![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mhp ye olan nefretim,Dtp den çok daha fazla çünkü Dtp ben zaten şerefsizin önde gideniyim diyor.Ama Mhp Vatanı irticaya teslim etmeye çalışan sinsi bir yılan olduğunu ispatladı.Birde çıkmışlar Türkçülere beraber olalım diyorlar,Sizin neyinize güveneceğiz? kürtçülük sizde,arapçılık sizde,ümmetçilik gene sizde.
Siz en iyisi partinin adını değiştirin...ÜMMETÇİ HAREKET PARTİSİ Bak bu size yakıştı şimdi... TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hala mhp'nin nereye yürüdüğünü görememiş,ve dahi asli Türkçülüğe ne denli zarar vermiş olduğunu göremeyen,kendine otağ içinde minder bulan ve dahi bunu -gizleyemediği Türk-islam sentezciliği ile uzantısız sunan eblehlere duyururum ki; O partinin organlarından bir diğeri de internet ana sitesidir.Bir baksınlar bakalım ne imiş olup biten? Daha 14 gün evvel Atatürk'e hakaret edilmiştir uzantı(link )dan kaynaklı bir sitede.
Ve dahi bu oluşumun internet sitesinde önce alparslan türkeş ve devlet bahçeli gelir.Butonlara dikkat ediniz ;Atatürk ,islam ve başbuğ satıhından çok sonra yer alır. Türküm Türkçeyi iyi bilirim ''Başbuğ '' ne demektir gayet iyi bilirim .Bu beni özel yapmıyor fakat sıradanlığa bürünmeyeceğimi de gösteriyor.Birileri ''Buğ'', '' Başbuğ '' sözcüklerinin ne manaya geldiğini öğretsin bu arap kullarına. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mhp'nin gerçek yüzünü görmeyen var ise görsün bu yazılanları.Yazar iyi araştırma yapmış.
TTK |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Buradadanda anlasiliyorki mhp o dönemlerde yükselen Türkcülüge en büyük darbeyi vurmustur ve Türkcü beyinlere sentezcilik yani devsirme fikirler ile genc beyinler zehirlenmistir.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
MHP, Türkçülük davamızda belkide en büyük engeldir...Türkmen, Yörük ırkdaşlarımızın bu partiye oy vermelerinin nedeni Türkçü zannetmeleridir..Özellikle bu hususa dikkat çekmek isterim, propaganda alanı Yörükler, Türkmenler üzerine yoğunlaşmalıdır...Özellikle Toros dağları bu konuda elverişlidir..
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Eksik veya fazla,
soner yalçın eskiden, moiz kohenide(Tekin Alp), ismail türüt'üde Türkçülüğün bayraktarı olarak sayıyordu.. Anlaması gereken noktaları, üstüne basa basa anlatınca soner ciğimizde anlıyormuş. Gerçek Türkçüler ile, Milliyetçi geçinenler arasındaki farkları anlayıp yazılarına TAŞIYABİLİYORMUŞ!!!! Yani isteyince yapabiliyormuş... Az, çok bilmesek adamı, doğru yolu bulmuş dahi diyeceğiz.. Eksik,hatalı ufak tefek noktalarına rağmen. Art niyetli bildiğimiz soner yalçından bizleri şaşırtacak yazılara güzel bir örnek.. Hadi sonerim biraz daha şaşırt bizi....
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ali balsevenin alevi olup olmaması önemli değil.Atsız Atamın dediği gibi orda ülkücü denen çapulcuların silahsız 1 kişi üzerine 4 kişi saldırması ve onu kahpece öldürmesidir bunlarıda Atsız Atam yılana benzetmiştir...
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
|
soner de adam olmaya basliyor yarin öbur gun aramiza katilirsa sasirmayin son gunlerde yazdigi yazilar çok guzel adamin az yanlisi olsada dogru yolu bulacak herhalde sonunda ;; iyi bir arastirmaci vede ummetçi çapulcularin tarafinda deil bu adamdan bence iyi bir Atsizci , bir kemalist , bir Türkçu olabilir
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
2- Bu otağdaki yazıları alıp kendi sitende kendin yazmışsın gibi kendi imzanı atma sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz. Atatürk'ün Türkçülüğü yazısı sana birşeyler hatırlatmış olsa gerek. Bu yazıyı sen mi yazdın ki gidip utanmadan yazının altına kendi imzanı attın?
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Bu arada gerçekten bile imza atsaydim yazinin altina ; bir Türkçu nun davadaşina boyle Sert çikismasina gerek yok ...! Türkluk Ve Türkçulugu ben sizden ogrenmedim ben Atsiz Atadan ogrendim ayni sizler gibi Yasim kuçuk o yuzden fazla bilgili olmasamda davami biliyorum Atsiz Atayida kayitsiz sartsiz önder benimsiyorum ; " sonra bilahare Türklük ve Türkçülük konusunda konuşuruz. " Boyle yazmissin bu yaziyi beni kuçuk dusurmek veya davami bilmiyormusum anlaminda kullandiysan bu kadar sert hiç bir Türkçu davadasina saldirmaz fakat bu yaziyi benim yasim kuçuk vede fazla bilgili olmadigimdan beni bilgilendirmek amacindan soylediysen her zaman ogrencin olurum Turk irki Sagolsun ! Tanri Türk' ü Korusun |
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Hata yaptiysam affedin ; Fakat bana Türk deilmisim gibi veya Türkçü deilmisim gibi davranmayin yeterki
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tamamdır, Türk'e yaraşır biçimde davrandın artık kardeşimizsin. Bir ihtiyacın olduğunda bize yazabilirsin.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 40 , bitmeyen , derdi , mhp'nin , yıldır |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|