![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Zamaninda amerikan destekli ülkücü capulcu sürülerine karsi mücadele etmisler.Kötü mü etmisler?Her zaman tam bagimsiz, laik ve cagdas bir Türkiye'nin karsisinda olan, amerikan liberalizminin köpekleri ülkücülere karsi savasmislar.Komünizmin "K'sinden" haberi olmayan, "Das Kapital" gibi kitaplari okumamis ama buna ragmen "Kahrolsun komünizm" diyen ülkücüler, acaba savunduklari kapitalizmin bizi bugün getirdigi nokta daha mi iyidir? "Komünizm din ve millet" tanimiyorsa, amerikan kapitalizmi cok mu taniyor? Taniyorlar mi uluslari, milletleri veya dinleri? Bugün Türkler olarak bagimsizliktan bahsedebilirmiyiz?Insanlarimiz ezilmiyorlar mu?Var olan sistemi zengini daha da zengin, fakiri daha da fakir yapmiyor mu? Uluslararasi sermayenin hüküm sürdügü ve küresellesmenin altinda yok olup giden ülkemiz ve bizim insanlarimiz degil mi? Iste bu bahsi gecen insanlar zamaninda bunlarin mücadelesini vermislerdir. Bence buna en azindan saygi duymak gerekir. Ülkücüler ise hic bir zaman tam bagimsiz ve hür bir Türkiye icin mücadele etmemislerdir.Her zaman bunlarin karsisinda olmustur, cünkü ABD desteklidirler! Bakin susuyorlar ve AKP'yi destekliyorlar!Yobaz kardesligi olsa gerek! Alıntı:
Dolayisiyla ülkücüler bize daha fazla düsmandirlar.Cünkü bizler safkaniz! Sapina kadar Türk'üz.Capulcular ise soysuzdur! Burada ulusalcilarin büyük bölümünün Türk oldugunu söylemeliyim. Zaten ulusalci diye tabir edilen kitlenin büyük bir bölümü alevilerden yani Türklerden olusmaktadir. Fakat Atatürkcü gecinen ve AKP'nin kapatilmasina karsi cikan Toktamis Ates gibi sözde Kemalistler istisnadir.Toktamis Ates bir kürt oldugu icin ulusalci olamaz!Hic bir kürt ulusalci olamaz!Bu esyanin tabiyatina aykiridir. |
||
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
CIA AJANI TUNCAY GÜNEY'İN BİYOGRAFİSİ
"Ergenekon Operasyonu" Tuncay Güney'in 2 Mart 2001'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde verdiği ifade ve teslim ettiği bazı belgelere dayandırılıyor. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz de soruşturmayı Tuncay Güney'in ifadelerine göre yürütüyor. İşte Savcı Zekeriya Öz'ün ifadesine dayandığı Tuncay Güney'in gerçek kimliği!... Adı: Tuncay Güney. Çorum'un Kargı ilçesi nüfusuna kayıtlı. 1972 doğumlu. 2001'de aldığı 10 yıllık ABD vizesiyle, 7 yıldır New York'ta yaşıyor. Tuncay Güney, CIA denetimindeki "New York Institutes" adlı web sitesinin Genel Yayın Yönetmeni! Babası, Tuncay Güney çok küçükken ölüyor. Yetim ve yoksul. Çorum'da okurken İmam Hatip Lisesi'nde "ağabeyler" tarafından fark ediliyor. İstanbul'a getiriliyor. Ünlü "babalar ve oğullar" uygulamasına maruz kalıyor. Kişiliği yok ediliyor. Suç işleyecek bir makine haline getiriliyor. Irzına geçilerek eşcinsel yapılıyor. Önce İsmailağa dergahına yerleştiriliyor. Sonra hızla ilerliyor ve Fethullah Gülen tarikatına dahil oluyor. 1989-1991 yılları arasında Fethullah Gülen'in özel kalemi olarak cemaatte görev yapıyor. Altunizade'deki FEM Dersanesi'nin en üst katındaki Fethullah'ın bürosunda randevuları o düzenliyor. Görüşmelere katılıyor. Samanyolu televizyonunun kurulmasını sağlayan ekipte yer alıyor. O dönemde Samanyolu televizyonunda programlar yapıyor. Zamanın Başbakanı Tansu Çiller ve Bülent Ecevit'i bile programına konuk ediyor. 