Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.03.2008, 18:14   #61 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 460
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Başak adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sana ağzımı bozmucam her şeye rağmen gökhan denilen şahsiyet, hiç umrumda değildi bir şeyler yazmak actığım konuya ama sadece bir kelimene takıldım. ''kaşıntın tuttukca bekleriz demişsin'', bu nasıl bir ruh halidir anlamış değilim seni ve sizi, korkarcasına hem banla beni hem bekleriz seni de ve sanki biz korkudan giremiyormuşuz havası da verdir. sanki biz yazdıklarınızla eziklik duyuyoruzda.

Banımı acın ve şu sanal denilen şu kahbe alemin erkeksi tavırlarını bırakalım erkekce ve mertce yazışalım ve eteklerdeki taşları bir dökelim, öyle arkadan kürt aşığı yok bilmem ne demekle bu işler olmuyor,hele TÜRKCÜLÜK hiç olmuyor. yani beni ve benim gibi her üyeyi banlamakla vatan kurtulmuyor.

Sadece biraz sizden erkekce tavır bekliyorum, aranızda mutlaka yazmaktan yazışmaktan korkmayan mutlaka bir TÜRK vardır.sözüm ona ve onlaradır.
Senin gibi çapulcuları bu otağda barındırarak kalitemizi düşüremeyiz. Sen git k.rt kardeşlerinle bozkurt işareti yaparak bismillah çek! Bu vatanın gerçek sahipleri Türkleriz, Türkçü'yüz, Atatürkçü'yüz. Laik Cumhuriyet'in bekçisi, Atatürk devrimlerinin takipçisiyiz. Oy uğruna, türbanı, k.rdü tüm Türklükle ilgili değerlerden üstün tutan, genel başkanı pkklının elini sıkan çapulcularla işimiz yok. Başbuğumuz Atatürk, Atsız Ata'nın yolundayız, kendimize %100 Türk olan Cengizhan'ı, Atila'yı, Hülagü'yü örnek aldık, devşirme osmanlı padişahlarını değil! Dolayısıyla senin gibi k.rdü, çeçeni, arabı kardeş belleyen, ümmetin çapulcularına burada söz hakkı tanımıyoruz!

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.03.2008, 13:26   #62 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 21
Açta sen TÜRKÜN tarihini oku kimden korkmuş kimden kaçmış kime hizmet etmiş. Savaşta ÜLKÜCÜLERİN diyorsun bende bir ÜLKÜCÜYÜM hemde senin anlayamıyacağın kadar TÜRKÇÜ bir ülkücüyüm TÜRK ülküsü yoluma canımı vermeye herzaman hazırım. TÜRKSEN TÜRK gibi ol!! değilsen başkalarının bayrağını sallama....
yoksa olursun koskoca bir dallama.
volkansas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.03.2008, 16:08   #63 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 791
Alıntı:
volkansas adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Açta sen TÜRKÜN tarihini oku kimden korkmuş kimden kaçmış kime hizmet etmiş. Savaşta ÜLKÜCÜLERİN diyorsun bende bir ÜLKÜCÜYÜM hemde senin anlayamıyacağın kadar TÜRKÇÜ bir ülkücüyüm TÜRK ülküsü yoluma canımı vermeye herzaman hazırım. TÜRKSEN TÜRK gibi ol!! değilsen başkalarının bayrağını sallama....
yoksa olursun koskoca bir dallama.
Volkansas
Ülkücüyüm sözünü yanlış kullandın zannedersem.
Eski ülkücüyüm diyecektin herhalde.Eski ülkücü yeni Türkçü.
Çünkü hiçbir ülkücü aynı zamanda Türkçü olamaz.Ülkücülük Türkçülüğe karşı arap suyuna bezenmiş Osmanlıcılıktır.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.03.2008, 20:53   #64 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 21
Alıntı:
Altar Alp adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Volkansas
Ülkücüyüm sözünü yanlış kullandın zannedersem.
Eski ülkücüyüm diyecektin herhalde.Eski ülkücü yeni Türkçü.
Çünkü hiçbir ülkücü aynı zamanda Türkçü olamaz.Ülkücülük Türkçülüğe karşı arap suyuna bezenmiş Osmanlıcılıktır.

