacını anlamak izin takip ediyorum. Dizi bu haftaki bölümde muhtemelen Danışatay'a yapılan saldırının şeriatçılar tarafından yapılmadığı propagandasını yapacak. Kısa bir süre önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan gerici terörist Alparslan Aslan'ın aslında başka güçlere hizmet ettiği söylenecek. Türk'lerin bu kara propagandaya alet olmamalarını rica ediyorum.
İlteriş Kutluk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.02.2008, 16:52   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
Türk soylulara saldirmalarinin asil sebebi bilinc altinda yatan Türk korkusudur. cerkezler,kürdler yada bir baska asagilik sürüngenler istedikleri kadar kendi milliyetciliklerini kendi soyculuklarini yapsinlar bunlari ciddi sekilde kaale alan olmaz hani derlerya ates olsa cürümü kadar yer yakar onun hesabi bunlarin her tarafi irkci olsa ne olur? Fakat sunu hepsi cok iyi biliyorlarki,Eger Türkler senelerdir aldiklari agir kardeslik,ümmetcilik afyonunun tesirinden kurtulmaya baslayip kendilerine gelirlerse iste ozaman bunun sonunun nereye varacagini cok iyi biliyorlar !
Bütün yaygaralari,bütün ugraslari Türk irkinin bu afyondan kurtulmamasi icindir.Bugün tv`lerde birisi bitmeden öbürü baslayan dizilerin belkide hepsinde dikkat ederseniz ya kardeslik palavrasi islenmektedir,yada sözümona vatansever kürt,cerkez,arap ne kadar sürüngen varsa onlarin tiplemelerini Türk irkina iyi insanlar olarak gösterme cabasi vardir!
Moyuncurhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.02.2008, 17:14   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Khazarbay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 60
Diziyi daha izlemedim youtube'den bir bakmayı düşünüyorum. Tanıtımını görünce ilk defa (deliyürek ve polattan sonra) kro başröl oyuncusu olmayan bir Türk ajan filmi başlayacak samış ve sevinmiştim ama bunları okuyunca üzüldüm biz Türkçülere sevinmek haram oldu. Kro artistler hergün televizyonları işgal etmeye devam ediyor, Türk gençlerinin beyni yıkanıyor, rejim muhalifi bir nesil yaratılıyor.
Khazarbay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.02.2008, 18:06   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 10
Bütün dizilerde konuşmalarda kürtlerin kardeşimiz olduğu işleniyor.Doğuda görev yapmış biri olarak onların kardeşimiz değil düşmanımız olduğuna inanıyorum.kürtten kardeş ve dost olmaz.Arkanızı dönmeye gelmez,arkanızdan vururlar.
Ece Bey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.02.2008, 06:30   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 17
Alıntı:
TURAN SANCAKTARI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kardeşlik masallarıyla zihni afyonlanmış uyuyanlar,sizler o pembe örtülü sıcak yataklarınızdan,muzaffer Türkiye cumhuriyetinin yılmaz bekçileri ve askerleri olan bizlerin indirdiği kılıç darbeleriyle parçalanan,düşmanlarımızın sıçrayan kanlarıyla uyanacaksınız.

Gökte Tengri Yerde Biz..
kandaşım aynen katılıyorum
bozkurtlar_diriliyor Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.02.2008, 16:13   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 148
Neden böyle bu deyip gecistirmek yerine egitimimize cok büyük önem verip iyi bir Türkcü olarak yetisen genclerin bu tür dizileri yapabilecek yada finanse edebilecek duruma gelmeleri sarttir.
Burda yine bizlere büyük görev düsüyxor...
Belki bizim hayatimiz o günleri görmeye yetmez ama Türkcülügü tv lerde haykiracak gencleri yetistirmek bizim elimizdedir.
kartalTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.03.2008, 10:19   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
işte bu çerkezlik ve çeçenlik yüceltmelerinide gerizekalı ülkücülürle şeriatçı köpekleri çıkartıyorlar başımıza...
en acısı ülkemizde çeçenleri ve çerkezleride Türk zanneden insanlar var, bunun nedenide muhtemelen Müslüman olmalarından kaynaklanıyor, işte ülkemizdeki sentezci eğitim anlayışının tipik sonuçları- her Türk müslümandır, değilsen Türk değilsin..
TİMUR TÜRKOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 18:05   #29 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
Bu dizinin bir diğer kötü yanı da sanki terörün tek nedeninin uyuşturucu rantı gibi gösterilmek istenmesidir. Sanki dünyada uyuşturucu madde kaçakçılığı olmasaydı biz soysuz ırklarla savaş halinde olmayacaktık! Bu soysuz k.rtler bizimle sırf uyuşturucu yüzünden savaşıyorlar sanki! Herşeyin temelinde genler ırklar ve tarih yatmaktadır. Bu gerçeğin üstü asla örtülmemelidir.
Bozbozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.03.2008, 01:41   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

uyvarbey adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 7
Almıla hanıma aynen katılıyorum vahhabi çerkezlerle bizim işimiz olamaz.Dizide baştan sona kürt ve çerkez reklamı yapılıyor.

TÜRK DÜŞMANLARININ AMANSIZ DÜŞMANI...
uyvarbey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bir , dizi , narkoterÖr , pars , tuhaf

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler