![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gürcü Tayyip fırsattan istifade edip hemen şu açıklamayı yapmış:
“Harekatın başlangıç ve bitiş takvimini askeri gerekçe ve ihtiyaçlara göre Genelkurmay Başkanlığımız belirlemiştir” Erdoğan: Harekatın takvimini asker belirledi Aslında yalan değil, Tayyip'in dedikleri TSK açıklamasının aynen kopyası... Halkın gözünde kim zor duruma düştü? Hükümet mi ordu mu? Aslında zor duruma düşen hükümetti ama ordu bütün sorumluluğu üstlenmiş oldu... |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Genede belleri büküldü gerçi yok olmadılar ama birgün yok oldukları günüde görürüz umarım pkk'ya ağır bir darbe indirdiği için TSK'yı kutlarım
______________ ağır darbe mi ? ne darbesi ln.. ya diyecek bi şey yok, beklenilesi de bi şey yok...her şey göz karşısında... merak etdiğim şeylerden biri nedir , biliyormusunuz? Bizim Azerbaycan Türk Elinde "devlet neft (petrol) şirketi"nin başkanı resmen "ben Iraktakı kürtlere "devlet neft fondu"ndan yardımlar ayırdım " demesinde bulunmuş...yok, şu o...nun şunları demesi deyil de , şunları demeye imkan yaratan bizim malum hükumetimizn ne kadar da bayrağımızdakı "soyumuzun Türk olduğu"nun bildiren gök renge, taşıdığımız olduğumuz Türk kanının sahipleri için çalışdığını (!) merak ediyorum ! bizim buralarda neler baş veriyor biliyormusunuz, gardaşlar?! kaç bin kürt "ailesi" "göçmeni" buralara yerleştirildi ! hatta son haberlerde Ocalanın burada bilgisayar biznesi ile meşkul olan bacısı oğlu bulunmakta ve faaliyyettedir... ... ...Operasyonun bu kadar aniden bitmesi doğrusu şaşırttı beni, yani dün "qandile az kaldı" denilen yerden "geri dönüyoruz" eşitildi. sonra bunun "Turan taktiği" olduğunu düşündüm , ama araştırdıktan sonra bana malum olan şudur - abd geldi, masada oturdu, operasyonları durdurmak lazım... tamam tamam , artık durdurduk, geri dönüyoruz.. Evet, büyük (!) başarı. bilmiyorum, belki bizim ,gardaşlar, bilmediyimiz taraflar da var (hayırımıza). teki öyle olsun ya. |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen yıllardır kürtlere harcanan paralara üzülmedinde TSK'ya verilen paraya mı acıdın?hangi para boşa gitmiş?kürt kanının akıtılması ne zamandan beri masraf sayılıyor?Sen çalış ozaman kürtlerin elektrik paralarını ödemeye devam et bu senin kanına dokunmuyor anlaşılan.
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Saçma sapan ileti ekleyip duranlar var.Ordudan daha iyi birşeyler yapabilen varsa buyursun!Türk Sİlahlı Kuvvetlerine en ufak hakaret,karalama,iğneleme vs. gibi cevaplar yazanların üyeliği iptal edilecektir.Şanlı ordumuz görevini yaptı ve eve dönüyor.Unutmayın ki şu anda ikdidar kimse orduya yapılması gerekeni söyleyen de odur.O yüzden orduya dil uzatılmasın!Şu anda ordu taraftarı çok az bir gurup var.Ordu düşmanı olan ümmetcilerin istediğini yaptığınızın farkında mısınız?İnternet üzerinde tek Türkçü site olarak(kapanan otağımız hariç) bizim düşüncelerimiz çok önemli.Son olarak bir kez daha hatırlatıyorum,yazdıklarınıza dikkat edin!
TTK
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ülkemiz Nato'ya dahil olduğunda zaten ordunun yüzde 90nını Natoya yani ABD ye teslim etmiştir farkında olmadan. Türk Ordusunda sadece Jandarma Komutanlığı Natoya dahil edilmemiştir diğer komutanlıkların dışında ve hatırlarsınız ABD güdümündeki siyasi iktidar geçtiğimiz sene Jandarma Genel Komutanı'nı MGK'dan (birilerinin emriyle) çıkarmak istedi ..Başaramadı ayrı .. Olayı idrak edelim diye verdim bu örneği.
Diyeceğim odur ki; Nato'dan çıkmadan , kendi silahımızı tankımızı topumuzu savaş uçağımızı bombamızı ... kendimiz üretemediğimiz her zaman ABD ye muhtacız.. K.Irakı vurduk nasıl vurduk ? ABD bombalarıyla.. Gün gelir kafası eser bomba satmaz.. Gün gelir bizim paramız olmaz.. Vesaire... Hal böyle olunca ABD gir der gireriz çık der çıkarız...Bunu yazarken benim de içim acıyor ama gerçekleri dışlamamak gerek.. Ha burda mevcut Genelkurmayı suçlamıyorum bu noktaya çok uzun bir süreç sonucu geldik tohumlar Adnan Menderes tarafından atıldı.. Şimdi ABD meyvesini alıyor.. Genelkurmay Başkanı ben olsaydım veya bizlerden biri olsaydı (Otağı kastediyorm) yine bir şey değiştiremezdik.. Ne yapacaksın.. Tanklarımız alman piyadenin hemen hemen tüm silahları ABD falan filan bu liste çok uzar ve Askeri Gücün arkasında ekonomik destek olmadığı zaman sonuç bellidir : mağlubiyet.. |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Saçma sapan ileti ekleyip duranlar var.Ordudan daha iyi birşeyler yapabilen varsa buyursun!Türk Sİlahlı Kuvvetlerine en ufak hakaret,karalama,iğneleme vs. gibi cevaplar yazanların üyeliği iptal edilecektir.
