![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Burada zaten samar oglani olmus durumdasin,
Yorum yazmicaktim ama bu nasil bir cumledir, bu neyin nesidir: Alıntı:
Nerde oldugunun farkinda degilsin, burasi BOZKURTLARIN otagi, burda adami... simdi yuru barinagina. TTK
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ülkücülük, milli bilinci yok etmek için ABD tarafından yaratılmıştır. Başına da CIA ajanı feyzullah denen çapulcu getirilmiştir. feyzullah ermeni cumhurbaşkanı petrosyan'la gizli gizli buluşup neyin pazarlığını yapıyordu? feyzullah'ın oğlu Tuğrul'un Büyük Mason Locası'yla ilgisi nedir? feyzullah'ın İngiltere'deki ve Almanya'daki banka hesaplarında çıkan marklar, sterlinler, dolarlar nereden gelmiştir? Bu sorulara cevap ver hadi soysuz.
Arabın çaputu türbanı savunup sonra ben Türk'üm diyor soysuz köpek. Şamanizm'de laf atmış, şunu kalın kafana yaz ki 11 evlilik yapan muhammed'in dini ortaya çıkmadan önce Şamanizm'de tek Tanrı inancı vardı. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
O kadar atıp tutarlar,ama sokakta bölücüler çıkınca evlerine çekilir,evlerin de slogan atarlar...
Sadece buna cevap verin yeter. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu soysuzlar kendilerini asti artik.Güya ölümü göze aldiklari Türkiye ve Türk insaninin menfatine, uyusturucu pazarlamaya basladilar.Sokaklarda Türk genclerini zehirliyorlar.Örnek.? Capa ocak reisinin uyusturucu yakalattigi gibi..!
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
hani şu kürtleri kardeş gözüyle gören , din kardeşi masalı ile ümmetçilik yapan şerefsiz , vatansız , hainlerden ... ve TÜRK Ordusuna ve onun şerefli komutanlarına söven , küfreden mhp'lilerden.... senin ülkün ümmetçilik , vatanın arabistan , miliiyetin arap , kardeşin kürttür.. sende tek bir damla TÜRK kanı olması mümkün değildir. ne işin var senin TÜRK OTAĞINDA ?? adresini şaşırmışsın... ya arap , ya kürt , ya da melez bir vatan hainisin... defol git ait olduğun yere... TÜRK OTAĞINDA senin gibi şerefsiz vatan hainlerinin yeri yok.... |
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
"türküm" diyorsun ama daha " TÜRK'ün " nasıl yazılacağını bilmiyorsun.. Tanrı ne demek ? ondan haberin yok.. ya arap , ya kürt , ya da melez bir vatan hainisin... senin için önemli olan varsa yoksa islamiyet... TÜRK'LÜK hakkında en ufak bir bilgin dahi yok.. sana göre müslüman olmayan TÜRK olamaz....TÜRK olmanın vazgeçilmez birinci şartı müslüman olmaktır. önce TÜRKLERİN nasıl müslüman olduğunu öğren , arapların tarihin en büyük katliamlarını nasıl yaptıklarını oku... tarih oku..öğren... arap sevdalısı ümmetçi yobazın birisi olduğun belli. defol git ait olduğun yere... |
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Önündeki bilgisayar... Sanal kahramanlık yaptığın internet... Cebindeki telefon... Kolundaki saat... Gözündeki gözlük... Odanı aydınlatan ampul... Altındaki otomobil... Evindeki televizyonun, radyon, buzdolabın, çamaşır makinen, fırının, elektrik süpürgen, şofbenin, ütün, kaloriferin... Bunların hangisini müslümanlar icad etmiş? Hiçbirini... Bir de şöyle sorayım: Müslümanlar ne icad etmiş? Müslümanlar insanlığın gelişimine ne gibi bir katkıda bulunmuş? Hiç... Demek ki "beyin" dediğin nesneden müslümanlar pek nasiplerini almamış... Demek ki islam dini insanları geliştirmiyor, tam tersine geri bırakıyor... Hıristiyan Bill Gates'in internetini kullanarak ahkâm kesmeye çalışan devşirme yobaz; neden müslüman olmadığımızı anladın mı şimdi? "Uyanın vatan elden gidiyor" demişsin. Vatan elden gidiyorsa, AKP iktidarı yüzünden gidiyor. Sahi, onlar da müslüman değil miydi? |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
aziz kandaşlarım ben TÜRK'üm müslümanım ama hiç bir zaman çapulcu ülkücüler gibi düşünmedim hiç bir zaman müslüman piç bir kürdü kardeş kabul etmedim ama inançsızda olsa Yalnız kanını savunan TÜRK Herzaman canımdan aziz bildim
çünkü din adamı adam etmez ırk bilincide gerekir ama inanış olarak müslümanım kardeşlik naraları atan salak birisi değilim bu ülkücüleri hiç bir zaman muhtap almayın ırkdaşlarım ne yazıki ben 17-18 yasına kadar ben de ülkü ocaklarına takılırdım yalnız bir 3 mayısta ocakta atsız atayı yad edene kadar saidi kürdü köpeğinden fetva vermeleri ülkcülerin pislik yüzünü gösterdi bana ne yazıki bizim toplumda din masalarıyla uyutulmaya alışıldığından bunlar her zaman bizlerden daha kuvetli oluyor bir cahile laf anlatmak kolay ama inanın yobaz bir ülkücüye laf anlatmak cok zordur bu itleri mutap almayın ırkdaşlarım yoksa kendilerini birşey zanetme gafletine kapılırlar |
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Daha Türkçe yazmasını bilmeden Türkçülük dersi veren bir şerefsiz daha. Herkes sana gerekli cevabı vermiş. Ek olarak sana şunu söyleyeceğim. Dünyadaki bütün Milliyetçi partileri iyice araştır ve bak bakalım Mhp'ye Milliyetçi bir parti diyebilecek misin? Milliyerçiliği, ümmetçilikle birleştirmek Dünya'nın neresinde görülmüştür? Laiklikten hiç mi haberin yok senin cahil.
