![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
mhpliler neyin milliyetçisiler hala anlayamadım ama birşey anladımki Türkçülüğe karşılar ırk ayrımı yapmayın diyorlar ama onlar din ayrımı yapıyorlar ülkücü ocaklarına gidin bakın hepsi 15 -16 yaşında gençler amaçları arkamda adam olsun diye girerler vatanlarını sevdiklerinden değil.....
Tanrı Türk Irkını bu arap ümmetçilerinden korusun..!
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ayrıca, bir eksiklik daha var onuda hemen tamamlamak istiyorum.Büyük kandaş ULU atsız hocamızın hayatını kaybettiği günlerde tabi yüce ömrünün son günlerinde Kürdeş ile yol ayrımı olduğu yıllardı.Kürdeşin oy toplamak için TÜRK-İSLAM sentezini benimsenmesini ve ilk islam çizgisini şu sözlerde söylüyordu ve söylerkende biz TÜRKÇÜ'lerin meşhur sözü olan ''Tanrı dağı kadar TÜRK'' sözünü değiştirerek ''Tanrı dağı kadar Türk,Himayala dağı kadar müslüman'' sözünü söyleyerek MHP'nin temelini de atmış oluyordu.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
MHP'liler seçim zamanında şöyle bir gaf yapmışlardı. (Türbanın kaymağını birazda biz yiyeceğiz...)
Böyle bir partiden Milliyetçilik beklemek yerine kırmızı kar yağmasını beklemeyi yeğlerim.. |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Not: Turkce icin kusura bakmayin.tunusta internet kafeden arapca klavyeyle yazmaya calisiyorum.
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Kusuruma bakmayın kandaşlarım,karıştırmışım uyardığınız için teşekkür ederim.Kaynağa baktım şimdi Hira olacakmış aman ya zaten banane onların dağından biz kendi dağımızabakalım :D Zaten biraz daha yaşasa iyice Kürtleşcek bu seferde ''Ağrı dağı kadar kro '' diyecek. :D
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 40 , bitmeyen , derdi , mhp'nin , yıldır |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|