Altar bey siz yanlış anlamış olacaksınız iyi okuyun lütfen!!
ne demişim orada TÜRKÇÜLÜK ÜLKÜSÜ bizlerinde bir ülküsü var ülkü nün kelime anlamını yazmama gerek yok ben ne osmanlıyım nede ümmetçi
volkansas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.03.2008, 20:25   #65 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
Sen git kıroo kardeşlerinle lahmacun yada kebap işine gir bacını da kıroya peşkeş çek sana en çok o yakışır zaten.Delikanlılıktan bahseden çapulcu it.
Metehan demir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.03.2008, 23:02   #66 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 41
zaten arraplık içinde eriyecekler....az kaldı....

adamlar mal mal 3 mayıs milliyetçilik günümüdür Türkçülük günümüdür diye tartışıyorlar...

3 mayıs milliyetçilik günüdür diyorlar...Türkçülük günü değilmiş...

bu kadar kuşbeyinli olunurmu ?...Türk üm diyemiyorlar...

zaten gençliği artık çekemiyorlar yanlarına en mal oldukalrı belli oldu....

oy atanların hepsi pişman....

tayyiple kolkola dtp ile kolkola toklaşmalar...

bitikliğin en acık resmi...
kanıkara Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 14:47   #67 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
Alıntı:
Gökhan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ulan it bizden seni adam yerine mi koymamızı bekliyorsun? Olur haremimize dişilerini yolla. İşte biz çapulculara böyle etek giydiririz. İt soyu biz Türk soylularla muhatap oluruz senin gibi çapulcu kansızlarla ve Başak rumuzunu almaktan utanmayan gurursuz etekli piçlerle değil. Biz köpek soylarını muhatap alarak ne onlara paye veririz ne de kendimize hakaret ederiz. Sen iki kelime yazmaktan aciz etekli bir piçsin sen değil buraya genel başkanın gelse onu fikirsel olarak ezer geceriz.
Gökhan tekrar merhaba

Bilmiyorum bıktınmı benden, ama seni özledim desem yalan söylemiş olmam, özledim seni, hırcın konuşmalarını ve o asil TÜRK duruşunu, rica etsem bu yazımı kaldırmasanız, cünkü soracağım bir kac soru var.bunun akabinde sizinde savunduğunuz tarzda bende hareket eder bir nefer olabilirim.

Atsızcılar olarak şu an takip ettiğiniz, sizin anlayışınızdaki değerli bir TÜRK büyüğü varmı, varsa adı nedir veya kac bilge önderiniz var. bende yararlanmak istiyorum, ikincisi önümüzdeki günlere yayılacak bir oluşumunuz varmı, yani partileşme veya sivil toplum kuruluşu gibi, yani bu sorumu anlamanız lazım hani derlerya karanlığa küfür etmekle karanlıklar aydınlanmaz diye, bir mum yakmak lazım, TÜRKİYEDE sanal alamde atıp tutmakla bir şeylerin düzelmeyeceği malum, bu yüzden sordum.
üçüncüsü, gizemli ezoterik atmosferi andıran , yani masonik rütielleri andıran kimsenin tanımadığı bir sanal oluşum yerine neden gercek hayatta değilsiniz,neden kimse sizi tanımaz etmez, bunun sebebi nedir ne olabilir, illa biz TÜRKCÜLER sizlerle sanaldanmı konuşmak zorunda kalıcaz.biliyorum kızacaksın ama bu örneğide vermem lazım, üniversitelerde carpışan guruplarda malum ÜLKÜCÜLERİ görmek yıllarca garipsenmicek bir olay, orda tavır varsa ÜLKÜCÜLERİ görmek pekala mümkün ve gecmişin tarihini burda anlatmakta pekala cok sıkıcı olabilir, siz bizi ''gominist'' avcısı görsenizde gercekler değişmiyor, ÜLKÜCÜLER TÜRK MİLLİYETCİSİDİRLER ve hep öylede kalacaktır.