Milliyetçi parti, Türk'ün ordusunu karalamaya çalışır mı? nefret eder mi? Milliyetçi parti, Türk'ün değerlerini unutup Arabı yüceltir mi? Milliyetçi parti, önüne gelen herkesi kardeş kabul eder mi? Milliyetçi parti, terörist yandaşlarının mecliste elini sıkar mı? Milliyetçi parti, kendi ırkına değer vermez mi? Filistin'e, Çeçenlere, Lübnanlılara üzülürsünüz ama Türkmen kardeşlerimiz hiç umrunuzda olmaz. Kaçınız biliyor Doğu Türkistan'da neler yaşandığından? Anca Arap kardeşleriniz için ağlarsınız. Arabesk kültürünü benimsersiniz, Arabı yüceltirsiniz, Türk olsam da beni Türklük ile değil, dinime bakarak yargılarsınız. Utanmadan kendinize Millliyetçi diyorsunuz. Milliyetçilik buysa ben almayım. Hiç değilse Başbuğ Atatürk'ü benimseyin biraz. Unutulan Türk kimliğini bizlere hatırlatıp, Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet etti. Siz ise Milliyetçilik adı altında Türklüğü baltalıyorsunuz. Ulu önderimizin, sizin gibi Arap aşıkları ve vicdan sömürücülerine karşı çok güzel sözleri vardır. Hilafet ile ilgili; "Müslümanlığın, yüzyıllardan beri yapılageldiği üzere bir siyaset vasıtası olarak kullanılmaktan kurtarılmasının ve yüceltilmesinin şart olduğu gerçeğini de görmüş bulunuyoruz." Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. Ve en beğendiğim sözlerinden biri; ![]() Başbuğ Atatürk'ün ve Atsız Ata'nın Türklük hakkındaki sözlerine bak, bir de senin liderinin Türklüğün yanında dini ve kürtleri kardeş yapan sözlerine bak. Hala da Milliyetçiyim diyorsanız yazıklar olsun size.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) | |||||
|
ırkçı
|
Alıntı:
Türk'ün zararına olan ne var ise biz ona hasımız, aklınızdan bunu sakın çıkartmayın.. Adınız Türk milliyetçisi, özünüz arap ümmetçisi, işiniz amerikan hizmetçisi, önderiniz ingiliz,kürt dedesi .... oğlum susun lan konuşmayın, konuştukça batıyorsunuz...hala bize niye saldırıyorsunuz diye soruyorsunuz.. Alıntı:
Alıntı:
Bence sen kaldırılmasını talep etsen iyi olacak çünkü biz konuştukça,yazdıkça siz batıyorsunuz.. Alıntı:
sonuc Alıntı:
Savaşta bunlarınmış bu vatan!? Duyanda sanacak ki, yunanı türkeş ve ülkücüler denize döktü...Lan oğlum sizin kardeş gördüğünüz kürtlerle çerkezlerin yaptıklarını biz unutmadık. gereken cevabı da verdik o zamanlar.. gerekirse yine vermeye hazırız..Asıl savaşta bizim, barışta sizin oldu bu vatan.. Yakındır istediğiniz görüşmelerimiz.. Buna ister kurt sessizli de, ister puslu hava beklentisi, Er geç bu aziz Kutlu Türkeli yine Türklerin eline geçecektir..
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunlar cok kalitesiz ve seviyesiz insanlar adı üstüne capulcuülkücü burda bize horozlanıyorsun soysuz kopek sen bacını kürdün altınada yatırırsın seni gidi it soyu
Y.N:Türkçe yazım kurallarına uymalısın.Bir daha uyarılmayacaksın. |
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gerizekalı devşirme çapulcu herif!!!
