![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüzlerine İslam'ın nuru vurmuş olan İslam ulemaları ve önderleri arasına Hüseyin Efendi de girmeye hak kazandı.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Genc kizlarin korkulu ruyasi haline donusmus ummetci yobaz.Anne,baba,kizlari demeden teker,teker irzlarina gecmis mumin bozuntusu.Bu sapik tecavuzcunun yuzune baktikca, islamin gerceklerini goruyorum.
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Resimlere bakınca aslında herşey anlaşılıyor.Bazıları derler,yüzünde hayır yok diye aynen öyle bunların suratı.Ama gerçekten Atamızın(Mustafa Kemal Atatürk) bakışı gerçekten çok asil bir bakış.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Ata Yurtta Boz Bir Kurt
|
Gerçekten çok güzel paylaşım çok sağ ol kandaş özellikle Saidi_P..ştii ve Fetoş çok komik olmuşlar..
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aslında bunların peşinden gidenler şu suratlarda meymenet var mı diye sormak lazım. Ama beyin körelmiş. Alacağın cevap garanti şudur:Güzel göreceksin, güzel düşüneceksin.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüzüne İslam'ın nuru vurmuş ve İslam uleması önderlerinden olan Hüseyin Efendi aslında inancına ters bir davranış yapmamıştır. Onun kitabında bu davranış normal kabul edildiği gibi buna benzer davranışlar içinde fazladan bir kaç ayet indirilmiş ve bu sayede davranış pekiştirilmiştir. Yani kısacası adamın yaptığı caizdir. : )
Tabi bütün bu olayların sonucunda İslam hukukunun denen şeyin %90 hatta %100 oluşturan hadisler bir takım ilahiyatçılar tarafından yeniden yorumlanacak hatta bazıları da hadis olmaktan çıkarılacakmış. Aşağıda yazmış olduğum ve kitaplardan çıkarılacak olan hadislere baktığımızda bu inancın kadını ne kadar hor ve küçük gördüğünü iyice öğrenmiş olacağız. 1- Kadının en iyisi koyun gibi davranandır. ![]() 2- Kadınlar hem dinsel hem de zeka açısından kusurludur. ![]() 3- Eğer bir kadın kocasının isteklerini tatmin etmezse kendine cehennemden bir yer seçsin. ![]() 4- Bir erkeğin vücudu iltihapla kaplı olsa, kadın da diliyle bunu temizlese yine de kocasına karşı borcunu ödemiş olmaz. ![]() 5-Eğer dua ederken bir kadın ya da siyah bir köpek önünden geçerse o dua geçersiz olur. ![]() 6- Eğer bir kadın peruk takarsa, eğer kol ve yüzüne dövme ya da ben yaparsa, yüzünden ve kaşlarından cımbızla kıl aldırırsa, yüzüne güzellik vermek için şekil değiştirirse lanetlenmiştir. ![]() Bunları kitaplardan çıkarmak bu vahşetin görülmesine engel olmayacaktır. Kimileri bunların uydurma birer hadis olduğunu söylese bu yazılanlar yüzyıllarca bu dini kabullenmiş toplumlarda uygulanmış ve kadın bu sapkın düşünce yüzünden hayattan soyutlanıp, erkeğin kölesi haline getirilmiştir. Tüm bu hadis diye yazılanlar aslında bu düşünce sisteminin dayandığı temelleri gösteriyor. Bu kadar açık örnekler varken hala ve ısrarla din diye bağıranlar, işlerine geldiği gibi davranan iki yüzlü, sahtekar insanlardan başkası değillerdir ! |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fettoş denen amerikan ... resimlerini eklemiştim silindi mi?
Y.n: Sanal kahramanların hakaret edip otağı kapattırmaya hakları yoktur. Ev telofonunu hakaret ve küfrettiğin iletinin altına yazarsan, arayanlar sana rahat ulaşabilir. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
14 yaşında sübyana yaptığına bak...
zaten Apo gül efendide 14 yaşında kızla evlenmiş... Bunlar hasta bence.... islam ahlak din deyip içlerindeki derin ruh hastalığını gizliyorlar... Bu ruh hastası adamların aruzladığı düzenden ne olacak.... Sübyancı oğlancı bir arrapçı devleti.... TÜRKÇÜLÜK bu hastalıklara izin vermeyektir... |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Fetonun resmi bu başlıkta zaten var Senin eklediğin resim internet zibidilerinin fettoşun resmi üzerinde oynayarak selocan haline getirdikleri gayri ciddi bir resimdir.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Oğlu Türk
|
Pislik herifler. Bu Hüseyin efendi değil mi televizyonlara çıkıp Atatürk' e dil uzatıp laik düzene küfür eden. Eğer İran' da yaşasaydın şu an seni taşlayarak öldürüyorlardı Hüseyin efendi. Sen yat kalk yine laik düzene şükret. Bak taşlanmaktan kurtuldun.
Pislik herifler, arap özentisi ahlaksızlar. İnsanlarımız bunların ne denli birer pislik ve aşyalık yaratıklar olduklarını görmeye başladı. TTK! |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Anket konusunda kararsız kaldım. Hespi diye yeni bir şık talep etmekteyim. Esenlikler.
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Alıntı:
Bunların hiçbirinin sıfatında meymenet yok , hele şu ülkücülerin piri nfk ve nurcuların piri deli saitin yüzlerine resmen içlerinin çirkinlikleri vurmuş . Bir de Başbuğ'a bakınca o yüzündeki ışığı ve yakışıklılığını görmemek mümkün değil , Başbuğ'un o pozunda masada bulunan bir çok kral ve devlet görevlisi vardır okuduğum kadarı ile , ama o masada göze çarpan tek bir kişi o da Mavi Gözlü Bozkurt ... |
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İşte muhammet ırkçılarının yüzünü gerçekten oldukça belirgin. Görmek için tek yapılması gereken bir kez daha bakmak.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bir fıkra okudum bunların kendi cemallerine bile güveni yok.
Erzurum 'a Ayna Gelir... Erzurum un bir köyünde, ne köylü, ne de köyün "şıh"ı o güne kadar ayna görmemiştir. Adamin biri, ilk rastladığında, aynayı alıp bakmaya başlar. Ardından, aynada gördüğü suratı ölen kardeşi zannedip ağlamaya baslar: "Vay benim zavallı gardaşım, vay benim zavallı gardaşım." diyerek. Aynayı koynuna alıp yatar.Hanımı, eşinin, ayna koynunda yattığını görünce şüphelenir. Uyandırmadan adamı, aynayı alıp bakar. Öfkeden kudurmuştur. "Vay !" der heyacanla "Herifim, beni bir karıyla aldatır Aynayı alıp, köyün şıhına gider. Aynayı göstererek "Şıh Efendi," der. "Benim herif beni bir karıyla aldatır." Aynayı alır, şıh... Yüzüne tutar... "Bacım," der. "Bu, bir karıdan ziyade, gavata benziir."
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
![]() Bu kıronun resim çektirmemesinin nedeni kadınların kendi resmini görüp şehvete kapılmaması içinmiş.Tanrı aşkına sıfatında meymenet var mı şunun? Ve avatarımdaki Atsız'ın resmine birde kürd sa-it'in resmine bakın.Farkı görüceğiz.
|
![]() |
| Etiketler |
| nuru , Olan , ulemaları , ve , vurmuş , İslam , İslam'ın , yüzlerine , önderleri |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|