Neyse buraya kadar cevap versende kafi ama mümkünse küfür etme hani şu dölleme vs gibi sözleri kullanma neticede burda bayan üyelerde var, onlara karşı biraz saygın olsun bu yeterli, özelden bana istediğin küfürü edebilirsin

ESENLİKLER GÖKHAN
ÇAPULCUİSTANLI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 15:14   #68 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 403
Alıntı:
ÇAPULCUİSTANLI adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Gökhan tekrar merhaba

Bilmiyorum bıktınmı benden, ama seni özledim desem yalan söylemiş olmam, özledim seni, hırcın konuşmalarını ve o asil TÜRK duruşunu, rica etsem bu yazımı kaldırmasanız, cünkü soracağım bir kac soru var.bunun akabinde sizinde savunduğunuz tarzda bende hareket eder bir nefer olabilirim.

Atsızcılar olarak şu an takip ettiğiniz, sizin anlayışınızdaki değerli bir TÜRK büyüğü varmı, varsa adı nedir veya kac bilge önderiniz var. bende yararlanmak istiyorum, ikincisi önümüzdeki günlere yayılacak bir oluşumunuz varmı, yani partileşme veya sivil toplum kuruluşu gibi, yani bu sorumu anlamanız lazım hani derlerya karanlığa küfür etmekle karanlıklar aydınlanmaz diye, bir mum yakmak lazım, TÜRKİYEDE sanal alamde atıp tutmakla bir şeylerin düzelmeyeceği malum, bu yüzden sordum.
üçüncüsü, gizemli ezoterik atmosferi andıran , yani masonik rütielleri andıran kimsenin tanımadığı bir sanal oluşum yerine neden gercek hayatta değilsiniz,neden kimse sizi tanımaz etmez, bunun sebebi nedir ne olabilir, illa biz TÜRKCÜLER sizlerle sanaldanmı konuşmak zorunda kalıcaz.biliyorum kızacaksın ama bu örneğide vermem lazım, üniversitelerde carpışan guruplarda malum ÜLKÜCÜLERİ görmek yıllarca garipsenmicek bir olay, orda tavır varsa ÜLKÜCÜLERİ görmek pekala mümkün ve gecmişin tarihini burda anlatmakta pekala cok sıkıcı olabilir, siz bizi ''gominist'' avcısı görsenizde gercekler değişmiyor, ÜLKÜCÜLER TÜRK MİLLİYETCİSİDİRLER ve hep öylede kalacaktır.

Neyse buraya kadar cevap versende kafi ama mümkünse küfür etme hani şu dölleme vs gibi sözleri kullanma neticede burda bayan üyelerde var, onlara karşı biraz saygın olsun bu yeterli, özelden bana istediğin küfürü edebilirsin

ESENLİKLER GÖKHAN
Sen kendin kaşınıyorsan Sn.Gökhan ne yapsın?küfür yemek için o kadar zahmete girip üye oluyorsun.Senin mezhebin nekadar geniş böyle ki hala pişkin pişkin yazıyorsun.
Alt 26.03.2008, 15:16   #69 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 436
İşte buna kuyruk acısı denir.Şu sözleri söyleyen dangalak değil de nedir? Hele şu ikinci satırdaki anlamsız kelime grubu, tipik çapsız milliyetçi geçinenlerin sözlerinin aynısı değil midir? Bu kadar kahpeliklerine, bu kadar namertliklerine, bu kadar satılmışlıklarına rağmen hala koyun gibi falanca parti, filanca parti muhabbetini eden acizlerin bizim otağımızda yeri yoktur!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 17:12   #70 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 99
Kominist avcilari olarakmi görüyoruz..? Acaba kim kimi avladi? 5.000sehit verdik diye salya sümük aglayan, sizlayan sizmisiniz yoksa koministlermi.?