Hangi delikanlılıktan söz ediyorsun?Paşa kovalayan,iğrenç arapların dilinde sloganlar atan,kürdü kardeş sayan bir herif gelmiş Milliyetçilik dersi veriyor. |
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ülkücü caşıt söz eylemiş ... Dört halifeyi sayabilene sorunuz -Atatürk kaç yaşında vefat etti,silah arkadaşları kimlerdi? Nutkunda kimleri uyarmış,kimlere telkinde bulunmuş idi? Sorunuz;cevap yerine okkalı bir tekbir duyacaksınız.
Yalnızca bir partinin,oluşumun kurultayında bolca rey sahibi olana başbuğ denilmez! Kime başbuğ denilir? ''Buğ'' sözcüğünden dahi haberi olmayana ''Başbuğ'' sözcüğünü nasıl öğreteceksin? Zor değil. |
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ammada atmis bizim ne idigü belirsiz ülkünün ülküdasi
Alıntı:
"Azıcık delikanlılık varsa yazıyı kaldırmayın ve korkmadan ülkücülerle tartışın bakalım ne olacak." Böyle bir gereksiz ve icerigi celiskili bir yaziyi silmeyen otagi yöneteci arkadaslarin delikanliliklarini artik bir sey diyemezsin cünkü, burda bir cok AtaTürkcü kardeslerimizinin ve abilerimizin tepkisine ragmen icerigi sifir olan sisirik bir balondan ibaret yazin hala duruyor. Yoksa sizi kim tennezül ediyor. "NE MUTLUKİ % 100 KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN ÜLKÜCÜLER BU VATANDA MEVCUT VE VATAN SAVUNMASINDA BALTALARINI GÖMDÜĞÜ YERİ UNUTMAMAKTADIRLAR ZAMANI GELİNCE CIKMASI BİLİR" Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis ah benim mankafali ülküsüzcügüm. Tarih, kültür edebiyat, ama hele hele tarih bilgisinden mahrum kaldigin her halinden beli oluyor. Böyle bir talihsiz aciklamayi ancak böyle bos gezenin bos kalfasindan ortaya cikar. Hangi vatan savunmasindan söz ediyorsun? Avrupa ve arap devletleri "gavur Türkiye Cumhuriyeti" ordusuna alinipta günah islememek icin iltica eden ülküsüzcülerle dolup tasti. Alin yazisiyla EL YAZISINI AYIRT EDEMEYECEK KADAR ACIZSINIZ. DÜZ OVADA YOLUNUZU KAYBEDECEK KADAR KÖR, BUNA DA ALLAH ALDI ALLAH VERDI DIYECEK KADAR'DA BAGNAZ, YOBAZ SEREFSIZSINIZ!!! Arap alemi Türkleri kesmek icin bicaklarini biliyorlar, sizde onlara hosst hoosst bizde sizdeniz diye yalelileniyorsunuz. Bardon arap yali icin yalakalaniyorsunuz. Karabag ermeni zülümü altinda kan aglarken, SIZIN GIBI ANGUTLAR FILISTINLI KARDESIM EDEBIYATI YAPIPTA BUNA BIR DE UTANMADAN TÜRK MILLIYETCILIGI DIYORSUNUZ!! AT IZIYLE IT IZINI KARISTIRMAYIN LAN! SIZE BIR VE FILISTINLI, ÜRDÜNLÜ, BILMEM KURDI KARDESLERINIZE IKI! YETTI LAN ARTIK! COCUK MU KANDIRGINIZI SANIYORSUNUZ? SIZLER ZATEN HEP BÖYLEYDINIZ. COK GÜRLERSINIZ AMA NEDENSE HIC YAGDIGINIZ YOK! ARAP YALAKALARI N'OLACAK |
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.N: MADEM AYYÜZLÜSÜN O ZAMAN PARLAK BİR İÇ OĞLANI DA OLURSUN. RUM FEYZoNUN VE ÜMMETİN TÜRKÇE YAZMASINI BİLE BİLMEYEN KANSIZ LÜMPEN PİÇİ SENİ. GELİN BURAYA YAZIN Kİ ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ YEDDİ CEDDİNİZİ VE SIKILMIŞBAŞLI KEVAŞE ANALARINIZI BELLEYELİM.
KÜRTLERE KARDEŞ DİYEN ASKER SUBAY DÖVEN, ATATÜRK'E DÜŞMAN TÜRBANCI FAHİŞELERİN ÇIKARTMASI OLAN IRZ VE İFFET DÜŞMANI YA ALLAH BİSMİLLAHÇI KANSIZ KEVAŞE ÇOCUKLARI SİZİ. ÜLKÜCÜ= CAHİL, SOYSUZ, KAHPE, KALLEŞ, NAMERT, DEVŞİRME, YÜZSÜZ VE GURURSUZ KEVAŞE ÇOCUĞU. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| azicik , delİkanli , olun |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|