Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 14.03.2008, 23:16   #31 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 423
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Arabın biri, kuyuya taş atmış; çıkarana helal olsun.
Alt 14.03.2008, 23:36   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,948
Arkadaşlar, lütfen işi mezhep hususuna döküp alevilerin veya sünnilerin inanışlarına getirmeyelim...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.03.2008, 01:05   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 191
Ne mutluki TÜRK doğana bu yolda savaşana ve bu yolda ölene gerisi teferruat. Aleviliğe evet ama aliye hayır çünki ben asla TURAN yolunda öz kardeşimi yani kandaşımı ayıramam ayırırsam benden daha büyük hayin yoktur demektir kanım size helaldir... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.03.2008, 01:20   #34 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 21
Arkadaşlar aleviler özve öz TÜRKTÜR ama ali araptır her zaman olduğu gibi ırkdaşlarımız kandırılmış yollarından saptırılmıştır. alevilerin yaşam tarzları bizim kam inancına şaman inancına çok yakıntır hatta aynıdır diyebiliriz yaşayışları olsun evlerindeki kilimler olsun hepsi TÜRK motifleriyle bezenmiştir. sadece olayı bozan ALİNİN resmidir diğer herşey TÜRK inaçları doğrultusundadır.

hele birde alevi kürtler vardır onları hiç tartışmaya gerek yok!! onlar iyice saptırmış ermenilerdir. alevinin kürdü olmaz insan ya alevi olur TÜRK olur ama alevinin KÜRDÜ olmaz!! ya kürt olmalı ya alevi aleviliği kabulden kürtlüğü benimsemeyen TÜRKTÜR ama ben hem alevi hem KÜRDÜM diyorsa bunu bir kımıl zararlısı olarak görmeli ve görüldüğü yerde başı ezilmelidir. bununla ilgili olarak ileride gerekli açıklamaları delilleri ile tarihten örnekleri ile gösterceğim .
TÜM TÜRKLERE SELAM OLSUN
volkansas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.03.2008, 01:38   #35 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
selam kandaslarim, selin arkadasmisin dediklerine aynen katiliyorum, aleviler, yani hakkiki aleviler araplari sevmez, hata nefret bile ederler, ben kendi atalarimdan cok duymusturum sevmediklerini. Amerikalilarin irakda yaptiklarindan dolayi sevinenlerimiz bile vardir, iyi oluyor vurun su araplari diyenimiz cokdur. Bir sey daha eklemek istiyorum arkadaslar, hz muhammed in bir hadisi vardir "ben arapdan degilim ama arap benden" der, aleviler hz ali ve hz muhammed soylendigi gibi arap olarak sevmezler, onlar asla arapdan olamazlar cunki, onlarin orda olmalarinin sebebi sadece ve sadece sapik araplari islah etmek icindir.

T.T.K
Turk1 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.03.2008, 01:55   #36 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Benim için tüm TÜRK alevi kandaşlarım TURAN yolcusu ATATÜRK izcisi ATSIZ bakışlı birer bozkurttur selam olsun tüm Asil TÜRK kanı taşıyan alevi görüşlü kandaşlara. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
Alt 15.03.2008, 09:52   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TANHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
Alıntı:
Turk1 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir sey daha eklemek istiyorum arkadaslar, hz muhammed in bir hadisi vardir "ben arapdan degilim ama arap benden" der, aleviler hz ali ve hz muhammed soylendigi gibi arap olarak sevmezler, onlar asla arapdan olamazlar cunki, onlarin orda olmalarinin sebebi sadece ve sadece sapik araplari islah etmek icindir.

T.T.K
Bu masalların anlatılacak yeri burası değil Turk1! Yok muhammedin ayeti varmış, yok ben araptan değilim demiş gibisinden sözler buraya yakışmadığı gibi bu sözleri söylemek ve inanmak bir Türk'e de hiç yakışmaz! Burada sakın yalvaç diye yüzlerce cahilin arkasından gittiği birilerini aklamaya ya da sempatik göstermeye kalkma. Biz doğmatizmi reddetmişken şimdi kalkıp sana haklısın demeyiz.