KESİNLİKLE KATILIYORUM ! Türk Silahlı Kuvvetleri bizim qururumuz, şanımız, Mete kağanın yarattığı 2217 senelik bi TÜRK ORDUSU !!! |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aziz Türk milletinin şanlı ordusu görevini yaptı ve geri geldi.Bunda bir ard niyet aramaya gerek yok.Bugün bu ülkeyi yöneten başbakan ''haberim yok'' diyor ise bunu sorgulamak lazım.Yangına körükle gitmeye çalışmayan.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşlar haberi ilk okuyunca bende sinirlendim ama genede biz sakin olalım çünkü ordumuz geri çekilmiş olabilir ama sonuçta pkk'yada hiçmi darbe indirilmedi ? vede dünya'ya bir haftada neler yapılabileceğini Türk ordusu gösteremedimi ? Birde iyi yönlerini düşünelim çekilmiş olabiliriz ama Genelkurmay'dan yapılan açıklamaya göre pkk'ya baya zarar verilmiş 250'den fazla terörist öldürülmüş kampları yerle bir edilmiş yani sonuçta ordumuz en azından kaçarak veya yenilerek çıkmadı sağlam bir şekilde geldiler asıl kaybeden pkk'dır çünkü Türk ordusu kandile giremez girsede çıkamaz dediler ama oralara girdik vede ağır bir darbe indirip geri geldik vede gene girebilceğimiz TSK tarafından açıklandı pkk geriye sağ kalmış olan üç beş çapulcusuna seviniyor biz ise köklerini kazıyamadığımıza üzülüyoruz ki bu duruma bende çok kızdım ama fakat genede yaptığımın yanlış olduğunu biraz olumlu düşününce farkettim sizde olumlu düşünün lüften
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bugün gelen bu şok haberle hepimiz ciddi anlamda sarsıldık. Fakat rehavete düşmemek ve ordumuza olan güvenimizi aynen muhafaza etmek gerekiyor arkadaşlar.
Olayları, tarihe bakarak tetkik etmek gerekiyor. Gerek cumhuriyetten önce, gerekse cumhuriyet döneminde Türk Ordusu, Türk Milleti'nin ezilmesine asla müsaade etmemiştir. Bu sefer de etmeyeceği aşikârdır. Asker, ve hele general olmak hiç kolay değildir. O mertebeye ulaşabilmek için çok çok zeki olmak ve çok şey bilmek gerekiyor. İşte bugünkü Paşalarımız ve de Genelkurmay Başkanımız, çok zeki ve bilgili kimselerdir. Hangi işin ne gibi sonuçlar doğuracağını çok iyi tespit ederler ve ona göre davranırlar. Zaten emin olun ki ordumuz attığı her adımı kilometrelerce önceden tetkik etmektedir. Sadece bekleyelim ve görelim, gelecek günlerin ve işlerin neler getireceğini hep beraber yaşayalım. Şimdi ordumuza hücum edersek, şu işine gelince orduyu savunan, işine gelmeyince karşı çıkan kızılların yaptıklarını yapmış oluruz. Ve ordumuz yarın bizim için, yani yüce Türk Milleti için iyi ve olumlu şeyler yapmaya başlarsa çok utanırız. |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
'' Hangi devlet olursa olsun öldürmek istediği düşmanın canından daha değerli mermiler kullanıyor, bunu biz de yapıyoruz. '' Yazdığın bu cümle hangi mantıkla açıklanabilir acaba ? Terörün bugünlere gelmesindeki en büyük etken tıpkı, zamanında senin gibi düşünen kişilerin yanlış yerde ve yanlış zamanda varolmasıydı. Baştan sona yanlış olduğu kadar ileriyi görmekten de aciz olan bu düşünce ne yazıktır ki kürt terör örgütünü bugünlere getiren düşüncedir. '' Ummadık taş baş yarar '' nede güzel söylemiş atalarımız. Zamanında eğer kürt terör örgütünün üzerine, gerçekten sert bir şekilde gidilseydi belki de bugün gözyaşları içinde uğurladımız o şehit cenazelerini hiç görmemiş olacaktık. Tsk, kürt terör örgütüne karşı ne zaman ki bir operasyona başlamaya dursun o vakit senle aynı düşünceler içerisinde olanlar anında operasyonun ekonomik boyutunu ortaya koyarak yapılacak olan harekatı baltalamaya çalışmaktadırlar. Ölen askerlerimizin öcünü almanın bedeli her ne olursa olsun, sence bu önemli midir ? Tsk nın ama uzun ama kısa, pkk ya karşı telafisi mümkün olmayan bir darbe indirdiği su götürmez bir gerçektir. Otağdaki diğer Türkçüler bunu kabul etsede etmesede bu böyledir. Böyle bir operasyonun ardından işin ekonomik yönünü ele alarak Tsk yı eleştirmek herşeyden önce