Eger 5.000 kisi sizden öldüyse cok basarisiz cikmissiniz .Yani koministler sizi ezmis gecmis.

Sizin gibi ezik enik yavrulari soyunu kürde laza cerkeze , basbugunuz(feyzullah) gibi, kizini ingilize dölletmek hosunuza gider.

Üniversitelerde koministlerden dayak yemek disinda hicbir basariniz olmayan (Üniversitelerde eroin satmak ve bacim dediginiz ülkücü kizlara sulanmak)haric, bir halta yaramayan asagilik ezik soysuz capulcu toplulugusunuz..!

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 17:28   #71 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 322
Bunların mücadeleden anladıkları üniversitede namus bekçiliği yapmak, kızlara sarkmak başkaları sarkarsa havlamak, kurtlar vadisini seyrettikleri günün ertesinde takım elbiseyle polatçılık oynamak.
Not: Bu polatçılık olayı genelde birinden sopa yiyene kadar devam eder.Sonraki diziye kadar gene kuyrukları bir taraflarının arasında dolaşırlar.
Türkistanlı partileşme gibi baba kavramlardan da anlıyormuş galiba.Kendi partileşme çalışmalarını hiç incelemişmi acaba?Sizin Feyzullah nerede eğitim aldı?Kimlerin maşası oldu?Öldüğünde mirasçılarının birbirine girmesine sebep olan milyon dolarlar nereden çıktı?
Biz böyle işlerden anlamadığımız için parti işi biraz gecikti kusura bakma.
Alt 26.03.2008, 17:57   #72 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,353
Alıntı:
ÇAPULCUİSTANLI adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Gökhan tekrar merhaba

ESENLİKLER GÖKHAN
Senden bıkarmıyım ailendeki dişileri haremime alacağım oğlum. Amerikanın piçlerinin dişilerini döllemek bizim işimiz. Asker polis düşmanı kürt kardeşçisi mankurt kopuk. Yüreğin yetiyorsa bir telefon yaz da ülkücü denen çapulcu evlatlarının Türkçülerden nasıl korktuklarını gösteren ses kaydını burada yayınlayalım. Siz bir sokak köpeğinden farksız piçlersiniz. Seni gidi aşağılık köy kevaşesinin ve muhabbet tellalının çiftleşmesinden oluşmuş çapulcu eniği seni.

Arap Arvasi'nin, Necip Fazıl soysuzunun, Abd maşası Hüseyin Feyzullah'ın cahil, soysuz, kahpe, sapık, koyun, devşirme melez piçleri bizden daha çok çekeceğiniz var.
Alt 26.03.2008, 22:17   #73 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 791
Kancık bir kevaşeden çıkan şeref yoksunu haysiyetsiz mahluk iyi oku ve küçük beynine çak.

Bizler sizler ve tüm tenyalar gibi milyonlarca kişiye sahip bir oluşumun arkasına sığınıp emperyalist güçlerin desteği ile sokaklara çıkıp ümmetçi naralar atmıyoruz.

Sadece ve sadece kanımızdan aldığımız kuvvet ve Tanrılar'ın lütfettiği üstün meziyetlerle sizler ve tüm etnik döküntülerle mücadele ediyoruz.

Bizler ulaşılması öyle kolay insanlarız ki tüm ülkücülere hodrimeydan diyoruz.
Kim bizi merak edip bizden bir öç almak peşindeyse yerini konumunu bildirsin Türk'ün maneviyatına sövmenin ne demek olduğunu gösterelim.