1993-1996 yıllarında Akşam gazetesinde muhabirliğe başlıyor. 1998 Ocak'ında yayın hayatına başlayan haftalık Strateji dergisinin Haber Koordinatörü görevini yürütüyor. Tuncay Güney'in o dönemde yaptığı eylemleri de kendi ağzından aktaralım: -Doğu Perinçek'in Bekaa kampında Abdullah Öcalan'la yaptığı görüşmelerin fotoğraflarını PKK'dan alıp MİT'e getirdim. Lübnan'da PKK'nın adamıyla buluşup, fotoğrafları teslim aldım, getirip teslim ettim. -Fethullahçıların Erbil'deki kolejinin kapanmasını önlemek için PKK'ya 15.000 doları ben götürüp verdim. -Tansu Çiller ile Abdullah Çatlı'yı birlikte gösteren fotomontaj fotoğrafı DYP milletvekiline 2.5 milyar lira karşılığında sattım. -Büyük Birlik Partisi'ninin kuruluşu için Fethullah Gülen'in verdiği para destesini Muhsin Yazıcıoğlu'na teslim ettim. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bugün bir ülkücülerden farksız bir biçimde eleştirdiğiniz İlhan Selçuk, zamanında Mhp'ye düşman iken, geçtiğimiz seçimde oyunu Mhp'ye vermiş ve bundan da pişman olmuş olan bir kişidir. Madem solcu, o halde sağcı bir parti olan Mhp ile İlhan Selçuk'un yolları nasıl kesişti? Çok biliyorsunuz ya, düşünüp bulun. Öncelikli ve büyük düşmanı göremeyip o düşmana karşı tek bir ortak payda da olsa buluşmayı ve birlikte hareket etmeyi beceremeyenler, büyük düşman tarafından bertaraf edilmeye mahkumdurlar. Hele bir büyük düşman bertaraf edilsin, şu anda ortak paydamızın olduğu kişilerle ayrıldığımız noktalarda kendi aramızdaki savaşa devam ederiz. Yok, ben böyle yapmam ve ortak payda mayda tanımam diyorsanız o zaman Laik Cumhuriyeti korumak için üç beş Türkçüyle büyük düşmanı alt ediverin de görelim. Bir soruna çözüm önerizi getirmeden kuru kuruya eleştiri getirenler uz görüden ve izlemsel düşünme yetisinden yoksun olan sığ kişilerdir.
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bizler hala kendi aramizda dogru duzgun bir birlik hazirlayamamisken, Turk olupta baska politik dusunceye sahip kisilerin tutuklanmalarina seviniyorken haliyle devsirmeler bu zayifligimizdan faydalanacaktir.
Her Turk'un Turanci veya Turkculuk gorusune sahip olmasi diye bir zorunluluk olmayabilir ancak Turk olupta sirf baska bir politik dusunceye sahip diye bu kisileri dislayamayiz. Bugun Cumhuriyet gazetesine yapilan saldirilar gosteriyor ki adinin icinde Cumhuriyet ve Ataturk gecen her kurum veya kurulusa yapilan saldirilarin devam edecegini gostermektedir. Bir gazete bu seferde Ahmet Necdet Sezer'inde ifadesine basvurulabilecegini soylemis. Bu kadar vahim duruma geldik anlayacaginiz. Bizler boyle beklemeye ve sindirilmis duygulara sahip oldugumuz surece, yarin gecmis donemlerde dile getirdiklerii Ataturk'un bustlerinide okullardan kaldirirlar, Molla rejiminide rahat rahat kansiz bir bicimde getirirler. Bizde ki hata bir kurtaricinin gelmesini beklemektir. Tarihimizde Mustafa Kemal Ataturk, Attila, Metehan, Timur, Sah Ismail ve ismini saymadigimiz binlerce Turk kahramani mevcuttur. Ancak bu kisiler bireysel kabiliyetleri ile siyrilip elde ettikleri basarilarinin yaninda Turk milletinin bir uyanis ve asaletin meydana getirdigi erdemlik ve bagimsizlik parolasi hareketinin icinden cikmislardir. Uzulerek soyluyorum ki hala Ataturk'un devrim ve cumhuriyet rejimine dogru duzgun sahip cikamiyor ve hala sessiz sakin olaylari seyrediyoruz. Bugun Cermenlesmis veya Slavlasmis dedigimiz Macaristan'da bile birkac sene once basbakanlarinin ses kayitlari ortaya cikmis ve ulke buyuk bir tepki gostermisti. Bizdekine bakiyoruz onlarca ses kayiti ve yaptiklari icraatlar, vatan topraginin satisi gozumuzun icine sokula sokula yapiliyor ve bizler hala seyrediyoruz. Fikir uretemeyen cahil bir topluluk olma yolunda hizla ilerliyoruz. 12 milyon gec nufusun yaklasik 6 milyonu evinde issiz ve egitim gormuyor. Diger kismi ise okuyor ama diplomasini aldiktan sonra is bulamiyor ve buna ragmen RTE kalkip 3 cocuk yapin diyebilecek kadar kustahlasabiliyor. Amerika gibi ulkelerin politik anlayasi elde etmek istedikleri ulkelerin politiklarinda istikrarsizlik ve disa bagimliligi saglamaktir. Ne yaziktir ki ulkemizde hala Incirlik gibi bir hava ussu bulunuyor ve son 50 yildir ekonomimiz IMF dene tefecilerin elinde. Buna sizce ozgurluk mu denir? Cebimizde ki paranin kurusuna kadar IMF yetkilileri sorumlu? Sizce bu mu ekonomik ozgurluk? Yil sonu enflasyon gosterdgi %7 civari ve cari acigimiz 50 milyar dolar. Bu mu sizce ekonomik istikrar? AKP hukumeti bu isi buyuk bir hizda goturup bizleri resmen ABD'nin bir kukla devleti haline getirmistir ve bizler hala bekliyoruz, seyrediyoruz ve bir kisinin rahatlamak amaci ile futbol macina gidip kufur etmesi misali otaga gelip kufur ediyoruz. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Doğu perinçek'in de vatansever cehhesinde ne işi var anlamış değilim.Ama zaten bu tutukla sonra suçla tarzı akıl almaz oparasyonda akıl almaz boyutların haddi hesabı yok.Kim ne ile suçlanıyor neden tutuklanyor neden cezaevlerine konuyor bunlar hakkındaki iddanameler deki suçlamalar ne bunlar bile belirsiz.İşte Türkiyemin geldiği nokta
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Defalarca yazdığım şeyleri temcit pilavı gibi bir kez daha tekrarlamak istemiyorum fakat kısaca belirtmek gerekirse; bugünkü şartlarda aklıbaşında bir Türk için tek ayrım "LAİK CUMHURİYET'İ YIKMAYA ÇALIŞANLAR - LAİK CUMHURİYET'İ KORUMAYA ÇALIŞANLAR" şeklinde olmalıdır. Karşındaki kişi Türk soyuna mensupsa ve cumhuriyet devrimlerine bağlıysa, onunla kayıtsız şartsız aynı safta olmalısın. Yani İlhan Selçuk bugünkü şartlarda bizim düşmanımız değildir, aynı safta yer alıyoruz. Gelelim Ergenekon konusuna... Yazar Ergün Poyraz, 22 Temmuz seçiminden bir hafta sonra "Ergenekon Terör Örgütü'nün beyni" olduğunu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine konuldu. Son bir yıl içerisinde AKP'yi, Tayyip Erdoğan'ı, Abdullah Gül'ü ve Bülent Arınç'ı konu alan "Musa'nın Çocukları", "Musa'nın Gül'ü", "Musa'nın Mücahiti", "Musa'nın AKP'si" adlı dört tane kitap yazan; geçmiş yıllarda da "Patlak Ampül", "Hilafet Ordusundan Arap Kürt Partisi'ne" adlı kitapları yazmış olan ve ayrıca Fethullah Gülen cemaatini konu alan birkaç tane kitabı da bulunan yazar Ergün Poyraz'dan kimlerin hoşlanmadığı herhâlde açıkça ortadadır. Yazar Ergün Poyraz'a bu kitaplar yüzünden defalarca mahkeme açılmış fakat ciddi bir sonuç alınamamıştır. Ve en sonunda, halk arasındaki tabirle "içeri tıkılıp susturulmuştur". En ağır suçları işlemiş dahi olsa, her insanın kendini savunma hakkı vardır. Oysa ki Ergün Poyraz 8 aydır tutuklu olmasına rağmen henüz mahkemeye çıkarılmamıştır. Ergenekon davasının bir iddianamesi bile yoktur. Savcılık iddianamesi olmayan bir konudan ötürü bir insanı 8 ay boyunca hakim karşısına çıkarmadan cezaevinde tutmak dünyanın hangi ülkesinde görülmüştür? Ergenekon Örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle tutuklanan her kişinin mantıklı bir öyküsü vardır. Mesela, Fener Rum Patrikhanesi ile Bağımsız Türk Ortodoks Patrikhanesi arasında uzun yıllardan beri devam eden sürtüşmeyi araştırıp öğrenirseniz, Fener Rum Patrikhanesi'ne destek veren Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis'in Türkiye'yi ziyaretinden birkaç gün sonra Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol'un tutuklanıp cezaevine konulmasının "gerçek sebebini" kolayca anlayabilirsiniz. Başbakan Erdoğan'ı "kelle davası"ndan mahkum ettiren Avukat Kemal Kerinçsiz de Ergenekoncu olduğu iddiasıyla tutuklandı. Haddini iyice aşarak koskoca Başbakan'a dava açan ve davayı kazanan bu başbelası avukata haddi bildirilmeliydi, öyle değil mi?.. Ve bildirildi de... Hülâsa, Ergenekon Örgütü diye birşey yoktur. AKP iktidarı hayali bir örgüt icad etmiş, son 30 yıl içerisinde Türkiye'de işlenen her suçu bu hayali örgütün üzerine yıkmış ve bu hayali örgütü muhalifleri sindirip susturmak amacıyla kullanmaktadır. AKP aleyhinde herhangi bir faaliyette bulunan kişilerin beynine "Ergenekoncu olduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine konulma" korkusu sokulmaya çalışılmaktadır. Nitekim, AKP'ye kapatma davası açan Yargıtay Başsavcısı'nın da Ergenekoncu olduğu bizzat AKP'li bir bakan tarafından iddia edilmiştir. Ergenekon konusu artık kimseye inandırıcı gelmemektedir. İnternetteki haber sitelerinde yer alan Ergenekon haberlerinin altına yorum ekleyen okuyucular "Bizim mahallede üç gündür sular kesik, herhâlde bu da Ergenekon'un marifetidir" gibisinden cümlelerle Ergenekon konusunun ne denli gayrıciddi olduğunu ifade etmeye çalışmaktadırlar. Danıştay saldırısını düzenleyen meczup kürdün Ergenekoncu olduğu ve Cumhuriyet gazetesinin bombalanması eylemini de gerçekleştirdiği ifade edilmişti fakat nasıl bir işse Cumhuriyet gazetesinin başyazarı ve imtiyaz sahibi İlhan Selçuk da Ergenekoncu olmakla suçlanıyor. Yani Ergenekon kendi gazetesini bombalamış(!).. Olay bu kadar saçma işte... (83 yaşında ve kalp hastası olan İlhan Selçuk gözaltında ölürse, AKP bu işin altından kalkamaz. Ortalık acayip karışır ve belki bu sayede AKP'den kurtulabiliriz.) |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Alıntı:
Sayın yönetici;benim iletimden yaptığınız alıntının eksikliğinden dolayı,yanlış bir yargıya varmışsınız sanırım.Bakınız benim iletimin en sonunda ne yazıyor; Sayın Tomay bey;Ulusalcıları koruyayım derken kızıl devrimcilerle,yeşil devrimcilerin,bizim gözümüzde bir farkı olmadığını unutuyorsunuz.Ulusalcılarla,biz Türkçülerin ortak düşmanlarımız olması(yobazlar,abd vb...)aynı düşünceyi paylaştığımızı göstermez...Ayrıca benim yazımda ülkücüleri öven herhangi bir söz yok,sanki ben "Türkçülerle ülkücüler ulusalcılardan daha yakındır" demişim gibi bana ülkücü-kömünist karşılaştırması yapmışsınız.Ülkücülere olan kininizi anlıyorum çünkü,aynı hissi paylaşıyoruz.Ancak ülkücülere saldırayım derken komünist ve sosyalistleri övmeniz bana yanlış geldi...Saygılar...
