Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.02.2008, 15:27   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 189
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Mhp ye olan nefretim,Dtp den çok daha fazla çünkü Dtp ben zaten şerefsizin önde gideniyim diyor.Ama Mhp Vatanı irticaya teslim etmeye çalışan sinsi bir yılan olduğunu ispatladı.Birde çıkmışlar Türkçülere beraber olalım diyorlar,Sizin neyinize güveneceğiz? kürtçülük sizde,arapçılık sizde,ümmetçilik gene sizde.

Siz en iyisi partinin adını değiştirin...ÜMMETÇİ HAREKET PARTİSİ
Bak bu size yakıştı şimdi...

TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Bozkurtun-Oğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.02.2008, 01:14   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
Hala mhp'nin nereye yürüdüğünü görememiş,ve dahi asli Türkçülüğe ne denli zarar vermiş olduğunu göremeyen,kendine otağ içinde minder bulan ve dahi bunu -gizleyemediği Türk-islam sentezciliği ile uzantısız sunan eblehlere duyururum ki; O partinin organlarından bir diğeri de internet ana sitesidir.Bir baksınlar bakalım ne imiş olup biten? Daha 14 gün evvel Atatürk'e hakaret edilmiştir uzantı(link )dan kaynaklı bir sitede.
Ve dahi bu oluşumun internet sitesinde önce alparslan türkeş ve devlet bahçeli gelir.Butonlara dikkat ediniz ;Atatürk ,islam ve başbuğ satıhından çok sonra yer alır.
Türküm Türkçeyi iyi bilirim ''Başbuğ '' ne demektir gayet iyi bilirim .Bu beni özel yapmıyor fakat sıradanlığa bürünmeyeceğimi de gösteriyor.Birileri ''Buğ'', '' Başbuğ '' sözcüklerinin ne manaya geldiğini öğretsin bu arap kullarına.
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.02.2008, 23:28   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

atsızcıhan06 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
Mhp'nin gerçek yüzünü görmeyen var ise görsün bu yazılanları.Yazar iyi araştırma yapmış.
TTK
atsızcıhan06 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.03.2008, 00:58   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Buradadanda anlasiliyorki mhp o dönemlerde yükselen Türkcülüge en büyük darbeyi vurmustur ve Türkcü beyinlere sentezcilik yani devsirme fikirler ile genc beyinler zehirlenmistir.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.03.2008, 10:07   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
MHP, Türkçülük davamızda belkide en büyük engeldir...Türkmen, Yörük ırkdaşlarımızın bu partiye oy vermelerinin nedeni Türkçü zannetmeleridir..Özellikle bu hususa dikkat çekmek isterim, propaganda alanı Yörükler, Türkmenler üzerine yoğunlaşmalıdır...Özellikle Toros dağları bu konuda elverişlidir..
TİMUR TÜRKOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.03.2008, 14:07   #21 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Eksik veya fazla,

soner yalçın eskiden, moiz kohenide(Tekin Alp), ismail türüt'üde Türkçülüğün bayraktarı olarak sayıyordu..

Anlaması gereken noktaları, üstüne basa basa anlatınca soner ciğimizde anlıyormuş. Gerçek Türkçüler ile, Milliyetçi geçinenler arasındaki farkları anlayıp yazılarına TAŞIYABİLİYORMUŞ!!!! Yani isteyince yapabiliyormuş...
Az, çok bilmesek adamı, doğru yolu bulmuş dahi diyeceğiz..

Eksik,hatalı ufak tefek noktalarına rağmen. Art niyetli bildiğimiz soner yalçından bizleri şaşırtacak yazılara güzel bir örnek..

Hadi sonerim biraz daha şaşırt bizi....
Alt 02.03.2008, 17:25   #22 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 36
Ali balsevenin alevi olup olmaması önemli değil.Atsız Atamın dediği gibi orda ülkücü denen çapulcuların silahsız 1 kişi üzerine 4 kişi saldırması ve onu kahpece öldürmesidir bunlarıda Atsız Atam yılana benzetmiştir...
anadolulu_bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.03.2008, 17:27   #23 (İleti Bağlantısı)

turkmenem38 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
soner de adam olmaya basliyor yarin öbur gun aramiza katilirsa sasirmayin son gunlerde yazdigi yazilar çok guzel adamin az yanlisi olsada dogru yolu bulacak herhalde sonunda ;; iyi bir arastirmaci vede ummetçi çapulcularin tarafinda deil bu adamdan bence iyi bir Atsizci , bir kemalist , bir Türkçu olabilir
turkmenem38 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.03.2008, 17:31   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,348
Alıntı:
turkmenem38 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
soner de adam olmaya basliyor yarin öbur gun aramiza katilirsa sasirmayin son gunlerde yazdigi yazilar çok guzel adamin az yanlisi olsada dogru yolu bulacak herhalde sonunda ;; iyi bir arastirmaci vede ummetçi çapulcularin tarafinda deil bu adamdan bence iyi bir Atsizci , bir kemalist , bir Türkçu olabilir
1- Abartma ve mantıklı yaz

2- Bu otağdaki yazıları alıp kendi sitende kendin yazmışsın gibi kendi imzanı atma sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz.

Atatürk'ün Türkçülüğü yazısı sana birşeyler hatırlatmış olsa gerek. Bu yazıyı sen mi yazdın ki gidip utanmadan yazının altına kendi imzanı attın?
Alt 02.03.2008, 17:39   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 527
Alıntı:
Senden ne kadar emek hırsızı ve sahtekar olmayan Türk olursa, Soner Yalçın'dan da o kadar Türkçü olur.

YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.03.2008, 18:03   #26 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
1- Abartma ve mantıklı yaz

2- Bu otağdaki yazıları alıp kendi sitende kendin yazmışsın gibi kendi imzanı atma sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz.

Atatürk'ün Türkçülüğü yazısı sana birşeyler hatırlatmış olsa gerek. Bu yazıyı sen mi yazdın ki gidip utanmadan yazının altına kendi imzanı attın?
Kendi sitemde yazmadim orasi benim sitem degil ; imzada atmadim Turkuz ! Turkçuyuz !Ataturkcuyuz ondan sonrada Takma adimi yazdim ; imza atmis olsaydim gerçek ismimi yazardim bu siteden bazi BILGILER alip baska yerlerde yazmak eger suçsa beni banlayin ,; bu sitedeki yazilanlar hiç bir yerde yazilmiyor baska forumlarda yayilmiyor ben yaydim diye beni bir serefsiz veya Türk deilmis gibi gorecekseniz banlayin bidaha adim atmam otag burasi Turkluk Otagi burdan bilgiler alip baska Turk Otaglarina yaymak bir serefsizlik degil bir sereftir ne kadar yayilirsa o kadar genç ATSIZCI ! Turanci Dogar !

Bu arada gerçekten bile imza atsaydim yazinin altina ; bir Türkçu nun davadaşina boyle Sert çikismasina gerek yok ...!

Türkluk Ve Türkçulugu ben sizden ogrenmedim ben Atsiz Atadan ogrendim ayni sizler gibi Yasim kuçuk o yuzden fazla bilgili olmasamda davami biliyorum Atsiz Atayida kayitsiz sartsiz önder benimsiyorum ;
" sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz. " Boyle yazmissin bu yaziyi beni kuçuk dusurmek veya davami bilmiyormusum anlaminda kullandiysan bu kadar sert hiç bir Türkçu davadasina saldirmaz fakat bu yaziyi benim yasim kuçuk vede fazla bilgili olmadigimdan beni bilgilendirmek amacindan soylediysen her zaman ogrencin olurum

Turk irki Sagolsun ! Tanri Türk' ü Korusun
Alt 02.03.2008, 18:05   #27 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
YALINSAK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Senden ne kadar emek hırsızı ve sahtekar olmayan Türk olursa, Soner Yalçın'dan da o kadar Türkçü olur.
Eger baska otaglarda yaymak kötu birseyse uyarmaniz yeterdi soydaslarim konunun altina alintidir yazdim
Alt 02.03.2008, 18:06   #28 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Kendi sitemde yazmadim orasi benim sitem degil ; imzada atmadim Turkuz ! Turkçuyuz !Ataturkcuyuz ondan sonrada Takma adimi yazdim ; imza atmis olsaydim gerçek ismimi yazardim bu siteden bazi BILGILER alip baska yerlerde yazmak eger suçsa beni banlayin ,; bu sitedeki yazilanlar hiç bir yerde yazilmiyor baska forumlarda yayilmiyor ben yaydim diye beni bir serefsiz veya Türk deilmis gibi gorecekseniz banlayin bidaha adim atmam otag burasi Turkluk Otagi burdan bilgiler alip baska Turk Otaglarina yaymak bir serefsizlik degil bir sereftir ne kadar yayilirsa o kadar genç ATSIZCI ! Turanci Dogar !

Bu arada gerçekten bile imza atsaydim yazinin altina ; bir Türkçu nun davadaşina boyle Sert çikismasina gerek yok ...!

Türkluk Ve Türkçulugu ben sizden ogrenmedim ben Atsiz Atadan ogrendim ayni sizler gibi Yasim kuçuk o yuzden fazla bilgili olmasamda davami biliyorum Atsiz Atayida kayitsiz sartsiz önder benimsiyorum ;
" sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz. " Boyle yazmissin bu yaziyi beni kuçuk dusurmek veya davami bilmiyormusum anlaminda kullandiysan bu kadar sert hiç bir Türkçu davadasina saldirmaz fakat bu yaziyi benim yasim kuçuk vede fazla bilgili olmadigimdan beni bilgilendirmek amacindan soylediysen her zaman ogrencin olurum

Turk irki Sagolsun ! Tanri Türk' ü Korusun
Kardeşim olayı saptırma. Burada yazılanların başka yerlerde yazılması bizi ancak mutlu eder. Ben sana kullandığın Türkşad rumuzuyla neden imza attın diye sordum. Hatayı kabul etmek de erdemdir bunu telafi etmek de. Bunu yaptıktan sonra istersen otağdaki tüm yazıları al ekle.
Alt 02.03.2008, 18:10   #29 (İleti Bağlantısı)

Hata yaptiysam affedin ; Fakat bana Türk deilmisim gibi veya Türkçü deilmisim gibi davranmayin yeterki
Alt 02.03.2008, 18:12   #30 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Hata yaptiysam affedin ; Fakat bana Türk deilmisim gibi veya Türkçü deilmisim gibi davranmayin yeterki
Tamamdır, Türk'e yaraşır biçimde davrandın artık kardeşimizsin. Bir ihtiyacın olduğunda bize yazabilirsin.

Etiketler
40 , bitmeyen , derdi , mhp'nin , yıldır

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler