![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arabın biri, kuyuya taş atmış; çıkarana helal olsun.
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arkadaşlar, lütfen işi mezhep hususuna döküp alevilerin veya sünnilerin inanışlarına getirmeyelim...
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ne mutluki TÜRK doğana bu yolda savaşana ve bu yolda ölene gerisi teferruat. Aleviliğe evet ama aliye hayır çünki ben asla TURAN yolunda öz kardeşimi yani kandaşımı ayıramam ayırırsam benden daha büyük hayin yoktur demektir kanım size helaldir... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşlar aleviler özve öz TÜRKTÜR ama ali araptır her zaman olduğu gibi ırkdaşlarımız kandırılmış yollarından saptırılmıştır. alevilerin yaşam tarzları bizim kam inancına şaman inancına çok yakıntır hatta aynıdır diyebiliriz yaşayışları olsun evlerindeki kilimler olsun hepsi TÜRK motifleriyle bezenmiştir. sadece olayı bozan ALİNİN resmidir diğer herşey TÜRK inaçları doğrultusundadır.
hele birde alevi kürtler vardır onları hiç tartışmaya gerek yok!! onlar iyice saptırmış ermenilerdir. alevinin kürdü olmaz insan ya alevi olur TÜRK olur ama alevinin KÜRDÜ olmaz!! ya kürt olmalı ya alevi aleviliği kabulden kürtlüğü benimsemeyen TÜRKTÜR ama ben hem alevi hem KÜRDÜM diyorsa bunu bir kımıl zararlısı olarak görmeli ve görüldüğü yerde başı ezilmelidir. bununla ilgili olarak ileride gerekli açıklamaları delilleri ile tarihten örnekleri ile gösterceğim . TÜM TÜRKLERE SELAM OLSUN |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
selam kandaslarim, selin arkadasmisin dediklerine aynen katiliyorum, aleviler, yani hakkiki aleviler araplari sevmez, hata nefret bile ederler, ben kendi atalarimdan cok duymusturum sevmediklerini. Amerikalilarin irakda yaptiklarindan dolayi sevinenlerimiz bile vardir, iyi oluyor vurun su araplari diyenimiz cokdur. Bir sey daha eklemek istiyorum arkadaslar, hz muhammed in bir hadisi vardir "ben arapdan degilim ama arap benden" der, aleviler hz ali ve hz muhammed soylendigi gibi arap olarak sevmezler, onlar asla arapdan olamazlar cunki, onlarin orda olmalarinin sebebi sadece ve sadece sapik araplari islah etmek icindir.
T.T.K |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim için tüm TÜRK alevi kandaşlarım TURAN yolcusu ATATÜRK izcisi ATSIZ bakışlı birer bozkurttur selam olsun tüm Asil TÜRK kanı taşıyan alevi görüşlü kandaşlara. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Türkçü otağda artık nasıl ve hangi konularda konuşulması gerektiğini öğrenin artık. Örnek verirken hurafelere ve yalan yanlış sözlere minnet etmeyin. |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
"Bu nasıl kavgalar çirkin dövüşler Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız Yolumuza engel olur bu işler Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız Birleşiriz bir bayrağın altında Biz Türklerin ikilik yok aslında Yanar tutuşuruz vatan aşkına Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız Hedef alıp dövüştüğün kardeşin Seni yaralıyor attığın taşın Topluma zararlı yersiz savaşın Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız Herkes ilim deryasında yüzüyor Çıkmış ayın çevresinde geziyor Yazık bize yollarımız uzuyor Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız İlim kültür deryasına dalalım Çevremize bakıp ibret alalım Kendi yaramıza derman bulalım Hepimiz bu yurdun evlâtlarıyız. Kitaplar yazılmış nasihat dolu Birlikte güçlenir gençliğin kolu Gençliğe emanet Atatürk yolu Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız" Sanırım, bu dizeler alevi inancına mensup olan bir ozanımız olan Türk soylu Aşık Veysel'in ne kadar Türkçü ve vatansever olduğunu açıklamaya yeter. Bu da bahsettiğin ümmetçi çapulcu soysuzlara kapak olsun. |
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Erzurum Çat. Laloğulları olarakta geçeriz. Orta Asya'da Tarım Havzası civarında yaşayan Lolan Türkleri Anadolu'da Doğu ve Güney bölgelere yerleşmiştir. Bugün Erzurum, Bingöl, Tunceli ve Erzincan civarında bir çok Lolan Türk'ü bulunur. Ne yazık ki bunların bir çoğu Türklüklerini kaybedip kürtleşmiştir.
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Korumalısınız kandaşlar işte bizi biz yapan budur damarımızdaki o asil kandır TÜRKLÜK, TÜRKÇÜLÜK özümüzdür bizim Tanrı tüm TÜRK Irkının yardımcısı olsun biz aslımıza, özümüze yaklaştıkça hayinlerin, namertlerin, alçakların oyunları dahada bozulacak ve bu vatan gerçek sahiblerinin elinde yükselip yönetilecek devir TÜRK'ÜN birleşme devridir yolumuz açık olsun tüm ATSIZCI kandaşlara esenlikler dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KIZILBAŞLIK: Kızıl Börk Giyen Şamanist Oğuzların Horosan'dan Anadoluya 1400 Yıllık Direnişinin adidir.
Kızıl Börklü Oğuzlar (Kızılbaşlar), Arap İslamcıların 'günah' diyerek, 1400 yıl boyunca uyguladığı tüm katliam ve baskılarına karşın, sazlarını, şiir ve semahlarını, ocak dini, Ata dini, Şamanizmi, ruh göçünü,Turkun oz kulturunu bugunlere kadar tasiyan sanli Turk evlatlaridirlar.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alevİyİm... , ben , bir , türküm |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|