![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
haklısınız kandaşlarım gelecek haftaya kadar bu işi bir halledelim
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
3 Mayıs hakkında kamuoyunu bilgilendirmek de çok önemli bir görevimiz.Özellikle ülkücüler bizim 3 Mayısımızı pasifleştirip tamamen Türkeş'e mal etmektedirler.3 Mayıs'ın katıksız Türklüğü savunan Türkçülere ait olduğunu 3 Mayıs hareketlerinde başta Atsız'ın ve vatansever Türk gençlerinin olduğunu belirtmemiz gerekir.3 Mayıs Türkçülük davasının gücünü göstermesi bakımından önemlidir.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Sokaklara dökülüp gücümüzü kanıtlayacağız... bu vatanın sahipsiz olmadıgını göstereceğiz herkese..
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sokaklara dökülmekten kastınız nedir? Eğer yasalara uygun olarak toplu ve düzenli miting yapmaktan bahsediyorsanız bu kabildir. Fakat kastınız 70'lerde kalan vurdulu kırdılı işlerse buna müsahama göstermemiz olanaksızdır.
Tavsiyem; sokakları değil okulları doldurmayı hedefleyin. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sokaklara dökülmeden önce bir sesli sohbet otağımıza uğrayında tanıyalım bu ateşli kardeşimizi.
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Ancak sokaklara dökülüp bizde buradayız demeyi bilmeliyiz bu vatan sahipsiz deildir demeyi bilmeliyiz... |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ulusal bir gazete ve tv de reklam fikri çok güzel.ben de katkıda bulunabilirim.
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı
|
Ne kadar samimi içten görüşleriniz var arkadaşlar.
Şunu yapalım bunu yapalım,ben elimden geldiği kadar yardım yaparım. Bunları buraya yazmak yerine iletişim bölümünden Otağ Yöneticisi kandaşlarımıza bildirseniz.Sözleriniz havada kalmasa. Bu sözler burada kalır. Bir 3 Mayıs daha geçer.Ve eğer bahsi geçen şekilde bir ilan yahut topluma hitab eden bir gösteri yapılmaz sa burda yazılan yazılar riyakarca yazılmış bir kaç sözden ibaret kalır.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Yöneticilerimizin bu konuya ilgisini merak ediyorum eğer bu konuyla ilgili birşey yapılmayacaksa haberdar edilmemiz iyi olur ki heveslenmeyelim.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli sohbet odasına gelirsen ne düşündüğümüzü net bir şekilde öğrenmiş olursun.
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğer para toplanacaksa bu konuda bilgilendirmek isterim yöneticilerden.Öğrenci olduğum için fazla para veremem ama elimden geldiği kadarını seve seve veririm.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Siz yüreğinizi bu kutlu davaya, Türkçülüğe verin yeter sevgili kardeşim. Günü geldiğinde, okulunu bitirip bu millete, Türklüğe ve Türkçülüğe en büyük faydayı sağlamak için çalışın kafidir.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Balkan Türk'ü
|
Buyurun bir resim yaptım umarım sizlerde beğenirsiniz bir videoda yapacağım sanalda yapabileceklerim bunlar ancak sanalın dışında ne yazık ki büyük bir Türkçü çevrem olmadığı için tek yapabileceğim duvarlara yazı yazmak vede bayrak asmak olacaktır yalnız başımada olsa elimden geldiği kadar ses getirmeye çalışıcam
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçülük; Türkün tarih sahnesine çıktığı günden itibaren sönmeyen bir ateştir. Herkes elinden geldiği ilk işle başlasa yeterlidir. Öncelikle en yakın çevresine Türkçülük ateşiyle kavurmalıdır.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|