![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Geç kalınmış bir adım,geç çünkü, ziyadesiyle taprağımız geri dönüşü olmayacak şekilde satıldı.
Ülkenin ekonomik ve sanayi yönünden bir çok değeri konumuna ve satratejisine bakılmazksızın haraç mezat satıldı.Ekonomik olarak Türkiye dışa bağımlı hale getirildi,sahil bölgelerinin yabancı hakimiyeti akp hükümeti döneminde inanılmaz artış gösterdi . Türkiye'nin bu hali bana, Araplardan toprak satın alan Yahudiler'in bu topraklar üzerinde kurdukları İsrail devletini hatırlattı. Şu anki akp iktidarının arap hayranlığı malum,bu tüccarlığın sebebi bu hayranlık olabilir. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zaten ülkede ne var ne yok sattılar şimdi yasaklansa bile onlar yabancıların elinde oldukça bize rahat yok...
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Geç kalınmış bir karar.
Özellikle Akp hükümetinin abuk politikaları sonucunda çakı bulmuş çingene çocuğu gibi saldıran yabancılar her yerden mülk edinmeye başlamışlardı. Fethiye'de kendi küçük kentlerini kuran Anglo-Saksonlardan; Afyonkarahisar gibi sakin yerlerden bile ev alan açgözlü Yunanlara kadar bütün yabancılardan bu mülkler geri alınmalı.
|
![]() |
| Etiketler |
| gayrimenkul , satışı , yabancılara , yasaklandı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|