Böyle kahpece forum fareliği yapmakla erkeklik yaptığınızı zannetmeyin.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.03.2008, 05:11   #74 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Dulkadiroğlu Hakan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
12 Eylül 1980 öncesinde yaşanan sağ-sol çatışmalarında öldürülen solcu sayısı 713 tür. Başta CHP ve TKP olmak üzere tüm sol kurumlar 713 rakamını kabul ederler. 713 komüniste karşı 5000 ülkücü ölmüşse bu komünistlerin güçlü ülkücülerin zayıf olduğu ve komünistlerin ülkücüleri keklik gibi avladığı anlamına gelmezmi?
Aslında 5000 şehit falan yoktur ama bu zeka özürlü devşirmeler birbirlerini gaza getirmek için 5000 şehit edebiyatı yaparlar. Ülkü ocaklarının 1994 yılında yayınladığı ülkücü şehitler antolojisinde sadece 1137 kişinin adı vardı. Sonra o 1137 kişinin bile abartılı olduğu yani ülkücü olmayan kişilerinde listede yeraldığı ispatlandı. Mesela komünistlerle ülkücülerin çatışması sırasında sıkılan bir kurşun o anda oradan geçmekte olan bir vatandaşa isabet etmiş onuda ülkücü şehit diye listeye eklemişler.
MHP yi de görüyoruz işte. 8 aydır mecliste olmasına rağmen ne yaptı şimdiye kadar? Cumhurbaşkanı seçimi ve türban konularında AKP ye destek olmaktan başka bir icraatı varmı MHP nin? Varsa söyleyin. Ha pardon unutmuşum birde DTP li kürt köpeklerle el sıkıştılar.
57. hükümet dönemindede MHP nin olumlu tek bir icraatı yoktu. O dönemden aklımızda kalanlar Devlet Bahçeli nin Brüksel dayatmalarını başbakan yardımcısı sıfatıyla imzalaması ve Çin devlet başkanına nişan verilmesi gibi şeylerdir. Sonrada erken seçim diye yırtınmaya başladı ve AKP iktidarına kapı açtı. Türk milletinin yararına olacak bir iş yapmışmıdır MHP? Yapmışsa söyleyin.
Üniversitedeki ülkücülerin tek icraatı kızlara sarkıntılık etmek ve ramazanda oruç tutmayanlarla uğraşmaktır. PKK sempatizanı kürt öğrencilerden it gibi tırsarlar. Yani üniversitelerde mücadele ettikleri çatıştıkları falan yoktur. Komik hikayeler bunlar.
Amerikan uşağı Türkeş ise başlı başına bir felaket. Ölümünden sonra isviçre bankalarına bir servet istiflediği ortaya çıktı. O servet yüzünden çocukları birbirlerine düştüler. Büyük kızı sahte evrak düzenleyip babasının imzasını taklit ettiği için dolandırıcılık suçundan yargılandı ve ceza aldı. O servet nereden gelmişti? Kimler tarafından ve neyin karşılığı olarak Türkeş e verilmişti? Bu sorulara cevap veremeyen ülkücü devşirmelerin hiç utanmadan reklam yapmaya çalışmaları yüzsüzlükten başka birşey değildir.
Dulkadiroğlu Hakan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.03.2008, 09:54   #75 (İleti Bağlantısı)
Radikal Türkçü

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 95
Ülküsüzler !

Sizler değil misiniz Sünni Kürdü kardeş belleyip Alevi Türkleri öldüren ? Hala utanmadan hangi milliyetçilik bahsedersiniz kansız köpekler !
O kadar aşşağılıksınız ki yüzünüze tükürülmekten zerre kadar zaratsız olmazsınız. Kaç tane Ülkü Ocağın Atatürk resmi var ulan etnik döküntü milliyetçileri ! Hanginiz Atatürk ü tanır onun kim olduğunu bilir ?

Aslında sizler bu memlekette ilk kafası kesilmesi gereken mahluklarsınız. Öyle ki bugün Kürtler kadar savaşma onurunuz yok. Hiç yoktan Kürt çekinmeden ben KÜrdüm diyebiliyor ya sizler ? Sizler işinize geldiğinde Türk Milliyetçisi, İslam mücahidi olabiliyorsunuz.

Bitti koçum artık ülkücülük diye birşey kalmadı. Boşu boşuna kıçınızı yırtmayın kimse tarafından sevilmiyorsunuz. Yaptığınız tek şey şerefsizlik. Daha fazla kirletmeyin bu yüce davanın adını kahpe soyları !

Defolun gidin !
KUBİLAY KAĞAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler