![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Andalarım bizim yapabileceğimiz en önemli şey bence teşkilatlanmaktır. Şu an internet üzerinde onlarca Türkçü olduğunu idda eden site var. Ben yeni bir Türkçü olarak bu andalarımızlada bağlantı kurmak birleşmek gerekliliğini görüyorum sizin fikirleriniz nedir ?
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İnternet üzerindede gerçek yaşamdada bizden başka hiçbir Türkçü oluşum yoktur.
Ülkücü yalakası araplaşma hastası kişi ve oluşumlar Türkçü sayılamaz. İlkelerinden taviz vermeyen sadece ve sadece Atsız'ın izinden onun gösterdiği yoldan giden gerçek Türkçüler yani Atsızcılar dışındakiler sözde Türkçü dür. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim Kocaeli gazetesinde çalışan bir tanıdığım var. Eğer ona ulaşma imkanım olursa mutlaka bir haber verdirebilirim 3 Mayıs için. Atsızcılar.com daha da tanınabilir. Elimden gelen birşey olacağını düşünüyorum. Umarım ulaşabilirim.
TTK! |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Yolumun başı ATSIZ Yolumun sonu ATSIZ Yolları bir olanın kaderi birdir ATSIZ
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
3 Mayıs 2008 Cumartesi
3 MAYIS 2008 Cumartesi günü Atsız Beğ'in kabrinde,Otağ'ın düzenleyeceği herhangi bir anma olacak mıdır?
Bu konuda otağ yöneticilerimiz bir bilgilendirme yapabilirlerse sevinirim. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Telefonunu ver yapacağımız etkilinlik hakkında sana bilgi verelim. Telefon verebilecek yüreğin yoksa buraya üye olup ilk iletinde kasaba kurnazlığı yapma!
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sesli sohbet odamıza gel tanıt kendini telefonunu adresini ver yüreğini göster onda sonra neler yaptığımızı öğrenirsin.
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Sesli sohbet odasına imkanım olmadığı için gelemiyorum bilmiyorum bu bahanemi kabul edermisiniz ama numaramı nasıl ulaştıracağım konusunda bilgi verebilirseniz numaramı verebilirim
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Memleketimde her hangi bir Türkçü 3 Mayıs etkinliği yok.Dershane öğrencisi olduğum için de hiç bir kutlamaya katılamayacağım ama bütün Kür Şad yürekliler bir olup kutlayacaktır.
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sanırım dernekleşme olayına girişmemiz de gerekebilir....kurumsal bir dernek altında toplanmak oldukca etkılı olur dıye düşünüyorum...ama aramızdakı ıletişimimizin daha da seri olması gerekir herkes bir adres acsa net catısı baslangıc ıcın ıyı olur dıye düşünüyorum esenlıkler dilerim Türk milleti yoktur TÜRK IRKI VARDIR TANRI TÜRKÜ KORUSUN.....
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|