ölen bunca vatan evladı karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Asıl üzücü olan nokta ise böyle bir eleştirinin Türkçü bir kimse tarafından yapılmasıdır. Bugün eğer devlet harcamalarından bahsedilcek olunursa, Tsk bu konuya verilecek en son örnek olmalıdır. Bedeli ne olursa olsun sadece bir itin bile geberdiğini görmenin verdiği zevk hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Onca yolsuzluğun adeta cirit attığı bir ortamda sadece Tsk nın harcamlarına üzülmek çok yanlış bir davranıştır. GÖKHAN ANDANIN DEDİĞİ GİBİ '' BİR TÜRKÇÜ CAHİL OLSA DA APTAL OLMAZ ! ''
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslında boşa gitti denemez. Bu operasyon antreman sayılır. Tecrübe edinmenin sonu yoktur. Büyük tecrübe edinildi ve edinilen tecrübe gelecekte mutlaka işe yarayacaktır. Napolyon ve Hitlerin kış savaşı hataları unutulmamalı. Teröristlere kendi silahıyla cevap verilmiş bir çeşit vur kaç taktiği uygulanmış olabilir, bu sayede birçok hedef vurulmuştur. Aslında kış operasyonları belli bir süreci aşmamalı tarih bize bunu gösteriyor. Adı üstüne bu baskın operasyon Türk milletinin gururu olmuştur.
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bircok kandas gibi taktik bir cekilme oldugunu düsünerek umut ettim, bekledim, bekledim. Sonra aciklamalari okunca güzümden iki yas belirdi ve sinirden masayi yumruklayacak gibi oldum. Isten bir mola aldim, devlete calismis olan en yakin arkadasim olarak gördügüm bir büyügümü aradim, dedim ki "Kusura bakma bir Türk evladinin acisini seninle paylasmak mecburiyetindeyim." Anlattim bütün bu NATO, Menderes olaylari konusunda fikirlerimi. O da dediki "Bak senin gibi binlerce Atatürkcü genc yabanci ülkelerde 'kacgun' durumda hepsinin gözü Türkiye'de; Ama bir millet arka arkaya iki defa yokolma tercihini yapmis ise kime neyi anlatiyorsun sen?" dedi. "Ama" diyecek oldum sona dogru bir hickirik gelecek gibi oldu ama yutkundum ve dedim ki kendi kendime: "Esi, oglu, sevgilisi, kardesi sehit olmus olanlar senden dahami az bir aci icerisinde ve gözyaslarini yine de icine atiyorlar? Daha üc dört gün önce yasiyor olan sevdigini kaybedenler simdi nasil hissediyorlar?" Agzimdan aglamakli bir "lanet olsun" döküldü, "vaktini aldigim icin özür dilerim" dedim ve kapattim. Alıntı:
Türk'e haiz, Türk tarafindan Türk icin; Devlet, iktisat, egitim, üretim! Ne mutlu ki Türküm! |
||
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ne olduysa 5 kasimda oldu. Normal sartlarda iki devlet baskani görüsme yaptiginda protoköl yapilir ve konusmalar kayit altina alinir, konunun önemi bitince bu konusmalar kamuoyuyla paylasilir. Lakin 5 Kasim görüsmesinde bu olmadi yani Türkiye tarafi konusmalari kayda gecmedi. Neden acaba konusmalar kayda gecmedi neyin pazarligi yapildi, nelerden taviz verildi. Sorular cevapsiz bir aciklama yok bunu yanlizca basbakan biliyor.
Neler oluyor kimse bilmiyor lakin gercek olan sudurki ne olduysa 5 Kasimda oldu. Yapacak birsey yok bekleyip görecegiz. |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN operasyonu bitirmesi elbette hepimizi derinden üzmüştür.
ama bir gerçek varki; operasyonun bitiş sebebini tam olarak bilmeden; anlamadan,düşünmeden; TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ eleştirme hakkı; hiçbir üyeye verilmemiştir. yazdığınız iletilerde dikkatli olun. burasının TÜRK ORDUSU yanlısı bir otağ olduğunu öğrenenmişseniz sizinle vakit kaybedemeyiz. söyleyin üyeliklerinizi iptal edelim. Ordumuza yobazlar,kürdler gibi eleştiri yöneltmeyin. operasyon başlangıcında övgü dolu sözler sarfetmeyen siz üyeler; operasyon bitiminde bu denli ifadeler kullanmanız ; yöneticilerimizi harekete geçirmiştir. burası fettoşçuların,kürdlerin çöplüğü değil; ULU TÜRKÇÜ NİHAL ATSIZ OTAĞIDIR!!!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bİttİ , mİ?! , operasyon |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|