Türkçü otağda artık nasıl ve hangi konularda konuşulması gerektiğini öğrenin artık. Örnek verirken hurafelere ve yalan yanlış sözlere minnet etmeyin.
TANHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.03.2008, 13:28   #38 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 423
Alıntı:
selam kandaslarim, selin arkadasmisin dediklerine aynen katiliyorum, aleviler, yani hakkiki aleviler araplari sevmez, hata nefret bile ederler, ben kendi atalarimdan cok duymusturum sevmediklerini. Amerikalilarin irakda yaptiklarindan dolayi sevinenlerimiz bile vardir, iyi oluyor vurun su araplari diyenimiz cokdur. Bir sey daha eklemek istiyorum arkadaslar, hz muhammed in bir hadisi vardir "ben arapdan degilim ama arap benden" der, aleviler hz ali ve hz muhammed soylendigi gibi arap olarak sevmezler, onlar asla arapdan olamazlar cunki, onlarin orda olmalarinin sebebi sadece ve sadece sapik araplari islah etmek icindir.
T.T.K
Bir kişiyi arap görüp görmemek, o kişinin arap olduğu gerçeğini değiştirmez.
Alt 16.03.2008, 00:37   #39 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 480
Alıntı:
Gecenlerde kendisine milliyetci diyen, turkese basbug diyen biri ile kisi bir tartismamiz oldu, bana dedilkleri sunlar: Sen milliyetci olamazsin cunki alevisin! Sen TURKCU asla olamazsin! Bu beni cok uzdu, ben aslen yorugum, vede and olsunki TURKUM TURKCUYUM!
Ne yazık ki, arabın icat ettiği bir din yüzünden, Türkler farklı mezheplere bölünmüş, arabın dini Türkleri birbirine düşürmüş. Bu ülkeye mal olmuş önemli bir kişi olan, Aşık Veysel'in kendi yazdığı bir türküsünde dile getirdiği gibi:

"Bu nasıl kavgalar çirkin dövüşler
Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız
Yolumuza engel olur bu işler
Birleşiriz bir bayrağın altında
Biz Türklerin ikilik yok aslında
Yanar tutuşuruz vatan aşkına

Hedef alıp dövüştüğün kardeşin
Seni yaralıyor attığın taşın
Topluma zararlı yersiz savaşın

Herkes ilim deryasında yüzüyor
Çıkmış ayın çevresinde geziyor
Yazık bize yollarımız uzuyor
İlim kültür deryasına dalalım
Çevremize bakıp ibret alalım
Kendi yaramıza derman bulalım
Hepimiz bu yurdun evlâtlarıyız.
Kitaplar yazılmış nasihat dolu
Birlikte güçlenir gençliğin kolu
Gençliğe emanet Atatürk yolu
Hepimiz bu yurdun evlatlarıyız"

Sanırım, bu dizeler alevi inancına mensup olan bir ozanımız olan Türk soylu Aşık Veysel'in ne kadar Türkçü ve vatansever olduğunu açıklamaya yeter. Bu da bahsettiğin ümmetçi çapulcu soysuzlara kapak olsun.
Aybala Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.03.2008, 19:08   #40 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Lolan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 91
Erzurum Çat. Laloğulları olarakta geçeriz. Orta Asya'da Tarım Havzası civarında yaşayan Lolan Türkleri Anadolu'da Doğu ve Güney bölgelere yerleşmiştir. Bugün Erzurum, Bingöl, Tunceli ve Erzincan civarında bir çok Lolan Türk'ü bulunur. Ne yazık ki bunların bir çoğu Türklüklerini kaybedip kürtleşmiştir.
Lolan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.03.2008, 23:36   #41 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Korumalısınız kandaşlar işte bizi biz yapan budur damarımızdaki o asil kandır TÜRKLÜK, TÜRKÇÜLÜK özümüzdür bizim Tanrı tüm TÜRK Irkının yardımcısı olsun biz aslımıza, özümüze yaklaştıkça hayinlerin, namertlerin, alçakların oyunları dahada bozulacak ve bu vatan gerçek sahiblerinin elinde yükselip yönetilecek devir TÜRK'ÜN birleşme devridir yolumuz açık olsun tüm ATSIZCI kandaşlara esenlikler dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
Alt 17.03.2008, 07:06   #42 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 784
KIZILBAŞLIK: Kızıl Börk Giyen Şamanist Oğuzların Horosan'dan Anadoluya 1400 Yıllık Direnişinin adidir.

Kızıl Börklü Oğuzlar (Kızılbaşlar), Arap İslamcıların 'günah' diyerek, 1400 yıl boyunca uyguladığı tüm katliam ve baskılarına karşın, sazlarını, şiir ve semahlarını, ocak dini, Ata dini, Şamanizmi, ruh göçünü,Turkun oz kulturunu
bugunlere kadar tasiyan sanli Turk evlatlaridirlar.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
alevİyİm... , ben , bir , türküm

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler