![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#106 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Son çırpınışlar bunlar...
Türban serbestisini 2 ye karşı 9 oyla hayırlayan Anayasa Mahkemesi bunları kapatacak ve kurmaylarına siyasi yasak verecektir. Bu oyunda son hamlelerini yapıyorlar, yapmaya da devam edecekler. Ancak hiç mi düşünmüyorlar ''gün olur devran döner''. Saygın isimleri gözaltına almaları da aslında bu oyunun bir parçası. Giderken yanlarında kendilerine karşı saf tutmuşlarıda karalamak istemektedirler. Bazıları karamsar konuşuyor. Diyorlar ki karşı devrimdir bu. Karşı devrimin rapraplarını duyalı epey olmuştu. Bizlere bir zamanlar paranoyak diyenler tutuştular. Ama şimdi de ben onların yüreğine su serpeyim istiyorum. Bu hamleler ancak ve ancak derin bir tarihe gömülüşün, gömülmüşlerin çekecekleri ıstırapların erken intikamıdır.
|
|
|
|
#107 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Artık,kandaşlarım sinirden hiç bir yorum yazamıyorum.Şekerim çıktı bu genç yaşımda bu yobazlara en iyi dersi yine biz ATATÜRKÇÜ laik'ler verecektir .Ey Türk kadını saçının güzelliğini amerikan örtüsüyle örtme korkmuyorum Amerikan emparyalizminden bende Atürkçüyüm benide atın içeriye biz bu ülkenin sahibiyiz Amerikan şeriatı gelmicek bu ülkeye.
|
|
|
|
|
|
#108 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
........ fettoş'un cezası kaldırılıyor, uydurma bir örgüt yüzünden birçoğu vatansever olan insanlar gözaltına alınıyor. Yobaz köpekler giderayak son barutlarını da harcadı. Ama şanlı TSK'yı karşılarına alarak intihar ettiklerinin farkında değiller.
Y.n: Duygularına göre değil, yasalar bu herif için ne diyor ona göre yaz. |
|
|
|
|
|
#109 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sadace kapatmak da yetmez siyasi yasak getirmek lazım.Benim anlamadığım arkadaşlar MHPyani arap milliyetçisi partisi iddaname diye saçmalıyor .CHP'yi savunmuyorum ama milli iradeyi o savunuyor çok şaşırıyorum.Milliyetçi diye milletin guvendiği bu ülkücü capulcunun eğer bugün ufuk urasın konuşmasını dinlediyseniz arada hiç bir fark.
Hakaret yok. |
|
|
|
|
|
#110 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#111 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bilinizki ,Humeyni bozuntusu Fransada sürgündeyken İranın başındaki dinci lider tam bir amerikan kuklasıydı ve bizim Tayyebin oyununu oynayarak Humeyniyi büyük bir çoşkuyla İrana getirdi ama sert radikal İslamcı tutucu çizgisi olan Humeyni şeriatı getirmek için o kadar insanı öldürdü.AKP'de aynı oyunu oynuyor.Kuklası Tayyeb Amerikadaki olay adam ise Feto.
Y:N Arka arkaya ileti ekleme ne söylemek istiyorsan tek iletide yaz! |
|
|
|
|
|
#112 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Akillari sira cok iyi is yaptiklarini saniyorlar. Bu milletin bagrindan her zaman kahraman cikmistir, cikacaktirda. Daha iddianame bile hazirlayamayan piyonlar hangi suc ile sucluyacaklarini bilmeden, gözalti olaylariyla maruz kaliyoruz. Unutulmasin ki, milletimiz yapilanlari sineye asla cekmeyecektir.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#113 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Magdur rolü yapıp arkalarına haçlı gücünü alanların son icraatları ortak paydası Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi olan Türk toplumunun örnek ve tanınmış isimlerini gözaltına alınmalarına alkışlarıydı,belli odak ve çevrelerden kıs kıs derinden gülme sesleri geliyordu,Nazlı Ilıcak ve Etyen Mahçupyan ın bunlar beklenen gelişmeler demeleri çarpıcıydı.Dün tüm medya kanalları konyu degişik boyutlarıyla ele aldı bende oturup izledim işin ilginci kendileri yargıya saygı göstermeyen hatta yargıya açıkça saldıranların bugün yargı kararlarına saygı gösterelim demeleri beni hiçte şaşırtmadı.Gelecekten asla umudumuzu kesmiyoruz bana kalırsa gerçek bir ergenekon yaşanıyor nice demir dagları eriten atalarımız,yedi düvele ders veren atalarımız gibi bu ergenekonlarda bize vız gelir haçlı işbirlikçisi bu toprakları altı yılda tanınmayacak derecede yozlaştıran yobazlaştıranlardan elbet hesap sorulacak yeni ergenekonlara dogru Ötügende buluşacagız.
|
|
|
|
|
|
#114 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
AKP'yi mahkeme değil, milletimiz sonsuza kadar kapatmalıydı.. Milletimizin % 51'lik kısmı nasıl bu AKP'nin gerçek amaçlarını göremeyip oy verdiler anlamıyorum.. Görünüşte herkes AKP düşmanı, ama % 51'lik oranla iktidar oluyolar..
|
|
|
|
|
|
#115 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
AKP'liler son bir yıldır uyduruk bir operasyonla güç gösterisi yapıyor, kendisine muhalif herkese meydan okuyor. Fakat dün görüldü ki artık iyice şirâzeden çıktılar...
Bu ülkenin en önemli mevkilerinden Jandarma Genel Komutanlığı ve ordu komutanlığı görevlerinde bulunmuş paşaları medya ile teşhir ederek gözaltına almak bir anlamda intihar etmektir. Bunların hesâbı ağır sorulur ve Erdoğan bunun altında kalır. |
|
|
|
|
|
#116 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sonucu beklenen bir soruşturmada yeni gözaltıların ortaya çıkması, bu işin önünün alınamadığının bir göstergesidir.Bence bu son gözaltılar dahi, elde mevcut delillerin yeterli olmadığını ve başka deliller bulunma gayreti içinde olduklarını gösteriyor.
Bu arada iddianame tam 4 milyon sayfaymış, herhalde ana britannicayı da ek yapmışlardır. Öyle ya eğer 100 sayfa olsa idi, iddia ve deliller anlaşılabilirdi, bu kadar bilgi kirliliği içinde bazılarının başını yakacaklar herhalde... |
|
|
|
|
|
#117 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunalara bu yaptıklarını ödetedecek tek biri geliyor ama ismini telaffuz etmeyeyim. Ama cidden bunların soyunu sopunu dünyadan siler.
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#118 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hiçbir tutuklama bu kadar çok kanıma dokunmamıştı.
Siz kimsiniz lan Paşalarımızı tutuklama cürretini gösterebiliryorsunuz. ........ savcı çıkmış önüne geleni tutukluyor hemde terör örgütü suçlamasıyla. Bu karşılıksız mı kalacak ? Derhal tepki vermeliyiz. Karşılıksız bırakırsak daha da ileri gidebilirler. Herşeyi darbeye bırakacak değiliz. Biz vatanı kurtarmak için ne polisten ne askerden ne de siyasetten emir almayız. Yüce Başbuğ bize bu emri gençliğe hitabede zaten veriyor. Hiçbu kadar asabım bozulmamıştı. anadoluda bu duruma tepkisiz kalıyor sinirim daha da artıyor. Nasıl tepki vermeliyiz onu konuşmalıyız. birşekilde karşılık bulmalıdır bu ihanetler. Hakaret yasak. O dediğin de hakaret oluyor artık. |
|
|
|
|
|
#119 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Türk`ün sakli gücüne güc katacak, titretip kendine getirecek kisi kimdir ? 3. Ergenekondan cikis yolumuzu göstersin. Yolbascimiz, Önderimiz Basbugumuz olsun Konuya iliskin haberleri cesitli kanallardan izliyorum, cogu kanallar "ergenekon örgütü" derken fettosun SAMANDOLU lagim kanali ile SAMANDOLU HABER lagim kanalinda "Ergenekon Terör Örgütü" olarak gecmesi dikkatimi cekti.
|
|
|
|
#120 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yeni öğrendim. kimseyi zor durumda bırakmak istemem fakat artık bıçak kemiğe dayandı. siz site yöneticileri de otağda öncü olarak nasıl tepki vereceğimizi kararlaştırabilirmiyiz ?
Bayrak asma gibi Atatürk posterleri asma gibi ya da TSK'ya destek yürüyüşü gibi tepki verebiliriz diye düşünüyorum. Gerek ADD gerekse Türk milliyetçisi aydınlarımız da bu hukuksuzluğa tepkililer. Bu konuda bir istişare yapılabilir mi ? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ergenekon , gözaltılar , operasyonunda , yeni |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|