Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.03.2008, 09:23   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 846
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Asena01 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sn.Irkçı sizin bu konuda ki tavsiyeleriniz ve zorunluluk olarak gördüğünüz şeylerden bilgilenmeyi yürekten isterim.
Öyleyse size önemli bir tavsiyede bulunayım. Aslında bunu özel yollardan da yapabilirdim ama herkesin okuması ve bu forum sayesinde adam kazanabileceğini zanneden üç kuruşluk köpeklerin umutlarını kesmeleri için buraya yazıyorum.

Çağatay Adanalı birkaç kişinin buluşmaya katılabilmek için sizinle temas kurduğunu söyledi. Kıskançlık ve çekememezlik duyguları had safhaya ulaşmış o yalancı, iftiracı veletleri gayet iyi tanırım; Çağatay'dan telefon numaramı alıp beni ararsanız marifetlerini detaylı bir şekilde anlatırım.

Buluşma düzenlemeye kesin kararlıysanız, buluşmaya katılmak isteyen kişilerin adını-soyadını-vatandaşlık numarasını-ev adresini-ev telefonunu mutlaka alın ve bu kişiler hakkında araştırma yapalım, hatta evlerine telefon edip bizzat konuşalım... Türkçü.net zamanında işi sıkı tutmadığımız için bazı hatalara düştük, aynı hataları tekrarlamayalım. Kimse sırtımızdan palazlanmaya çalışmasın.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.03.2008, 13:50   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 546
Sn.IRKÇI dediklerinizdeki haklılık kesinlikle tartışılmaz. Bu konuya yazılan cevaplar da gayet açıktır. Yazanlardan birisi de zaten benim kardeşim.TÜRKÇÜKÜRŞAD isimli arkadaşımızın heyecanı ile Sn.GÖKYELELİBOZKURT'tan izin alarak gerçekleştireceğimiz bu tanışmaya katılım bellidir.Gelmek için temas kuran diğerlerinin de ne olduğunu yazmışsınız.Ben geçen yaz bireysel olarak tanışma toplantısı istediğim de ise uygun olamamışlardı.Bu tanışma gerçekleşmeyecektir.TÜRKÇÜKÜRŞAD isimli ırktaşımdan özür dilerim.Kendiside katılım için başvuranların sayısını görmüştür zaten. Saygılar.
Alt 11.03.2008, 14:59   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Sn.IRKÇI dediklerinizdeki haklılık kesinlikle tartışılmaz. Bu konuya yazılan cevaplar da gayet açıktır. Yazanlardan birisi de zaten benim kardeşim.TÜRKÇÜKÜRŞAD isimli arkadaşımızın heyecanı ile Sn.GÖKYELELİBOZKURT'tan izin alarak gerçekleştireceğimiz bu tanışmaya katılım bellidir.Gelmek için temas kuran diğerlerinin de ne olduğunu yazmışsınız.Ben geçen yaz bireysel olarak tanışma toplantısı istediğim de ise uygun olamamışlardı.Bu tanışma gerçekleşmeyecektir.TÜRKÇÜKÜRŞAD isimli ırktaşımdan özür dilerim.Kendiside katılım için başvuranların sayısını görmüştür zaten. Saygılar.
Sayın Asena01,

Biz de vakti zamanında hevesliydik; diğer Türkçüler ile buluşmak, tanışmak, kaynaşmak istiyorduk. Fakat iyi niyetle buluştuğumuz, tanıştığımız kişiler gün geldi adımızı, adresimizi, telefonumuzu birtakım iftira senaryolarıyla (bu senaryoların bir kısmı "belden aşağı" diye tabir edilen cinstendir) birlikte çeşitli internet forumlarına yazarak bizi ülkücülere ve kürtlere hedef göstermeye çalıştılar. Bu olay Gök Yeleli Bozkurt'un da, Balbal'ın da, benim de başıma geldi. Birisi Google arama motorunda adımızı aradığı zaman karşısına bizimle ilgili bir sürü yalan ve iftira çıkıyor, bazı saf kişiler bunları ciddiye alıp inanabiliyorlar da... Hadi biz erkeğiz, bekarız, kimseye hesap vermek zorunda değiliz; bu yüzden pek aldırış etmedik ama aynı olayları sizin gibi evli bir bayanın yaşamasını hiç mi hiç istemem. Bu sebepten ötürü konuya müdahil olma gereğini hissettim.

Eğer talep olursa, sadece yönetici arkadaşlarımızın ve şahsen tanıdığımız birkaç üyenin katılacağı genel bir toplantı yapabiliriz. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama bir şehir belirleyip Mayıs ayı içerisinde bir pazar günü orada buluşabiliriz. Kendini Türkçü olarak tanımlayan kişiler birkaç saatlik bir şehirlerarası seyahat zahmetine katlanırlar herhâlde.

TTK
Alt 11.03.2008, 16:31   #19 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 27
Alıntı:
Kandaşım referansınız için teşekkür ederim.Ama KAtılım İçin onlarca kişinin başvurmasını beklemiyordum zaten.15-20 kişi bile tanışma için yeterli olacaktır.Çeşitli sebeplerden dolayı bazı arkadaşlarımız internete giremedi.İlk iletisinde buluşmak isteyenlerdende referans olacağım halde şüphe duyulması arkadaşların inancı ve hevesini kırdı.
Ben En 5-6 kişi getireceğim konusunda samimiyim aralarında çaşıt çıkarsada kellemi alabilirsiniz bu konuda bu kadar samimiyim.
Yaşımdan ve Kısıtlı İmkanlarımdan Dolayı Türkçlüğe Sizler KAdar Hizmetim Geçmemiş Olabilir Ama Kimse Türkçülüğün ne olduğu konusunda fikir sahibi değilken hepsini bilgilendirdim.Gittim Kitap Aldım Arkadaşlara Okuttum.
kürt baskının yoğun olduğu yerlerde ülkümü sonuna kadar savundum.kürtler arasında etiket oldum ama hiç bir zaman yılmadım..Şimdi bu bayrağın altında niceleriyle buluşmak amaçlı bir etkinlik yapılmasını istiyorum.Yıllardır verdiğim ÇAbanın Sonucunu almak azda olsa birarada olabileceğimizi elaleme göstermek İstiyordum.Toplantı İptal KArarının Tekrar Gözden Geçirilmesi talebimdir.
TürkçüKürŞAD Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.03.2008, 16:53   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 322
Dün bir tecrübeli üye beni aydınlatırsa sevinirim demiştim ama dediğimede pişman oldum.Otağ yöneticisi Irkçı'nın uyarıları toplantı işinin şakasının olmadığını gösterdi.Bu konuda tecrübeli olmamama rağmen genede toplantıların bir şekilde yapılmasını savunuyorum.Çünkü yüz yüze görüşmenin çok önemli olduğuna inanıyorum.En azından yönetici kadrosundan başlayıp yavaş yavaş sayının arttırılarak daha kalabalık toplantılar düzenlenmesi , organizasyon büyüdüğünde ise bir iş bölümü yapılıp yeni üyelerin güvenilirliğini araştıracak bir üye grubu kurulması (bir çeşit iç istihbarat) çözüm olabilirmi acaba?
Esenlikler.
Alt 11.03.2008, 20:20   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
IRKÇI adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Asena01,

Biz de vakti zamanında hevesliydik; diğer Türkçüler ile buluşmak, tanışmak, kaynaşmak istiyorduk. Fakat iyi niyetle buluştuğumuz, tanıştığımız kişiler gün geldi adımızı, adresimizi, telefonumuzu birtakım iftira senaryolarıyla (bu senaryoların bir kısmı "belden aşağı" diye tabir edilen cinstendir) birlikte çeşitli internet forumlarına yazarak bizi ülkücülere ve kürtlere hedef göstermeye çalıştılar. Bu olay Gök Yeleli Bozkurt'un da, Balbal'ın da, benim de başıma geldi. Birisi Google arama motorunda adımızı aradığı zaman karşısına bizimle ilgili bir sürü yalan ve iftira çıkıyor, bazı saf kişiler bunları ciddiye alıp inanabiliyorlar da... Hadi biz erkeğiz, bekarız, kimseye hesap vermek zorunda değiliz; bu yüzden pek aldırış etmedik ama aynı olayları sizin gibi evli bir bayanın yaşamasını hiç mi hiç istemem. Bu sebepten ötürü konuya müdahil olma gereğini hissettim.