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sevgili kardeşim, o uyarıyı yapmana zaten gerek yoktu. Söz konusu kişilerle ileride yine kafa kafaya geleceğimiz kesin. Adamlar yalnızca laiklik konusunda duyarlı. Ama bu dönemde büyük düşmana karşı neden ortak hareket etmemiz gerektiğini zaten defalarca yazdık, çizdik.
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bugün internette okuduğum bir habere göre dava kapsamında Ahmet Necdet Sezerin de sorgulanması gerektiği yazıyordu.
Vakit adlı gazetede,cumhurbaşkanlığı sırasında İlhan Selçuk ile sık sık görüştüğü bilinen Sezer'in de dava kapsamına alınması ve sorgulanması gerektiği yazılmış. Gerçi safı ortada olan bir yayın kuruluşundan da başka bir şey beklenemezdi. Dibimizi oymaya çalışıyorlar.
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Köpeklerin, kendilerin korkan insanlara saldırmalarının büyük sebeplerinden biri de nedir biliyor musunuz arkadaşlar? Köpekten korkan kimse birden bir köpek görünce muhtemelen korkudan ya da heyecandan bağırır, ani hareketler yapan ve köpeğe eliyle müdahale eder gibi kendince "git" anlamına gelen işaretler yapmaya uğraşır. Köpek de bu ani davranışları bir tehdit olarak algılayıp hücum eder. Köpeğin hücumundan sonra zaten köpekten korkan kişi iyice korkuya kapılır ve köpek ısırmasa bile muhtemelen köpekten kaçacağım diye ya düşer, ya bir yere çarpar ve kendisine zarar verir.
AKP'nin İlhan SELÇUK'u ve Doğu PERİNÇEK'i gözaltına aldırması da tıpkı köpekten korkan insan örneğine benziyor. AKP, hakkında kapatılma davası açılınca birden ali ayağına dolaştı ve panikle bu iki ismi gözaltına aldırdı. Fakat bu iki ismin de arkasında kemik bir destekçi kitle var ve hele İlhan SELÇUK'un arkasında (onu seven ve destekleyen) kimselerin neredeyse tamamı okumuş, eğitimini en üst mertebelere kadar almış, zeki ve aydın kimselerdir. Sen İlhan SELÇUK'u gözlatına alırsan bütün bu aydın insanlara ulu orta sövmüş olursun. Doğu PERİNÇEK için de durum farklı değildir. Bir partinin genel başkanını gözaltına almak, o partiye yapılabilecek en büyük hakarettir. İşçi Partililer bunu sineye çekemez. Yani AKP, bu son tutuklama olaylarında durumu % 100 aleyhine çevirdi. Öyle görünüyor ki bundan sonra da toplarlaması çok zor. Çünkü Doğu PERİNÇEK ile İlhan SELÇUK'u bugün şimdi serbest bıraksa bile yaptığı işin altından kalkması zordur. Şu uydurma ergenekon örgütü kapsamında karşısına almadığı bir tek grup kaldı mı? İşin bir de propaganda yönü var; eğer İşçi Partililer bunu kullanabilirse büyük prim yaparlar. AKP, oylarını büyük ölçüde "mazlum ve haksızlığa uğrayan edebiyatı" yaparak aldı. İşçi Partililer, Doğu PERİNÇEK'in yaşadığı bu olayları AKP'nin yaptığı gibi "mazlum duruma düşen adam" şeklinde arz edebilirse hem AKP'nin aleyhinde, hem de İşçi Partisi'nin lehinde bir iş yapmış olurlar. Herşey Yargıtay'ın açtığı davanın sonucundan sonra belli olacak. Bekleyip göreceğiz... |
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kemal beğin de belirttiği üzere bir iddianame dahi yok aslında,Buna rağmen ki tutuklama yahut gözaltı için bir iddianame şarttır-bildiğim kadarı ile,Fakat dikkat edelim tam üç gün gözaltına almaktan başka şeyler oldu.Hukuka aykırı,tutuklamaya aykırıdır.akp iyice belaya bulaştı.Bunu da buraya yazıyorum-öyle bir hale gelecek ki;akp öyle oyunlar edecek ki artık iman sarhoşluğuna bürünmüş meczuplar dahi,''Yahu bu da olur mu?'' diyecekler.
Türk budunum, geçmişten beri geç ayaklanır fakat temiz ayaklanır. Ummuyorum,Eminim-akpnin suyu ısınmıştır.Ve ne denli ilgi uzaklaştırıcıları olduğu açıktır.Asıl önemli meseleler unutulmuştur-Eğitim kitaplarında yaptıkları ağır tahribat gündemdışı olmuştur. Bu olup biteni ,çantasını fırlatıp akşam yemeğine oturan ve tam olarak kaos ortamını zoraki televizyonlu akşam yemeğinde tv'den izleyen çoçuğu düşününüz,o çocuktan iyi bir Atatürkçü olur mu? akp işte bunları yapıyor aslında en önemsediği iş budur bu partinin.Genç nesil sürekli olarak baskı altına alınacak,her geçen gün türban sayısı artacak(artıyor da ,farkettiğinize eminim ) ulemalar,liselerde özel toplantı yapacaklar ve bu çocuklar mecburen ,bir piyes gösterisine gidermiş gibi orada hazır bulunacaklar. Fakat;Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur. Türk ile barbut oyunu olmaz,suyu ısınmışların ne haltları ne şekilde yediğini herkes biliyor. Fikrimdir. Ezen Bolsın |
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İşte felek böyle ispatlıyor varlığını. Daha düne kadar mağdur adam edebiyatıyla oy dilenenler, bugün asıp kesmek için akıl verir olmuşlar. İşin tuhafı, gözlatına alınmasını istedikleri Ahmet Nejdet SEZER, kendilerinin yaşı kadar okul okumuş bir kimsedir. |
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acaba yukarıda kandaşlarımın dediği gibi bir gün bizide ergenekoncu diye göz altına alabilirlermi alırlarsa acaba suç olarak ne öne sürebilirler üç aşşağı beş yukarı ben şunu tahmin ediyorum fettoşculardan: TÜRKLÜĞÜ övmek, ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına sahip çıkmak,Vatanını canından çok sevmek,Gaflet dalalet ve hatta hıyanet içine düşmüş bir yönetime tamamen karşı çıkmak ve reddetmek, aslında hayal gibi görünüyo ama içinde bulunduğumuz duruma bakılırsa çokta uzak değil bu arap aşığı fettoşcu yönetimden her türlü saldırıyı beklerim ama bizim hepimizin ihtiyacı olan şey Ulu Önder Yüce Başbuğ ATATÜRK'ün de dediği gibi damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur... ' NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Donem, Turk milletinin birlik olup bu gucluklerin ustesinden gelme gunudur.
Yoksa boyle seyrettikce daha basimiza nice felaketler gelecektir. Cumhurbaskanligini ele gecirmis bir zihniyet artik hukumetin onay gordugu her yasayi ve atamalari gerceklestirecektir. Devletin butun us kademeleri buyuk bir tehlike altindadir. Sizlere Iran anayasasinin Cumhurbaskanligi maddesini gostermek istiyorum; The President must be elected from among religious and political personalities possessing the following qualifications: Iranian origin; Iranian nationality; administrative capacity and resourcefulness; a good past-record; trustworthiness and piety; convinced belief in the fundamental principles of the Islamic Republic of Iran and the official madhhab of the country. Bu fikraya gore kisaca Cumhurbaskani,Iran Islam CUmhuriyeti'nin esas dayanaklarina bagli ve dindar birisi olmasi gerektigini belirtiyor. Bulent Arinc denen sahis, Cumhurbaskaninin dindar olmasi gerektigini secimlerden once belirtmisti. Hangi anayasayi baz olarak aldiklari ortadadir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ergenekon , gözaltılar , operasyonunda , yeni |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|