Eğer talep olursa, sadece yönetici arkadaşlarımızın ve şahsen tanıdığımız birkaç üyenin katılacağı genel bir toplantı yapabiliriz. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz ama bir şehir belirleyip Mayıs ayı içerisinde bir pazar günü orada buluşabiliriz. Kendini Türkçü olarak tanımlayan kişiler birkaç saatlik bir şehirlerarası seyahat zahmetine katlanırlar herhâlde.

TTK
Sn.IRKÇI sözleriniz ve ırktaşınız olarak beni düşündüğünüz için çok sağolun.İnanın bu ince fikirlerinizden gözlerim doldu. Dediğiniz şekilde bir toplantı yapabiliriz.Lakin bu ay benim işim nedeniyle bulunduğum sınırları terk etmem imkansız ama uygun görülen başka bir zaman da mutlaka dediğinizi yapalım.Ayrıca ben bile kısa sürede birkaç saatlik şehirlerarası yolculuk yapmaktan kaçacak sözde TÜRKÇÜ'lerin varlığına şahit oldum. Sağolun zamanınızı ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için.Saygılar.TÜRK TÜRK'Ü KORUSUN.

Sn.TÜRKÇÜKÜRŞAD,Irkçı Beğin fikirlerinden ve gördüklerimden durumu anlamanızı beklerim.Sizinle ilgili en ufak bir önyargım yok.ADANA'ya geldiğim ilk fırsatta, evimizde sizi ağırlamaktan onur duyarım. Saygılar.TÜRK TÜRK'Ü KORUSUN.
Alt 12.03.2008, 17:53   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ogulcak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 83
ben adana'dayım ve eğer ki yazılı zamanına denk gelmez ise ben de gelmeyi çok isterim.

ATSIZ
ogulcak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.03.2008, 23:50   #23 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
İstediğiniz yerde istediğiniz zaman...

kemalide,çağatayı da bekleriz adanaya!!

bizden habersiz 2 türkçü bir araya gelemez adanada.2 atsızcı hiç bir zaman.
YALÇIN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.03.2008, 23:53   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,353
Alıntı:
YALÇIN adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

seni de ip adresinden bulunca anamı belle diye bize yalvarırsın piç. Postayla yiyorsa kim olduğunu yaz da ecdadını belleyelim.
Alt 17.03.2008, 23:53   #25 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
YALÇIN adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

Bak sen şu işe!Anlamca bile bu kadar basit bir tümce olamaz.Benim iki kardeşim de ATSIZCI ve biz bir araya geliyoruz ama sizi hiç görmedim.Bahsettiğiniz, kişilere de saygılı şekilde hitap edeceksiniz.Atıldınız.
Alt 17.03.2008, 23:57   #26 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Sen kimsin? Kemal'le Çağatay senin asker arkadaşın mı ne bu hadsizlik! Önce yerini bil ve saygılı olmayı öğren. Burda palazlanmalar işe yaramaz.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.03.2008, 00:14   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648
Alıntı:
YALÇIN´adlı üyeden Alıntı

Bre soysuz köpek! Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun? Yaz adını soyadını ben geleyim yanına.Adanayı başına yıkmaya az kaldı.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.03.2008, 02:23   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Cx URUNGU Cx adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 14
Esenlikler
Kandasim ben almanyada yasiyorum haziran ayinda Türkiyeye mersine geliyorum eger bulusma haziran ayinda olacaksa bulusmaya hazirim.
Cx URUNGU Cx Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.03.2008, 02:55   #29 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Bak sen şu işe!Anlamca bile bu kadar basit bir tümce olamaz.Benim iki kardeşim de ATSIZCI ve biz bir araya geliyoruz ama sizi hiç görmedim.Bahsettiğiniz, kişilere de saygılı şekilde hitap edeceksiniz.Atıldınız.
Anlatmaya çalıştığım buydu işte... Kıskançlık, çekememezlik duyguları had safhaya ulaştığı için içleri kin ve nefretle dolmuş ruh hastası, ezik tipler bunlar... Değil buluşmak, iki dakikalığına muhattap olmaya bile değmezler.
Alt 18.03.2008, 09:25   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 2
Buluşma Adana'da olsa nasıl olur,ben şu an Adana'da değilim ama buluşma öncesi ne yapar eder orada olurum.Yer konusunda da yardımcı olabilirim.Hem bölgeye göre daha merkezi...
Zeki Demir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler